Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amın bebegım amınnnnn
canımm sakın ol stres yapma olursa olur olmazsa olmaz dıye gıt hayırlı ıse rabbım zaten nasıp edecektır canım
kız eylüllllll 20 gun kaldı gızzzzzzzz 3 sene bitiyooooo
evet bacım yaaaaaaaaa 20 gün kaldı :)) ayyy ne yapcan kocan?? ben bişey düşünmedim daha??

ayy herkes bebeişlerinin kıyafetlerinin resmini çekmiş kıskandım walla bende çekip koyacam kızımın bütün kıyafetlerini hehehe :):):)
Yağmur canım üzme kendini tatlım sen stres yaptıkça iyice gecikiyor. doktorla görüş bakalım ne diyecek

evet bacım yaaaaaaaaa 20 gün kaldı :)) ayyy ne yapcan kocan?? ben bişey düşünmedim daha??

bakalım kocişler ne yapacak her zaman soyle soyle der oğrenırdım hedıyeyıde nereye gıtcegımızı de bu sefer sormuyorum süpriz olsun
bızım dugun tarıhımız 26aralık aslında 3 ocak nıkah tarıhımız buyuk ıhtımal 3unde kutlarız 26sında mısafırım var zaten almanyadan halamlar gelıyo yatılı
ben converce bot alıcam galıba kocişe bızımkının palet gıbı ayakları var anca onlar oluyo

hhahah bizim nikah 26sı :) ay bende sormıcam ne yapacak die ama bakalım :) inşallah sende bende çok güzel bir süpriz yaparız kocişlere :) rabbim dualarımızı kabul eylesin :) adet tarihim 21i ama adet gecse bile 10gün test yapmıcam :)

ulan eylul ne yaptın ettın yıne bebıse bagladın olayı
26sında en guzel hedıye kocişine guzel bı eksın hazırlamakben buyuk ıhtımal adet olmus olcam çünkü

ulan eylul ne yaptın ettın yıne bebıse bagladın olayı
26sında en guzel hedıye kocişine guzel bı eksın hazırlamakben buyuk ıhtımal adet olmus olcam çünkü
hahahhaah öle mi yaptım hiç farkında degilim :))))

inşallah canımmm inşallah kırmıız kartı görmezsin :) bende 26sında adet bitimi olabilir yada adetli olabilirim 21 çünkü bbat :)

2013 bize sanş getirir inşallahhhhh

Son düzenleme:
hahahhaah öle mi yaptım hiç farkında degilim :))))

inşallah canımmm inşallah kırmıız kartı görmezsin :)

2013 bize sanş getirir inşallahhhhh

inşallah tatlım inşallah
2013 gelmeden göbüşler bebişle dolsun inşallah
yine yasine başlasak ya hazır ben gaza gelmişkentoptan geçirim hepinizi
ya da bu sefer kenzül arş yapsak

inşallah tatlım inşallah
2013 gelmeden göbüşler bebişle dolsun inşallah
yine yasine başlasak ya hazır ben gaza gelmişkentoptan geçirim hepinizi
ya da bu sefer kenzül arş yapsak
İnşallah canımm İnşallahhhh

bütün kızlar toplandığında söyleriz... canım yasin mi okuyalım yoksa kenzul arş mı die ona göre listemiz var zaten tarih yazarız :)))

yeni mi doğum yaptınız?
Haziranda cnm. Oglusumuz babalar gununde dogdu. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.
slm bacılar
namaz kıldım yasınımı okudum kenzül arşımı okudum ohhh ferahladım geldimmmm
şimdıkde yatsı okunuyor artık namazı bırakmak yok
eee sızler ne yapıyorsunuz

Hg cnm, Allah kabul etsin

Sagol cnm, amin. Ben de 3 yillik evliyken hamis kaldim
maşallah canım kucagına almışsın yavrunu. rabbim bizede nasip etsin. 7 ay bitti korunmayı bırakalı tık yok gecen ay kimyasal gebe kalmışım bu ay bakalım hayırlısı...

maşallah canım kucagına almışsın yavrunu. rabbim bizede nasip etsin. 7 ay bitti korunmayı bırakalı tık yok gecen ay kimyasal gebe kalmışım bu ay bakalım hayırlısı...

Olur cnm, kafana cok takma bu konuyu. Rahat ol. Daha kac yasindasinki? Kismet bunlar. Kontrol hapimi aliyodun?

Olur cnm, kafana cok takma bu konuyu. Rahat ol. Daha kac yasindasinki? Kismet bunlar. Kontrol hapimi aliyodun?
25 yaşındayımmmm rahat olmaya çalışıyorum :)) yok kocam korundu :)

kısmet canım kısmet vardır zamanı bekliyoruz... dua et bana annelerin duaları kabul olurmuş

kıslar ya ınanmıcanız ama ben yarınkı doktor muayenesınden korkuom be (
ılkkez gıtcem mauyene olmaya zeynep kamıle walla acayıp tırsak moddayım,
daha dogrusu hep ozele gıdıodum halıyle accık nazlandım mı ne sımdık doktor hot zot davranırsa walla muayene falan olamam ben
uff bee uff resmen yarın sonuc ne cıkcak onu deıl muayene nasıl olacak onu dusunuom ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…