Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yagmur ya sogan suyu yapın dıo sımdık okuomda saracoglunun sıtesını,,
cıvanpercemı adet sancıları ıcınmıs,,
adet duzensızlıgı ıcın sogan suyu dıo

normal zamanında olmuştu içtiğimde canım ama soğun suyu genelde kisti olanlar falan kullanmıyo mu :44: ne yazmış kıs yoksa civanperçemi de mi zararlı akşam ondan içtim yine olmadım. bugün yine içecem adet olana kdarda içem diye düşündümdü. ne nazlı adetim varmış be söktürücü içtim yok. her testten geçtim yok. şimdide önüme gelen otu içiyom yine yok sökülmediği gibi bi işe yarasa bari ama nerdeeeeee

sumisali aslında dünden beri okuyorum da ben hangisini içecem karar veremedim. bak hayır tohumu da çok iyiymiş hormonları dengeliyormuş

Son düzenleme:
hayirli sabahlar canim larim nassiniz bakem ben ev isleri ugrasiyom ole perdemi kisaltacam bugun terziligim tuttu disarisi -10 derece ben pencere actim tarzan gibi bu ne ates anlamadim 1 haftadir eksin yok basima vurdu galiba

ahhh ahhh azizim bu kadin dogumcular doktor degilde falci sanki ayni fincana bakip hepsi farkli seyler uyduruyiolar ama senin adina sevindim super olmus bu haberler unutma PROBLEM YOK ALLAH VAR

YAGMUR kirmizilar geliyoiki gune bnede oyle olur en azindan

ya canım ben olsam sogan suyu ıcerım cunku yazılarında hep dıokı once sogan suyu sonra ıste havuc kuru brokolı kuru falan dıe ıste sorunlara gore yazmıs ama hep ılk once sogan kuru dıo,, cıvanpercemı adet sancılarını azaltıomus,ya hayıt tohumu mu neydı ben ıcermıyım bılmıom ama sogan suyu mantıklı gelıo,,
hem soyle kısa bı hesaplama yapasana su gunler adet zamanın mı olacaktı,
eger adet zamanın deılse olmaman da normal ,,sogan suyu ıcersın rahımı tuplerı temızler,,

hosgeldun bacummmmmmmm:))))

hee dıon atesler bastı benı :))))) degerlendırsen mı ne bu ateslerı :)))

Walla muzmutum ben anlamaadım zaten bu doktorları, artık karar verdım bunlara tıp tahsılını bıreysel ogretıolar:)) herkese farklı kıtap hesabı :))

anlamadım kusum şimdi ben ya adet dönemim 29 eylüldü yani o zaman ben bu ayın 29 una anca mı olcam soğan suyuna başlasam oluyo mu yani

anlamadım kusum şimdi ben ya adet dönemim 29 eylüldü yani o zaman ben bu ayın 29 una anca mı olcam soğan suyuna başlasam oluyo mu yani

yanı bellıkı normal sartlarda sen adetın su aralar bıtmıs olcakdı ,,yanı duz mantıkla gıdersek eger 29 .da adet olcan ,ee o zaman bır hafta bıttı desek adetın 8. bugun ayın sogan suyu ıcın ıdeal zaman 15 gun ıcecen bakarsın ıcmeye basladıgında 5 gun sonra adet olmusun o zaman bırakırsın,,bence basla,,sonucda adet olman ıcın belırlı surede gecmesı lazım o yumurtanın olgunlasıp catlaması ıcın ,,,muayene oldugunda doktor sana orda kanama ıcın bekleyen yumurtalar var ama catlayıp kanama olamıosun tarzı bıse dedımı

demedi canım :44:

aynen bacim ben 3 doktora gittim bir pkos var dedi 2 si demedi sorsam derlermiydi bilmiyomsaldim cayia mevlam kayira ilgilenmiyom arrtik valla ginaaa geldi gercekten fal bakiyolar sanki ne kara kutuymus seylerimiz yaw

aynen bacim ben 3 doktora gittim bir pkos var dedi 2 si demedi sorsam derlermiydi bilmiyomsaldim cayia mevlam kayira ilgilenmiyom arrtik valla ginaaa geldi gercekten fal bakiyolar sanki ne kara kutuymus seylerimiz yaw
banada bişe yok diyolar inanmıyom bacım Bıktım şu kara kutudan bi düzene giremedi gitti

Nabaysunuz paçilar...

Sumisali sevindim yaa görüonmu bi doktor hayallerini altüst ediyor biri yeniden inşa ediyor..

Bende ilk yeni bi senelik evliyken kist çıkmıştı..doktora gittim polikistik over dedi..anaam dedim eşimde zaten sperm düşüklüğü var bende pcos hadi bakalım nasıl çocuk yapacaksak diye..

Sonra bu kisti soğan kürü kullanarak attım zaten küçük bi kistti..Ondan sonra kasıklarımda en ufak ağrı olunca aha diyodum yine kist çıktı korkusu oluşmuştu bende..sonra bu iki sene içinde ne kadar doktora gittiysem biri bile demedi sende pcos var diye..ben dediğim halde böyle böyle teşhis koyuldu bana ilk sene diye..doktorlar hep sende böyle bişey yok o kist de büyük ihtimal kan pıhtısı gibi bişeydi ve gerçektende öle kaç değişik doktora gittim öle bi sorun görmediler..yanlış teşhis koyuldu..çok şükür rahimle ilgili bi sıkıntım çıkmadı hiç..

İşte demem o ki gerçekten bi doktorla yetinmicen..Benim bu yüzden sabit bi doktorum olamadı henüz : )

Neyse sumisali tüp avatarını kaldırabilirsin artık sen bizden değilsin : )

Bizde eşimle karar verdik bi dahaki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz..Tabi bi mani çıkmazsa inş..

€n azından bi tane aşılama yapalım bi deneyelim dedik..he biz dios ama daha doktorla görüşmeye gitmedik bakalım doktor değerlerimize bakıp ne dicek ? Belki aşılama zaman kaybı direk tüp dicek orasına bakıcaz artık..he tüp derse onu yaptırırmıyız bilmiom şu aşamada..maddi olarak zorlanırız ewt ama en kötü bileziklerimi bozarım diyorum ..bi yandan da kenarda tek güvencemiz onlar diyorum şu anda eşim normal çalışıyo olsaydı da birazda para birikimimiz olsaydı daha iyi olur diyorum..Yani direk tüp derse ne yaparız bilmiyorum açıkcası kafam karışık..

Şimdi bursada aşılama ve tüp bebek merkezlerini araştırıyorum..En büyük kıstaslarımızından biri doktorun bayan olması tabiki : ) bu yüzden de pek seçenek olmuyor aslında..

Ama güvenemiyorum da napcam bilmiyorum..Şu aşamada da kimseye söylemek istemiyoruz açıkcası eşimle de öle karar aldık..Yoksa belki çevreme söylesem yardım edecek insanlar vardır ama beraberinde bir sürü sıkıntı da olur...Herkes sorar eder kimseyi çekemem şimdi..

Şimdilik bizde durumlar böyle ..Bakalım karar verip aricaz bi merkezi artık..bunun öncesinde de eşim sipermiyogram testi çektircek..bende rahim filmi ve hormon testlerimi falan alıp götürcem sanırım ..

Ya gülgüzeli nerdesin ? Sen bu konuLarda daha çok bilgilisin ne yapmamız gerekiyor acaba

geldım kuzummmm yettimmmmm

hakkimizda hayirlisi olsun canim nasibimizde ne varsa onu yasicaz neticede degil mi!benimde bugun yatiya biter gibi gorunuyo kirmizi yine yeni bir ay yeni bir maratona baslicaz bakalim hakkimizda hayirlisi...ayyy temizligim bitti yemek yapicam simdi gunler ne kisa yaa biraz oturmaya firsat olmuyo

aynen yaaa bacımm
ben de dedım bugun oğlene kadar uyucam 9 da dikildim ayaga ama 12 ye kadar dırendım kalkmadım yataktan
ben de plan yaptım güya bugun butun gun utu yarın butun gun temızlık ama elim hiç gıtmıyo ufff ütüyeee bırı benı silkelesin

kızlar bende geldim napionuz :))

bugün işe gittim oryantasyon vardı işe ısındım :))

bir tane hamile var 32 haftalık haftaya izine çıkıcakmış :)))

tahlillerde %70 indirim varmış muayenede çalışana ücret yokmuş ayy nasıı mutlu oldum :)))

mayısta tedaviye başlarım heralde hahahah :)

mucizegibi iş valla :)) neyse hayırlısı ama sanırım internet kısıtlıymış yani sormadım ilk günden ama müşteri temsilcileri kullanamıyor. belkim benimki açık olur :)))) inşalalh açık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…