Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayırlısı canım inşallah gönlüne göre olur..
dün kocamla yemek yiyoruz..birden nerden aklına geldiyse diyoki; benim çocuğum mama yemesin...şaşrdım bende..inşallah süt olsunda bende vermek istemem dedim..mamalar çok kanserojenmiş..bende dedim madem mama yemesini istemiyosun sende benim moralimi hiç bozmazsın benimde sütüm çok olur..sonra neden yedireyim dimi ama...hem dedimki kanser stres hastalığı..evimizde sıkıntı olmasın inşallah bişey olmaz:)))
ay öldürcek bu adam beni....doğmamış çocuğumuza don biçtik:)

ay benim kocam çok alem..
dur bak aklıma geldi yazayım
geçen sene alt komşumun bebeği oldu görmeye gittik..
hep birlikte oturuyoruz.
bebek ağladı yan odada,yatak odalarına koymuşlar beşiği,sesi geldi çocuğun.
annesi daldı sanırım duymadı,ya da konuşma seslerinden duyamadı.
kocam diyoki çocuk ağlıyor bi bak ...bir aile daha var bizden başka..
düşünsenize herkes duruyor ben yatak odasına dalıp çocuğu alıyorum...
doğumdan sonra benim işim var bu adamla....

hatta dün diyoki şakayla karışık,süt yetmezse süt anne tutarız..
dedim sen heralde çok film izliyosun bu ara..
ne süt annesi..

hayirli cumalarr canlarrrrcumlemizin dualari kabul olsun insallah hayirliisiyla

ayyyy hic demeeee bendede var aynisindan durup dururken diyo biz hazir bez kullanmayalim dedim sen yikicaksan mesele yok diyo makineye atarsin boklu boklu mu dedim diyo citileriz ustunubirde surekli ucuz erkek diye dua ediyo akilli diyom tek tek saglikli olsunlar yok ikiz yada ucuz olur insallah diyip duruyo

ay bizimkide diyo onu çocuğum amerikan beziyle büyüsün diyor..
biz öylemi büyüdük falan diyo şakayla...ama kıyamaz ben biliom:))
ucuz çocuk ne anlamadım..az masraflımı demek istiyor:)

ay bizimkide diyo onu çocuğum amerikan beziyle büyüsün diyor..
biz öylemi büyüdük falan diyo şakayla...ama kıyamaz ben biliom:))
ucuz çocuk ne anlamadım..az masraflımı demek istiyor:)
benim klavye sizin ki gibi degil u var noktalisi yok uc tane yani ucuz yada ikiz diyo sanki o bakacak

benim klavye sizin ki gibi degil u var noktalisi yok uc tane yani ucuz yada ikiz diyo sanki o bakacak

anam maşallah seninkide seni robot sanıyor heralde ikizi geçtim üçüze bakmak nasıl bişidir hayal bile edemiyorum açıkçası. üçüzü olanlara Allah yardım etsin yaw. İkizi olanlarada tabii

Bizde son zamanlarda hiç aklımıza gelmeyen çoğul gebelik fikrine alışmaya başladık ..

Allah nasip ederde ikiz olursa nasıl olur falan diye bi heyecan bastı bizi : )

Uzaktan güzel de üst komşumuzun doğan ikizlerinden sonra kafayı yediğini gördükçede tırsıyorum açıkcası gündüz kreşe gönderdiği halde : )

Allah hakkımızda hayırLısını bilir..alıştırıyorum kendimi ikiz durumuna ..hem ne güzel zaten geç anne olacağım arada ki süreyi kapatmış olurum bi taşla iki kuş

Tabi ALLah korusun diğer durumuda düşünüyorum yani elimiz boş da dönebiliriz..vardır herşeyin bi zamanı bakıcaz..

Bu yıl ikizler burcu için gelişmeleri olan bi yıl diyolar hadi bakalım

Ya gülgüzeli nerelerdesin bak senden önce tüp yapiom

özge seni de geçtim şekerim

anaa siz gelene kadar tüp bebelerim olacak len nerdesiniz

hamarat hatunlar hafta sonu yatılı misafirim gelecek kolay bildiğiniz tarifleri alabilir miyim ooof evide pok götürüyo. akşam temizlik mi yapim yemek mi yapim ben şimdi :18:

hamarat hatunlar hafta sonu yatılı misafirim gelecek kolay bildiğiniz tarifleri alabilir miyim ooof evide pok götürüyo. akşam temizlik mi yapim yemek mi yapim ben şimdi :18:

En pratiğini söylüyorum : )

hazır çorba (tercihim ekşili yuvalama çorbası)

pilav (banko zaten : ) )

etli nohut (genelde herkes sever )

ya da al minik minik kanatlardan tepsi fırın yemeği yap at içine patlıcan,kabak,patates hepsini karıştır ver fırına ..üstüne kaşar oooh mis..hem zengin gözükyor hem pratik..

Çaylık ise yap pratik gül böreği hani böyle yufkayı yuvarlıyonda yapion ..patatesli olsun : )

tatlı olarak da en pratik kabak tatlısı diğerleri meşakkatli çünkü..

önce yemekleri hallet sonra temizliği ; )

alinazik yap,,bence kolay...
pilav..
domates çorbası
salata..
hauçlu tarçınlı kek de güzel olur..bugün yeeklerini hallet yarın temizliği

girdi cnm gelir uzmanlığı istiyor kazanamadı ..şimdi yine açılcakmış ona çalışıyor ilanı bekliyoruz..

p3 ü 85..
canım iş ve meslek danışmanlığı var ona baktımı hiç..
işkurda kadrolu çalışıyosun.
ve siz istanbuldasınızki atamaları çok oluyor oranın..2000 üstü 2400 diyenler var tam bilemiycem maaşı var..85 le de atanır..
ama önce sakarya üniversitesinde sınava girecek..zor bir sınav değil..ben girdim ama 2 konudan kalmıştım ki 5 gün çalıştım ben..oraya girdikten sonra danışmanlık belgeni alıyosun..
eşinle konuşsan sıcak bakarmı??
ben döküman gönderirim size mail le...

alinazik yap,,bence kolay...
pilav..
domates çorbası
salata..
hauçlu tarçınlı kek de güzel olur..bugün yeeklerini hallet yarın temizliği

saoluuuuuuun fıstıklaaaaaaar ama ben çok beceriksizim. ecem alinazik nasıl yapıyor hiç yapmadım ben onu :26: havuçlu tarçınlı kek çok severim ama pek kek işini beceremem maalesef

Eslem fırında sebzeli tavuk bende onu düşündüm.nohut da mantıklı olabilir gül böreğini biliyorum onu da yaparım. çorba olarak mercimek, pilav, salata yaparım bi de etimek tatlısı yapsam diyorum çok mu kolaya kaçıyorum ne

Bilmem söyleyim bakayım ne dicek haberi var mı acaba..

Bu arada biz Bursadayız cnm..

Yani şu anda ilk hedefi gelir uzmanlığı ama o da garanti değil tabi daha sınavı bile açmadılar..ki o da olmazsa kaldık haziran genel alımlara..bu dediğini söyleyim bakim ne dicek ..

bir tavaya küp küp doğradığın soğanları koy azcık salça ve kıymada koy kavur..o kavrulurken sen 4 5 tane patlıcanı közle ocakta baya közlensin..o közlenirken yeşil biber doğra kıymayla kavurmaya devam et..içine kabuğunu soyup doğradıdın patlıcanları koy pişir..üzerine domates küp küp doğra koy..baharatlarla lezzetlendir tuz da tabii..sonra servis ederken tabağa yay bunu..üzerine sarımsaklı yoğurt dök..süsle püsle:)))
bak şimdi face yüklycem rasmini bak bakalımmmm..ben yapmıştm

yoo çalışan bi bayan için gayet ideal bi menü..kaldıki daha temizlik de yapıcaksın..

canım benim p3 puanım 68..girme umudum yok ama yinede belgeyi alayım diyorum..senin eşin 85 le inşallah atanır..10 tercih hakkı veriyolar..başka şeire gitmenzde sıkıntı yoksa istanbuluda yazarsınız belki..eşine bir sor derim..tamam derse bana mail adresi verirsin sana döküman yollarım..sakarya dışında eskişehirde de yapılıyor bunun sınavı 400 tl yatırıyosun.2 defa sınav hakkı veriyolar..

elllerine sağlıııık tatlıııım kolaymış yaparım ben bunu saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…