Kızlar günaydın nasılsınız:)
ben iş görüşmemi sonuclandırdım işe alındım :) sabah 8 akşam 5 :) bugün evraklarımı tamamlıcam. yarın elemanlarımla tanışmaya gitcem :) anammm iş hayatım başladı anlaşılan 2013 uğurlu gelecek birde meleğim gelirse tadından yenmez :) cumartesileride 2 ye kadar çalışcam yani sizinleyim :)
kızlar yaaa size bişi sorcam benim arada midemin olduğu yere bişeyler oluyor sanki böyle kuş varmış gibi kıpır kıpır oluyor.
birde çok sancı yapıyor midem nedense zilli ayaklarını mı başını mı getiriyorsa artık.
benimkide önceden karnımın alt kısmından vuruyordu hep şimdilerde göbeğimin üst kısmına geçti zillim.. :)benımkı önce gögsumun altından vuruslara basladı..
pesıne 1 hafta sonra mıdemden vurmaya basladı..
bıde benımkı oyle kus varmıs gıbı degılde,dırek tumsek olusturarak vuruslar yapıyor
ama bana sancı yapmadı hıc..
senınkı gögusten once mıdeden calısmaya baslamıs anlasılan
aayy ama benım cok hosuma gıdıyor ordan vurusları..
eskıden sadece gobek delıgımın solunda dururdu..
sımdı butun göbegım onun kullanım alanı..
mercimek yaptim canim kahvaltida en guzel ve kolayi
isin hayirli olsun canim insallah bebeginde gelir cifte mutluluk yasarsiniz
ewet kiz bugun m gunu
kocam markete gitti gelir simdi siparislerimi birakip ole ise gitcek daha...
evde su bitti su al diyorum almicam diyo gunde 6 litre su icermi bi insan legende yuzuyormusun ne yapiyosun zayiflicam derdine su zehirlenmesinden olcen sana su yok dedi bende sebeke suyu icerim dedim kizdim gitti su almayane yani cokmu su iciyom saki
sabahlık almayı da unutma
ayrıca doğumdan sonra takmak için doğum tacı
pazartesi günü kızımın eksiklerini almaya gidiyorum :)
bizim burda bir mağazanın yeni yaş kutlaması mı ne bişeyi warmış araba koltukları bile 30 milyona düşmüş bende gidip kızımın eksiklerini alıcam :) çok heyecanlıyım hehehe :)
benımkı önce gögsumun altından vuruslara basladı..
pesıne 1 hafta sonra mıdemden vurmaya basladı..
bıde benımkı oyle kus varmıs gıbı degılde,dırek tumsek olusturarak vuruslar yapıyor
ama bana sancı yapmadı hıc..
senınkı gögusten once mıdeden calısmaya baslamıs anlasılan
aayy ama benım cok hosuma gıdıyor ordan vurusları..
eskıden sadece gobek delıgımın solunda dururdu..
sımdı butun göbegım onun kullanım alanı..
ooof kızlar stresten kafayı yemek üzereyim. :18: doktora sonuçlarımı götürdüm herşey normal gözüyor sıkıntı ve stresten olabilir bekle adetin olunca 3. gün gel hormon testlerini yenileyelim dedi.bebek için önce adetini düzene sokmamız lasım dedi. ama ben kafamda kurdukça kuruyorum madem sebebi yok niye gelmiyor bu kırmızılar. acayip kasıklarım ağrımaya başladı son bi saattir inşallah bu defa doğru alarmdırda gelir. akşam eve gidince civanperçemi falanda içsem diyorum nasılsa gebelik falan yok belki de hiç olmayacak zaten kendimi çok kötü hissediyorum. doktor doktor gezecek vaktim de yok. iş yerinden izin alıp zar zor çıkabiliyorum. keşke bi doktora daha gidebilseydim. içim içimi yiyor ama şu an içn beklemekten başka çarem yok. hangi doktora gitsem zaten beni tatmin etmiyor. allahım napcam ben yaa
yok canım antalyadayım ben. :2: bu değiştirdiğim 3. doktor ama kime gitsem bişe yok diyor hep bişeler eksik. madem herşey normal niye ben adet olmuyorum niye hamile kalmadım 9 aydıryağmurcum üzülme lütfen. bi sen değilsinki kimisi de aylarca regl oluyor. daha öncede söylemiştim sanırım. gebzeye gelme imkanın yok mu bir kere olsun benim doktora götürsem seni. istanbuldaydın dimi sen. tanıdığın bir doktor falan yokmu.yada bu gittiğin doktora iş yeri durumunu söylsen 3-5 gün istirahat vermezmi sende araştırırsın bu arada.
yok canım antalyadayım ben. :2: bu değiştirdiğim 3. doktor ama kime gitsem bişe yok diyor hep bişeler eksik. madem herşey normal niye ben adet olmuyorum niye hamile kalmadım 9 aydırbi sorun var demekki. ya da bilmiyorum belkide zamanı var. rabbim biliyor zamanını :26: gittiğim hiç bi doktor söylemedi ama bi de rahim filmi falan mı yaptırsam acaba diyorum. eşim çok kızıyor çok kafaya takıyormuşum. daha bi sene bile olmadı diyor. allahın izniyle olacak bebeğimiz diyor. napacağım bilmiyorum
duygucum çok teşekkür ederim canım. allah razı olsun. haklısın dediğin gibi çok erken daha yolun başındayız belkide. rabbim çok bekletmesin inşallah hiç birimizi. bakalım bu ay adet olayım gelecek ay yine böyle bi gecikme olursa daha detaylı bi kontrolden geçerim. gittiğim doktorlar hepside antalyada bilinen önerilen doktorlar ama yinede olmadı başka doktorlar araştırıcam artık.bencede eşin haklı. evet kimi kadınlar hani üstüne ceket atsam hamile kalıyo derler ya :) öyle, kimimizdede bir takım sorunlar oluyor. elbette en büyük neden Rabbimin bizim için beklediği hayırlı bir zaman. birde bazen birşeyi çok takınca çok isteyincede olmuyor. ama sizin gerçekten çok yeni daha senelerce bekleyip kavuşanlar var. rahim filmi konusunda çok bilgim yok ama bir doktora danışman iyi olur sanırım. gerçi kapalı tüp falan varsa açılıyomuş ama hiç bir doktor böyle bişeyden endişe etmedimi sende. ben doktoruma çok güveniyorum. biraz uzak ama yinede imkanın olursa misafir ederim sizi.
duygucum çok teşekkür ederim canım. allah razı olsun. haklısın dediğin gibi çok erken daha yolun başındayız belkide. rabbim çok bekletmesin inşallah hiç birimizi. bakalım bu ay adet olayım gelecek ay yine böyle bi gecikme olursa daha detaylı bi kontrolden geçerim. gittiğim doktorlar hepside antalyada bilinen önerilen doktorlar ama yinede olmadı başka doktorlar araştırıcam artık.
kalın bir kurdelada alabilirsiniz kızlar. birde şimdiden ped stoğu yapın 40 gün kanaması süren var doğumdan sonra. doğumdan sonra hasta bezi takıyorlar özel hastaneler veriyor genelde. çokta abartmayın çantayı. pijama takımı, bebişe hastane çıkışı battaniyesi,bez,falan yeter.normal doğumda 1 günde çıkarıyorlar sanırım sezaryende 3 gün kadar kalıyorsunuz.
ayy inş. ben anneme çekerim o 1 hafta kanaması oluyormuş daha olmuyormuş
amin canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah... sende sağlıklı bi gebelik geçirir sağlıcakla bu kez yavrun kucağında dönersin inşallah evine rabbim sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin canım.sağol canım sendende. kimseyi takma .çok hassas bir dönemdesin. biliyorsun bir çok şeyin başıda stres. etrafında illa olacaktır ne zaman bebek yapcaksınız diyenler falanlar yada yeni bebek haberleri ister istemez seni üzecektir biraz. benim hamilelikle sorunum olmadı çok şükür ama ilk bebeğim 10 gün yoğun bakımda yattı onu orda bırakıp beni çıkardılar hastaneden. eve geldim bomboş. karnımdada yok kucağımdada. halimi görseydin yoğun bakım kapılarında bebek görmeye geliyorlar bebek yok. kaç gün sütümde gelmedi üzülmekten. eminim daha yaşın küçüktür. Allahım en kısa zamanda güldürür inşallah yüzünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?