Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kıslar... vallahi bende giremiorum kıyafetlerime dün hamile pantolonuyla kazak aldım eşimin kıyafetlerine dadanmaya başlamıştım artık

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr hala gelmedi benim kıemızılar........ bugünde gelmezse yarın umutlanırım :)

kızlaaaaaaarr...oooofff offff
kocam babasıyla kavga etti..
ve artık işe gıtmıcek,gıderse babası polise bıldırcek (o derece)!!
oyuzden sanırım artık burayada gıremem..
çunku yenı bı iş bulana kadar cogunluk evde olur kocam..
neysekı kendımızı gecındırecek ek bı gelırımız var..dukkan kırası alıyoruz ayrıyetten..
ama eşimin calısması lazım tabii..

ikizler burcunun hayatı degıscektı bu yıl,aha iş anlamında degısım hemen geldı bak eylüüüüüülll..
neyse ben kaçiiiimm..öptum sızı

millanım üzüldüm herseyde vardır bir hayır. ama senin bu kocanın ailesi amma garip yaaa......... ooffff ne saçma neden bu duruma geldiler
inşllah hersey yoluna girer tatlımmmm sen üzme kendini maddi yönden sıkıntınız yoksa hersey yoluna girer ..
ayyy degişim başlamış ... arada gir bizi bilgilendir

umarım düzelir canım..sanırım eslemin eşide bu yüzden babasıyla çalışmak istemiyor..gün gelip tartışınca kötü oluyor durumlar..inşallah istediğiniz gibi olur sonuç...bu arada ikizlere ilk 6 ay çok şanslı diyolardı...ama eşin akrepmi??akrepler için zor olacakmış 2013..her zorluğun sonunda bir kolaylık vardır derler.

aslana ne dio kız :))))))))))

hayirli gunler bacilar odunu yollayip anca gelebiliyom nabersiniz bakem eylul hayirlisi insallah ne guzel sakin sakin umutlanmiyon kiz

gecen ay dersimi aldım :) oyüzden umutlanamıyorum malesef :)
En guzelini yapiyorsun bacim helal sana bende bole bi yandan belirti ariyom bi yandan yok ya sundandir bundadndir diye kendime kiziyom resmen iki kisi var icimde biri oyle diyo biri boyledeliriyom galiba

En guzelini yapiyorsun bacim helal sana bende bole bi yandan belirti ariyom bi yandan yok ya sundandir bundadndir diye kendime kiziyom resmen iki kisi var icimde biri oyle diyo biri boyledeliriyom galiba
herseyin hayırlısı en iyisi düşünmemekmiş :) geç oldu ama başardım sanırım :))) saldım çayıraaa :))))))))

herseyin hayırlısı en iyisi düşünmemekmiş :) geç oldu ama başardım sanırım :))) saldım çayıraaa :))))))))
benim icin dusunmemek cok zor yanlizim evde tekim tum gun gunlerce kocam disinda insan gormedigim oluyor kafami cok dagitmaya calisiyom ama olmuyor en fazla 1 saat dusunmeden durabilirim herhal...

canım yaa üzüldüm böyle olmasına. Ben evlatlarına böyle davranan aileleri hiç anlamıyorum walla aklım almıyor insan evladına nasıl böyle düşman olur ki. Neyse üzme canım sen kendini herşeyin hayırlısı artıkın.

kızlar hemen cevap verip cıkımm
benım esımın babasının bı kac tane karısı var:S
esım ve kardesı nıkahın oldugu ılk anneden..
dıgerlerı nıkahsız (toplam 3 tane kadın yani)
dolayısıyla esım ve kardesınden babası nefret edıyor aslında..
her fırsatta kavga kıyamet kopuyor dukkanda..
adamın amacı bu cocuklar dukkandan ve onun hayatından cekılsın..
oda rahat rahat hayatını yasasın..son karısıyla:S
dunde kardesıyle babası bogaz bogaza gelmısler..benım kocam araya gırmıs..
karakolda almıslar solugu:Spolisler kayınpederı zor ıkna etmıs,şikayetını gerı alması ıcın..
dukkandan bu cocukların uzaklastırılmasını talep etmıs,can guvenlıgı yokmus cunku..
neyse sıkayetı gerı aldı..ama dun gece msj attı esıme babası..
o dukkana gelmıceksın,yoksa anında polıse bıldırırım dıye..
tabı esımın kardesıne dememıs öyle bıse..
cunku esımın ek gelırı var,kardesı ıse ordan kazandıgıyla gecınıyor..
ayrıca esımın kardesınden babası cok korkuyor,onu ısten atsa adamı o dakka mahveder..
suan esım ve kardesı dukkana gıttıler..kesın bı kavga kıyamet daha kopacak..
bılmıyorum son durumlar ne..
ama allah o adamı ıslah etsın..kendı cocuklarına dusman olmus artık adam:S

bu arada esımde bende ikizler burcuyuz..

ayy canım walla kayınpederine beddua edesim geldi şimdi
uçkuruna sahip çıkamamış şimdi çocuklarından mı nefret ediyor
Rabbim ıslah etsin walla

selam kızlar nasılsınız bakaım varmı güzel haberler ?
bende ovülasyon aleti aldım demiştim yaa onu çözmeye calıştım bu ay ..dün aksam egrelti otlarını gördüm adetime 1 hafta var yani 21.günde çatladım heralde yoksa ille 14 16 die o günler calışacaktım son hafta zaten pes ediyordum bn megerse hep kacırıyormuşum satıcı da 20 tane gebelik testi göndermiş hediye..artık nasıl bi izlenim bıraktıysam adam okadar göndermişyap yap bitmez ..işte böyle devam ediyorum inş.gelir bebişim

Ya gülgüzeli nerelerdesin bak senden önce tüp yapiom

özge seni de geçtim şekerim

anaa siz gelene kadar tüp bebelerim olacak len nerdesiniz

eslem bacım ne zaman yaptırıyorsun belli oldumu zaman?yada gittinmi doktora ?
ben nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum zaten daha fazla da aksatmak istemiyorum ..

bende genelde oyle oluyodu gulguzeli bu ay ideal 14 de yumurtladim hayatimda ilk defa degisik bir duyguymus

bende genelde oyle oluyodu gulguzeli bu ay ideal 14 de yumurtladim hayatimda ilk defa degisik bir duyguymus

:) sevindim senin adına tam zamanında olmasına.
benimde14 16 gibi oluyordu en azından ben öyle sanıyordum.stic ovulasyon cubuklarıyla denemiştim önceki aylarda ogünleri göstermişti..şimdi ise son haftayı gösteriyo..cok degişken bir sey zaten her ay bile degişebilen bişey bu yumurtlama catlama

canım herseyin hayırlısı... ama kayınpederin ne adamış öle Allah ıslah etsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…