Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Neyse ya idare ediyoruz tek sıkıntı tuvalete gidince abdest de bozuluyor böle birde arada karnımı daha şiş hissediyorum bazende hiç yokmuş gibi oluyor. Bulantılarım bayaı bir geçti gibi Allaha şükür.

Buarada sumisali nerelerde yaw?

Hayırlısı canım dediğin gibi önce bi olsunda gerisi kolay :)

Bizim oda hazır sayılır aslında ama sadece aksesuarlar, halı ve avizemiz kaldı. Ama ekliyim foto olduğu kadarıyla :)

Canım benim 49 bile değil dr. en son ocak sonu gelir bebişin iri dedi. Şuan görünen 29 ocak benim. Bu arada 3-4 gündür kasıklarım çok ağrıyor kızlar ayağa kalktığımda inanılmaz bir baskı var çok korkuyorum sanki çıkıvercek gibi. Sizde de oluyor mu? Dr.a sormaya korkuyorum sanki erken doğum dicek gibi geliyor. Oğlumda hiç durmuyor kıpır kıpır canımı yakıyor o da artık. Baya zorlanmaya başladım anlıcağınız

Aynen bende öyleyim evden dışarı çıktığımız anda çişim geldi diyorum hadi evde idare ediyorum

canım ya benim gecen ayki kontrolumde bebişim ters donmustu bile bakalım haftaya gidicem dr a bakalım minişim ne alemde:) bende aynı sekilde korkmaya basladım acısından değil de o anlar nasıl yasanacak kazasız belasız atlatabilecek miyiz, dogum bizi nerde yakalaycak ya da sezaryana kalacak mıyım vs hepsi surekli beynimin içinde ... bana da erken gelecekmiş gibi gelio kova brcu olsun istiyorum 20 sinde filan dogsa ne guzel olur:))
ben gecen gittiğimde akıntım var dedim dr ac bakıcam dedi acmadım atlattım ama su catı olayı da beni etkiliyor ben bi kere alttan muayene oldum ama utanıyorum her halukarda

bebişimin dolabı vs her seyi hazır ama annem sehrime gelince elbiselerini filan yıkıcam bavulu hazırlasam mı ya bilemedim erken mi? içim de rahat etmiyo her hazırlık bitsin diye:))

canım benimde doğum ya 20 ocak yada 25 ocak gibi olacak sezeryan olduğu kesinleşti o yüzden tarih erkene alındı.senin gibiyim evde kasıklarım ağrıyo bebeğimde canımı acıtmaya başladı ama haraketlerine kurban olsun anası :) katlanıyorum.bazen tam aşağıda hissediyorum o kadar ağırlık yapıyo tuvalete gidince çıkacak diye korkuyorum bazen :)

Benimde aynen öyle valla korkuyorum :)senin neden sezeryan olcak sen mi istedin dr. mu öyle uygun gördü? Benim bi dahaki kontrolum 26 aralıkta o zaman benimkide bişey söyler herhalde. Sanırım muayene ediyorlarmış çatı dar mı falan diye. Bakalım hayırlısı ben normal istiyorum ama

her dakka çatı muayenesi diye bir şey yok millancım kimden duyuyorsun. benim doktor doğuma kadar hiç alttan muayene etmedi beni. hamileliğim çok güzel gidiyordu. yaşım tahlillerim vs. de güzeldi.baştan beri normal doğum diyordu. son gün tıkaç diye bir şey var ceviz kadar bir pıhtı düşüyor o nişanın gelmesi demek.kanamada başlayıp acil doktora gittiğim için. mecburen rahim ağzının ne kadar açıldığına baktılar ve doğum odasına aldılar. he orda eğer uzun süre beklersen. rahimin kaç santim açıldığına ebeler veya doktorun elle bakıyor ama öyle eğilip içine falan düşmüyorlar. onlar yolunu biliyo hiç bakmadan sayıyorlar sanırım 6 cm den sonra doğuma müsait oluyor.

eğer yırtığın olmazsa veya kesmek zorunda kalmazsalar dikişte atmazlar inşallah öyle olur. şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese sokma kendini. az çok ikisinide yaşadım. geçip gidiyor. o minnacık dünya güzelini görünce

evet miyopicim şu an idrar torbana baskı yaptığı için biraz sıkıntı yaşayacaksın.ikinci 3 ayda rahatlarsın yukarı doğru çıkacak.ama son 3 ayda malesef büyüdüğü için yine çok sıkışacaksın. belki bazen tutamayadabilirsin. endişelenme. tutmayada kalkma. tuvalet bulunan yerlere yakın gez. alışverişe falan giderken.

e artık son zamanların canım. aşağı inmeye başlamıştır.baskıda ondandır. yinede doktoruna danış ama. benimde öyleydi. inmeside lazım zaten.

Tecrübe konuşuyor :) ne güzel anlatmışsın canım. Valla ben muayeneden korkmuyorum doktoruma alıştım artık kürtaj sonraki kontroller falan baya gördü ha 4-5 kez daha bakıversin bişey olmaz
Bende normal ve dikişsiz olsun çok istiyorum inşallah bakalım. Tek korkum aniden sancım tutarda doktorum şehir dışında olursa o zaman deliririm herhalde. Çünkü çok sık seyahat ediyor adam yurtdışına falan gidiyor.
Bak şu pıhtı olayınıda öğrendiğim iyi oldu bayılmam en azından görünce

Bende alıştım cnm ya artık hatta busefer en baştan beri hiç alttan muayene etmedi şaşırdım bile ama işte ben özellikle kadın doktor aradım, erkek olsa naparım bilmiyorum, yada başka bir doktorda

Bende alıştım cnm ya artık hatta busefer en baştan beri hiç alttan muayene etmedi şaşırdım bile ama işte ben özellikle kadın doktor aradım, erkek olsa naparım bilmiyorum, yada başka bir doktorda

Benim dr.um erkek ama çekinmiyorum artık. Eşim diyo ben bile alıştım Benim bu hamileliğimde ilk kontrolu sadece vajinal ult. ile yaptı ondan sonra benimkide hiç bakmadı

yaa bende bu hafta,bu sıteden okuduklarımdan öyle bılıyorum..
senın dedıgın gıbı oluyorsa ooooh cok rahatladım..
valla gozumde oyle buyuttumkı su catı kontrolunu her dakka yapmalarını...
sankı hastaneye gıdınce mal meydanda yatıp durcam gıbı dusunuyorum
şimdi şu nişan dedıklerı seyı arastırım bak..onuda gecen gun bı yerde okumustum..
bakalım nooluyormus..???
bıde duygu;sancı gelınce ne kadar vaktımız oluyorkı? zart dıye cıkmaz dımı?
banyo falan yapmaya suremız olur ınsallah..
bıde sancı gelınce su da mı gelıyor..
o su gelırken doktora nasıl gıdıyoruz?alttan işiyor gıbı mı su gelıyor?
yaaw hıcbıse bılmeyınce boyle herseyın en kotusunu dusunuyorum..
aydınlat bızı duygu..ne olcanı bılelım en azından..
vakıt azaldıkca yusuflama geldı..
guzel seyler anlat rahatlıyalım nooooooooooluuur:18::18:

geçmiş olsun muzmutcum fena yakalandın galiba.

Muzmut'cum geçmiş olsun neyin var?

sagolun kizlar ya bilmiyom sole sogukmu aldim ne a
ayaktayken sag kasigima agri giriyo bole hafif kanli akinti geliyo ama sadece agri hissetitigimde yataktayken hic bisey yok bide bole eski kan yani hafif kahverengi olmus gibi neden olabilir ki kocamda dedi surekli yat kalkma diye gecen hafta o dimirta sivisi geldiydi yani yine yumurtluyor olamam anlamadim gitti...

evet artık toplaşamıyoruz(
muzmut canım geçmiş olsun ,,dikkat et bebek isterken hasta olmamamız lazım..
eslem var ya okur okumaz içimden ikiz geçti canım..hayırlısıyla ilkinde tutunur inşallah:)
duygu aspirinimi içiyorum,ya minicik çocuk asprni bu kadar etki edermi.?geçen gün parmağım kanadı artık açık pembe gibi kanım önceden çok koyuydu...bana mı öyl geldi acep:):44:
serayyyyy bebeğin cicilerine ba yıl dım.sağlıcakla büyüt inşallah..
miyopi çiş iyidir:)) büyüyor enin yımırcak oraya buraya baskı yapıyor..
su misali ekşında sanırım.ha gayret canım benim
yağmur kırmızıyı gördü daha bizi napsın:
masalberra kız sen niye sezeryan yapıon??benimki de olursa mecburen sezercik olucak sanırım pıhtıdan ötürü..neyse önden bilgili biri olması iyi..
lilyum,yoncamel,mimozager tombik karınlarına maşallahhh:)
laynn millan, sen niye doğum hikayeleri okuon canım..korkutma kendini..ne tırsıklar doğurmuş.canı tatlı hatunlar nasıl pırtlatmışlarsa bizde pırtlatırız inşallah..gerçi benim ki normal doğum değil sezercik gibi duruyor ama belli olmaz..şöyle kocama söve söve doğurmak istiyorum

hepinizi seviom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…