doğru canım.birmirimizi çok seviyoruz aslında ama en büyük sorun eşimin umursamaz halleri. aslında umursuyor ama belli ettmiyor.. içten içe karamsarlığa gömülüyor.. iş işten geçtikten sonra dökülüyor sözler ama ben çoktan kırmış oluyorum onu. bi de ben biraz acele ediyorum sanırım ben çok istiyorum artık bi bebeğimiz olsun ama eşim o kadar değil sanki.
bilmiom ki aklıma gelmior artık dün farkettim bugünün bat günü oldugunu :))))
inş. değişmez walla canım bende değişmesin diye dua ediyorum zillim çok yaramaz walla. usg da durmadan emer gibi yapıyor ağzını doktorum sana doğumdan bir ay önce krem başlayalım meme uçlarına dedei aklınızda bulunsun doğumdan önce kullanılmaya başlarsa yara olmas azalıormuş doktorunuzla bir görüşün p anlatır zaten.
benim kocamda yorgunsa uykusu warsa hiç konuşmaz cnm ben konuşturmaya çalışırım zorla
bunları konuştuk sumisali o da çok istiyor. dışardan başkalrının bebeklerine bakışı bile bi başka sanki. ne bilim çok istediği her halinden belli. ama işte o oluruna bırakmak istiyor. elbet olur allahın izniyle diyor. ama sen çaba göstermessen kendi kendine mi olcek bebeesın sen kac yasındasınız ? sanırım 3 yıllık evlıydınız,,
bak kadınlar anne olmaya her zaman daha yakın ve hazırdır,
esın belkı henuz erken oldgunu dusunuyodur,hem kucuk bı sorunda sureklı kendısının ıstemedıgını belırtıcek,
belkı karsına alsan konussan eger sana ben suan deıl bır sene sonra olsa daha ıyı olur dese buna tamam dermısın?
yok canım her zaman acık telı..hatta bazen benım telı o kullanır,onunkını ben..
haftada 2-3 kez degıstırrız tellerı..
öyle bıse olsa zaten bana veremez telini
ama ıste o gece telını kapalı görunce beynımden vuruldum sankı..
bıde klasık aldatma hareketıdır o tel kapama işi..
dırek öyle algıladım..ogunden berı gözum üstünde onun..
tabı nasıl ustunde? öyle arayıp sormuyorum,hayatta kocamı arama huyum yoktur..
sevgılıykende ben aramazdım hıc..hep o arar..
oyuzden sadece bana karsı ılgısını takıp edıyorum..hersey eskısı gıbı..
ama buraya gelmeden once bugun mesela,tartıstıgımız zamanlardakı sözlerı aklıma geldı..
ordan karar verdım benı sevmedıgıne..gercı en son tartısmamız 1 ay önceydı ama
ınsan bı ısaret arayınca,herseyı buluyor ıste
off takmıom artık gelesi varsa kırmızının gelir ben engeleyemem hamile oldugum halde geldi onun önüü kesemiyorum :) 1 hafta sonra gelmezse artık alarm çalar bende :)))baya bı cıkmıs aklından :))))))))
anam sana dedık dıme gecen hafta kan verdıgınde de gebelıge de baksınlar dıe
off off benımde bata kaldı 4 veya 5 gunn falan ama bende umut yok cunku kocamla bu ay huysuzlugundan degerlendıremedık,,
aaa bende o emme hareketını gördum..
ama ben emme hareketı olarak bas parmaklarını agzına sokmus halını görmek sanıyordum..
ne devrık bı cumleydı bu
benımkıde sureklı köfte dudaklarını buzusturup acıp kapıyordu..demek o emme hareketı haaaa
ya bıde ben herzaman karnımı yaglarken meme uclarınıda yaglıyorum..
bahsettıgın sey öyle bıseymı..bende emerken yara olmasın dıye yapıyordum boyle..
yoksa baska bı kremı falanmı varmıs bunun
oyy kurban oldugum kafana takarsan daha cok üstüne gidersin 1-2 gün izlenime al sonra bırak... eşeğin aklına karpuz kabugu getirmeyin... :))
takma kafana düşünmemeye çalış... öle ayrılık felan olmucak kurma kafanda töverim haaaaaaaaaavalla cok dogru dedın..essegın aklına zorla karpuz kapugunu getırecem bu gıdısle..
ozaman haketmıs olurum artık
zaten bak bu yıl ıkızlerın hayatlarında koklu degısıklıkler olcakmıs..ayrılık gıbı..
hersey ust uste gelıyorgelde kurma sımdı
ben zaten herşeyi konuşurum eşimle ama eşim öyle değil. o kendi içinde yaşar herşeyi. o sadece iyi bi dinleyicidir her zaman. ama keşke o da anlatsazaten içinden gecenleri bi bilsem bu kadar üstüne gitmeyeceğim o sustukça ben kafamda kuruyorum işte şimdide olayı bambaşka bi yere çekiyor. neymiş o benim istediğim gibi biri değilmiş. inşallah ondan kurtulurmuşum. aaaaaaaaaay çocuk gibim deli olcam niye bunları burda anlatıyorum onuda bilmiyorum sadece belki biraz rahatlarım diye düşündüm. kimseye de anlatamıyorum. dertleşmeye ihtiyacım var. keşke eşimle bizde konuşabilsek susmak yerine içindekileri söylese. iş işten geçtikten, ben kırıp darmadağın ettikten sonra herşeyi ben aslında böyle düşündüm demese. zamanın karlıklı benle konuşsa da sorun çözülse büyümese. ama olmuyooo işte illaaa olay büyüyecek yağmur ağzına geleni söyleyecek. istemediği şeyler konuşacak konu bi yerden başka yerlere kayacak. karşılıklı karamsarlık uzadıkça uzayacak....
ona da dedım senden suphelenıyorum dıye..
oda mutlu oldu havalara gırdı
nıye suphelendım bılıyomusun..
3 gun once eve gelınce telını kapattı..
bılmem ne amcası ınatla ondan forma ıstıyormus..
adam ozellıkle aksam eve gıdınce arıcam hatırlatcam sana demıs..
bızımkıde vermek ıstemıyor dıye telını kapattı..
ogunden sonra ben kurmaya basladım..
o tell nıye kapandı dıye
bunları konuştuk sumisali o da çok istiyor. dışardan başkalrının bebeklerine bakışı bile bi başka sanki. ne bilim çok istediği her halinden belli. ama işte o oluruna bırakmak istiyor. elbet olur allahın izniyle diyor. ama sen çaba göstermessen kendi kendine mi olcek bebeneyse daha fazla konuşmayım ben sıkmayayım sizide
aaa bende o emme hareketını gördum..
ama ben emme hareketı olarak bas parmaklarını agzına sokmus halını görmek sanıyordum..
ne devrık bı cumleydı bu
benımkıde sureklı köfte dudaklarını buzusturup acıp kapıyordu..demek o emme hareketı haaaa
ya bıde ben herzaman karnımı yaglarken meme uclarınıda yaglıyorum..
bahsettıgın sey öyle bıseymı..bende emerken yara olmasın dıye yapıyordum boyle..
yoksa baska bı kremı falanmı varmıs bunun
benimki de hep eliyle yzunu kapatıyor bi turlu onden goremedik hep yandan( bana benziyor ama hehehhe..
meme ucları için lansinoh un kremi var onu surmemız gerkiyor bitkiseliymiş ne onu slmeden de emzirilebiliyomusuz. ben dun siparişini verdim, bebek sampuanı olarak bitkisel oldugu için otacının papatyalısını aldım, pişik kremi olarak earth friendly nin pişik kremini aldım bi de chicco nun yenidogan tırnak makasıyla bubchen nin bebek sabununu ve bir de bebedor un göğüs pedini aldım elime ulassa keske daha urun temininde yazıyo ya cook heveslendim
bellıkı mıllanın canı sıkılıo ,can sıkıntısını gecırmek ıcınde adama sarmıs durumda
kızım ucacam sana tartıstınız bıttı gıttı ,,dusunme
ya zaten erkekler kadınlar gıbı cın fıkırlı deıller o yuzden cabuk yakalanıolar
anlat bakem sen sımdık bebenın kıyafetlerı yıkandımı utulendımı besıgı kuruldu mu hastane valızı hazırmı
off takmıom artık gelesi varsa kırmızının gelir ben engeleyemem hamile oldugum halde geldi onun önüü kesemiyorum :) 1 hafta sonra gelmezse artık alarm çalar bende :)))
bunları konuştuk sumisali o da çok istiyor. dışardan başkalrının bebeklerine bakışı bile bi başka sanki. ne bilim çok istediği her halinden belli. ama işte o oluruna bırakmak istiyor. elbet olur allahın izniyle diyor. ama sen çaba göstermessen kendi kendine mi olcek bebeneyse daha fazla konuşmayım ben sıkmayayım sizide
anam ne cok sey almıssın kız,ben daha o bölume gırmedım..zaten bıtek onlar eksık kaldı..ne edım bende kuvetını aldım
dıyımde hava atiiimmmbariii
bebek kıyafetlerını yıkadım ama pazar gununden berı utulenmeyı beklıyorlar..
hıc utuleyesım yokbesıgını bu eve gecerken kurduk,odası komple hazır..
bı besık,bu emzırme koltugu bıde sıfonyer koydum..oda doldu zaten..
oyuncaklarını bıle aldık,cok tatlı oldu odası..pc telefonumu görse fotoyu yuklıcem ama..
bu eve gectıgımızden berı pc ıle tel arasında bı baglantı kuramadım..
kocam halledınce yuklıcem fotolarını..
hastane valızımde hala hazır degıl..
acaba geceık mı almalı,pıjama takımı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?