Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

uff cokk sanatsal oluyo onların fılımlerı ,,saatlerce ızlıom ızlıom hıc bıse anlamıom
onun dedemin insanları çok güzeldi yaaaa:)
geçen tv ye verdilerdi izlemişindr belki..
evet onunkiler öyle oluyor ama dedemin insanları öyle değildi..çok sevdim ben...

ya birde "gölgesizler" i izlemişmydnz..o filmi anlayan bana da anlatsın..sonunda kadın hayvana benzeyen bi çocuk yapıyor ama anlamadım kimden olduğunu...
çağan ırmak filmlerinin gözünü seveyim o neydi öyle..candan erçetinde vardı..

yok ben yabancı fılmlerı sevıom,matrıks yuzuklerın efendısı ,alacakaranlık serısı ,lost ,vampirler falan favorım ,,

ya ne bılım nurı blge ceylan da aynı saatlerce ızlıom ama anlamıom hıc bıse :))
kız çağan ırmak nuri bilgeden daha iyi..nurişin "yumurta" filmini izledim...masanın üstüne yumurta koyup izlesem daha çok eğlenrdm:))) ses yok filmde sanki..oyuncuların ezberi hiç zor olmamıştır.1 2 sayfayı ksinlikle geçmez...:))))

sen nasıl gıttın oraya esınle turkıyede mı tanısdın ,,
komik hikaye
benim odun annemin koylusu gibi bisey annemin halasinin akrabalari amcasi izmirde yasiyo
bunlar yilladir buna kiz ariyolar bi gun babamlar cenaze maksatli gittiler amcasi gile ordayken kayinpeder ariyo iste eski ahbaplik nassiniz iyimisiniz kayinpederde cok acik sozludur kiziniz yokmu oglumuza kiz ariyoz diyo bizimkiler kaliyoamcasida diyo olmazmi benden bahsediyolar benimde goruculerden tirlatmisim her hafta ayri biri ayri bir samata artik o kadar bikmistim ki dedim bu goruculerin derdinden kanadaya falan gitcem falan neyse bi gece ben odamdayken gece gec saatte amcasi ariyo babamin msn adresini istiyo sonra oduna veriyolar o gece odun annem ve babamla gorusuyo o sirada tabi yurt disinda yani burda calisiyo o ve kaynim ama nasil gorustuyse annem ve babam ona bayiliyo oda bizimkilere ertesi sabah baktim babam ve annem bole bana bakip bakip guluyolar gerci o amcasi gile gittikleri gunden bahsetmislerdi ama ole gulup gecmistik hatta ben cok gordum boylelerini falan dedim.neyse sonuda annemle babama dedim soyleyin gene kim gelecek caniniz tatlimi cekti diye dediler bole bole oldu dun biz gorustuk begendik sende bi gorus ben sok oldum dedim eve gelenler yetmiyodu bide netten mi gorucuye cikcam kahveyide ordakin ifadelerle yollarim delirdiniz mi siz derken ayni gun ogleye dogru bu internete girdi babamla gorustu babam beni cagirdi tabi ben dalga modundayim hic tinlamiyom en fazla begenmedim deyip kurtulurum diyom]mirin kirin ettim basta babam geldi dedi bi gorus olmadi kismet herkes kendi yoluna neyse tmm dedim gittim tabi ikimizde cok goruculuk tecrubemiz var kendimizden eminiz prosedurude ezbere biliyok gorustuk ama hic tepki yok ne iyi ne kotu zaten bize misafir geldi kisa kestik o dedi numarami verem musait olunca caldirin ben acarim ama heyecandan akilli buranin kodu yerine +90 kodla vermis numarayi bi kaz gun sonra bizimkiler cok merak edince neticeyi caldirdim baktim aramiyo bende fark etmedim yanlis oldugunu ondan bi kaz gun sonra fark ettim neyse caldirdim gorustuk tabi ilke gore daha rahat gorustuk simdi kime sorsam bu adam kimseyi begenmiyo falan diyolar buda beni hirslandirdi dedim adami ikna edecem sonra olamdi herkes yoluna dicem derken baktim aslinda tam istedigim gibi biri ama ben bastan sartlar kostum seni canli gormeden olmaz diye aslinda o ilk gorusmede tav oldu hemen annesi giller oglumuz ilkdefa birine tmm dedi hemen gelip nisan yapalim dedi bende o gelmeden hic bisi olmicak dedim direttim tanistikdan bir ay sonra geldi gordum intertten cok daha yakisikliydi ayni hafta soz nisan resmi islemler icin nikah hatta beni baska kapanlar olmasin diye dini nikahda yaptik ole dondu.zaten hemen uc ay icinde evlendik ama resmi islemler yuzunden ilk uc ay kayinvalidemlerle kaldik neyseki bugun buralara geldik ve tanisali daha bir bucuk yil oldu saka gib

uzun oldu ama bole

Aynen o neydi öle gülmekten ölmüştüm yaa

cıdden komıkmıs :)))))))
Allah bozmasın mutlulugunuzu :)))))))
pekı ya gordugunde o elektırıgı alamam belkı dıe bı suphe varmıydı ıcınde?

muzmutun forumdaki en uzun konuşması not alın tarihi

söz konusu odunu olunca nasılda döktürüyor : )

Aynen o neydi öle gülmekten ölmüştüm yaa
kardeşim arkadaşıyla izlemiş..
diyoki arkadaş 10 dk sonra uyudu...sonra film bitimine 5 10 dk kala uyanmış..kız sormuş filmde noldu diye..kardeşide hiçbişey olmadı aynen devam ediyor..
kısaca hayatımın 1.5 saati boşuna gitti:)):)

muzmut yavrum yani yazıyı görünce hayrola dedim:)
bizde istemeyerek görüştük..şimdi çocuk yapıoz:)

kızım keramet bastan ıstememek :))) ben gorusmeye bıle cıkmıodum kocam salonda ben cıkmam salona dıe dıretıodum

muzmutun forumdaki en uzun konuşması not alın tarihi

söz konusu odunu olunca nasılda döktürüyor : )
gozlemlerine bayiliyom hatirladikca guldugum nadir anilardan biri gerci evlendikten sonra bile kac gorucu geldi hatta oglumuz baska kiz istemiyo bosansin kabulumuz diyen bile vardi

cıdden komıkmıs :)))))))
Allah bozmasın mutlulugunuzu :)))))))
pekı ya gordugunde o elektırıgı alamam belkı dıe bı suphe varmıydı ıcınde?
kiz elektrik maksatli gorusmedim ki ben aman gorusumde kurtulim diye o gelene kadar kac kisi daha gordum benim belli basli sabit kaliplarim vardi ama kimi o kaliba yerlestirsem hep eksiklik oluyodu o kaliba oturan sadece odun oldu

kızım keramet bastan ıstememek :))) ben gorusmeye bıle cıkmıodum kocam salonda ben cıkmam salona dıe dıretıodum

O da bişey mi ben evden kaçıodum : )) haberim yoktu normal giyindim kursuma gidiodum annem söylememiş kaçardım diye bi baktım pat diye geldiler..

ama bende ilk görüşte uyus olmuştum ona niyeyse hiç sevmemiştim ..sonra asker yolu gözledim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…