Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Allahtan ek geliriniz var ..Boşverin herşeyde vardır bi hayır bence o adamdan kurtulduğunuza sevinin..Gerek yok öyle bi herifin parasından ne hayır gelir zaten..

Ecemin de dediği gibi bizimkilerin de böyle bi sonu olmasın diye eşim bu memurluk işine girdi işte..Baba oğul bi yerde çalışamaz yaa..Ne kadar iyi olursa olsun mümkün değil..

Sanırım senin eşin de sırf karılara yedirmesin bütün malları diye kardeşiyle beraber çalışıyordu orda..Adam bunun farkındaydı ozaman onları attırmak için bahane arıyormuş..

Hakkınızda hayırLısı oLsun cnm..Yine iyiki akıLLıLık edip dükkan almışsınız o size gayet yeter şu durumda..

eslem bacım ne zaman yaptırıyorsun belli oldumu zaman?yada gittinmi doktora ?
ben nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum zaten daha fazla da aksatmak istemiyorum ..

Valla güzelim sorma niyeti bozduk gittik doktora biz güya aşılama düşünüos ama : )

Sipermiyogram sonuçları pek iyi çıkmayınca doktor aşılama zaman kaybı sizin artık 3 sene dolmuş direk tüp bebek dedi..

Hızlı hareketli sayısı azdı sanırım..Hamile kalmak için o spermin ok gibi mıknatıs gibi hemen gidip yumurtaya yapışması lazım dedi..ama hareketi düşük olunca düşün ki topal bi adamı gidene kadar düşe kalka zaten yolda ölür dedi..bizimkiler o durumda sanırım..

Bizde tamam dedik ..Bakalım şimdi adetimi bekliyom ayın 1'i gibi büyük ihtimal olurum..Sonra arıcam doktoru ikinci gün tedaviye başlicaz işte..

Ailelere söylemedik kimseyede söylemeyi düşünmüyoruz çok gisli sadece bütün kk biliyor Allah nasip ederde tutarsa söyleriz artık..

Bilmiyom yaa kadın çok umutlandırdı senin yaşın genç üstelik sende bi sıkıntıda yok başarı şansı % 50 nin üzerinde falan..inş olumlu sonuç alırım..

hakkınızda hayırlısı cnm benim inş tutar da sende güzel bi anne olursun..valla durdun durdun gectin bizi..
ben asılama yapmadan direk tüp yapalım demiştim doktora oda asılama deneyelim dedi halbuki normal ilşkiden 5yda 10 daha sansı var diye..gerci herseyde bi hayır vardır..
doktor ümit vaad ettiyse zaten olur inş ki tüp bebekte yzde 80 90 sans var yasında gencse süper cnm..
inş olurda senin bizlerede umut olursun canım..Rabbim kimseyi böyle sınamasın cok zor
bende daha sık gelecegim bundan sonra yakından takip ederim sseni ..sende bu yoldaki deneyimlerini bizlerle paylasırsın iyi olur..
ailelere yakındakilere söyleme zaten cnm insanın üzerine bir de onlarda biliyor die o ykte biniyor hiç gerek yok..tutsa bile söyleme kimsenin bilmesine gerek yok..

Günaydın kızlar bir pazar günü ama ben işteyim çok acil sevkiyat varmış. analizleri yetiştirmem gerek. inşallah öğlene kadar biter. öğleden sonrada kayinvalidemlere gitcez. laboratuar 7 derece. inşallah hastada olmam. tabi bugün pazar hiç biriniz yoksun. lilyum vardı az önce ama o da kaybolmuş.

hayirli gunler bacilarrrr
idrar testi yaptım negatif neyse beklicez kırmızının gelmesini :))

Canim evet test yapmicaktim fakat 2-3 gun gecti ve goguslerim felaket agriyor. Zorla kocam yaptirdi
herseyin hayirlisi kasma kendini bisey yoksa gelsin kirmizilar bacim allah kimseye dermansiz dert vermesinbenimde yumurtlamanin ertesi gunu agrimaya basliyo adet olana kadar bide buyuyolar iki beden nerdeyse genelde oyle oluyo o yuzden ben o belirtiye hic inanmiyom

aaannam yazik size kiz ama simdi senin cift mesai alman lazim iki kisi calisiyonuz hem sen hem bebis bide pazar oooo dogum masrafi cikticocuk simdiden gelecegine yatirim yapiyoben buralardayim arada ugrarum

malesef muzmutcum. idari personel olarak göründüğüm için mesai almıyorum. ilk seneler kurban ramazan yılbaşı tüm bayramlar çalışıyordum hiç mesai alamadım. şimdi o kadar sık olmuyor ama bazen 2-3 saat falan gelmem gerekebiliyor. özel sektör hele birde aile şirketi olunca böyle.bugün gelmem onlar için çok normal çünkü iş var. yani aa kusura bakma senide getirtmek zorunda kaldık. yada pazar bi işin varmı gelmen gerekecek yok. yarın işe gelcen o kadar .. 9 yıl oldu ha dedimi bırakamıyorumda napalım idare etcez biraz daha.
evet şanssiz benim çocuklar ilkinde daha beterdi nerdeyse her pazar gelmek zorunda kalırdım işler çok yoğundu o zamanlar. ama 1-2 saat izin istemeye kalk herkes havaya kalkar. ya şimdi sana verirsek muhasebedekilerde ister falan.ama onlar 5 gün çalışıyor cumartesi dahi yok. hiç bir zaman gelmelerine gerekte yok. dertliyim anlayacağın.

allaha sabir versin bacim ben calismiyom ama odunum haftanin her gunu calisiyo daha bigun tam gun evde kalmadi onlarinda kendi isi mecbur bi yerde napalim hamdolsun kimseye muhtac degiliz

merhaba bayanlar:)
pazar pazar bi bakayım da çıkayım dedim...eylül canım inşallah görmezsin kırmızıları 8 ay daha:))
duygu pazar günüde işe gitmek,hemde hamileyken..::S sen yavas yavas izne alıştır oradakileri..
eslemim hadi inşallah ilk seferde tutsun:)

çok duruldu bu topic...
benimde regl bitti.korunmuyorz ama bende bir korku başladı..rabbim hayırlara çıkarsın..yaşadığım 2 kötü tecrübeden ötürü sanırım...
sevgilerrrr

Sağolasın cnm..Valla tutsunda millet umrumda değil açıkcası ..onu sonra düşünürüz..şimdi ben bilmiyorum tek embriyo mu koycaklar bunu sormamıştım..eğer ikiz tutarsa bunu saklama gibi bi durumumuz olamaz ..anlaşılır zaten..ama tek olurda tutarsa onu düşüncez ..

Burdan gelişmeleri yazıcam tabi merak etmeyin..zaten sizlede paylaşmazsam çatlarım heralde ..

Açıkcası hem heyecanlıyım hemde korkuyorum..Çok da ümitlenmek istemiyorum olumsuz sonuç alırsam çok yıkılmayım diye..işte elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum..

Sizlerde dualarınızda unutmayın inş..Benim hep dualarımdasınız..

slm kızlar ,,
kocam calısıo bende evı temızledım geldım ,,
bu arada benım kırmızılar geldı malesef 2 gun onceden,,
gercı bu ay umutsuzdum cunku eksın 4 kere oldu ,,
kocama dedım ya kendıne cekı duzen ver yada ben asılama edecem dedım bılesın,,
kendıme mayısa kadar zaman verdım tam bı senedır korunmuyo olcaz mayısda,,
mayısa kadar kaldım kaldım kalamadım asılama tutmazsada tup bebek edecem cok kotu koydum kafaya

hayirlisi olsun bacilar yaa cok sert etmeyin kendinize o;an size oluyo sonucta hakkimizda hayirlisini versin rabbim o bize yeter

hayirlisi olsun bacilar yaa cok sert etmeyin kendinize o;an size oluyo sonucta hakkimizda hayirlisini versin rabbim o bize yeter

ya oyle canım ama daraldım artık,,,
dun gıttık kocamın akrabası dıo gebemısın en sonunda patladım dedım olsam derım heralde sormasanız daha
eve gelıncede kocama daldım karar senın mayısa kadar dedım ıstersen hıc bırlıkde olmayalım
mayısda gıdecem asılama yapacam olmadı tup bebek dedım

vaaayyy resti cekmissin
aslinda haklisin bi kac macun keci boynuzu falanda alda adam istem disi pesine dussun
valla ole soranlarada sinir oluyo olsak niye demiyek sorunca baslari goge eriyo sanki

Bazen bizde de oluyor bu durum ve bende çok sinirleniyorum..

Bizim değerlerimiz normal olsada biz yine doğal yoldan tutturamazdık diyorum eşime ekşınları atlatınca ya da önemsemeyince..

İşte nasip olmicaksa olmuyor bi şekiLde..

Millet konusunda sana bişey dediklerinde tepkini ver canım sakın içinde kalmasın ben başlarda öyle yapiodum zaten şimdi kimse cesaret edemiyor sormaya..

Eşin tepki verdi mi ?

Eşim bazen diyoki bi gün hamile kaldığında,sana sürekli bebek var mı diye soranlara özellikle telefon açıp gözün aydın hamileyim dersin diyor : ) içleri rahat eder belki : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…