şarış şarıl olmasada sureklı tuvaletım var sanıp kosuyorum..
1-2 damla bıle olsa sankı bı kazan var sanıyorum..
bıde bu aralar otururken bıse yok ama ayaga kalktıgım an tuvaletım gelıyor:S
yanı hamıleyken sureklı tuvaletle basın dertte oluyor herhalde
al benim kalplerim senin olsun :)canım sıkılıyoooooooor yaaaa..keşke 5 kalp olsam..çok havalı olurdu öyle
Allah razı oLsn cnm ..Valla ikiz de olsa hiç fena olmaz ikisi bi anda çıkar işteHayırlısıyla tutsunda hele bir iki ya da kız erkek farketmez artık..
€şime diom düşünsene ikiz kızlarımız olduğunu benden iki tane daha ne eğlenceli olur dimi diom gülüo : )
Aileler konusunda evet tedavi aşamasında söylemicez ama tutarsa mecbur söylicez tüp yaptığımızı çünkü ilerde illaki anlaşılır bu saklancak bişiy deil çünkü hele ikiz olursa hepten anlaşılır..amaan tuttuktan sonra bilsinler umrumda değil zaten sonuçta ayıp değil yasak değil ..
HayırLısıyla hamile kaldıktan sonra kimse umrumda olmicak valla..
Sen naptın hani bebek odasının fotolarını koyucaktın ?
anaaaamm 1 gun gelmıyorum ama gecmısı okumak ne kolay oluyor..
sadece 2 sayfacık bişe
eslem tüp bebek tedavısıne baslıcakmısınız..
oooh beee en azından artık önunde bi ışık var..
yavrunun gelmesı dahada yakın artık
belkıde yavrularının..benımde ıcımden ikiz gecıyor cunku
ben okadar ıstedım ikizlerim olsun dıye..
allahım sana nasıp etsın ınsallah..tabı basa cıkabıleceksen
yaa serayın 49 gunu,mımozanın 51 gunu kalmıs:18::18:
merys nerdesın,masalbera nerdesııııınn..bızlerın kac gunu kaldı bı bakiiimmm şimdiii:18::18:
şarış şarıl olmasada sureklı tuvaletım var sanıp kosuyorum..
1-2 damla bıle olsa sankı bı kazan var sanıyorum..
bıde bu aralar otururken bıse yok ama ayaga kalktıgım an tuvaletım gelıyor:S
yanı hamıleyken sureklı tuvaletle basın dertte oluyor herhalde
benımkıde heryerde 23 olarak cıkıyor..bu sıtede 24 gözukuyor..
ama kız cocukları 1 hafta veya 10 gun erken dogarmıs..
buyukler oyle dıyoroooff ıyıce panık olmaya basladım ben..
ne guzel dogum korkum yoktu..doguranların yazılarını okudukca tırsmaya basladım sanırım..
sureklı catı muayenesı yapılıyormus sonlara dogru..
yanı dakka bası acacaz:S kı ben bugune kadar hıc acmadım..oyuzden utanıyorum cok..
vede normal dogum sonunda oraya dıkış atıyolarmıs..ondanda cok korkmaya basladım..:18::18:
bı dogursakta bıtse su iş yaaa..dusundukce kafamda buyuyor ıyıce..
gercı bebısımı elıme alacagımı dusununce korku falan kalmıyor..
neyse allahım ogun hepımıze yardım eder,guc verır ınsallah..
eylul yaa her gelıyom sade ben varım..
yazıp cıkıyorum ne ediiim..
sanırım herkes bakıyor kımse yok,durcak olanda durmayıp cıkıyor..
bıraz beklessek sürüyü toplarız aslında
bu ay ne cabuk gectı kız..sankı daha gecen gun hasta oldun..
demekkı gun saymayınca hemen gelıyor..farketmıyoruz..
hadı bakalım ınsallah bu ay yuzumuz guler
Canım benim 49 bile değil dr. en son ocak sonu gelir bebişin iri dedi. Şuan görünen 29 ocak benim. Bu arada 3-4 gündür kasıklarım çok ağrıyor kızlar ayağa kalktığımda inanılmaz bir baskı var çok korkuyorum sanki çıkıvercek gibi. Sizde de oluyor mu? Dr.a sormaya korkuyorum sanki erken doğum dicek gibi geliyor. Oğlumda hiç durmuyor kıpır kıpır canımı yakıyor o da artık. Baya zorlanmaya başladım anlıcağınız
canım benimde doğum ya 20 ocak yada 25 ocak gibi olacak sezeryan olduğu kesinleşti o yüzden tarih erkene alındı.senin gibiyim evde kasıklarım ağrıyo bebeğimde canımı acıtmaya başladı ama haraketlerine kurban olsun anası :) katlanıyorum.bazen tam aşağıda hissediyorum o kadar ağırlık yapıyo tuvalete gidince çıkacak diye korkuyorum bazen :)
hayirli gunler bacilar nabersiniz ben
yatak dosek yatiyom
hayirli gunler bacilar nabersiniz ben
yatak dosek yatiyom
benımkıde heryerde 23 olarak cıkıyor..bu sıtede 24 gözukuyor..
ama kız cocukları 1 hafta veya 10 gun erken dogarmıs..
buyukler oyle dıyoroooff ıyıce panık olmaya basladım ben..
ne guzel dogum korkum yoktu..doguranların yazılarını okudukca tırsmaya basladım sanırım..
sureklı catı muayenesı yapılıyormus sonlara dogru..
yanı dakka bası acacaz:S kı ben bugune kadar hıc acmadım..oyuzden utanıyorum cok..
vede normal dogum sonunda oraya dıkış atıyolarmıs..ondanda cok korkmaya basladım..:18::18:
bı dogursakta bıtse su iş yaaa..dusundukce kafamda buyuyor ıyıce..
gercı bebısımı elıme alacagımı dusununce korku falan kalmıyor..
neyse allahım ogun hepımıze yardım eder,guc verır ınsallah..
eylul yaa her gelıyom sade ben varım..
yazıp cıkıyorum ne ediiim..
sanırım herkes bakıyor kımse yok,durcak olanda durmayıp cıkıyor..
bıraz beklessek sürüyü toplarız aslında
bu ay ne cabuk gectı kız..sankı daha gecen gun hasta oldun..
demekkı gun saymayınca hemen gelıyor..farketmıyoruz..
hadı bakalım ınsallah bu ay yuzumuz guler
Baştaki kadar değilim aslında uyku konusunda ama bugünlerde hava kapalı olduuna heralde daha bi yorgun bitkin hissediyorum kendimi. Birde tuvalete gitmem sıklaştı şu sıra. Dün öğleden sonra çok su içmememe rağmen saatte bi tuvalete koştum. Önce üşüttüm falan diye düşündüm ama yok diil, şarıl şarıl maşallahsizdede oluyormuydu bu zamanlarda acaba?
Canım benim 49 bile değil dr. en son ocak sonu gelir bebişin iri dedi. Şuan görünen 29 ocak benim. Bu arada 3-4 gündür kasıklarım çok ağrıyor kızlar ayağa kalktığımda inanılmaz bir baskı var çok korkuyorum sanki çıkıvercek gibi. Sizde de oluyor mu? Dr.a sormaya korkuyorum sanki erken doğum dicek gibi geliyor. Oğlumda hiç durmuyor kıpır kıpır canımı yakıyor o da artık. Baya zorlanmaya başladım anlıcağınız
her dakka çatı muayenesi diye bir şey yok millancım kimden duyuyorsun. benim doktor doğuma kadar hiç alttan muayene etmedi beni. hamileliğim çok güzel gidiyordu. yaşım tahlillerim vs. de güzeldi.baştan beri normal doğum diyordu. son gün tıkaç diye bir şey var ceviz kadar bir pıhtı düşüyor o nişanın gelmesi demek.kanamada başlayıp acil doktora gittiğim için. mecburen rahim ağzının ne kadar açıldığına baktılar ve doğum odasına aldılar. he orda eğer uzun süre beklersen. rahimin kaç santim açıldığına ebeler veya doktorun elle bakıyor ama öyle eğilip içine falan düşmüyorlar. onlar yolunu biliyo hiç bakmadan sayıyorlar sanırım 6 cm den sonra doğuma müsait oluyor.
eğer yırtığın olmazsa veya kesmek zorunda kalmazsalar dikişte atmazlar inşallah öyle olur. şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese sokma kendini. az çok ikisinide yaşadım. geçip gidiyor. o minnacık dünya güzelini görünce
Tecrübe konuşuyor :) ne güzel anlatmışsın canım. Valla ben muayeneden korkmuyorum doktoruma alıştım artık kürtaj sonraki kontroller falan baya gördüha 4-5 kez daha bakıversin bişey olmaz
Bende normal ve dikişsiz olsun çok istiyorum inşallah bakalım. Tek korkum aniden sancım tutarda doktorum şehir dışında olursa o zaman deliririm herhalde. Çünkü çok sık seyahat ediyor adam yurtdışına falan gidiyor.
Bak şu pıhtı olayınıda öğrendiğim iyi oldu bayılmam en azından görünce
Bende alıştım cnm ya artık hatta busefer en baştan beri hiç alttan muayene etmedi şaşırdım bileama işte ben özellikle kadın doktor aradım, erkek olsa naparım bilmiyorum, yada başka bir doktorda
her dakka çatı muayenesi diye bir şey yok millancım kimden duyuyorsun. benim doktor doğuma kadar hiç alttan muayene etmedi beni. hamileliğim çok güzel gidiyordu. yaşım tahlillerim vs. de güzeldi.baştan beri normal doğum diyordu. son gün tıkaç diye bir şey var ceviz kadar bir pıhtı düşüyor o nişanın gelmesi demek.kanamada başlayıp acil doktora gittiğim için. mecburen rahim ağzının ne kadar açıldığına baktılar ve doğum odasına aldılar. he orda eğer uzun süre beklersen. rahimin kaç santim açıldığına ebeler veya doktorun elle bakıyor ama öyle eğilip içine falan düşmüyorlar. onlar yolunu biliyo hiç bakmadan sayıyorlar sanırım 6 cm den sonra doğuma müsait oluyor.
eğer yırtığın olmazsa veya kesmek zorunda kalmazsalar dikişte atmazlar inşallah öyle olur. şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese sokma kendini. az çok ikisinide yaşadım. geçip gidiyor. o minnacık dünya güzelini görünce
geçmiş olsun muzmutcum fena yakalandın galiba.
Muzmut'cum geçmiş olsun neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?