anaaaa ne ıyı koca kız senınkı
benımkı eger cok kotu kavga ettıysek..kendısı ayrı yatar..
ama barısınca herseyı unutur..anında resetlıyor kafasında herseyı..
bazen onun beynıne sahıp olmak ıstıyorum..nasıl boyle kın tutmamayı becerıyor..
bıde benım kocam mutluyken yere göge sıgdıramaz benı..
ama ben kavga etmemenın yolunu buldum..
sınırlıyken dedıklerıne cevap vermıyorum..
hıc duymamıs gıbı devam edıyorum..
onunda zaten sınırı gecınce anında normale donuyor..
körler sagırlar bırbırmızı agırlıyoruz ıste..
bazen herseyı duymamak gerekıyor..
ewet yontemini bulmussun kizanaaaa ne ıyı koca kız senınkı
benımkı eger cok kotu kavga ettıysek..kendısı ayrı yatar..
ama barısınca herseyı unutur..anında resetlıyor kafasında herseyı..
bazen onun beynıne sahıp olmak ıstıyorum..nasıl boyle kın tutmamayı becerıyor..
bıde benım kocam mutluyken yere göge sıgdıramaz benı..
ama ben kavga etmemenın yolunu buldum..
sınırlıyken dedıklerıne cevap vermıyorum..
hıc duymamıs gıbı devam edıyorum..
onunda zaten sınırı gecınce anında normale donuyor..
körler sagırlar bırbırmızı agırlıyoruz ıste..
bazen herseyı duymamak gerekıyor..
ewet yontemini bulmussun kiz
benimkide ayri bir cins tatli dille gittigin surece yapamayacagi sey yoktur herseyi yapar bi ters cevap ver dusman kesilir bende asabi insanim oyle polyanna hic olamadim hayatimda o yuzden bazen kontrolden cikiyoz ama ben sakin olup sempatiklige devam edebilsem hic sorun cikmiyacak ama bende 24 saat evde tekim mahkum hayati yasiyom daraliyorum bazen canimmm
anaaammm haklisin bacim haklisin hak etmis de onu gec 13 gunde 3 kez nasil dayanabiliyo bizim odun 48 saat dayanamiyo bile ara vermemiz lazim diyom yok diyo benimde surekli takviye guc yolllamam lazim icerdekileresimdi sen yumurtladin mi bacim bu ayda bosa gitmesin gecici ateskes imzalayin olmazmi?
haklısın kızım..cocuk için tek ugrasan kadınlar oluyor nıyeyse..
gercı eksın yapma gunlerı zorakı olunca kımsenın yapasıda olmuyor,adamıda hos görmek lazım
ama sende hos bayılmıyorsun boyle belırlı gunlerde eksın yapmaya..
amaaaann bunların hepsı bı cıns..kendı kendıne hamıle kalmanı beklıyor sanırım
valla doktora nıye gıttın ozaman,dedıklerını yapmıcaksan..
sıgara konusunda ben cok cektım..
ben kullanmıyorum,kocamsa bırını yakıp bırını söndurenlerden..
ben hamıle kaldım nerdeyse 5 aylık olana kadar o dumanı soludum..
hep yanımda içti..ilk baslar cam acıyorduk yaz dıye..
sonra sonra kapalı odadakı dumanı ıcıme cektım durdum..
en son bayag bı vıdı vıdı ettım..neymıs cocuk dogunca zaten bırakcakmıs
dedım bırakmana gerek yok,zaten o benım soludugum havayı soluyor suan
neyse vıcdan azabı duydu soyledıklerımden ve 1 aydır ıcmıyor cok sukur..
bende kurtuldum oooohhhh..o kadar bagımlı olmasına ragmen allahtan nefsıne hakimdir..
bırakınca bırakır pat dıye..gercı sımdıde bogazı durmuyor pokıyenın
ya aksine bende az konusurum oda yeterki sohbet olsun da konussunay bilirim o mahkum hayatını bende aynıyımmm yaaa hatta eşim gelince hep sohbet etmeye çalışırım benimkide az konuşurr bende konuşsun diye aşkım şöle şöle sence ? dimi? nasıl buldun derimm :))))ay ben çok acıktımm yaa bişeler yicemmm :)) obur oldumm
himmm bacim belki adamin bi derdi var yada erkekler daha cok umutlari bitince bole davraniyolar bole biraz hareketlilik lazim size aksiyon lazimya muzmutum boyle deıldı ben kacardım ondan kose bucak yapmıyak dıe ,,ama son ıkı uc ay cok demorılıze oldu anlamadım gıttı ,,sımdı o kacıo ben kovalıorum resmen,,sureklı canım ıstemıo modunda desem adam benden sogudu yok evde oldugu zaman sureklı gelır bulasır bana sacımı ceker oper kacar ,gıdıklar falan ,,
ya doktor carsamba cuma pazar mutlaka eksın dedı ,
carsamba yaptık cuma calısıodu sabah ıse gıttı cumartesı aksamı yaptık o kadar ,yumurtladım tabı doktor gordu hatta carsamba muayenede
sumisali tatlımm sopalıkmış bu yaaa ne öle yani salı ederiz şu gün ederiz
su misali gitti adami dovmeye galiba
sumisali tatlımm sopalıkmış bu yaaa ne öle yani salı ederiz şu gün ederiz
valla bacim benim 8 sene once felaket sinuzitim vardi babam bi yesil bitki getirdi silindir gibi biseyboyutu bi silah mermisi gibi dedi bunu kokla tum sunizitin akacak diye bende tabi koklayim derken suyu girdi burnumua abartisiz tam bir hafta gece gunduz hic durmadan burnum saril saril akti nerdeyse beynimde akacakti gercekten ama birhaftanin sonunda kurudu doktora gittim sende hic sinuuzit yok dedikızlar şimdi benim alerjik rinit (geniz etlerinin iltihaplanması) ve sinüzitim vardı eskiden. alerjik rinit için düzenli ilaç ve sprey kullanıyordum ama hamile kalınca bıraktım. tabi hamile kalınca hormonların artışından alerji durumu daha çok artıyor. kış ta geldi kaloriferler falan havayı kurutunca geceleri hiç uyuyamıyorum artık.nerdeyse oturur pozisyonda yatıcam. burnumda kesinlikle nefes alamıyorum. sinüzitte azdı tabi bu arada. elmacık kemiklerim kaşlarım bi ağrıyorki. yüzümü taşıyamayacağım nerdeyse. şimdi doktora gidicem antibiyotik vercek. yada durumu net görmek için bilgisayarlı tomografi falan isteyecek. zararlı olduklarını biliyorum. ama sinüzitin iltihabının sürekli genizden içeri akmasıda zararlı.mikroplar direk ciğere gidiyor. napsam ki doktora gitsemmi ya da hiç böyle zararsız bitkisel bir şey duydunuzmu sinüzit için falan.
valla bacim benim 8 sene once felaket sinuzitim vardi babam bi yesil bitki getirdi silindir gibi biseyboyutu bi silah mermisi gibi dedi bunu kokla tum sunizitin akacak diye bende tabi koklayim derken suyu girdi burnumua abartisiz tam bir hafta gece gunduz hic durmadan burnum saril saril akti nerdeyse beynimde akacakti gercekten ama birhaftanin sonunda kurudu doktora gittim sende hic sinuuzit yok dediama yuzum falan bile sayifladi cogu sibuzitmis simdi sana tavsiye edemem valla hamileyken cok riskli
ya bu bebekler icin okyanus suyu oluyo ya burnu acmak icin onlardan kullansan?acı kavunmu ne diyorlar duymuştum. buharını çektiriyorlarmış tamamen alıyormuş iltihabı. ama normal insanda bile riskliymiş iyi bilen birisinin yapması gerekirmiş. tabi hamile olunca hiç yaptıramam.zaten riskli bebiş. eşi çok aşağıdaymış. kanamam oldu hep. . ama geceleride çok fenayım yaa hiç nefes alamıyorum.bütün gece kalkıp oturuyorum iki nefes çekiyorum geri yatıyorum.yüzüm kütük gibi bi ağır. öne çekiyor sanki. seyirip duruyor birde elmacık kemiklerimin orası pıt pıt atıyor. odamı sinüzitten acaba.
ewet yontemini bulmussun kiz
benimkide ayri bir cins tatli dille gittigin surece yapamayacagi sey yoktur herseyi yapar bi ters cevap ver dusman kesilir bende asabi insanim oyle polyanna hic olamadim hayatimda o yuzden bazen kontrolden cikiyoz ama ben sakin olup sempatiklige devam edebilsem hic sorun cikmiyacak ama bende 24 saat evde tekim mahkum hayati yasiyom daraliyorum bazen canimmm
ya bu bebekler icin okyanus suyu oluyo ya burnu acmak icin onlardan kullansan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?