evet bacım yaaaaaaaaa 20 gün kaldı :)) ayyy ne yapcan kocan?? ben bişey düşünmedim daha??amın bebegım amınnnnn
canımm sakın ol stres yapma olursa olur olmazsa olmaz dıye gıt hayırlı ıse rabbım zaten nasıp edecektır canım
kız eylüllllll 20 gun kaldı gızzzzzzzz 3 sene bitiyooooo
evet bacım yaaaaaaaaa 20 gün kaldı :)) ayyy ne yapcan kocan?? ben bişey düşünmedim daha??
hhahah bizim nikah 26sı :) ay bende sormıcam ne yapacak die ama bakalım :) inşallah sende bende çok güzel bir süpriz yaparız kocişlere :)bakalım kocişler ne yapacak her zaman soyle soyle der oğrenırdım hedıyeyıde nereye gıtcegımızı de bu sefer sormuyorum süpriz olsun
bızım dugun tarıhımız 26aralık aslında 3 ocak nıkah tarıhımız buyuk ıhtımal 3unde kutlarız 26sında mısafırım var zaten almanyadan halamlar gelıyo yatılı
ben converce bot alıcam galıba kocişe bızımkının palet gıbı ayakları var anca onlar oluyo
hhahah bizim nikah 26sı :) ay bende sormıcam ne yapacak die ama bakalım :) inşallah sende bende çok güzel bir süpriz yaparız kocişlere :)rabbim dualarımızı kabul eylesin :) adet tarihim 21i ama adet gecse bile 10gün test yapmıcam :)
hahahhaah öle mi yaptım hiç farkında degilim :))))ulan eylul ne yaptın ettın yıne bebıse bagladın olayı
26sında en guzel hedıye kocişine guzel bı eksın hazırlamakben buyuk ıhtımal adet olmus olcam çünkü
hahahhaah öle mi yaptım hiç farkında degilim :))))
inşallah canımmm inşallah kırmıız kartı görmezsin :)
2013 bize sanş getirir inşallahhhhh
İnşallah canımm İnşallahhhhinşallah tatlım inşallah
2013 gelmeden göbüşler bebişle dolsun inşallah
yine yasine başlasak ya hazır ben gaza gelmişkentoptan geçirim hepinizi
ya da bu sefer kenzül arş yapsak
Haziranda cnm. Oglusumuz babalar gununde dogdu.yeni mi doğum yaptınız?
slm bacılar
namaz kıldım yasınımı okudum kenzül arşımı okudum ohhh ferahladım geldimmmm
şimdıkde yatsı okunuyor artık namazı bırakmak yok
eee sızler ne yapıyorsunuz
maşallah canım allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallahHaziranda cnm. Oglusumuz babalar gununde dogdu.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.
Hg cnm, Allah kabul etsin
Haziranda cnm. Oglusumuz babalar gununde dogdu.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.
Hg cnm, Allah kabul etsin
maşallah canım allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah
maşallah canım kucagına almışsın yavrunu. rabbim bizede nasip etsin. 7 ay bitti korunmayı bırakalıSagol cnm, amin. Ben de 3 yillik evliyken hamis kaldim
hb canım sende hosgeldın aramıza
bebısını allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
maşallah canım kucagına almışsın yavrunu. rabbim bizede nasip etsin. 7 ay bitti korunmayı bırakalıtık yok gecen ay kimyasal gebe kalmışım bu ay bakalım hayırlısı...
25 yaşındayımmmmOlur cnm, kafana cok takma bu konuyu. Rahat ol. Daha kac yasindasinki? Kismet bunlar. Kontrol hapimi aliyodun?
25 yaşındayımmmmrahat olmaya çalışıyorum :)) yok kocam korundu :)
kısmet canım kısmet vardır zamanı bekliyoruz... dua et bana annelerin duaları kabul olurmuş
neyse ben kaçtım canım görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?