Günaydın kızlar. cumamız mübarek olsun.
günaydın cnm amin seninde mübarek olsun
hayirli cumalar kizlardualarimiz kabul olsun insallah
sabah sabah corba istedi odunum kalktim corba yapiyom hergun kavhaldi bugun degisiklik olsun istedi
hayirli cumalar kizlardualarimiz kabul olsun insallah
sabah sabah corba istedi odunum kalktim corba yapiyom hergun kavhaldi bugun degisiklik olsun istedi
Bende geldim canlar; Cumanız mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin
Kızlar günaydın nasılsınız:)
ben iş görüşmemi sonuclandırdım işe alındım :) sabah 8 akşam 5 :) bugün evraklarımı tamamlıcam. yarın elemanlarımla tanışmaya gitcem :) anammm iş hayatım başladı anlaşılan 2013 uğurlu gelecek birde meleğim gelirse tadından yenmez :) cumartesileride 2 ye kadar çalışcam yani sizinleyim :)
Teşekkürler canım benimmmm,hayırlı olsun eylülcüm
Rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu da göndersin
Kızlar günaydın nasılsınız:)
ben iş görüşmemi sonuclandırdım işe alındım :) sabah 8 akşam 5 :) bugün evraklarımı tamamlıcam. yarın elemanlarımla tanışmaya gitcem :) anammm iş hayatım başladı anlaşılan 2013 uğurlu gelecek birde meleğim gelirse tadından yenmez :) cumartesileride 2 ye kadar çalışcam yani sizinleyim :)
saol kuzummmmm :) hayırlı olur inşallahhhhayırlı olsun kız eylüüüüll..
nasıl bı iş,ne yapcan?
Amin canım İnşallahhhhhhhhhhhhhCanım hayırlı uğurlu oslun. Rabbim ağız tadıyla çalışmayı nasip etsin. Bebişde en kısa sürede sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. hadi bakalım
az kaldı kuzum azzz düşünsene geçen sene bu zamanlar belkide neden olmuyor diodun :))) 3 aya kucagında İnşallahhh :)anaaaaaammm 79 günümüz kalmış..
o ne oğluuuuuuumdoguracaz yaaaaaaa:18::18::18:
anaaaaaammm 79 günümüz kalmış..
o ne oğluuuuuuumdoguracaz yaaaaaaa:18::18::18:
Hazırlıklara başlayın bacılar sonradan eliniz ayağınıza dolaşabilir :)şubat anneleri doğum çantalarını falan hazırlamaya başladı millan
bende tık yok o ayrı
sende hazırlıklar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?