Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hehe seninkide süpermiş resetlemesi benimkide rest atıyorr ben takılırımm bana takılma der hatta ben konuşmaya başlayınca seni seviyorum aşkımm der gülümser :))) haha susturuyor beni güya ayrıca bu yönteminizde süpermiş :) bende susmam ama susmam lazımmm benimde bıdı bıdı nere kadar dimi

ewet yontemini bulmussun kiz
benimkide ayri bir cins tatli dille gittigin surece yapamayacagi sey yoktur herseyi yapar bi ters cevap ver dusman kesilir bende asabi insanim oyle polyanna hic olamadim hayatimda o yuzden bazen kontrolden cikiyoz ama ben sakin olup sempatiklige devam edebilsem hic sorun cikmiyacak ama bende 24 saat evde tekim mahkum hayati yasiyom daraliyorum bazen canimmm

ay bilirim o mahkum hayatını bende aynıyımmm yaaa hatta eşim gelince hep sohbet etmeye çalışırım benimkide az konuşurr bende konuşsun diye aşkım şöle şöle sence ? dimi? nasıl buldun derimm :))))ay ben çok acıktımm yaa bişeler yicemmm :)) obur oldumm

ya muzmutum boyle deıldı ben kacardım ondan kose bucak yapmıyak dıe ,,ama son ıkı uc ay cok demorılıze oldu anlamadım gıttı ,,sımdı o kacıo ben kovalıorum resmen,,sureklı canım ıstemıo modunda desem adam benden sogudu yok evde oldugu zaman sureklı gelır bulasır bana sacımı ceker oper kacar ,gıdıklar falan ,,
ya doktor carsamba cuma pazar mutlaka eksın dedı ,
carsamba yaptık cuma calısıodu sabah ıse gıttı cumartesı aksamı yaptık o kadar ,yumurtladım tabı doktor gordu hatta carsamba muayenede

kızlar şimdi benim alerjik rinit (geniz etlerinin iltihaplanması) ve sinüzitim vardı eskiden. alerjik rinit için düzenli ilaç ve sprey kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım. tabi hamile kalınca hormonların artışından alerji durumu daha çok artıyor. kış ta geldi kaloriferler falan havayı kurutunca geceleri hiç uyuyamıyorum artık.nerdeyse oturur pozisyonda yatıcam. burnumda kesinlikle nefes alamıyorum. sinüzitte azdı tabi bu arada. elmacık kemiklerim kaşlarım bi ağrıyorki. yüzümü taşıyamayacağım nerdeyse. şimdi doktora gidicem antibiyotik vercek. yada durumu net görmek için bilgisayarlı tomografi falan isteyecek. zararlı olduklarını biliyorum. ama sinüzitin iltihabının sürekli genizden içeri akmasıda zararlı.mikroplar direk ciğere gidiyor. napsam ki doktora gitsemmi ya da hiç böyle zararsız bitkisel bir şey duydunuzmu sinüzit için falan.

ya bılmıom ama bıde bu ay doktora gıttık doktor cok gusel seyler soyledı moralım tavanlarda gezıo ama kocamın bu anlamsız dumurluk hallerı benı cok sınır etmeye basladı ,,walla bı kac gune kalmaz cıddı gırecez bırbırımıze benı dedı dersınız
ya bak sıgara ıcıo tmm ama ya usturuplu ıc gunde bı paket sıgara ıcılırmı ya walla bazen sarılıo dıom kultablam hosgeldın

ya aksine bende az konusurum oda yeterki sohbet olsun da konussun kis geldi gunes yok iyice bi sikilmaya basladim evde o yuzden geriliyom surekli disarda olmak istiyom niyeyse bide turkiyede cok gezdim tozdum 40 gun kaldim hala tadi damagimda kaldi simdi eve konsantre olamiyom galliba

himmm bacim belki adamin bi derdi var yada erkekler daha cok umutlari bitince bole davraniyolar bole biraz hareketlilik lazim size aksiyon lazim

sumisali tatlımm sopalıkmış bu yaaa ne öle yani salı ederiz şu gün ederiz

tam sopalım yoncemel ,,ya en bastan berı boyle olsa tmm ama son ıkı uc aydır boyle ,oncesınde derdım hep yıkanmakdan yuzgeclerım cıkacak dıe,,,sımdı suyu gorunce sukredıoz :)))))))))))))))))))))))))
yok dıcem ya sıgarayı bırakırsın yada cocuk mocuk ıstemıorum ayrı yatıcaz dıe keyfı bılır artık,,sınır geldı ,

sumisali tatlımm sopalıkmış bu yaaa ne öle yani salı ederiz şu gün ederiz

biz kardeş olduk çıktık valla. annemlerle beraber yaşadığımız için zor oluyordu zaten. birde o çoğunlukla gececi oluyordu.o geliyor ben gidiyorum.ben geliyorum o gidiyor. adam ayda bir gündüze dönerdi o zamanda benim kırmızılar gelirdi 1 hafta sürerdi. şimdide 4 aydır zaten yasak düşük tehlikesinden. büyük ihtimal doğuma kadarda böyle gider.sonrada lohusalık falan..anammm 1 seneyi gececek. iyiki bi ara bulup çocuk yapmışız :)))))

valla bacim benim 8 sene once felaket sinuzitim vardi babam bi yesil bitki getirdi silindir gibi biseyboyutu bi silah mermisi gibi dedi bunu kokla tum sunizitin akacak diye bende tabi koklayim derken suyu girdi burnumua abartisiz tam bir hafta gece gunduz hic durmadan burnum saril saril akti nerdeyse beynimde akacakti gercekten ama birhaftanin sonunda kurudu doktora gittim sende hic sinuuzit yok dedi ama yuzum falan bile sayifladi cogu sibuzitmis simdi sana tavsiye edemem valla hamileyken cok riskli

ya sımdık buna ucacam hee
sabah cuzdanını evde unutmus getırsene askım dıo
ya seytan dıo gıtmısken bıde kafa at tam olsun
yuzde doksan ınadına bırakdı cuzdanı ,,barısma turlarında dedım ya basladı sımdıden
ama hıc barısma nıetım yok ahada yazdım buraya
cıkıom ben gıdım getırım cuzdanını ,,gelırım gıne optums :)

acı kavunmu ne diyorlar duymuştum. buharını çektiriyorlarmış tamamen alıyormuş iltihabı. ama normal insanda bile riskliymiş iyi bilen birisinin yapması gerekirmiş. tabi hamile olunca hiç yaptıramam.zaten riskli bebiş. eşi çok aşağıdaymış. kanamam oldu hep. . ama geceleride çok fenayım yaa hiç nefes alamıyorum.bütün gece kalkıp oturuyorum iki nefes çekiyorum geri yatıyorum.yüzüm kütük gibi bi ağır. öne çekiyor sanki. seyirip duruyor birde elmacık kemiklerimin orası pıt pıt atıyor. odamı sinüzitten acaba.

lan ben hayattan soğudum len bu temizlik yuzunden
yap yap bıtmıyo len kışda geldı hoppp akşam oluyo hemen
ben evdekı kucuk tuvaletı kapatıp ardıye yapmıstım bı oda temızler gıbı zamanımı alıyo valla
yatak odam ve banyom kaldı kızlar 2 ye kadar sızınleyım az gaz verın bana daaaaa

ya bu bebekler icin okyanus suyu oluyo ya burnu acmak icin onlardan kullansan?

yaa zıl caldı yakalandım sandım zart dıye cıktım..
bebegın sıfonyerını montaja gelmısler..
çok sukur bıttı o ıste..
bende bu arada aksam yemegının bı kısmını hazırladım tabeeee

aaay aynı bız işte..
allah bana sabır verdıgı surece kavga etmıyoruz
benım herseye gulup gecmem lazım..
terslestıgım an kıyamet kopuyor
ama ben hıc bagırıp cagıramıyorum hep o ustun..
oyuzden gul gec,sonra hesap sor benım taktıgım

ya bu bebekler icin okyanus suyu oluyo ya burnu acmak icin onlardan kullansan?

onların spreylerini kullanıyordum ben muzmutcum nazonex falan var. burun tıkanıklığına iyi geliyor okyanus suyu. benim alerjik rinit geniz etlerini şişirince sinüzlerde iltihaplandı sanırım. hep içerden genizime akıyor ıslak ıslak. maranki tuzlu su birde papatya buğusunu öneriyor akşama deneyeyim bakım. çok kötü nefes alamamak ya. kalbim sıkışıyor bu sefer nefesi yetiştiremeyince.

neyse bende yemegımı tamamlıyımde oyle gelım barii..
yaaw mıllet dusmus kıyamet derdıne..bız hala yemek ediyoz..
angelına ve brat de şirinceye gıdıyormus..
yaa herkes kafayı yemıs..
kıyamet kopunca heryer yok olmaz mı?
şirince nasıl ayakta kalcak..
ki bence zaten bu kadar kalabalıkla asıl şirincede kıyamet kopcak
ulen fılmlerdekı gıbı oldu..zengınler kacıp kendını kurtarıyor..fakırler ölümü beklıyor
22 aralık gunu şirincedekılerın yuzunu görmek ısterım
ınsallah bıkac muhabır falanda olur orda..
az gülerik izleyıp
ayrıca herkesın öldugu bı dunyada ben yasasam nooolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…