Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

esın sen kac yasındasınız ? sanırım 3 yıllık evlıydınız,,
bak kadınlar anne olmaya her zaman daha yakın ve hazırdır,
esın belkı henuz erken oldgunu dusunuyodur,hem kucuk bı sorunda sureklı kendısının ıstemedıgını belırtıcek,
belkı karsına alsan konussan eger sana ben suan deıl bır sene sonra olsa daha ıyı olur dese buna tamam dermısın?

bilmiom ki aklıma gelmior artık dün farkettim bugünün bat günü oldugunu :))))

baya bı cıkmıs aklından :))))))))
anam sana dedık dıme gecen hafta kan verdıgınde de gebelıge de baksınlar dıe
off off benımde bata kaldı 4 veya 5 gunn falan ama bende umut yok cunku kocamla bu ay huysuzlugundan degerlendıremedık,,

aaa bende o emme hareketını gördum..
ama ben emme hareketı olarak bas parmaklarını agzına sokmus halını görmek sanıyordum..
ne devrık bı cumleydı bu

benımkıde sureklı köfte dudaklarını buzusturup acıp kapıyordu..demek o emme hareketı haaaa
ya bıde ben herzaman karnımı yaglarken meme uclarınıda yaglıyorum..
bahsettıgın sey öyle bıseymı..bende emerken yara olmasın dıye yapıyordum boyle..
yoksa baska bı kremı falanmı varmıs bunun

bunları konuştuk sumisali o da çok istiyor. dışardan başkalrının bebeklerine bakışı bile bi başka sanki. ne bilim çok istediği her halinden belli. ama işte o oluruna bırakmak istiyor. elbet olur allahın izniyle diyor. ama sen çaba göstermessen kendi kendine mi olcek bebe neyse daha fazla konuşmayım ben sıkmayayım sizide

bellıkı mıllanın canı sıkılıo ,can sıkıntısını gecırmek ıcınde adama sarmıs durumda
kızım ucacam sana tartıstınız bıttı gıttı ,,dusunme
ya zaten erkekler kadınlar gıbı cın fıkırlı deıller o yuzden cabuk yakalanıolar
anlat bakem sen sımdık bebenın kıyafetlerı yıkandımı utulendımı besıgı kuruldu mu hastane valızı hazırmı

off takmıom artık gelesi varsa kırmızının gelir ben engeleyemem hamile oldugum halde geldi onun önüü kesemiyorum :) 1 hafta sonra gelmezse artık alarm çalar bende :)))

benimki de hep eliyle yzunu kapatıyor bi turlu onden goremedik hep yandan ( bana benziyor ama hehehhe..

meme ucları için lansinoh un kremi var onu surmemız gerkiyor bitkiseliymiş ne onu slmeden de emzirilebiliyomusuz. ben dun siparişini verdim, bebek sampuanı olarak bitkisel oldugu için otacının papatyalısını aldım, pişik kremi olarak earth friendly nin pişik kremini aldım bi de chicco nun yenidogan tırnak makasıyla bubchen nin bebek sabununu ve bir de bebedor un göğüs pedini aldım elime ulassa keske daha urun temininde yazıyo ya cook heveslendim

oyy kurban oldugum kafana takarsan daha cok üstüne gidersin 1-2 gün izlenime al sonra bırak... eşeğin aklına karpuz kabugu getirmeyin... :))

valla cok dogru dedın..essegın aklına zorla karpuz kapugunu getırecem bu gıdısle..
ozaman haketmıs olurum artık

zaten bak bu yıl ıkızlerın hayatlarında koklu degısıklıkler olcakmıs..ayrılık gıbı..
hersey ust uste gelıyor gelde kurma sımdı

takma kafana düşünmemeye çalış... öle ayrılık felan olmucak kurma kafanda töverim haaaaaaaaaa

peki sen bi süre sessiz kalsan aynı onun gibi yapabilirmisin. hiç şikayet sitem etmesen kızmasan söylenmesen paylaşmasan, belki kendi yaptığının bi evlilik için ne kadar kırıcı olduğunu anlar o zaman. konuşabilmek gerçekten çok önemli bence. 1-2 kez bende kırılıp tavır yapmaya çalıştım ama bütün gece uyuyamadım içim içimi yedi kurdum durdum şunu söylesem bunu söylesem diye başım kazan gibi olmuştu.yani olan bana oldu :) inşallah düzelir yağmurcum ama sen yinede üzme kendini. her insan bir olamıyor. dah kötü şeyler yaşayanlar var düzelir zamanla

yani millancım sen şimdiden lohusalık depresyonuna girdin sanırım. kız ne istiyon adamdan.. bizimkide 24 saat kapatmaz tlfu ben kızıyorum gece kapat bari bazen geç saatte arayan oluyor uykumuz bölünüyor. adamın aklına kurt salma.

walla su topıcde sıkmayayım sızı sozunu yasaklıcam

he bak bu ay senın yasadıgın olayı bende yasadım aslında son 3 aydır yasıomus ama ben o kadar cok gebe kalmaya endekslemısım kı kendımı gormemısım aslında bu ay farkettım bazzı seylerı ,,
bız o kadar cok gebelık ve anne olayına endekslemısız kı esler kendını baskı altında sanıo ,,ben bu ay saydım esıme sana dedım daha demıcem cocuk yapalım dıe adam ıkı gunde rahatladı ,,uzaklasan adam ıkı gunde grıp oldugu halde bıle costu,,
belkı ona bebek ıstıorum dusuncesını davranıslarınla ve sozlerınle sureklı ıma etmesem o da uzerınde baskı hıssetmıcek ,cunku bı kac ay erkekler tabırı caızse o nokta atısı yapamayınca emın ol demorılıze oluyolar :)))

yok tatlım başka bir krem bu eşim eczacı yaa biliyor adını da ben unttum şimdi eve gelince sorar yazarım sana farklı bir krem birde meme uçları yara olduğu zaman kullanılan bir ilaç war evicap kapsül diye geçiyror e vitamini onu iğne ile delip içindeki sıvı meme uçlarına sürüyorsun oda iyi geliyor

anam ne cok sey almıssın kız,ben daha o bölume gırmedım..zaten bıtek onlar eksık kaldı..ne edım bende kuvetını aldım
dıyımde hava atiiimmm bariii

bebek kıyafetlerını yıkadım ama pazar gununden berı utulenmeyı beklıyorlar..
hıc utuleyesım yok besıgını bu eve gecerken kurduk,odası komple hazır..
bı besık,bu emzırme koltugu bıde sıfonyer koydum..oda doldu zaten..
oyuncaklarını bıle aldık,cok tatlı oldu odası..pc telefonumu görse fotoyu yuklıcem ama..
bu eve gectıgımızden berı pc ıle tel arasında bı baglantı kuramadım..
kocam halledınce yuklıcem fotolarını..
hastane valızımde hala hazır degıl..
acaba geceık mı almalı,pıjama takımı mı?

off takmıom artık gelesi varsa kırmızının gelir ben engeleyemem hamile oldugum halde geldi onun önüü kesemiyorum :) 1 hafta sonra gelmezse artık alarm çalar bende :)))

aynen he bu ay bende hıc takmamayı ogrendım ,,hatta oncekı aylarda hep boyle erken gebelık belırtılerı dıe arastırır dururdum bu ay ıse aman ugrasamıcam walla dedım :))) hıc okumadım bıle hıc bıse ,,zaten varsa bebe vardır yoksa zaten kırmızıların gelmesı dogal zaten :)

kızlar doktora gitmekten vazgeçtim ekmek almaya çıktım dışarı yollar çok kaygan kayıcam diye çok korktum walla araba bile gidemiyor yolda ben hiç çıkmayayım dedim olmadı arayacam doktorumu şu aç karnımızı doyurayım bir gelirim yine televizyonumda çalışmıyor genel sorun war sanırım annemin tv falan da gitmiş

ewet canım masalberra nın söylediği krem lancinoh dedi bizimki doktorda güzel kremdir onu kullan dedi...
bir ay kala başlayacağım kullanmaya bakalım inş. fayda ederde yara olmaz meme ucu yarası çekmeyen bir akrabam kalmadı walla hepside çektiler acısını birde kızlar ilk bebeği emzirdiğimiz zaman meme ucunun kahverengi yerini komple bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş aklınızda bulunsun eğer hepsi verilmezse o yüzden yara oluyormuş meme ucları

annelik doğuştan babalık sonradan kazanılır yağmurcum. senin hissettiklerini hissetmesini bekleyemezsin ondan. onlar bebeği kucaklarına almadıkça bizdeki hasreti sevgiyi şefkati yaşayamıyorlar.

ayyyyyyyyyy evettt bi de kuvet alcaz demi onu da alırım yakınlarda plastikci var:) bizim odamız hazır deil daha cok meraktayım:)) ben pijama takımı aldım bi de gecelik dusunuyorum yedek için uzun alıcam dolasması kolay olur diye zaten ortuluyum kısa komik kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…