Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ecem sen ne mezunusun benim puanımda 71 bişi olmas bu puandan diye saldım ben hiç takip etmiyorum ilanları falan ama:26:

Tmm canım sağolasın..

Yok yok farklı şehir olsa daha iyi olur hatta : )

Ama bu dediğin şeyi eşim illaki görmüştür çünkü sürekli netten takip ediyor herşeyi..

Bakayım çıtlatayım ne dicek..

yalnız 400 de çokmuş be yavru şurda tüp masrafının üstüne oldu mu şimdi : )

ecem sen ne mezunusun benim puanımda 71 bişi olmas bu puandan diye saldım ben hiç takip etmiyorum ilanları falan ama:26:
maden mühendisliği okudum..şimdi yüksek lisans yapıyorum canım..
eğer özeldeysen takip et bence..
bayan için devlet şart gibi artık..

eslem birde sydv ilanları var..maaş iyi olduğu için çok yüksek kapatıyor ama..yalnız onda oturduğun yer dışında tercih yapamıyosun..

canım yeni bir iş kapısı olduğundan alım çok olacak diyolar.hatta başbakan meslek danışmanı sayısını 4000 e tamamlycaz diyodu..bence eşin bu puanını heba etmesin..başka ilanları da takip etsin..yaş geçmeden devlete girsin..sonra kafası daha rahat olur.daha rahat çalışır...belki istediği yere atanır

evet canım özeldeyim. haklısın bayan için en rahatı devlet. ama 71 puana da bu yıl çok zor. hayırlısı artık

ben işte sigortacılık için ankarada 2 gün kurs varmış. ona gidicem eşimle..benim için sigorta üzerine yer açalım diyoruz..hiç bilmiyorum ama eşimin çevresine güveniyoruz..
ve 2014 kpss ye daha sıkı asılcam inşallah..olmuyor böyle.çok sıkıldım.

herkese istanbuldasın diyorum

Çoğunluk istanbulda da oyüzden..

Memurluklarda da herkes istanbulu istiyor ama en çok becayiş istanbuldan oluyor : )

Yani dışı seni içi beni yakar durumu sanırım..hayat şartları daha zor giden geri gelmek istiyor..

Yani istanbulda memur olcaksan maaşının düşük olmaması lazım..yoksa zormuş :s ..

zor canım büyük şehirde geçinmek,çocuk büyütmek...

sana şöyle söyleym: şu an eşinin imd sertifikası olsa ben sana neredeyse garanti ederdim işini..
çünkü son sınavda 1000 kadar kişi sertifika alabildi..ve bunlar arasında 70 li puanlarda var 60 lı puanlarda..ve alımda neredeyse 1000 kadar...şu anda benim gibi birkaç derle sınavdan kalanlar telafi sınavı istiyoruz ki sertifikamızı alalım...
ama alanlar istemiyor çünkü düşük puanlılarda atanabilecek..sayı neredeyse tam tutuyoır..senin eşin 85 le çok ta güzel sıyrılırdı..

Haklısın cnm bakalım nasipte hangisi var..

Bu dediğim gelir uzmanlığı sınavı için de büyük ihtimal istanbuldan alım bekleniyor..şansa baksana kasımdaki kazanamadığı sınavda bursadan alım yaptı..annemlerde bi sevinmişti bursa olacağı için ama olmadı..

Şimdi bizim işlerde biraz karışık ecemcim..Ailevi meseleler var ve aile işi var bizim..halan orda çalışıyor şu anda ..adam akıllı bi iş olsun istiyor ki demesinler arkamızdan bunu yapmak için mi dükkandan ayrıldı..çünkü dükkanımız burda iyi iş yapan işyerlerinden..eşimin aileside zaten uyus oluyor nasıl benim yanımda çalışmak istemez diye..

Oyüzden eşim de biraz seçici..herşeyi seçmiyor..şehir konusunda da öyle heryeri seçemiyoruz..

a kadro istiyor ama çoğunada dil ya da sertifika falan istiyorlar oyüzden puanı yettiği halde giremedikleri var..

arkadaşlarıda bunu gaza getirdi oo sen 85le illaki bi yere atanırsın falan ..normal b kadro memurluklarında bile hiçbiyere atanamadı..ama dediğim gibi birazda seçiciydik öyle heryeri tercih etmedi..ee alımda azdı kaldı öyle yüksek puanlılara meydan..

üff ne bilim ya saldık çayıra mevlam kayıra..bi yandan bu mesele bi yandan çocuk meselesi kafayı yemezsek iyidir : )

yemeğimi yaptım bi yandan:)
bazen aileler dünyayı verselerde olmuyor..huzur lazım insana..mutlu olmalı çalıştığı yerden..inşallah eşin gönlüne göre bir yere atanır..uzaklık iyi bence..
eğer ben eşimin ailesi ile aynı şehirde otursaydım şimdi boşanırdık...çünkü herşeyde fikirlerinin sorulmasını istiyolar.kendierince olsun isteyen cinsten..diğer eltilerimde at koşturmuşlar..ben sevmem öyle şeyleri..burası bizim evimiz.ben yaşıyorum.benim kurallarım geçerli.bende onların düzenlerinde yanlışlıklar görüyorum,rahatsız oluyorum ama müdahele etmiyorum..isterimki saygı duysunlar..ama bizimkiler değişik canım.yani yüzüne söylesende ben bunu istemem diye,,daha da ısrar ederler..en sonunda eşim de kabul etti onların değişmeyeceğini sesini çıkarma boşver dediklerini yapmasanda olur yeterki karşılık verme diyor..çünkü lafımı sakınmadım ben.bazen susutukça kazanırsın ama bunlarda cevabı verdikçe kazanıyosun..
şimdi çocuk yokya olsun diye çabalıyolar..bi iyi konuşuyo kaynana telde...neden biliomusun.kesin tanıdıkları soruyodur çocuk varmı diye..onlara mahcup olmamak için...

ben artık susuyorum.kedime söylediğim tek şey burası benim yuvam.dışarısını kapıda bırak.burası hep şen olsun....

Ne güzel böyle bişiyi yapabiliyorsan, eşin ailesini üstte tutmuyorsa. Bizimkilerde herşeye karışıyorlar ve eşim bunun ilgi olduunu benim ailemde böle bişi görmediğini tutturmuş gidiyor. Geçen hafta annesi pikniğe gidelim diye tutturdu, hava soğuk dedi öle dedi böle dedi yine gittik pikniğe. Herkes oturuyor bana dedikleri üşüyorsam arabaya gitcekmişim. ya ben arabada tek başıma oturacaksam ne anlamı kaldı herkesle pikniğe gitmemin. Bi sinirle kalktım gittim. 5-10 dk sora eşim geldi bisürü laf saydı bana. beni düşünüyorlarmış, üşümicekmişim bana göreyse bu soğukta pikniğe gitmeyi teklif etmek düşüncesizlik. Ya ben hasta olsam ne ilaç kullanabilirim nede çalıştıımdan sebep yatıp dinlenebilirim. Herşeyi geçtim Allah korusun benim rahatsızlıımdan bebekte etkilenebilir.

Ailesine karşı herşeyde beni suçlu tutuyor, konuşsam suç oluyor ağzımı açmasam surat astım oluyor. Bende bazen gerçekten dayanamadıım şeyler oluyor. Alışık değilim ve ben haklı olduumu bile bile yinede eşim bana kızıyor sırf o küslüğü bıraksın diye özürler diliyorum. ve ben ailesine bukadar sabrederken eşim benim ailemi görmek bile istemiyor gün geliyor. ve hiçbi zaman benim onun ailesiyle muhattap olduum kadar benim ailemle muhattap olmuyor ve ben muhattap etmiyorum. Annemler çok dikkat ediyor ters bişi söylemeyelim bozulmasın diye. ama ne yapsalarda yaranamıyorlar.

Hani Allah var yukarıda eşimin ailesi kötü insanlar değil, cahiller, alıştıkları bişiler var öle davranıyorlar, kendilerince doğru olanı yapıyorlar. Ama eşim dengeyi sağlayamıyor bitürlü. Sanıyorki bana haklısın derse ailesini bir kenara atmış olacak. defalarca söyledim bana haklı olduum yerde haklısın dese bukadar dolmazdım ailesine karşı. Daha hoşgörülü olabilirdim. Çünkü haklı olduumda eşimin arkamda duracağını bilirdim. Ama şuan öle bişiyim yok. Bazen Allah korusun ayrılık falan durumuna gelirsek biliyorumki bu dengesizlik yüzünden olur.

Ben demiyorumki ailesini atsın kenara kesinlikle görüşmesin, bende muhattap olmayayım. Benimde annem babam var onlara veya kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak istemem ama dengeyi kursun istiyorum. Mesela o piknik olayında deseydiki anne miyopi üşütüp hasta olur gitmeyelim deseydi ama yinede gitseydik gönlümde öle bi yere gelirdiki ben orda hiçbişiden alınmazdım. Ama anlamıyor işte. Odun işte varmı ötesi.

Gene kimsecikler yok, içimi döktün bana moral veren bile olmadı neyse neyse, yinede yazınca rahatlıyorum, hepinizden Allah razı olsun. İyi tatiller herkese

Gene kimsecikler yok, içimi döktün bana moral veren bile olmadı neyse neyse, yinede yazınca rahatlıyorum, hepinizden Allah razı olsun. İyi tatiller herkese
ben yazdıktan sonra kimse yoktu öylece çıkmışım miyopim:)okudum yazdıklarını..sen demişin ya eşin ailesini üstte tutmuyorsa diye,o şöyle istiyor; annesigiller eski yapıda onlar söylese bile benim cevap vermememi istiyor..bende haksızlığa gelemiyorum.kaynana diyor ki "zaten hep sen haklısın,hep sen çok biliyosun" ; bende dedim ki "karşımdaki insanlar cevaplarını sakınacak insan değiller,yeter ki verecek cevapları olsun"..ya çok garipler miyopi..bazen eşimde kızıyor onlara ama küsmeye veriyolar o zamanda..eşimde anne baba hakkı diye kötü olmalarını istemiyor...en son eşim işte ben onlara kızmıyomuyum sanıyosun ,ama gücüm yetmiyor,eski insanlar değişmezler dedi..en azından bunu söylemesi bile iyi geldi bana..bazı arkadaşlarım dedi ki onun saçma anne babasını çekmek zorundamısın dediler ama eşimin söylediği beni rahatlattıysa gerisi önemli değil dedim..eşim diyo ki birde artık sana bişey demeye korkuyolar..evet çünkü cevap veriyorum..cevap vermedim ilk başlarda baktımki susanı enayi zannediyolar,üstüne geliyolar...geçen kayınvalidemle uzun bir aradan sonra ilk defa konuştuk.bir iyi bir iyi anlatamam..

ama şu konuda sen daha şanslısın en azından iyi insanlar diyebiliyosun..ben asla diyemem hele de o babası..mixer diyorum ona kısaca..ve Allah a havale ettim kendisini.az dha 2.ayımda ayrılacaktım onun yüzünden..yalancı ki nasıl,5 dk önce söylediğini inkar eden cinsten..başını secdeye koymayandan korkacaksın diyolar ya aynen bu öyle...zaten o yaptığından sonra ipler koptu bende..ve en büyük kavgamız o 2.ayda olduğuyla kaldı...fırsat vermedim bidaha..ufak tefek küsmelerimiz nazlar dışında...

bazen forumda kzıyolar anneleri babaları tabii görüşcek bilmem ne diye...eğer her görüştüğünde bana dolarak geliyosa hep orda kalsın o zaman...erkek koyacak mesafeyi.tamam banada kızsın onlara bişey dersem,ama benide ezdirmesin,eşim diye sahiplensin......

Son düzenleme:

ayyy katılıyorum walla canım bende tahlil sonuclarımı almaya gidecektim doktora ekmek almaya çıktım baktım yollar çok kayıyor wazgeçtim doktora gitmekten dün telefonla görüştüm doktorla reçetemi yazdı eşimde gelirken ilaçlarımı aldım yırttm :) bugünde hava biraz daha iyi gezmeye gitmek gibi bir derdim war maltepe ye gidicem bakalım cesaretimi toplayabilirsem :)

Biraz biraz başladı canım ama dışarıdan anlaşılmaz daha. Pantolonlar dar geliyor artık. Şuan tek pantalona kalmış durumdayım. 2de elbisem var, çevirip çevirip onları giyiniyorum

yakında onlarında içine giremeyeceksin cnm merak etme ben içine sığamadığım bütün kıyafetlerimi kaldırdım walla boşuna dolapta yer kaplamasın diye iki tane hamile pantolonu aldım üstüne ne olsa uyduruyorum. Eski kıyafetlerime giemeyince biraz moralim bozuluyor ama bu günlerde geçecek kuzum gelsin sağsağlimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…