geçmiş olsun canım dikkat et sende hastalanmaslm kızlar,
esım grıp oldugu ıcın gelemıom ,
yarın gelcem ınsallah,
sagolun kizlar ya bilmiyom sole sogukmu aldim ne a
ayaktayken sag kasigima agri giriyo bole hafif kanli akinti geliyo ama sadece agri hissetitigimde yataktayken hic bisey yok bide bole eski kan yani hafif kahverengi olmus gibi neden olabilir ki kocamda dedi surekli yat kalkma diye gecen hafta o dimirta sivisi geldiydi yani yine yumurtluyor olamam anlamadim gitti...
Günaydın cancagızlarımm :)
günaydın bacularrrrrr çok soğuk be çıçımız doncakkkkk lapa lapa kar varrr
ayaktayken sag kasigima agri giriyo bole hafif kanli akinti geliyo ama sadece agri hissetitigimde yataktayken hic bisey yok bide bole eski kan yani hafif kahverengi olmus gibi neden olabilir ki kocamda dedi surekli yat kalkma diye gecen hafta o dimirta sivisi geldiydi yani yine yumurtluyor olamam anlamadim gitti...
günaydııııııııııın kızlar
yeni bi ay yeni bi umut ama bizim için yine öyle değil.her zamanki gibi yumurtlama dönemi tartıştık yine eşimle.daha önce anlatmıştım eşim ameliyat olacak kasık fıtığı varmış. ama yinede ameliyat olana kadar değerlendiririz diye düşündük. bu ay ateş ölçme yöntemiyle hem adet döngümü hem yumurtlama günümü takibe aldım kendimce. ama boşuna çabalıyorum işte kocamın umru değil ki. adam ne istiyor gerçekten çözemiyorum ben ne ameliyat için doktor araştırıyor ne de bebek için çaba gösteriyor. hiç bişe umrunda değil. gün aşırı olması gerekirken bizim ki haftada bi anca yanaşıyoo kendi kendime mi yumurtlayıp yapcem ben bunu akşam yine ağzıma geleni söyledim. vurdu kafayı yattı. o sustukça ben hırslandım daha çok söyledim. kırdım. bi daha yanaşmayı bebek için bişeyler yapmaktan bahsetmeyi de düşünmüyorum. artık çok yoruldum. 3 sene oluyor nerdeyse. millet sorunu varsa tedavi oluyor. her ay umutla bekliyor uğraşıyor bizimki umursuz. olursa olur olmazsa olmaz mantığında. neyi bekliyoruz sanki. adam sanki kapalı bi kutu ağzından laf alınmıyor. düşüncesini söylemiyor. sadfece küsüp kırılıyor. çoook daraldımmm çooook yorumldum kıslar yaa nolcaz biz böleee
yaa bende bu hafta,bu sıteden okuduklarımdan öyle bılıyorum..
senın dedıgın gıbı oluyorsa ooooh cok rahatladım..
valla gozumde oyle buyuttumkı su catı kontrolunu her dakka yapmalarını...
sankı hastaneye gıdınce mal meydanda yatıp durcam gıbı dusunuyorum
şimdi şu nişan dedıklerı seyı arastırım bak..onuda gecen gun bı yerde okumustum..
bakalım nooluyormus..???
bıde duygu;sancı gelınce ne kadar vaktımız oluyorkı? zart dıye cıkmaz dımı?
banyo falan yapmaya suremız olur ınsallah..
bıde sancı gelınce su da mı gelıyor..
o su gelırken doktora nasıl gıdıyoruz?alttan işiyor gıbı mı su gelıyor?
yaaw hıcbıse bılmeyınce boyle herseyın en kotusunu dusunuyorum..
aydınlat bızı duygu..ne olcanı bılelım en azından..
vakıt azaldıkca yusuflama geldı..
guzel seyler anlat rahatlıyalım nooooooooooluuur:18::18:
Tecrübe konuşuyor :) ne güzel anlatmışsın canım. Valla ben muayeneden korkmuyorum doktoruma alıştım artık kürtaj sonraki kontroller falan baya gördüha 4-5 kez daha bakıversin bişey olmaz
Bende normal ve dikişsiz olsun çok istiyorum inşallah bakalım. Tek korkum aniden sancım tutarda doktorum şehir dışında olursa o zaman deliririm herhalde. Çünkü çok sık seyahat ediyor adam yurtdışına falan gidiyor.
Bak şu pıhtı olayınıda öğrendiğim iyi oldu bayılmam en azından görünce
evet artık toplaşamıyoruz(
muzmut canım geçmiş olsun ,,dikkat et bebek isterken hasta olmamamız lazım..
eslem var ya okur okumaz içimden ikiz geçti canım..hayırlısıyla ilkinde tutunur inşallah:)
duygu aspirinimi içiyorum,ya minicik çocuk asprni bu kadar etki edermi.?geçen gün parmağım kanadı artık açık pembe gibi kanım önceden çok koyuydu...bana mı öyl geldi acep:):44:
serayyyyy bebeğin cicilerine ba yıl dım.sağlıcakla büyüt inşallah..
miyopi çiş iyidir:)) büyüyor enin yımırcak oraya buraya baskı yapıyor..
su misali ekşında sanırım.ha gayret canım benim
yağmur kırmızıyı gördü daha bizi napsın:
masalberra kız sen niye sezeryan yapıon??benimki de olursa mecburen sezercik olucak sanırım pıhtıdan ötürü..neyse önden bilgili biri olması iyi..
lilyum,yoncamel,mimozager tombik karınlarına maşallahhh:)
laynn millan, sen niye doğum hikayeleri okuon canım..korkutma kendini..ne tırsıklar doğurmuş.canı tatlı hatunlar nasıl pırtlatmışlarsa bizde pırtlatırız inşallah..gerçi benim ki normal doğum değil sezercik gibi duruyor ama belli olmaz..şöyle kocama söve söve doğurmak istiyorum
hepinizi seviom..
üstüne gittiğim doğru canımGünaydın canlar;
Canım ağır bişiler falanmı kaldırdın? Çokmu yoruldun? Onun dışında aklıma bişi gelmedi açıkçası. Sürerse doktora git ama mutlaka.
Yağmurcum belki sen çok üstüne geliyorsun diye biraz içine kapanmış olabilir. Biraz kendi haline bırak bakalım nolucak. Belki başka sıkıntıları vardı.
üstüne gittiğim doğru canımo sustukça ben daha da üstüne giditorum çünkü hayatta tahammül edemediğim tek şeydir umursamaz haller eşimde hep bunu yapıyor konuşmak problemi çözmek yerine susup umursamaz kabuğunua çekilir hep başka sıkıntıları olduğunu sanmıyorum. çünkü heeep böylee
kiz geldimi kirmizilar hic sesin cikmyiuoo???Günaydın cancagızlarımm :)
yaa yok yapmadim bisey ama simdi iyiyim sukurGünaydın canlar;
Canım ağır bişiler falanmı kaldırdın? Çokmu yoruldun? Onun dışında aklıma bişi gelmedi açıkçası. Sürerse doktora git ama mutlaka.
Yağmurcum belki sen çok üstüne geliyorsun diye biraz içine kapanmış olabilir. Biraz kendi haline bırak bakalım nolucak. Belki başka sıkıntıları vardı.
sanmam yaa ama hayatimda ilk defa 14 cu gunde dimirtladim hep 30 ustu yumurtlaedim diyet ise yariyo galibaAllaa allaa yerleşme kanaması falan gibi bişey olabilir mi? Doktora gitsene canım bi baksınlar
günaydııııııııııın kızlar
yeni bi ay yeni bi umut ama bizim için yine öyle değil.her zamanki gibi yumurtlama dönemi tartıştık yine eşimle.daha önce anlatmıştım eşim ameliyat olacak kasık fıtığı varmış. ama yinede ameliyat olana kadar değerlendiririz diye düşündük. bu ay ateş ölçme yöntemiyle hem adet döngümü hem yumurtlama günümü takibe aldım kendimce. ama boşuna çabalıyorum işte kocamın umru değil ki. adam ne istiyor gerçekten çözemiyorum ben ne ameliyat için doktor araştırıyor ne de bebek için çaba gösteriyor. hiç bişe umrunda değil. gün aşırı olması gerekirken bizim ki haftada bi anca yanaşıyoo kendi kendime mi yumurtlayıp yapcem ben bunu akşam yine ağzıma geleni söyledim. vurdu kafayı yattı. o sustukça ben hırslandım daha çok söyledim. kırdım. bi daha yanaşmayı bebek için bişeyler yapmaktan bahsetmeyi de düşünmüyorum. artık çok yoruldum. 3 sene oluyor nerdeyse. millet sorunu varsa tedavi oluyor. her ay umutla bekliyor uğraşıyor bizimki umursuz. olursa olur olmazsa olmaz mantığında. neyi bekliyoruz sanki. adam sanki kapalı bi kutu ağzından laf alınmıyor. düşüncesini söylemiyor. sadfece küsüp kırılıyor. çoook daraldımmm çooook yorumldum kıslar yaa nolcaz biz böleee
kiz geldimi kirmizilar hic sesin cikmyiuoo???
yaa yok yapmadim bisey ama simdi iyiyim sukur
sanmam yaa ama hayatimda ilk defa 14 cu gunde dimirtladim hep 30 ustu yumurtlaedim diyet ise yariyo galibaburda doktora gitmek iskence rendevu alcanda gunu gelcekte gitcem gitsemde derdimi kocam anlatacak ne kadar anlatabilirse dun aksamdan sonra gecti zaten:1;
aynen öyle valla kusum beni zıvanadan çıkarıyor esiyorum gürlüyorum sonra suçlu yine ben oluyorum. kırılıyor beyfendiYa işte cinslik ya. Erkekler konuşmayı tercih etmiyor çok fazla. Ya kavga edecek yada küs kalacak, sen zıvanadan çıkıp kavga edeceksin ozaman rahatlayacak. Ne bilim canım ya, ben kendiminkini idare edebilsem sana akıl vericemde daha ben benimkini idare edemiyom
belkide haklısın hassasım bu ara biraz duygucum ama bu hep böyle oluyor zaten. 1-2 hafta idare ediyorum polyannalık yapıyorum eşime karşı sonra bi yerden patlak veriyor. ağzıma geleni söylüyorum. hem onu hem kendimi üzüyorumyağmurcum sende biraz hassassın bu aralar. eşinde belki bu bebek olayını senin kadar takıyordur yada dışarıda bir takım sorunları vardır ama kimseye açılamıyordur. erkeklerin bizim kadar paylaşması pek mümkün olmuyor içlerine atıncada ateş topuna dönüyorlar. evlilikte inatlaşma olmaz. sonuçta şu an sana annenden bile daha yakın olan tek insan hayat arkadaşın. yarı parçan. böyle şeyler için evliliğinizi çıkmaza sokup birbirinizi yıpratmayın. belki ameliyat işindende korktu biraz. benimki iğneden bile korkuyor :) onların fırtınaları içinde kopuyor biz tam tersi fırtına gibi esip gürlüyoruz. tavır yapma,konuşmaya çalış,
aynen öyle valla kusum beni zıvanadan çıkarıyor esiyorum gürlüyorum sonra suçlu yine ben oluyorum. kırılıyor beyfendihiç benim kırgınlıklarımın farkında olmuyoır.yoruldum sürekli onun kalbini kırıp tamir etmekten şimdi yine suçlu ben oldum
belkide haklısın hassasım bu ara biraz duygucum ama bu hep böyle oluyor zaten. 1-2 hafta idare ediyorum polyannalık yapıyorum eşime karşı sonra bi yerden patlak veriyor. ağzıma geleni söylüyorum. hem onu hem kendimi üzüyorumkonuyu şimdi nerden nereye götürdü napcam şimdi gerçekten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?