Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

[COLOR="#.........................................yanlıs mesaj ozur:8

Son düzenleme:

çocuklu evlerin toplu olması pek mümkün değil sanırım. benim annem düzen hastası ama oğlum açabildiği her dolabı yere indiriyor. mutfaktan bir bardak su veya meyve suyunu kaptığı gibi koşmaya başlıyor salona vardığında bardağın yarısı dökülmüş oluyor e arkasını düşün :)

bend eev işleri topıgınee bunu yazıcktımm hatlar karısmısss sımdı ne alaka burda ev ıslerı sıkayetı dersınızz dıye sıldım ama yınede cevap vermıssın tesekkur ederım:):) cok utandım :26::26::26:

aynen senın dedgn gıbı hersey kır pas ıcınde sankı yada bana oyle gelıyorrr

her ne kadar önceliğimiz çocukta olsa malum hepimiz evli olduğu için ev işi bizimde derdimiz. hele çocukluysan daha büyük dert. Allah yardımcımız olsun..
aklına takılan fikir almak istediğin her konuda konuşabilirsin burada

teşekkür ederim sıcak bır karsılama oldu :):)

herzaman ugrarrm buraya ozamn

evimde pokemon falan kalmadı:)))
bi alaturka tuvalet kısmı kaldı orayı yüzeysel temizliycem çünkü matkaplık işler var batırıyo oda ...benim boş odam var onu eşimle düzenliycez ağır şeyler var...
koltuklar bir parlamışki kızlar oturmaya kıyamıyorum:))
bi kaç güne adetim bitince böyle kıyı köşe yapmıycam ilk aylar millet hareket etmeye korkuyor,,ben de öyle yapıcam..

babam kızkardeşimin yanına gidicek yılbaşında..o çalışıyor.ona kek kurabiye yapayım dolabına koysun diyorum.misafiri çok oluyorgaribim yoruluyor..sevdiğiniz buzluğa konabilecek kurabiye tarifi alabilirim..
ben elmalı kurabiye,havuçlu tarçınlı kek yapıcam...birde nescafe li kurabiye (bunu ilk defa denycem)
valla çalışanşara Allah yardım etsin...

günayyyydınnnnnnnnnnnnn

KısLar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..Tek tek alıntı yapmayım dedim..

Allah hepinizden razı oLsun..hepinizin gönlüne göre versin..

Evet bu tedavide sanırım ailelere söylememe kararı aldık..Söylersek ikimizinde ailesinin durumu iyi , illaki yardım etmek isticekler ama biz bunu istemiyoruz..sonuçta eşimin şu anda çalışmıyor olmasıda geçici bi durum olduğu için bu kısmı pek kafaya takmıyurz..

Tedavi kısmında söylemiyoruz çünkü zırt pırt arıcaklar daha çok strese sokcaklar beni..eğer tutarsa söylicez tutmazsa söylemicez oyüzden..bi de onları çekemem çünkü..

Herşeyi sadece siz biliceksiniz

He bi de bize çok fena heyecan sardı sanırım iki ayı bekleyemicez bu önümüzdeki ay tedaviye başlayabiliriz :18:

Eslem'cim allah yardımcınız olsun inşallah daha ilk denemede gelir bebişin. Belki de bebişlerin :) tüp bebekte genelde ikiz oluyor ya hani. Ailelere söylemeyin bencede kimse bilmesin. Doğal yollarla oldu diye bilsinler. Bende bebek istediğimiz süreçte herkesin sormasına sinir oluyordum. Ki sadece 4 ay sürmüştü. O zaman beklicez artık güzel haberlerini.

hadi hayırlısı olsun canım

Selam kızlarr napiosunuz bakalım? Bizim işler halen bitmedi ya ne kadar zormuş bebek hazırlıkları. Gerçi çoğu gitti azı kaldı. Gerçekten az zaman kaldı git gide sabırsızlanıyorum. Allah hepimize sağ salim bebişlerimize kavuuşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Allah razı oLsn cnm ..Valla ikiz de olsa hiç fena olmaz ikisi bi anda çıkar işte Hayırlısıyla tutsunda hele bir iki ya da kız erkek farketmez artık..

€şime diom düşünsene ikiz kızlarımız olduğunu benden iki tane daha ne eğlenceli olur dimi diom gülüo : )

Aileler konusunda evet tedavi aşamasında söylemicez ama tutarsa mecbur söylicez tüp yaptığımızı çünkü ilerde illaki anlaşılır bu saklancak bişiy deil çünkü hele ikiz olursa hepten anlaşılır..amaan tuttuktan sonra bilsinler umrumda değil zaten sonuçta ayıp değil yasak değil ..

HayırLısıyla hamile kaldıktan sonra kimse umrumda olmicak valla..

Sen naptın hani bebek odasının fotolarını koyucaktın ?

Bi de eşim diyor başlangıçta kimseye söylemeyelim diye bi bilse bütün KK biliyor

Siteye girdiğimi biliyor ama üye olduğumu size herşeyi anlattığımı bilmiyor tabi : )

Dün diyo ki seni şimdi tüp bebek topiclerinden alamayız artık

Ama burası olmasa çatlardım heralde ..insan böyle şeylerde paylaşmak istiyor konuşmak istiyor..

Eşim evde yazıp çıkıyom o yüzden ..ama kimsede yok zaten girende aynısını yapıyor : )

selam kızlar evdeyim ama yine sürekli giremiyom çünkü internet bağlanamadı daha :) bende kendimi gezmeye adadım çalıştığım sürece yapamadıklarımı yapıyorum gerçi git gide ağırlaştım zor geliyo ama yapacak birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…