bacımm hep aklımdasınnn diorum yaaaa hep merak ediom seniiii......... herseyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre veriri inşallahhhhhhyok canım dememiştihayırlısı artık eylülüm dua edin benim için de nolluuuuur :26:
migrenin falan mı cnm ışığa kokuya karşı baş ağrısı genelde migrende oluo
Migrenim yok normalde ama hamilelikte tetikleyip ortaya çıkabiliyormuş. Gerçi migren olsa bile doktor napıcakta, bilemiyorum işte merak ettim. Migren tam olarak nasıl bişi bilmiyorumki. Allahıma binlerce şükür işyerinde falan tutmuyor baş ağrısı. Yoksa çalışamazdım heralde ya.
ewt cnm iyiki ağrımıo çünkü günlük hayatı çok etkilio migren bnm vardı hamile olunca bnmkide ortadan kalktı sanırmışığa, kokuya,strese bağlı olarak ağrı genelde şakaklarda oluo ve ilaç falan kar etmio karanlık odada yatıcan biride sen uyuyana kadar boynuna saç diplerine masaj yapıcak
benim şakaklarımda olmuyor ama gözlerimde, kaşlarımda oluyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor sanırım. Strese bağlı olabilir benimki yada yorgunluğa. Işığa bakamıyorum değilde rahatsız oluyorum, arttırıyor baş ağrımı. Neyse dayanıcaz yapıcak bişi yok, bi kaç haftaya geçer inşallah
canım çalıştığın için sürekli monitöre bakmak zorunda kalıyorsun bu yüzdende tetikliyor olabilir. zaten bu haftalarda hamilelerde baş ağrısı görebilirmiş ya seninki belki daha önce olmuştur. inşallah gecer tatlımmm akşam çok başın agrırsa enseni buzla ov 1-2dk belki iyi gelir baş ağrısına iyi geldiğini okumuştum.
dene canım sanırım kan dolaşımını hızlandırıyor :) inşallah agrımaz başın tatlımmmSaol canım bakalım olursa denicem bunu
kızlar ben geldim. Ispanak yaptım doktor okadar demir ilacı içmeme rağmen demirin düşük dedi azıcık demir depolayayım :)
yanına ne yapacağıma karar veremedim bir türlü. bugünde kimsecikler yok burada yav.
cnm ıspanakta pişirince ölüo sen pazardan taze taze roka,tere,brokoli,maydanoz,marul yeşil olan ne varsa topla şöööyyllee bol limonlu zeytinyağlı salata yap her gün ye ay anlatırken azım sulandı ewe gidince ilk işim yapmak olucak bide mümkünse bıçak değdirmeden yapmaya çalış vitaminler gitmesin
kızlar maydonuzun bebege zararı yok mu? ilk aylarda mı zararlıydı acepp??cnm ıspanakta pişirince ölüo sen pazardan taze taze roka,tere,brokoli,maydanoz,marul yeşil olan ne varsa topla şöööyyllee bol limonlu zeytinyağlı salata yap her gün ye ay anlatırken azım sulandı ewe gidince ilk işim yapmak olucak bide mümkünse bıçak değdirmeden yapmaya çalış vitaminler gitmesin
çoğunlukla elimle doğrarım zaten canım ben. Ama roka tere gibi şeyler ağzıma bile sürmem ben brokolide yemem:)
bizimkide bayılır rokaya ama ben yemediğim için almıyorum ewe.
kız ben brokoliye bayılıyorum ama haslıyarak yiyorum şöyle limonlu pul biberli uyy canım çekti ama çiğ yemedim hiç deniyim bare :)ayy cnm vallahi en güzellerini ve en vitamin deposu olanları sewmiomuşssun sende çocuğun için bi dene bak hepsini karıştırıp farkına bile varmazsın yerken...en çok brokoliyi sewiorum bende kimisi haşlıo hiç güzel olmuo haşlamadan kıtır kıtr limonlu limonlu yiycen onu
kızlar maydonuzun bebege zararı yok mu? ilk aylarda mı zararlıydı acepp??
hmm ozaman bende yiyim adetli oldugum günlerr :))) ben hiç sevmem ama limonla tuzla yerim :)ilk aylarda diolardı ewt bende duymuştum tutunana kadar dikkat etmek lazım tutunduktan sonra zararı yok ben kahvaltıda bile limonlayıp yiyiorum maydanozu çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?