Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yağmur bak bi konuda ne buldum

benim aşırı adet düzensizliğim vardı. ilk 3 ay haberim olmadı o yüzden gebeliğimden.adet söktürücü de kullandım 1 paket. daha birrr sürü ilaç kullandım hatta. bebeğim 1.5 aylık şimdi. hiç bir şeyi yok çok şükür.
ben kullandığım ilaçların zararlı olup olmadığını öğrenmek için farmakoloji bölümüne gitmiştim.en tehlikelisi adet söktürücü demişti ilk gittiğim doktor. meğerse eskiden, bu ilaçların fetüste anomaliye neden olduğu savunuluyormuş, ama artık o katagoriden çıkmış, az tehlikeliler listesine girmiş. sen yine kontrollerini ihmal etme ama bir zararı olmaz dedi bana doktor en son. olmadı da. bunu söyleyen de çok iyi bir profesör. hatta orijinal dilindeki kitaptan bana da okuttu ilacın kategori değiştirdiğini. umarım yolunda gider senin işlerin de.

İnşallah hamileysen bi sıkıntı olmamıştır. Nasip kısmet. O bebek gelecekse hiçde bişi olmaz, yüreğini ferah tut. Ha Allah korusun bişi olursada kendini suçlama, sen elinden geleni yaptın. Kaç kere test yaptın hep negatif çıktı öle kullandın. Sen yapılması gerekenleri yaptın ve gerisini Allaha bıraktın. Yüreğin ferah olsun, varsa bebiş eminin hiç bişi olmamıştır.

kızlar bunda 2 hafta önce felan demiştim sizi iş görüşmesinden çağırdılar die hatta gitmiştim bugün tekrar aradılar beni gitim görüşmeye yarın tekrar çaşırdılar ve hastanenin patronu ile son görüşme yapacakmışım:) gün doğmadan neler doğarmış rabbim bebek için işten çıkmıştım olmayınca hiç başvurmadığım ve iş aramadığım bir dönemde beni ödüllendirdi sanki bakalım yarın ki görüşmeden sonra bende iş hayatına tekrar adım atabilirim :) bebek yapasamda artık kariyer yaparım ne diyonuz? dua edinde son görüşmemde iyi geçsin .. pc başında sürekli görüşürüz artık :) sabah 8 akşam 5 :))

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi bir iş olur.

Canım hayırlı olsun cicileriniz. Allahım sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin

Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin lilyumcum. bu sene kız senesi galiba bakalım bende bu kontrolde öğrencem cinsiyetini peşinizden gelcekmiyim.

sağolasın guzum ... inşallah seninde iş görüşmen hayırlı olur saatleri falanda çok iyiymiş ne güzel çok sewindim

tıp merkeziye bide o yüzden istiyorum :) artık maaşımı testlere veririm bide kadın doğumcu doktor hep yanımda olcak :)) ondan çok mutluyum :)) inşallah olur :)

sağolasın guzum ... inşallah seninde iş görüşmen hayırlı olur saatleri falanda çok iyiymiş ne güzel çok sewindim

tıp merkeziye bide o yüzden istiyorum :) artık maaşımı testlere veririm bide kadın doğumcu doktor hep yanımda olcak :)) ondan çok mutluyum :)) inşallah olur :)

inşallah işin olur eylülcüm değişiklik olur senin içinde. gerçi ben miyopi falan çalışanlar işten kaçmaya çalışıyoruz ama olsun yinede çalışmak iyidir.belki yeni işin yeni kısmetlerle gelir.

Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin lilyumcum. bu sene kız senesi galiba bakalım bende bu kontrolde öğrencem cinsiyetini peşinizden gelcekmiyim.

amin cnm inşallah... ewt ya kimi duysam kız.. cnm sana kesin bişi söylemez de tahmini bişi söyler ama ne oluursa olsun Rabbim hayırlı evlat versin hepimize

amin cnm inşallah... ewt ya kimi duysam kız.. cnm sana kesin bişi söylemez de tahmini bişi söyler ama ne oluursa olsun Rabbim hayırlı evlat versin hepimize

ay süper yaa daha da sewindim şimdi inşallah hamilede kalırsın ordaykende hergün bebişinin kalp atışlarını dinlersin, doktor hep yanında olacağından her dakika onu soru yağmuruna tutarsın

inşallah canım inşallah kısmetli olsun :) yada hani bebek gelirken kısmetiyle gelirmiş ya inşallah öle olur biizmkisi :))

aslında 2,5 aylıkken kıza benziyo dedi ama o zaman erkendi çok. bi oğlum olduğu için kız olmasını istiyordum ilk hamile kaldığımda ama bi sürü kanamam falan oldu ya şimdi sağlıklı olsun benim olsunda ne olursa olsun artık hayırlısıyla.

ay süper yaa daha da sewindim şimdi inşallah hamilede kalırsın ordaykende hergün bebişinin kalp atışlarını dinlersin, doktor hep yanında olacağından her dakika onu soru yağmuruna tutarsın
bakalım kısmet :) eger hamile kalırsam inşallah adammı kadın mı bilmiom çekecegi var benden :))) hahahaha :) yarın patronla tanışacak mısım ayyy heycanlandım :) benimde patronum olcak hahahah :) kaynanamda geldi artık bol bol çekiştiririz :)

inşallahhh cnm :) çok heyecanlanma relax ol inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın kuzum

hayırlısı olsun cnm ne güzel olur bi kız bi oğlan Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…