Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayirli cumalar kizlar dualarimiz kabul olsun insallah
sabah sabah corba istedi odunum kalktim corba yapiyom hergun kavhaldi bugun degisiklik olsun istedi

hayirli cumalar kizlar dualarimiz kabul olsun insallah
sabah sabah corba istedi odunum kalktim corba yapiyom hergun kavhaldi bugun degisiklik olsun istedi

amin cnm inşallah ne çorbası yapıosun bu soğukta hhakkaten süper gidier sıcak sıcak ohhh bende ewde olaydım bende kocişime çorba yapaydımm yaaa pafff

Kızlar günaydın nasılsınız:)
ben iş görüşmemi sonuclandırdım işe alındım :) sabah 8 akşam 5 :) bugün evraklarımı tamamlıcam. yarın elemanlarımla tanışmaya gitcem :) anammm iş hayatım başladı anlaşılan 2013 uğurlu gelecek birde meleğim gelirse tadından yenmez :) cumartesileride 2 ye kadar çalışcam yani sizinleyim :)

hayırlı olsun eylülcüm
Rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu da göndersin

hayırlı olsun eylülcüm
Rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu da göndersin
Teşekkürler canım benimmmm,

Rabbim zamanını biliyordur. biz beklemedeyiz kapımız açık :)

hem kafam dağılır hemde para kazanırım :) iyi oldu gercektende :) hemde sizden ayrılmamış olcam inşallahhh

Canım hayırlı uğurlu oslun. Rabbim ağız tadıyla çalışmayı nasip etsin. Bebişde en kısa sürede sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. hadi bakalım

anaaaaaammm 79 günümüz kalmış..
o ne oğluuuuuuum doguracaz yaaaaaaa:18::18::18:

hayırlı olsun kız eylüüüüll..
nasıl bı iş,ne yapcan?
saol kuzummmmm :) hayırlı olur inşallahhh

özel bir hastanenin çağrı merkezi 4 tane müşteri temsilcisinin başında olcam işte takım liderliği :)

raporlarını falan hazırlıcam onlarn öle :))

inşallahhh hayırlı olur yani sizden kopmicam inşallahhh

Son düzenleme:
anaaaaaammm 79 günümüz kalmış..
o ne oğluuuuuuum doguracaz yaaaaaaa:18::18::18:
az kaldı kuzum azzz düşünsene geçen sene bu zamanlar belkide neden olmuyor diodun :))) 3 aya kucagında İnşallahhh :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…