Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bisürü cevap verecek şey topladım ahanda. Altı üstü bi öğle arası gittim döktürmüşünüz gene.

he ya bende düşünüyom, ablamın bebeği var, ondan gelir birazda, birazda ben alırım, sen artık bişicik alma ozaman :))

ya bende keşke susabilsem. Lan adamın dediği kadar varım, erkek gibiyim, bi sussam kavga olmicak belki ama dayanamıyorum. ben cevap verdikçe o daha ağır konuşuyorum, adamı boğazlayasım geliyor. Ama eğer sabah kavga edip işe gelmişsek, ozaman rahatım. Mesajla tahrik ediyor onda tutuyorum kendimi

Aynı ben. Bende sinir küpüyüm ya

Canım bence bi doktora danış ya. Bitkisel şeyleri nasıl kullanıcaksınki hamileyken?

bende recel yapiyom simdi yogurdumuda mayaliyim yaaa hakketen film seneryosu gibi oldu ammannn kopsun bebek olamuyor derdinden kurtuluruz milletin isi gucu yok gundem cikariyolar gecen gunde sirincenin kiyamaet menusunu olusturmuslar onu gosteriyolardi bole seylerde hep turkiyede olur zaten

geldım ben,,,

odun efendı cıkolata almıs bana onu verıo,,dedım sen ye gerek olur belkı
sırnasıo dedım al cuzdanını ben gıdıom eve ,

eh turkıyede safsata cok oldugu ıcındır:)) haberı bende dınledıydım,kıyamet corbası ,alev topu tatlısı falan dıeydı yemek ısımlerı ne guldum,,
walla kıyametın ne zaman kopcagı benı cokda ılgılendırmıo,ben ölunce zaten benım kıyamet kopmus demekdır
hem Allah dan baska kımse bılemez kı ,madem mayacıklar o kadar bılıolardı kıyamet saatını de kendılerıne nıe mukayet olamadılar ,

haha canımsınnnn yaaa :)) bende şu hamilelikle rahata erdimmm :)) yok bizde ekşin mekşınn var bize sadece sarılmakk :)) yavrum kocişin anlamış hatasını ama sen biraz süründür ama uzatmada yaa bak koz da elindeyken bugünü ekşın günü yapp sırnaşş en sonundaa hopp sonrada inşallahh gelsinn meleğinn aminnnnn :) ama sigarayı bıraksın yani sana haksızlık zaten alerjin varmışş

DUYGUACAR :)) canımm benimmm bizde kardeşiz eşimle 20. haftadan beri :))) kapalı kilitler vuruldu ama dediğin gibiyani lohusalığıda var bununnnn :)) anammmmmmmm :) canımm bide sana bi sır veriyimm biz meleğimizi istb da :) misafirlikdeyken yaptıkk tabi kardeşimdeydik :) napıyımm ama kaçıramazdımm bu günleri tam yumurtlama günümdü o günler
ay ama maşallahh size o kadar az ekşına rağmen helal olsunnn tam 12 den olmuş :)

kız benimde öyle oldu galiba. ramazan bayramında dayılarına gitmiştik. rahat durmadı. e zaten bi daha regl olmadım demek o gün olmuş. 4 yıl oldu evleneli ama sayılıdır heralde ekşınlar. çok stresli hayatımız cebimizdeki maaşla düğün yaptık ev açtık. onlar bitti ev aldık.2 sene oldu arabayı değiştirdik. benimkine krediyle istanbulu veriyoz deseler alır valla bi deli cesareti sorma. eee sonrada çalışmaktan kredi günlerini takip etmekten ekşına vakit kalmıyor..

Son düzenleme:
Eveeet doktordan geLdim kısLar bilmiyorum merak edeniniz oldumu ama ben yinede haberleri yazayım.
Sipermiyogram testimiz malesef iyi çıkmadı..Doktor hanım bu değerlerle aşılama ve normal yolla bebek sahibi olmanız çok zor dedi..
Ama tüp bebek için başarı şansınız yüksek dedi..sonuçta sizde(bende) bi sıkıntı yok dedi bu büyük şans dedi..spermi de zaten biz en iyisiniz seçip elimizle döllüyoruz dedi..
Herşeyi tek tek çok güzel anlattı..Doktorumu sevdim..bi kere açık sözlü herşeyi dan dan söyledi..bu nedense beni daha çok rahatlattı ..çünkü bugüne kadar hep kandırıldığımı hissettim..hep olur olur diyip yollamışlardı bizi..bugüne kadar hiç bi tedavi uygulanmadı bize..
Hem yaşınızda genç dedi sizde başarı şansı %50-60 ın üstünde dedi..Biz embriyoyu oluşturur rahme koyarız gerisine karışamayız dedi ..eğer bebek bulunduğu yeri severse tutunur dedi ..Yani ondan sonrası ALLaha kalmış artık..
Üzüldüm mü ? Hayır..Gerçekten hiç üzülmedim ..Ben geçen seneden beri tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi zaten oyüzden şok olmadım..Beklediğim bi sonuçtu..Aksine şimdiden heyecanlanmaya başladım..Sanki bi adım daha yakın hissediyorum kendimi hamileliğe artık..
Geçen sene jinemed murat beye gittiğimizde ozaman şok olmuştum tamam çünkü beklemiodum hep ozamana kadar doktorlar olur diyorlardı bize..murat bey ozaman da tüp demişti ama o sıra okadar kötü değildi değerler..Biz tüp için erken olduğunu düşünüp normal denemeye devam etmiştik ama farkındaydık bu işin böyle zor olacağının..oyüzden bi senedir hazırız bu duruma..doktorla bile espiri yaparak konuşuoz yani : )
Bana kalsa ben taa ne zamandan beri diyodum eşime tüp deneyelim de eşim pek yanaşmıyordu..Neyse o da şu anda işin farkına vardı..O da doktoru sevdi (ki bu çok önemli : ))
Her neyse sadede gelelim;fiyatı sordum ben..ilaçlarla beraber 5 buçuk milyar tutuyomuş en fazla..beni daha muayene etmedi..yumurta rezervime göre ilacı azaltıp yada arttıracak..
Para işi biraz çok gelsede yapacak bişey yok bilezik bozmaya karar verdik..
Ailelere söylesek mi karar vermedik daha..Bi daha ki ay eşimin sınavı var bi de..eşim diyo ben sınava gireyim öbür aya başlayalım tedaviye..iki stres birden yaşamayalım diye..o daha mantıklı geldi banada..yani yeni yılda adet olacam ondan sonraki adetimde başlayacaz inş..
Doktor adet olduğunda ararsın 2.günde tedaviye başlarız demişti..
İşte bööyle kısLar..Şaka maka tüp yapios hee
Artık beni ararsanız tüp bebek topiclerinde olabilirim haberiniz olsn : )

eslemcim en azından olumsuzda olsa bir sonuç almanıza sevindim. bari boşa vakit harcamamış olursunuz. tüp bebek epey pahalıymış ama sonuçta Allahın izniyle bir çocuğunuz olacak. belkide ikiz olur tüp bebeklerde çok oluyor :) millet içkiye sigaraya veriyor bi dünya para.. inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz. eşin haklı sanırım. bi sınava girsin.bu stres çok kötü bişey insanın bütün dengesini bozuyor. benimde bağırsak düzensizliğim, sivilcelerim, saç dökülmem, tansiyon düşüklüğüm falan hep ondan. ama siz yinede ekşınları ihmal etmeyin sınava kadar belki rabbim gerek bırakmaz. bir dahaki ay hayırlı haberini alırız inşallah.

sen herseyi cok guzel anlatmissin bacim dicek bisey bulamadimrabbim hakkinizda hayirlisini versin yar ve yardimciniz olsun insallah...

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, sonuçta bi karara varabilmişsiniz, kafanız yüreğiniz rahatlamıştır inşallah. Rabbim yardımcınız olsun, inşallah hayırlısıyla eşin sınavı kazanır ve maddi açıdan rahatlarsınız, ve belki Rabbimin dileğiyle tüp bebeke başlamadan bebişiniz yüzünüzü güldürür. Hakkınızda hayırlısı.

Bacım çok güzel yazmışsın rabbim seni beni bizi evlatsız bırakmasın inşallah... az kaldı sende kavusursun inşallah melegine. herseyin hayırlısı... inşallah seninde güzel haberlerini alacaz. bir adım daha yaklaştın sen... İnşallah eşinde sınavını kazanırda çifte mutluluk yaşarsınız.

nisana kadar olmazsa bizde başlıcaz tüp bebegi araştırmaya. bende alışmaya başladım. para biriktirmeye başlıyalım yavaştan yavaştan. koltuk takımı alacaktım şuan itibariyle vazgeçtim :)

hepimiz için hayırlısı inşallahhhh

Son düzenleme:
kızlar artık yerime yerleştim :) pcim yapıldı. arada okuyorum sizi ama yazamıyorum çekiniyorum :) yeni personel psikolojisi :)))

neyse gelecem yavaştan yavaştan :))

elektrıkler gıttı ,,halıyle kombıde durdu anam buz gıbı oldu ev :) neyse geldı elektırıklerde ısınmaya baslar ev ama battanıye ıle oturuom yınede ,,hasta olmıyım :)))

kızım merak nıe etmıyek ettık tabı :))
sanırım senın olayda oske gıbı oldu hanı sonucu bılmek kararsızlıkları,sızlanmaları ,umutsuzlukları almıs goturmus :)
esının sınavı atlattıkdan sonra bebıs olayına gırmenız sızın ıcınde ıyı olur ,,ınsallah mucıze tez vakıtte nasıbınızdır :))
aılelere ssoylemek bı yandan ıyı bı yandan kotu acıkcası ,yanı eger maddı kısmı sız ustlenceksenız sadece manevı olarak yanınızda olsun ıstıyosanız bence soylemeyın yanı acıkcası ben eger normal yolla olmayıp tup yada asılama olsa aılemle paylasmayı dusunmuyorum belkı sadece anneme soylerım onun dısında hele esımın tarafına asla soylemem,cunku neden dogal yolla olmuyo sorusuna mutlaka bı cvp verceksın ve o durumda sorun esımde olsa bıle soylıyemem ınsanlar tuhaf anlamlar yuklemeyı severler ,sorun esımde desem ay bak goruon mu adam deılmıs dıcekler sorun bende desem bu sever bak gordun mu bı kız aldılar o da sorunlu cıkdı kısır derler,
en azından benım kocamın tarafı der ,her sulale aynı olcak dıe bıse yok tabı ama bence soyleme,bırak surecı esın ve sen yasa pozıtıf olunca soonuc dersın ben gebeyım dıe,sonucda hamıle olunca alnında bu tup bebek yoluyla hamıle kaldı dıe yazmıcak,,

günaydınnnnnnnnnnn. yaw siz ne kadann tembelsiniz:) her sabah ben açıyom topiği. bi kalkın ya. yüzünüzü göremiyoz bari iki muhabbet edelim

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın

eslem canım hakkınızda hayırlısı olsun... rabbim inşalah herşeyi gönlünüze göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…