Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Allaa allaa yerleşme kanaması falan gibi bişey olabilir mi? Doktora gitsene canım bi baksınlar

Günaydın cancagızlarımm :)

way topıc kurusu acmısın kepenklerı :))))))))))))

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

suan ıtıbarıyle sadece burnum akıo ama onun dısında henuz grıp belırtım yok ama yuzde doksan olacam malum kocam grıpken eksın oldu
neysekı ılac ıcmıom dun meyvalı ıhlamur yaptım acayıp ıse yarıo tavsıye ederım:)))bugunde yapıp ıccem ,,

eeee nerdesınız beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

he ayrıca kar var burda

günaydııııııııııın kızlar

yeni bi ay yeni bi umut ama bizim için yine öyle değil.her zamanki gibi yumurtlama dönemi tartıştık yine eşimle. daha önce anlatmıştım eşim ameliyat olacak kasık fıtığı varmış. ama yinede ameliyat olana kadar değerlendiririz diye düşündük. bu ay ateş ölçme yöntemiyle hem adet döngümü hem yumurtlama günümü takibe aldım kendimce. ama boşuna çabalıyorum işte kocamın umru değil ki. adam ne istiyor gerçekten çözemiyorum ben ne ameliyat için doktor araştırıyor ne de bebek için çaba gösteriyor. hiç bişe umrunda değil. gün aşırı olması gerekirken bizim ki haftada bi anca yanaşıyoo kendi kendime mi yumurtlayıp yapcem ben bunu akşam yine ağzıma geleni söyledim. vurdu kafayı yattı. o sustukça ben hırslandım daha çok söyledim. kırdım. bi daha yanaşmayı bebek için bişeyler yapmaktan bahsetmeyi de düşünmüyorum. artık çok yoruldum. 3 sene oluyor nerdeyse. millet sorunu varsa tedavi oluyor. her ay umutla bekliyor uğraşıyor bizimki umursuz. olursa olur olmazsa olmaz mantığında. neyi bekliyoruz sanki. adam sanki kapalı bi kutu ağzından laf alınmıyor. düşüncesini söylemiyor. sadfece küsüp kırılıyor. çoook daraldımmm çooook yorumldum kıslar yaa nolcaz biz böleee

Günaydın canlar;

Canım ağır bişiler falanmı kaldırdın? Çokmu yoruldun? Onun dışında aklıma bişi gelmedi açıkçası. Sürerse doktora git ama mutlaka.

Yağmurcum belki sen çok üstüne geliyorsun diye biraz içine kapanmış olabilir. Biraz kendi haline bırak bakalım nolucak. Belki başka sıkıntıları vardı.

o nişan gelince doğum başlamış oluyor ama ben ondan sonra 6 saat sancı çektim.hafif kanama geliyor devamında sanırım vaktin olur banyoya. yok saatlerce belki günlerce sancın gelebilir ama su gelmeyebilir yani benim suyu doktor patlattı mesela gelmedi çünkü. çok sancın olmadan suda patlayabilir.geçen kontrole gittiğimde kadının suyu gelmiş sırılsıklam dolaşıyordu koridorda. sancıda suda korkulacak birşey değil.hemen geldiler diyede doğum olmuyor. hatta bazen o kadar sürebiliyorki çocuk içeride kuru kaldığı için müdahele etmeleri gerekiyor. suda idrar gibi ama onu kesinlikle tutamıyorsunuz kendini sıkınca idrarı kesebiliyorsun ama suya müdahele edemiyorsun..mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalışın. ama en kısa süredede doktorunuza gidin. bazı insanlar çok kolay doğum yapabiliyor. hatta hastane yolunda yapanda var biliyorsunuz. yani su gelince çok oyalanmayın. sancının zaten çok sıklaşması lazım doğum anında o daha uzun sürebilir. hepimize hayırlı doğumlar inşallah..merak ettiğiniz bişey olursada her şeye inanmayın. bende çok zorluk çektim doğumda ama dünyanın sonu değil.

valla onlar için el göz gibi birşey biz çok abartıyoruz. tabi ben hala eşimden bile çekiniyorum. annemin yanında bile soyunamam ama. sapık biri değilse günde 50 ye yakın hasta bakıyor. nerde olduğuna bakmaya bile gerek duymuyor daldırıveriyor elini. tabi rahat olmak mümkün değil.iyle yetiştiriliyoruz çocukluktan beri. öylede olması lazım ama doğum anında bunu düşünüp kasma kendini.

muzmutcum ya idrar yollarını falan iyi üşüttün yada umutlandırmak istemiyorum ama hayırlısı inşallah.

herşeyi çok güzel özetlemişsin canım. evet aspirin kanı çok sulandırıyor. onun için kalp krizi ve damar tıkanıklığı yaşayanlar sürekli kullanıyor. ama kanama riski olanlarada yasak.

üstüne gittiğim doğru canım o sustukça ben daha da üstüne giditorum çünkü hayatta tahammül edemediğim tek şeydir umursamaz haller eşimde hep bunu yapıyor konuşmak problemi çözmek yerine susup umursamaz kabuğunua çekilir hep başka sıkıntıları olduğunu sanmıyorum. çünkü heeep böylee

Son düzenleme:

Ya işte cinslik ya. Erkekler konuşmayı tercih etmiyor çok fazla. Ya kavga edecek yada küs kalacak, sen zıvanadan çıkıp kavga edeceksin ozaman rahatlayacak. Ne bilim canım ya, ben kendiminkini idare edebilsem sana akıl vericemde daha ben benimkini idare edemiyom

Günaydın cancagızlarımm :)
kiz geldimi kirmizilar hic sesin cikmyiuoo???

yaa yok yapmadim bisey ama simdi iyiyim sukur

Allaa allaa yerleşme kanaması falan gibi bişey olabilir mi? Doktora gitsene canım bi baksınlar
sanmam yaa ama hayatimda ilk defa 14 cu gunde dimirtladim hep 30 ustu yumurtlaedim diyet ise yariyo galibaburda doktora gitmek iskence rendevu alcanda gunu gelcekte gitcem gitsemde derdimi kocam anlatacak ne kadar anlatabilirse dun aksamdan sonra gecti zaten:1;

yağmurcum sende biraz hassassın bu aralar. eşinde belki bu bebek olayını senin kadar takıyordur yada dışarıda bir takım sorunları vardır ama kimseye açılamıyordur. erkeklerin bizim kadar paylaşması pek mümkün olmuyor içlerine atıncada ateş topuna dönüyorlar. evlilikte inatlaşma olmaz. sonuçta şu an sana annenden bile daha yakın olan tek insan hayat arkadaşın. yarı parçan. böyle şeyler için evliliğinizi çıkmaza sokup birbirinizi yıpratmayın. belki ameliyat işindende korktu biraz. benimki iğneden bile korkuyor :) onların fırtınaları içinde kopuyor biz tam tersi fırtına gibi esip gürlüyoruz. tavır yapma,konuşmaya çalış,

kırmızılar ne zaman gelcek muzmutcum. biraz bekle istersen. ama dediğim gibi lekelenme iltihaptan falanda olabiliyor. yerleşme zamanıda oluyor. sen yinede bu aralar dikkatli ol kolla kendini ağır şeyler yapma.

aynen öyle valla kusum beni zıvanadan çıkarıyor esiyorum gürlüyorum sonra suçlu yine ben oluyorum. kırılıyor beyfendi hiç benim kırgınlıklarımın farkında olmuyoır.yoruldum sürekli onun kalbini kırıp tamir etmekten şimdi yine suçlu ben oldum
belkide haklısın hassasım bu ara biraz duygucum ama bu hep böyle oluyor zaten. 1-2 hafta idare ediyorum polyannalık yapıyorum eşime karşı sonra bi yerden patlak veriyor. ağzıma geleni söylüyorum. hem onu hem kendimi üzüyorum konuyu şimdi nerden nereye götürdü napcam şimdi gerçekten bilmiyorum

numara yap öyle davranmaya çalış diyemem zaten.ama içinizde biriktirmeyin. onada söyle evet bazı insanlar eşide olsa rahat paylaşamıyor ama biriktirip patlamak daha kötü oluyor. rahatsız olduğunuz şeyleri bazen şakayla bazen ciddi paylaşın birbirinizle. düşünsene bir yatağa giriyorsunuz. hayatta kimseyle paylaşılamayacak şeyleri paylaşıyorsunuz. hep sen idare etme tabiki. oda saklamasın ama senden hiçbirşeyi.. biz hep konuşuruz eşimle tabiki kırgınlıklarımız hassaslıklarımız oluyor bambaşka iki farklı insan sonuçta ama hep konuşuyoruz ailelerimize kızdığımızda işyerimizdeki sorunlarda. sabah işyerinde birisi çok canımı sıktı mesela ilk önce eşimi aradım yaptıklarını anlattım..12 yıldır tanıyorum 4 yıllıkta evliyiz ama o benim en iyi arkadaşım kardeşimde yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…