poşet miiiii
ben de almadım bebek çantası falan
zaten kendine ve bebişine hastane için koyacakların o bebek çantasına sığmaz
benim küçük bi bavulum var
ona koyacağım hastanelikleri
ayrıca bebek için doğumhaneye verilecekleri de paketleyip üstüne yazacam
bazıları küçük hurçlara ayrı ayrı yerleştirmiş
annenin eşyaları
bebeğin eşyaları diye
sabahlık almayı da unutma
ayrıca doğumdan sonra takmak için doğum tacı
al al tabi yanınasaç bas darmadagın o tacı taksam ne yazar
benı guzellestırımı acaba
yaaa dogumdan sonra ınsallah,guzellesmem ıcın bı fırsatım olabılır..
perısan olmak ıstemıyorum..iki allık sureydık ıyıydı..
makyaj cantamı da alcam yanıma
mercimek yaptim canim kahvaltida en guzel ve kolayiamin cnm inşallahne çorbası yapıosun bu soğukta hhakkaten süper gidier sıcak sıcak ohhh bende ewde olaydım bende kocişime çorba yapaydımm yaaa pafff
isin hayirli olsun canim insallah bebeginde gelir cifte mutluluk yasarsinizKızlar günaydın nasılsınız:)
ben iş görüşmemi sonuclandırdım işe alındım :) sabah 8 akşam 5 :) bugün evraklarımı tamamlıcam. yarın elemanlarımla tanışmaya gitcem :) anammm iş hayatım başladı anlaşılan 2013 uğurlu gelecek birde meleğim gelirse tadından yenmez :) cumartesileride 2 ye kadar çalışcam yani sizinleyim :)
ewet kiz bugun m gunubutun m ler burdayız
muzmut,merys,mıyopi,millan
bana doktorum 10 subattan sonra hazırlıklı ol dedı..
muhtemel dogum tarıhınden 1 hafta sonra yada 2 hafta erken her an hersey olabılırmıs..
yanı aslında dogum telası ıcın son 2 ayımız kaldı:18::18:
mercimek yaptim canim kahvaltida en guzel ve kolayi
isin hayirli olsun canim insallah bebeginde gelir cifte mutluluk yasarsiniz
ewet kiz bugun m gunu
kocam markete gitti gelir simdi siparislerimi birakip ole ise gitcek daha...
evde su bitti su al diyorum almicam diyo gunde 6 litre su icermi bi insan legende yuzuyormusun ne yapiyosun zayiflicam derdine su zehirlenmesinden olcen sana su yok dedi bende sebeke suyu icerim dedim kizdim gitti su almayane yani cokmu su iciyom saki
HayırLı cumaLar mübarekLer ..
şim cumaya gitti bi selam çakam dedim : )
Bu ne ya topicin demirbaşı eyLüL işe başlıyomuş desene burası öksüz kalıcazBize iyi geLmicek bu durum ama inş eyLüL için hayırLısı oLur..
Yağmurcuma noldu sanırım gebelik yokmuş öLemi ? Ya bu kız nasıl adet olmuyor ozaman söktürücüye rağmen :44: inş sıkıntılı bi durum yoktur..
Diğer kısLar hepiniz iyisinizdir inş..Fırsat oLdukça giremesemde okumaya çalışıyorum gündemden eksik kalmayım diye..sanırım kaçırdığım bişey yok henüz..
Bu hamile karılar nerdeyse doğurcak biz hala hamile kalamadık yaw
Şaka gibi konu doğum çantalarına bile geLmiş artıkdoğurduktan sonrada zaten gelemezler
Yani garip bi durum hem seviniyorum,doğum hikayelerinizi,bebeklerinizi anlatacağınız o günleri merak ediyorum..hemde üzülüyorum eminim sonra gitgide herkes azalcak
€şim cumaya gitti bi selam çakam dedim : )
Bu ne ya topicin demirbaşı eyLüL işe başlıyomuş desene burası öksüz kalıcazBize iyi geLmicek bu durum ama inş eyLüL için hayırLısı oLur..
Yağmurcuma noldu sanırım gebelik yokmuş öLemi ? Ya bu kız nasıl adet olmuyor ozaman söktürücüye rağmen :44: inş sıkıntılı bi durum yoktur..
Diğer kısLar hepiniz iyisinizdir inş..Fırsat oLdukça giremesemde okumaya çalışıyorum gündemden eksik kalmayım diye..sanırım kaçırdığım bişey yok henüz..
Şaka gibi konu doğum çantalarına bile geLmiş artıkdoğurduktan sonrada zaten gelemezler
Yani garip bi durum hem seviniyorum,doğum hikayelerinizi,bebeklerinizi anlatacağınız o günleri merak ediyorum..hemde üzülüyorum eminim sonra gitgide herkes azalcak
selamün aleyküm bacılarrrrr.....
Geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum halim duman walla :)
€şim cumaya gitti bi selam çakam dedim : )
a.s bacım..
bende tam tersı durumdayım..
saat 11de nakavt oluyorum..sabah çalar saat gıbı 7.30 da uyanıyorum hep..
son 3 aylık dönemde yıne ılk 3 ay gıbı uykuya egılım baslıyormus haberın ola..
yaa fotosunu yuklıcektım yuklenmıyor..
ben alt kısımdakı ucan balonluyu yapmak ıstıyorum ama nasııııııııll???
kagıt katlama sanatı olarak bakıyorum ama yok boylesiii
Çocuk Odası Dekoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?