Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

migrenin falan mı cnm ışığa kokuya karşı baş ağrısı genelde migrende oluo

Migrenim yok normalde ama hamilelikte tetikleyip ortaya çıkabiliyormuş. Gerçi migren olsa bile doktor napıcakta, bilemiyorum işte merak ettim. Migren tam olarak nasıl bişi bilmiyorumki. Allahıma binlerce şükür işyerinde falan tutmuyor baş ağrısı. Yoksa çalışamazdım heralde ya.

ewt cnm iyiki ağrımıo çünkü günlük hayatı çok etkilio migren bnm vardı hamile olunca bnmkide ortadan kalktı sanırm ışığa, kokuya,strese bağlı olarak ağrı genelde şakaklarda oluo ve ilaç falan kar etmio karanlık odada yatıcan biride sen uyuyana kadar boynuna saç diplerine masaj yapıcak

benim şakaklarımda olmuyor ama gözlerimde, kaşlarımda oluyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor sanırım. Strese bağlı olabilir benimki yada yorgunluğa. Işığa bakamıyorum değilde rahatsız oluyorum, arttırıyor baş ağrımı. Neyse dayanıcaz yapıcak bişi yok, bi kaç haftaya geçer inşallah

canım çalıştığın için sürekli monitöre bakmak zorunda kalıyorsun bu yüzdende tetikliyor olabilir. zaten bu haftalarda hamilelerde baş ağrısı görebilirmiş ya seninki belki daha önce olmuştur. inşallah gecer tatlımmm akşam çok başın agrırsa enseni buzla ov 1-2dk belki iyi gelir baş ağrısına iyi geldiğini okumuştum.

Saol canım bakalım olursa denicem bunu

kızlar ben geldim. Ispanak yaptım doktor okadar demir ilacı içmeme rağmen demirin düşük dedi azıcık demir depolayayım :)
yanına ne yapacağıma karar veremedim bir türlü. bugünde kimsecikler yok burada yav.

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle re...nkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

çok hoşuma gitti kızlar

KIZ ÇOCUK İLE ERKEK ÇOCUK FARKI :))))

Kız çocuğa bir top atarsanız hemen suratına çarpar.
Erkek çocuğa bir top atarsanız onu yakalamak için ellerini acar, yine de top suratına çarpar.

Kız çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, süslenme faslı bittiğinde kü...çük hanim harika görünmektedir ama gidicesiniz yere 1 saat gecikmişsinizdir...
Erkek çocuğunuzu dışarı çıkmak için özene bezene giydirirsiniz, ama 10 dakika sonra gömleğinin 2 yakası 2 tarafa kaymış, ayakkabıları tozlanmıştır.

Kız çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp neden yapıldığını anlamaya çalışır.
Erkek çocuk yerde bir çubuk gördüğü zaman alıp bundan nasıl bir silah yapacağını düşünür.

Kız çocuklara bir Barbie bebek verin, onu giydirir, süsler, evcilik oynarlar.
Erkek çocuklara bir Barbie bebek verin, hemen kollarını bacaklarını koparırlar.

Kız çocuğun saclarını kestirdiğinizde yeni halini beğenmemişse kendini 2 hafta odasına kilitleyebilir.
Erkek çocuğun saclarını kestirdiğinizde nasıl olduğuyla ilgilenmez bile.

Kız çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp yüzüne gözüne sürer.
Erkek çocuk annesinin makyaj malzemelerini alıp duvarları boyar.

Kız çocuk gaz kaçırırsa kıpkırmızı olur çok utanır.
Erkek çocuk gaz kaçırırsa önce bir güler, ardından ayni sesi 50 kere tekrar eder.

Kız çocuklar tırnaklarını uzatır ama daha güzel olduğu için değil, bir erkek çocuğun orasını burasını çizebilmek için...
Erkek çocuklar tırnaklarını uzatır çünkü kesmeye üşenirler.

Kız çocuklar 6 yaşından itibaren babaları onlara seker vermezse onlar da yanak vermeyi keserler.
Erkek çocuklar 6 yasından itibaren babalarına yanak vermeyi keserler.

Kız çocuklar genelde erkek çocuklardan önce konuşmayı öğrenirler.
Erkek çocuklar genelde konuşmadan önce silah seslerini taklit etmeyi öğrenirler.

Kız çocuklar filmde biri öldüğünde ağlarlar.
Erkek çocuklar Ninja Kaplumbağaları 3. kere seyrederken biri TV'yi kapatırsa ağlarlar.

Kız çocuklar büyüyünce kadın olurlar.
Erkek çocuklar büyüyünce büyük erkek çocuk olurlar

Sago'dan nağmeler bulduğumu atıyorum kızlar :) Yemeğim pişti gidip yiyeyim biraz mis gibi koktu walla

cnm ıspanakta pişirince ölüo sen pazardan taze taze roka,tere,brokoli,maydanoz,marul yeşil olan ne varsa topla şöööyyllee bol limonlu zeytinyağlı salata yap her gün ye ay anlatırken azım sulandı ewe gidince ilk işim yapmak olucak bide mümkünse bıçak değdirmeden yapmaya çalış vitaminler gitmesin

çoğunlukla elimle doğrarım zaten canım ben. Ama roka tere gibi şeyler ağzıma bile sürmem ben brokolide yemem:)
bizimkide bayılır rokaya ama ben yemediğim için almıyorum ewe.

kızlar maydonuzun bebege zararı yok mu? ilk aylarda mı zararlıydı acepp??

çoğunlukla elimle doğrarım zaten canım ben. Ama roka tere gibi şeyler ağzıma bile sürmem ben brokolide yemem:)
bizimkide bayılır rokaya ama ben yemediğim için almıyorum ewe.

ayy cnm vallahi en güzellerini ve en vitamin deposu olanları sewmiomuşssun sende çocuğun için bi dene bak hepsini karıştırıp farkına bile varmazsın yerken...en çok brokoliyi sewiorum bende kimisi haşlıo hiç güzel olmuo haşlamadan kıtır kıtr limonlu limonlu yiycen onu

kız ben brokoliye bayılıyorum ama haslıyarak yiyorum şöyle limonlu pul biberli uyy canım çekti ama çiğ yemedim hiç deniyim bare :)

ilk aylarda diolardı ewt bende duymuştum tutunana kadar dikkat etmek lazım tutunduktan sonra zararı yok ben kahvaltıda bile limonlayıp yiyiorum maydanozu çok faydalı
hmm ozaman bende yiyim adetli oldugum günlerr :))) ben hiç sevmem ama limonla tuzla yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…