slm kıslarrrr nabersiniz?? kızışıma yeni ciciler almış nenesiyle dedesii nasıllar ama
Eki Görüntüle 570271 Eki Görüntüle 570272 Eki Görüntüle 570273 Eki Görüntüle 570274 Eki Görüntüle 570275
maşallah maşallahhh çok güzellerrrrrr güle güle giysin inşallahh kızenin :)
kızlar bunda 2 hafta önce felan demiştim sizi iş görüşmesinden çağırdılar die hatta gitmiştim bugün tekrar aradılar beni gitim görüşmeye yarın tekrar çaşırdılar ve hastanenin patronu ile son görüşme yapacakmışım:) gün doğmadan neler doğarmış rabbim bebek için işten çıkmıştım olmayınca hiç başvurmadığım ve iş aramadığım bir dönemde beni ödüllendirdi sanki bakalım yarın ki görüşmeden sonra bende iş hayatına tekrar adım atabilirim :) bebek yapasamda artık kariyer yaparım ne diyonuz? dua edinde son görüşmemde iyi geçsin .. pc başında sürekli görüşürüz artık :) sabah 8 akşam 5 :))
slm kıslarrrr nabersiniz?? kızışıma yeni ciciler almış nenesiyle dedesii nasıllar ama
Eki Görüntüle 570271 Eki Görüntüle 570272 Eki Görüntüle 570273 Eki Görüntüle 570274 Eki Görüntüle 570275
Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi bir iş olur.
Canım hayırlı olsun cicileriniz. Allahım sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin
sağolasın guzum ... inşallah seninde iş görüşmen hayırlı olur saatleri falanda çok iyiymiş ne güzel çok sewindim
sağolasın guzum ... inşallah seninde iş görüşmen hayırlı olur saatleri falanda çok iyiymiş ne güzel çok sewindim
kızlar bunda 2 hafta önce felan demiştim sizi iş görüşmesinden çağırdılar die hatta gitmiştim bugün tekrar aradılar beni gitim görüşmeye yarın tekrar çaşırdılar ve hastanenin patronu ile son görüşme yapacakmışım:) gün doğmadan neler doğarmış rabbim bebek için işten çıkmıştım olmayınca hiç başvurmadığım ve iş aramadığım bir dönemde beni ödüllendirdi sanki bakalım yarın ki görüşmeden sonra bende iş hayatına tekrar adım atabilirim :) bebek yapasamda artık kariyer yaparım ne diyonuz? dua edinde son görüşmemde iyi geçsin .. pc başında sürekli görüşürüz artık :) sabah 8 akşam 5 :))
Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin lilyumcum. bu sene kız senesi galiba bakalım bende bu kontrolde öğrencem cinsiyetini peşinizden gelcekmiyim.
Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin lilyumcum. bu sene kız senesi galiba bakalım bende bu kontrolde öğrencem cinsiyetini peşinizden gelcekmiyim.
tıp merkeziye bide o yüzden istiyorum :) artık maaşımı testlere veririm bide kadın doğumcu doktor hep yanımda olcak :)) ondan çok mutluyum :)) inşallah olur :)
inşallah canım inşallah kısmetli olsun :) yada hani bebek gelirken kısmetiyle gelirmiş ya inşallah öle olur biizmkisi :))inşallah işin olur eylülcüm değişiklik olur senin içinde. gerçi ben miyopi falan çalışanlar işten kaçmaya çalışıyoruz ama olsun yinede çalışmak iyidir.belki yeni işin yeni kısmetlerle gelir.
amin cnm inşallah... ewt ya kimi duysam kız.. cnm sana kesin bişi söylemez de tahmini bişi söyler ama ne oluursa olsun Rabbim hayırlı evlat versin hepimize
bakalım kısmet :) eger hamile kalırsam inşallah adammı kadın mı bilmiom çekecegi var benden :))) hahahaha :) yarın patronla tanışacak mısım ayyy heycanlandım :) benimde patronum olcak hahahah :) kaynanamda geldi artık bol bol çekiştiririz :)ay süper yaa daha da sewindim şimdiinşallah hamilede kalırsın ordaykende hergün bebişinin kalp atışlarını dinlersin, doktor hep yanında olacağından her dakika onu soru yağmuruna tutarsın
bakalım kısmet :) eger hamile kalırsam inşallah adammı kadın mı bilmiom çekecegi var benden :))) hahahaha :) yarın patronla tanışacak mısım ayyy heycanlandım :) benimde patronum olcak hahahah :) kaynanamda geldi artık bol bol çekiştiririz :)
bu aynı yerde 4cü görüşmem olacak :) bakalım hayırlısı :)inşallahhh cnm :) çok heyecanlanma relax ol inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın kuzum
aslında 2,5 aylıkken kıza benziyo dedi ama o zaman erkendi çok. bi oğlum olduğu için kız olmasını istiyordum ilk hamile kaldığımda ama bi sürü kanamam falan oldu ya şimdi sağlıklı olsun benim olsunda ne olursa olsun artık hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?