bu aynı yerde 4cü görüşmem olacak :) bakalım hayırlısı :)
bilmiom vallaaa :) ilk çağırdılar gittim cv doldurdum başka bir gün müdürle görüştüm bugün tekrar müdürle görüştüm yarında patronla görüşecekmişim :) hahaha4 mü bune be kademe kademe görüşme yapmışlar 4 level atladıysan kesin işe alınıosundur herhalde bacım
bende kıskandım sizden geçen gün çok beğenip aldıklarımın fotoğraflarını ekledim kızım olmazsa hediye ederim artık kızı olanlara :)
ay çok güzeller bacım...inşallah sana kısmet olurda kimseye vermezsin :)
oyy canım yaa herseyin hayırlısı sen kendini rahat bırak... sonucta söktürücü içtin... baktın olmadın tekrar doktora gidersin canımmmmkızlar test sonucuma internetten baktım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama gebelik yok bhcg 0,8
kızlar test sonucuma internetten baktım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama gebelik yok bhcg 0,8
hoşgeldin canım çatlasınnnn :)))))Merhaba kizlarnasilsiniz? iyi oldu bu topigi bulmam. Beni de kiskananlar catlasin
kızlar test sonucuma internetten baktım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama gebelik yok bhcg 0,8
görüşürüz tatlım iyi akşamlarrrrCanım acaba neden adet olmuyorsun peki? Yarın doktora mutlaka git. Sonuçta sıkıntılı bir durum senin için. Hayırlısı olsun takma kafana.
Buarada eylülülm benimde mesai bitti bende kaçıyorum. öptüm seni, hayırlı akşamlar.
Allah kabul etsin canımmm bizede dua et bacımmmmslm bacılar
namaz kıldım yasınımı okudum kenzül arşımı okudum ohhh ferahladım geldimmmm
şimdıkde yatsı okunuyor artık namazı bırakmak yok
eee sızler ne yapıyorsunuz
Allah kabul etsin canımmm bizede dua et bacımmmm
rabbim dualrımızı kabul etsinnnnn İnşallahhh
evet yarın tekrar çağırdılar patronla görüşecek mişim offf ne sıkıcı süreç :Samın tatlımmm
ne var ne yok iş gorusmen için yıne cagırmıslar bacım hadı hayırlısı Allahtan hayırlısı ne ıse senın ıcın o olsun canım
bu aralar içim sıkılıyordu namaz benım kurtarıcım ıcımı ferahlatıyor anında rabbım katında gerı cevırmez ınsallah ıbadetlerımızı
evet yarın tekrar çağırdılar patronla görüşecek mişim offf ne sıkıcı süreç :S
evet canım ibadet edince sıkıntılardan kurtuluyoruz çok şükür... rabbim çok büyükkkk...
burda yasin okuyoruz hep işlerimiz yolunda gidio şükürler olsun...
rabbim gönlümüze göre versin canımmm...
meleklerimiz de gelecek inşallahh
rabbim dualarımızı kabul etsin inşalalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?