üstüne gittiğim doğru canımo sustukça ben daha da üstüne giditorum çünkü hayatta tahammül edemediğim tek şeydir umursamaz haller eşimde hep bunu yapıyor konuşmak problemi çözmek yerine susup umursamaz kabuğunua çekilir hep başka sıkıntıları olduğunu sanmıyorum. çünkü heeep böylee
tunaydın kızlar..
madem herkes sorunlarını anlatıyor..
bende bu haftakı sorunumu anlatım
ben kafamda kurmaya basladım..sankı kocam benı sevmıyor,rol yapıyor..
sankı herhangı bı eskı sevgılısınde aklı..
acaba bensız olsaydı daha mı mutlu olurdu?
sırf cocuk olcak dıyede benı bırakamıyormu?
boyle dusundukcede ben kendımı ondan sogutmaya basladım..
kafamda baska bırının varlıgını dusununce dırek soguma gelıyor bana cunku:S
haa boyle dusunmeme ne sebep olabılır?
adam vaktınde eve gelıyor,hıcbıyere bensız gıtmıyor..her dakka yanımda,
evde o varken iş yapmama bıle musade etmıyor,onun yanında olim dıye..
hıc ıcıne kapanık degıl,sureklı muhabbet halınde benımle,öper koklar,mıncıklar
ama ne bılım yaa,bu hafta beynım kurcalanıyor((
ben zaten herşeyi konuşurum eşimle ama eşim öyle değil. o kendi içinde yaşar herşeyi. o sadece iyi bi dinleyicidir her zaman. ama keşke o da anlatsanumara yap öyle davranmaya çalış diyemem zaten.ama içinizde biriktirmeyin. onada söyle evet bazı insanlar eşide olsa rahat paylaşamıyor ama biriktirip patlamak daha kötü oluyor. rahatsız olduğunuz şeyleri bazen şakayla bazen ciddi paylaşın birbirinizle. düşünsene bir yatağa giriyorsunuz. hayatta kimseyle paylaşılamayacak şeyleri paylaşıyorsunuz. hep sen idare etme tabiki. oda saklamasın ama senden hiçbirşeyi.. biz hep konuşuruz eşimle tabiki kırgınlıklarımız hassaslıklarımız oluyor bambaşka iki farklı insan sonuçta ama hep konuşuyoruz ailelerimize kızdığımızda işyerimizdeki sorunlarda. sabah işyerinde birisi çok canımı sıktı mesela ilk önce eşimi aradım yaptıklarını anlattım..12 yıldır tanıyorum 4 yıllıkta evliyiz ama o benim en iyi arkadaşım kardeşimde yok zaten..
hosgeldın mıllanda sen adamdan nıe suphelenıon sımdık yanı anlamadım ben
bebek ıcın olsa yanında hanı cılvelesmez yanı ,,
hanı adama sarmak ıcın bahane mı arıon ne
ona da dedım senden suphelenıyorum dıye..
oda mutlu oldu havalara gırdı
nıye suphelendım bılıyomusun..
3 gun once eve gelınce telını kapattı..
bılmem ne amcası ınatla ondan forma ıstıyormus..
adam ozellıkle aksam eve gıdınce arıcam hatırlatcam sana demıs..
bızımkıde vermek ıstemıyor dıye telını kapattı..
ogunden sonra ben kurmaya basladım..
o tell nıye kapandı dıye
ben zaten herşeyi konuşurum eşimle ama eşim öyle değil. o kendi içinde yaşar herşeyi. o sadece iyi bi dinleyicidir her zaman. ama keşke o da anlatsazaten içinden gecenleri bi bilsem bu kadar üstüne gitmeyeceğim o sustukça ben kafamda kuruyorum işte şimdide olayı bambaşka bi yere çekiyor. neymiş o benim istediğim gibi biri değilmiş. inşallah ondan kurtulurmuşum. aaaaaaaaaay çocuk gibim deli olcam niye bunları burda anlatıyorum onuda bilmiyorum sadece belki biraz rahatlarım diye düşündüm. kimseye de anlatamıyorum. dertleşmeye ihtiyacım var. keşke eşimle bizde konuşabilsek susmak yerine içindekileri söylese. iş işten geçtikten, ben kırıp darmadağın ettikten sonra herşeyi ben aslında böyle düşündüm demese. zamanın karlıklı benle konuşsa da sorun çözülse büyümese. ama olmuyooo işte illaaa olay büyüyecek yağmur ağzına geleni söyleyecek. istemediği şeyler konuşacak konu bi yerden başka yerlere kayacak. karşılıklı karamsarlık uzadıkça uzayacak....
selam bacılarrrr bir haftadır giremiyordum odunum evde malum işten çıkardılardı :) bugün yeni bir yere başlayacak evraklarını teslim etmeye gitti o evdeyken öğlene kadar uyuyorduk snrada yemekti temizlikti derken fırsat bulamadım bir türlü girmeye yakında o işe gider bende size kavuşurum inş. :):):) hepinizi çok özledim. Birazdan doktora gidicem zillimi görmeye p.tesi gitti tahlil yaptı doktor bugün çıkacak sonucu bakalım ne olacak. zillim kocaman olmuştu yanakları tombiş tombiş olmadı atarım bir ara buraya son halini :)
ayy çok konuştum ben birikti tabi uzun zamandır girmeyince. Milan bacım dert etme tek değilsin aynısı bende de wardı ama bu bir haftalık süraçte anladım ki kocişim beni çoookkk seviyor öyle dşünmen normal göbişlerimiz büyüdükçe kendimize olan güvenimiz azalıyor hepsi ondan kaynaklanıyor. Eğer becerebilirseniz bi kaç gün başbaşa kalın o zaman anlarsın sende bnm gibi. Kocam meğersem işlerinin yoğunluğundan bana öyle davranıyormul
selam bacılarrrr bir haftadır giremiyordum odunum evde malum işten çıkardılardı :) bugün yeni bir yere başlayacak evraklarını teslim etmeye gitti o evdeyken öğlene kadar uyuyorduk snrada yemekti temizlikti derken fırsat bulamadım bir türlü girmeye yakında o işe gider bende size kavuşurum inş. :):):) hepinizi çok özledim. Birazdan doktora gidicem zillimi görmeye p.tesi gitti tahlil yaptı doktor bugün çıkacak sonucu bakalım ne olacak. zillim kocaman olmuştu yanakları tombiş tombiş olmadı atarım bir ara buraya son halini :)
ayy çok konuştum ben birikti tabi uzun zamandır girmeyince. Milan bacım dert etme tek değilsin aynısı bende de wardı ama bu bir haftalık süraçte anladım ki kocişim beni çoookkk seviyor öyle dşünmen normal göbişlerimiz büyüdükçe kendimize olan güvenimiz azalıyor hepsi ondan kaynaklanıyor. Eğer becerebilirseniz bi kaç gün başbaşa kalın o zaman anlarsın sende bnm gibi. Kocam meğersem işlerinin yoğunluğundan bana öyle davranıyormul
hadı hayırlı olsun esının yenı ısı,,ınsallah bol kazanclı ve huzurlu bır ıs hayatı olur:))
kızım ıyıce bak yegenımıze ,,totolarına ellerıne bacaklarına :))))))))))))))) oyyy ooyy ısırmam geldı
ahh ahh nedır kızım bu enıstelerımızın sızden cekdıgı,,
napionuz bacımlar :))) bende öle yemek molasında daldım bir bakim kızlara dedim :) bugün bat günüm gelen giden yok :) hayırlısı 1 haftaya beklicem en az :)
doğru canım.bana soyle hıssettırdın,sen cocuk ıstıosun,,esınde eksın olaylarında bıraz daha ısrarlı ve duzenlı uygulasa senın esıne karsı ne sınırın ne kızgınlıgın kalmıcak,,
eger cocuk dusuncen olmasa ıdı hıc bunlara takılmıcakdın dogrumu ?
inş. değişmez walla canım bende değişmesin diye dua ediyorum zillim çok yaramaz walla. usg da durmadan emer gibi yapıyor ağzını doktorum sana doğumdan bir ay önce krem başlayalım meme uçlarına dedei aklınızda bulunsun doğumdan önce kullanılmaya başlarsa yara olmas azalıormuş doktorunuzla bir görüşün p anlatır zaten.yerım onun tombık yanaklarını..
yaw benımkıde tombık yanaklıydı,ınsallah bozulmaz tombıklıklerı..
kocamın bana karsı bı ılgısızlıgı yok..
hatta o bana karsı ılgılı,ben uzak olan tarafımdır hep..
yanı sankı evın kadını o,cılve yapanda o,bana ılgılı olanda..
evın cok konusanı odur..hıcbıseyını saklamaz..
eve gelınce butun gunu bastan sona anlatır,hep anlatcak bıseyı vardır..
hıc susmaz..bende dınleyenım hep..yanı yagmurla kocasının tam tersıyız bız..
benden ayrı vakıtte gecırmıyor..gunduz 11 de ıse gıdıyor aksam 6 da evde..
yanı cogu evlıden daha fazla bırlıkteyız..
tabı boyle dusunmemde dedıgın gıbı son goruntumun etkısı buyuk,
gercektenkendıme guvenım sıfır..
sureklı ıcımden dıyorum 2 ayım kaldı sabret..
bu kılolar gıtcek dayan dıyorum
napionuz bacımlar :))) bende öle yemek molasında daldım bir bakim kızlara dedim :) bugün bat günüm gelen giden yok :) hayırlısı 1 haftaya beklicem en az :)
bilmiom ki aklıma gelmior artık dün farkettim bugünün bat günü oldugunu :))))anamm desene umut var :))))))))))))))
hahaha inşallahhhh :)) kendimi şartladım ben 1 hafta geçsede test yapmıcam :) haaha hastanedeyim ama gidesim gelmiyor :)ayy hadi inş gelmezler kızzz bende yeni işe girdiğimde hamile kalmıştım sende bnm gibi olursun inş... :)
pekı 3 gun once kapandı pekı ya dun? yada ondan oncekı gun kapadımı telı?
ya cok kuskulu olmayın yanı gerek yok onu da uzeersın kendınıde,hee o mutlu olur kıskanılıo olma dusuncesı herzaman kısıyı boburlendırır
bak evlendık ama hatun hala benı kıskanıo vay be :) dıe gururlanır o :) he hıssettırmen de guzel bıse,,
ama cıdden ugrasmak ıstemedıgı ıcın kapatmıs olabılır telı ,
oyy kurban oldugum kafana takarsan daha cok üstüne gidersin 1-2 gün izlenime al sonra bırak... eşeğin aklına karpuz kabugu getirmeyin... :))yok canım her zaman acık telı..hatta bazen benım telı o kullanır,onunkını ben..
haftada 2-3 kez degıstırrız tellerı..
öyle bıse olsa zaten bana veremez telini
ama ıste o gece telını kapalı görunce beynımden vuruldum sankı..
bıde klasık aldatma hareketıdır o tel kapama işi..
dırek öyle algıladım..ogunden berı gözum üstünde onun..
tabı nasıl ustunde? öyle arayıp sormuyorum,hayatta kocamı arama huyum yoktur..
sevgılıykende ben aramazdım hıc..hep o arar..
oyuzden sadece bana karsı ılgısını takıp edıyorum..hersey eskısı gıbı..
ama buraya gelmeden once bugun mesela,tartıstıgımız zamanlardakı sözlerı aklıma geldı..
ordan karar verdım benı sevmedıgıne..gercı en son tartısmamız 1 ay önceydı ama
ınsan bı ısaret arayınca,herseyı buluyor ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?