Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bende kıskandım sizden geçen gün çok beğenip aldıklarımın fotoğraflarını ekledim kızım olmazsa hediye ederim artık kızı olanlara :)

Eklentiler

• $foto-0005.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $foto-0001.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $foto-0002.webp
    23 KB · Görüntüleme: 25
  • $foto-0003.webp
    20 KB · Görüntüleme: 32
  • $foto-0004.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 23
4 mü bune be kademe kademe görüşme yapmışlar 4 level atladıysan kesin işe alınıosundur herhalde bacım
bilmiom vallaaa :) ilk çağırdılar gittim cv doldurdum başka bir gün müdürle görüştüm bugün tekrar müdürle görüştüm yarında patronla görüşecekmişim :) hahaha
sanarsın genel müdür alacaklar :)) altı üstü takım lideri olcam :)

Son düzenleme:
kızlar test sonucuma internetten baktım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama gebelik yok bhcg 0,8
oyy canım yaa herseyin hayırlısı sen kendini rahat bırak... sonucta söktürücü içtin... baktın olmadın tekrar doktora gidersin canımmmm

kızlar test sonucuma internetten baktım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama gebelik yok bhcg 0,8

Canım acaba neden adet olmuyorsun peki? Yarın doktora mutlaka git. Sonuçta sıkıntılı bir durum senin için. Hayırlısı olsun takma kafana.

Buarada eylülülm benimde mesai bitti bende kaçıyorum. öptüm seni, hayırlı akşamlar.

görüşürüz tatlım iyi akşamlarrrr

slm bacılar
namaz kıldım yasınımı okudum kenzül arşımı okudum ohhh ferahladım geldimmmm
şimdıkde yatsı okunuyor artık namazı bırakmak yok
eee sızler ne yapıyorsunuz

slm bacılar
namaz kıldım yasınımı okudum kenzül arşımı okudum ohhh ferahladım geldimmmm
şimdıkde yatsı okunuyor artık namazı bırakmak yok
eee sızler ne yapıyorsunuz
Allah kabul etsin canımmm bizede dua et bacımmmm

rabbim dualrımızı kabul etsinnnnn İnşallahhh

Allah kabul etsin canımmm bizede dua et bacımmmm

rabbim dualrımızı kabul etsinnnnn İnşallahhh

amın tatlımmm
ne var ne yok iş gorusmen için yıne cagırmıslar bacım hadı hayırlısı Allahtan hayırlısı ne ıse senın ıcın o olsun canım
bu aralar içim sıkılıyordu namaz benım kurtarıcım ıcımı ferahlatıyor anında rabbım katında gerı cevırmez ınsallah ıbadetlerımızı

evet yarın tekrar çağırdılar patronla görüşecek mişim offf ne sıkıcı süreç :S
evet canım ibadet edince sıkıntılardan kurtuluyoruz çok şükür... rabbim çok büyükkkk...
burda yasin okuyoruz hep işlerimiz yolunda gidio şükürler olsun...
rabbim gönlümüze göre versin canımmm...
meleklerimiz de gelecek inşallahh
rabbim dualarımızı kabul etsin inşalalhhh

Son düzenleme:

amın bebegım amınnnnn
canımm sakın ol stres yapma olursa olur olmazsa olmaz dıye gıt hayırlı ıse rabbım zaten nasıp edecektır canım
kız eylüllllll 20 gun kaldı gızzzzzzzz 3 sene bitiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…