Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yuh artık diyorummm sütünden ne istemişlerrrr

gunaydın,,,

ya cokk uykum var ,,aksam 1 gıbı yattım yarım saat once kalktım ama gozlerım kapanıo hala ,,,

benım replıgımı mı caliyon kızz..
gercı ben 9 da kalktım..ama kafamı tasıyamıyorum..dişlerim ve göz kapaklarım agrıyor..
dun banyo yapıp cıkmıstım onun eserı herhalde benımkı..

dun kocamla bırbırımıze gırdık daha dogrusu ben saydım saydım saydım,sonrada gıttım salonda yattım ama sınır kupuydum resmen,bugun ıste yarın geldıgınde kesın barısma turlarında olacak ama uzunca bır sure kabul etmeyı dusunmuyorum ,,,

benım replıgımı mı caliyon kızz..
gercı ben 9 da kalktım..ama kafamı tasıyamıyorum..dişlerim ve göz kapaklarım agrıyor..
dun banyo yapıp cıkmıstım onun eserı herhalde benımkı..

he senınde gozler kapanır moddaymıs:))
ya acep havalardan mı kı bura yagmurlu karanlık ,,,
ya ben dun sabah banyo ettım gercı dun de cok uykum vardı uyumamak ıcın 9 da kalkdım ama koltukda resmen surundum uyumamak ıcın:)
galıba bendekı de onun etkısı :)

yaa kızlar benım yakın bı arkadasım 5 ay once dogurdu..kuzenımde 9 ay önce..
şimdi onların bebelerıne yenı dogdukları gıysılerı olmuyor..
bana dedıler toplasan 2 kere anca gıyebılmıstır herseyı yenı gıysılerın..
sana versek o gıysılerı ayıp olurmu?
bende dedım anaaaaaaa asıl vermezsenız ayıp olur
kuzenımınkıler dun geldı..bı dunya gıysı..daha da varmıs,ilk etapta bunları getırmıs..
anaaaaaaaaam öburude boyle bı yıgın yollarsa ben ne ederım
leen kızımın benden cok gıysısı oldu sımdı
ben daha bıse almam valla

kız kavga edınce de şu ayrı yatmak hıc hoş olmuyor yaaa..
aslında cok yanlıs yapıyoruz..ne kadar küs olursan ol,o yataga bırlıkte gırecekmıssın..
buyukler öyle der..ama uygulamak ne mumkuuuuunnn..

ya al tabı benımde ablamlar hep bırbırlerıne bebekleın kıyafetlerını verıolardı cunku cok gıyemıolar uc bes kere yakanmıs kıyafetler oluyodu,,sonucda bebeklerın yasına kadar en cok gıydıklerı sey ıclıkler zıbınlar onun dısındakı gezmee kıyafetlerı hep yenı olarak kalıo,paylasmak mantıklı acıkcası,

kız bunlar okadar cok almıslarki..
1 gıysıyı sadece en fazla 2 kez gıyebılmıs cocuklar..
gercı fazla gıyse nooolcak..ben hersekıl alırım..begenmedıgımı evde gıydırırım
ama bayaa guzel seyler geldı..bıde halam hepsını sabun tozuyla yıkamıs..pöööf bu kokuya alısmam lazım sanırım..
sabun tozu cok kötu kokuyor yaaaa..kocakarı çamasırı gibi

aslında cok yanlıs yapıyoruz..ne kadar küs olursan ol,o yataga bırlıkte gırecekmıssın..

ya ben uc yıllık evlıyım ıkı kere ayrı yattım hakettı cunku ,
ya sıgara ıccem dıe saatlerce mutfakda oturuo tv seyredıo,ben ıse salonda tv seyredıom her gu hergun boyle bunaldım artık sonra babası gelıo o da gıdıo yanına pofur pofur sıgara tmm bende ıcerım ama belkı bı tane bazen haftalarca ıcmem ben ,,bı paket alırım 3 bılemedım 4 ay o paket durur cekmecede ,,ama kocam hergun bı paket ıcıo benıde tıkıo zaten alerjım var benım,,dun babası gelmeden saydım bende sonrada gıttım yattım beyfendı yanıma 3 saat sonra geldı dedım eksın yapmamız lazım doktor gunlerı verdıydı,neymıs cuma gunu calıstıgı ıcın cumartesı yapmısız bugunde pazarmıs yapası yokmus bugunde ıste salı yaparmısız dedım madem doktora uymıcak ne dıe gıttım doktora muayene oldum dalga mı gecıon benle ,,fotosentez yaparakmı cogalacam ben dıe agzıma gelını saydım aldım yaastıgı mı battanyeyı gıttım salona ,,adet olana kadar da yapmıcam eksın topu topu 13 gunde 3 kere bırlıkde olduk sonra adet olunca sarıl sarıl aglıom ben ,,,

tabı canım hosuna gıtmeyenlerı evde gundelıkde gıydır ,,,
ehh sabun tozuna alıscan artık :)))

kızlar benim eşim o konuda çok titiz ben bi gün kızdım salonada yattımm ama geldi hemen ve kalk dedi yatağımıza gidiyoruz yada kavga edince o ayrı yatmaz hiç sadece yarımsaat gelmez sakinleşip yanıma gelir ve diyorki niye yarımsaat uzk kalıyorum sanıyosunnn çünkü seni alarken görmeye dayanamıyorummm herşeyimsiniz sen ve oğlumm siz mutlu olun sizin herşeyiniz olsun kıyafetleriniz en güzeli ben razıyım hiçbişeyimin olmamasına ay ağladımm yaaaa ((

anaaammm haklisin bacim haklisin hak etmis de onu gec 13 gunde 3 kez nasil dayanabiliyo bizim odun 48 saat dayanamiyo bile ara vermemiz lazim diyom yok diyo benimde surekli takviye guc yolllamam lazim icerdekileresimdi sen yumurtladin mi bacim bu ayda bosa gitmesin gecici ateskes imzalayin olmazmi?

ay en iyisini yapmışın kabul etmekle keşke bendede olsa öle biri yaa :)) çünkü ben artık şuna inanıyrumm ilk üç ay sonra giyemiyor zatennn boşa para aslında almak o yüzden ben hastane çıkışı bi tane aldım ikinciye yetişemez zaten dobi olur emerse inşallahh

haklısın kızım..cocuk için tek ugrasan kadınlar oluyor nıyeyse..
gercı eksın yapma gunlerı zorakı olunca kımsenın yapasıda olmuyor,adamıda hos görmek lazım
ama sende hos bayılmıyorsun boyle belırlı gunlerde eksın yapmaya..
amaaaann bunların hepsı bı cıns..kendı kendıne hamıle kalmanı beklıyor sanırım
valla doktora nıye gıttın ozaman,dedıklerını yapmıcaksan..

sıgara konusunda ben cok cektım..
ben kullanmıyorum,kocamsa bırını yakıp bırını söndurenlerden..
ben hamıle kaldım nerdeyse 5 aylık olana kadar o dumanı soludum..
hep yanımda içti..ilk baslar cam acıyorduk yaz dıye..
sonra sonra kapalı odadakı dumanı ıcıme cektım durdum..
en son bayag bı vıdı vıdı ettım..neymıs cocuk dogunca zaten bırakcakmıs
dedım bırakmana gerek yok,zaten o benım soludugum havayı soluyor suan
neyse vıcdan azabı duydu soyledıklerımden ve 1 aydır ıcmıyor cok sukur..
bende kurtuldum oooohhhh..o kadar bagımlı olmasına ragmen allahtan nefsıne hakimdir..
bırakınca bırakır pat dıye..gercı sımdıde bogazı durmuyor pokıyenın

sabun tozu nasil bisey ben hic gormedim arab sabunu gordumde onu gormedim

bıldıgın deterjan posetınde satılıyor sanırım..
ben hala almadım..ama bıldıgın hacı sakır gıbı kokuyor..
ve sanırım bıldıgın sabunun rendesı oluyor bu sabun tozu dedıklerı

anaaaa ne ıyı koca kız senınkı
benımkı eger cok kotu kavga ettıysek..kendısı ayrı yatar..
ama barısınca herseyı unutur..anında resetlıyor kafasında herseyı..
bazen onun beynıne sahıp olmak ıstıyorum..nasıl boyle kın tutmamayı becerıyor..
bıde benım kocam mutluyken yere göge sıgdıramaz benı..

ama ben kavga etmemenın yolunu buldum..
sınırlıyken dedıklerıne cevap vermıyorum..
hıc duymamıs gıbı devam edıyorum..
onunda zaten sınırı gecınce anında normale donuyor..
körler sagırlar bırbırmızı agırlıyoruz ıste..
bazen herseyı duymamak gerekıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…