Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

biliyorum çok zor ama biraz farklı şeylere yönelmeye çalış. stres yapınca ekşın bile olmuyor. vücudun bütün düzeni bozuluyor. benim olmayacakmı veya ne zaman olacak sorularını düşünmemeye çalış. bak olmaması için hiç bir neden yok ne güzel sağlığın yerinde. yani her an kalabilirsin..bak ben mesela bişey kaybediyorum günlerce evi talan ediyorum bulamıyorum aylar sonra başka birşey kaybedip onu ararken aylar önce aradığım şeyi buluyorum ama en son aradığımı hiç bir zaman bulamıyorum :)))) ay çok karışık oldu. yani kısacası her an her istediğimiz olmayabiliyor ama bunu için sitem etmeyeceğiz ve üzülmeyeceğiz. Allaha dua edip herşeyin zamanını en iyisini sen bilirsin diyeceğiz.

selam canlar nasılsınız? ben okula gdip geliyorum cok yogunum gelemiyorum bu aralar... lakin takip ediyorum sizleri:))

simdi benimde soyle bi durumum var bebeğimn kafası asagıda, yani dönmus korkuyorum erken dogmaz demi?

ya geçende kim dedi black filmini izleyin tavsiye ederim diye ...o neydi yaa ! ağla ağla bi hal oldum.. eşimde yanımda gitmedi bi türlü rahat rahat ağlayım kastım kendimi ..ama gerçekten güzel bi film ..izlenilecek bi film yani..

selam canlar nasılsınız? ben okula gdip geliyorum cok yogunum gelemiyorum bu aralar... lakin takip ediyorum sizleri:))

simdi benimde soyle bi durumum var bebeğimn kafası asagıda, yani dönmus korkuyorum erken dogmaz demi?

İnşaLLAh böyle bişey oLmaz ALLah korusun..

Doktoruna sormadın mı böyLe bi tehlike var mı diye ?

sumisali gittin mi doktora bende bugün kadıköy tarafındaydım 2 kez zeynep kamilin ordan geçtik aklıma geldin hep :)
inşallah doktor iyi şeyler söylemiştir canımmmm

slm kızlar doktora gıttık geldık gusel seyler soyledı doktor yarın kocam ıste olcak konusuruz:))))
eylul bu arada sevındım ıse baslamana :)))))))))))))))))

Son düzenleme:
günaydın bacım... bugün kimseler yok daha bende öyle bakınıyorum aval aval sen napıyon nasılsın. ne dedi dün doktor. güzel haberlerle döndün imşallah

gunaydın canım,,,sende durumlar ne galıba test negatıf cıkmıs ,,,deger kac dı ?

gıttık doktora ama zeynep kamılde asıstan muayene edıomus oda erkekdı kocam hayır dedı,cıkdık daha onceden kurtaj oldugum doktora gıttık,,baya rahatlattı benı:))
pko yok sende dedı,,2 cmlık kıst 1.7 cm e dusmus artık cıkolata kıstı demek bıle anlamsız dedı vucut atmaya calısdıgı ıcınben adet oncesı bı hafta lekelenıomusum, 1 cmlık mıyomu bana demeseydın ben var demezdım sana dedı 2 cm altındakıler soylenmez dedı ,carsamba tekrar gıtcem yumurtam olusmaya baslamıs yumurta takıbıne gectık,,tup bebek dedım yapalım mı su sartlarda asılamaya bıle gerek yokkı dedı ne tup bebegı
cok rahatladım ama doktor dedı masallah ıyı durumdasın kafanı takma dedı hıc bısseye 6 ay cok erken dedı ,,rahat ol falan dedı ,,
tabı ben ılk once bı agladım zırladım salya sumuk:)) kadın bı basımı gogsune koyup saclarımı oksamadıgı kaldı o kadar ılgılı bırı

aaaay çok sevindim kusuuuum yaa bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar. allahın izniyle en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah meleğine. senin küçük tüp yumurta takibiye gelecek inşallah hadi hayırlısı

benim test negatif 0,8 çıktı canım. sanırım çok stres yaptım hala da takıyorum kafaya. doktor her ne kadar bişey yok desede ben mutlka bi sebebi var diye kafamda kurdukça kuruyorum. dua edinde bi an önce gelsin şu kırmızı da hormonlarıma baktırayım tekrar belki o zaman rahatlarım. :26:

Son düzenleme:
ya bi de kızlar iki gündür göğüslerim hiç olmadığı kadar çok ağrıyor çatlayacak sanki. kasıklarımda ağrıyor ara ara özellikle dün sol kasığım sızladı durdu ama hala yoook yoook yoook noluyo bana bilmiyorum

günaydın kızlar :) arada okumaya çalışıyorum da internet yok evde de iş yerinde de o yüzden pek giremiyorum.telefonum cevap yazmayı desteklemiyo o yüzden ilk fırsatta yazayım dedim.nasılsınız var mı güzel haberler :)

günaydın canım. şimdilik güzel bi haberimiz yok maalesef. sen nasılsın kuzucun nasıl nasıl gidiyo hayat

sorma ya walla kac gundur ne uykum uyku ne de gunduzum gunduzdu,,,walla benım kucuk tup baya nazlı cıkdı bı yaramazlık etsede yese kıcına tekmeyı gelse benım gobeege:))
ama bısey dıyım mı doktorun ıkı lafının bırı kafana takma sozu oldu ,,walla takmıyak kızlar kafaya daha

ıyıde hıc bıse demıo mu ,,? ya baka su sogan suyunu yapsana bende baslıcam bugun ,,,hıc ıctın mı sogan suyu,,

sorma ya walla kac gundur ne uykum uyku ne de gunduzum gunduzdu,,,walla benım kucuk tup baya nazlı cıkdı bı yaramazlık etsede yese kıcına tekmeyı gelse benım gobeege:))
ama bısey dıyım mı doktorun ıkı lafının bırı kafana takma sozu oldu ,,walla takmıyak kızlar kafaya daha

ıyıde hıc bıse demıo mu ,,? ya baka su sogan suyunu yapsana bende baslıcam bugun ,,,hıc ıctın mı sogan suyu,,

bebek yok henuz ama doktor bana tup bebege gerek yok suan dedı,,,
pko yokmus bende

doktorun dediği tek şey kafaya çok takma zaten. bi adet olsam gelecek ay yeminle takmayacam ama şimdi olmadım ya ister istemes aklım hep orda. niye olmadım hala. ne zaman olacam. yoksa oldum mu. aaaay fenalık geldi kırmızı beklemekten. onla yatıp onla kalkıyorum yaa soğan suyu ben 2-3 ay önce bi ay içtim canım ama sonra devam etmedim.

ya takmayalım desekde takıoz ya
takmayada devam etcez

he aferın sana ıctıgınde adet falan duzenlı olmusmuydun pekı? eger olduysan cıvapercemı falan ıccegıne ıbrahım saracoglunun sıtesıne gır bak bı bakım ne yazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…