amin canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah... sende sağlıklı bi gebelik geçirir sağlıcakla bu kez yavrun kucağında dönersin inşallah evine rabbim sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin canım.
ister istemez çevreden etkileniyorum ben. artık herkes soruyor çünkü. bi de ben kendim çok istiyorum o yüzden daha da çok etkileniyorum. korkuyorum ya olmazsa diye. bu ay sürekli bunları düşündüm belki de gerçekten tamamen stresten
selam canlar nasılsınız? ben okula gdip geliyorum cok yogunum gelemiyorum bu aralar... lakin takip ediyorum sizleri:))
simdi benimde soyle bi durumum var bebeğimn kafası asagıda, yani dönmus korkuyorum erken dogmaz demi?
günaydın bacım... bugün kimseler yok daha bende öyle bakınıyorum aval avalhee ben kapadım topıgı ben acıom yuh yanıııı :)))))))))))))
calısan hatunlar nerdesınız beeeeeeeeee :))))
günaydın bacım... bugün kimseler yok daha bende öyle bakınıyorum aval avalsen napıyon nasılsın. ne dedi dün doktor. güzel haberlerle döndün imşallah
aaaay çok sevindim kusuuuum yaa bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar. allahın izniyle en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine. senin küçük tüp yumurta takibiye gelecek inşallah hadi hayırlısıgunaydın canım,,,sende durumlar ne galıba test negatıf cıkmıs ,,,deger kac dı ?
gıttık doktora ama zeynep kamılde asıstan muayene edıomus oda erkekdı kocam hayır dedı,cıkdık daha onceden kurtaj oldugum doktora gıttık,,baya rahatlattı benı:))
pko yok sende dedı,,2 cmlık kıst 1.7 cm e dusmus artık cıkolata kıstı demek bıle anlamsız dedı vucut atmaya calısdıgı ıcınben adet oncesı bı hafta lekelenıomusum, 1 cmlık mıyomu bana demeseydın ben var demezdım sana dedı 2 cm altındakıler soylenmez dedı ,carsamba tekrar gıtcem yumurtam olusmaya baslamıs yumurta takıbıne gectık,,tup bebek dedım yapalım mı su sartlarda asılamaya bıle gerek yokkı dedı ne tup bebegı
cok rahatladım ama doktor dedı masallah ıyı durumdasın kafanı takma dedı hıc bısseye 6 ay cok erken dedı ,,rahat ol falan dedı ,,
tabı ben ılk once bı agladım zırladım salya sumuk:)) kadın bı basımı gogsune koyup saclarımı oksamadıgı kaldı o kadar ılgılı bırı
günaydın canım. şimdilik güzel bi haberimiz yok maalesef. sen nasılsın kuzucun nasıl nasıl gidiyo hayatgünaydın kızlar :) arada okumaya çalışıyorum da internet yok evde de iş yerinde de o yüzden pek giremiyorum.telefonum cevap yazmayı desteklemiyo o yüzden ilk fırsatta yazayım dedim.nasılsınız var mı güzel haberler :)
aaaay çok sevindim kusuuuum yaa bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar. allahın izniyle en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine. senin küçük tüp yumurta takibiye gelecek inşallah hadi hayırlısı
benim test negatif 0,8 çıktı canım. sanırım çok stres yaptım hala da takıyorum kafaya. doktor her ne kadar bişey yok desede ben mutlka bi sebebi var diye kafamda kurdukça kuruyorum.dua edinde bi an önce gelsin şu kırmızı da hormonlarıma baktırayım tekrar belki o zaman rahatlarım. :26:
aaaay çok sevindim kusuuuum yaa bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar. allahın izniyle en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine. senin küçük tüp yumurta takibiye gelecek inşallah hadi hayırlısı
benim test negatif 0,8 çıktı canım. sanırım çok stres yaptım hala da takıyorum kafaya. doktor her ne kadar bişey yok desede ben mutlka bi sebebi var diye kafamda kurdukça kuruyorum.dua edinde bi an önce gelsin şu kırmızı da hormonlarıma baktırayım tekrar belki o zaman rahatlarım. :26:
günaydın kızlar :) arada okumaya çalışıyorum da internet yok evde de iş yerinde de o yüzden pek giremiyorum.telefonum cevap yazmayı desteklemiyo o yüzden ilk fırsatta yazayım dedim.nasılsınız var mı güzel haberler :)
doktorun dediği tek şey kafaya çok takma zaten.sorma ya walla kac gundur ne uykum uyku ne de gunduzum gunduzdu,,,walla benım kucuk tup baya nazlı cıkdı bı yaramazlık etsede yese kıcına tekmeyı gelse benım gobeege:))
ama bısey dıyım mı doktorun ıkı lafının bırı kafana takma sozu oldu ,,walla takmıyak kızlar kafaya daha
ıyıde hıc bıse demıo mu ,,? ya baka su sogan suyunu yapsana bende baslıcam bugun ,,,hıc ıctın mı sogan suyu,,
doktorun dediği tek şey kafaya çok takma zaten.bi adet olsam gelecek ay yeminle takmayacam ama şimdi olmadım ya ister istemes aklım hep orda. niye olmadım hala. ne zaman olacam. yoksa oldum mu. aaaay fenalık geldi kırmızı beklemekten. onla yatıp onla kalkıyorum yaa soğan suyu ben 2-3 ay önce bi ay içtim canım ama sonra devam etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?