Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar. pazar bi açılış yaptım sonradan döktürmüşsünüz.

eylülcüm yeni yılda yeni bir başlangıç olur inşallah sana bebişin yeni yıl hediyesi olarak gelir belki.

muzmutum hikayen komikmiş gerçekten bende eşimle hiç olmaz derken evlendim anlatırım bi ara. bu hafta işler çok yoğun pazarda çalıştım zaten hiç bitmez artık hafta ara sıra yoklarım ama sizi yine.

Günaydın kızlarrrrrr.
Dün sevgili görümcelerim yüzünden kocişimle kavga edecektik az kaldıydı ama sonradan kendine geldi bizimki. hoş olan bnm kahvaltı keyfime oldu hiç bişi yiyemedim..

Yok canım yeni haber, eylülden umutluyduk ama oda kırmızı kartı yemiş sanırım. Muzmutu bekleyelim bakalım, onlar naptı?
heee yedim kırmızı kartı oyun dışında kaldım :) ayyy yok bu bebek beni menapoza sokcak :)))

yarın hormon tahlilimi yenilicem bide doktora gitcem burdaki :) gidip bi tanışalım dimi :)))

Yok canım yeni haber, eylülden umutluyduk ama oda kırmızı kartı yemiş sanırım. Muzmutu bekleyelim bakalım, onlar naptı?

hayirli gunler kizlarr anca gelebildim
bende yilbasini bi atlatsam test edecem ugursuzlarin bayrami bi gecsinde
bugun yarin tatil burda odunumda yarin tum gun evde bugun dukkanlari temizlicekler
her ev 10 cesit yemek yaparmis tum aile uyeleri toplanirmis sokaklar bombos herkes evlerinde sanki sokaga cikma yasagi var gerci bunlarin bi yemek bildikleri yok hep ascilara ve yemek sirketlerine yaptiriyoalarbeceriksizleraz once postaci geldi zarfi verdi giderken mutlu bayramlar diyo dedim asil size mutlu bayramlar yilbasida yaklisiyo nasil telas icinde herkes bayramlarinin hakkini veriyolar o yuzden hic NERDEEE O ESKI BAYRAMLAR demiyolar bizim millete bunlara ozenir

kızlar hazır eşim cıkmısken hemen girim anlatiiim
cumartesı gunu eşim,kardesı ve annesı dukkana gıtmısler..
babayla anne konusmus,bızımkıler muhattap olmamıs,ayrı oturmuslar..
baba demıs yok ben ıstemıyorum,nıye geldı bu demıs,eşim için..
kardesı demıs,bu adam benım yuzunden sırf kavganın arasına gırdıgı ıcın işten atılacak..
bende hıcbıse yokmus gıbı burda calısmaya devam etcem oyle mı!
gunlerdende cumartesı oldugu ıcın (işin yogun oldugu bıgun) baba bugune ertelemıs bu konuları konusmayı..
kardesı en son cıkarken demıs,ya bız burda calısmaya devam ederız..
yada bu kadın senden bosanacak,herkes kendı hakkına dusenı alacak mallardan..
kayınpederımın bırsuru arsası ve dukkanı var..
kımısı kaynanamın ustune,kımısı dıger karılarının:S
haa bu arada kayınpederım,esımın kardesıne ıse sadece marta kadar yanımda calısabılırsın dıyor..
sonra sende basının caresıne bakarsın dıyor..
neyse suan yıne gıttıler dukkana yenı gelısmelerı beklıyorum..
eşimin bıdaha orda calısması mumkun degıl gıbı ama benım dogumum oncesı boyle olması cok kotu oldu..
sıgortadan düşüyoruz sonucta:S
esım dıyor madem oyle banada marta kadar calısma ıznı versın..
amaaaaann ne bılım hersey karıstı..
aslında bızım kırasını yedıgımız dukkanda kayınpederımın..
ama ona el koyamıyor..cunku esımın ustune babasının bılmem kac dönum arsası var..
esım tehdıt edıyor,parasız kaldıgım an dırek orayı satar iş kurarım kendıme dıye..
oyuzden bızım dukkana ellıyemıyor adam..
neyse sonra yıne gelırım ıns.
bu arada yarın doktora gıtcem..
hadı öptum hepınızı....

canım inşallah hersey yoluna girer. herseyin hayırlısı gercekten zor bir durum eşin için. sonuçta nekadar kötüde olsalar ailesi onlarda eşinde mutsuz olmuştur. aman sen karışma bişeye eşine destek ol... inşallah hallolur sorunlar...

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Vardır bundada bir hayır. Belki çok daha iyi kapılar açılır önünüze ama sabretmek gerekli. Sana düşen eylülün de dediği gibi olaylara karışmadan eşine destek olmak. Allah kolaylık versin sizlere

Eylülüm git bakalım şu doktora bi tanış, gör nasıl biri, sende kendini tanıt, ilgilensin senle. Böle bi haline bırakmasın seni

muzmutcum AO diye bir film varmış. ben izleyemedim henüz ama iyi diyorlar. baktım hafta sonuda film arayışına girmişsiniz. fırsatın olduğunda izle istersen

miyopim sen nasılsın bebiş nasıl. 3 aylık oldun ama daha karnın çıkmamış heralde maşallah. ben zor yürüyom valla şimdiden. herkes sanki bugün yarın doğuracam muamelesi yapıyor :)

yok daha pek çıkmadı idare ediyorum ama bazı günler daha bi şiş oluyorum bazı günler sanki içim boşalmış gibi hissediyrum. normalmiş ama ben haftasonu korktum biraz, sanki bişi oldu şişlik yok gibi falan diye. Bağırsakların durumuna göre değişiyormuş. Bakalım 1-2 hafta daha kıyafetlerim idare eder gibi geliyor

Geçen haftadan beri bi halsizlik var, üşütmüştüm önceki haftasonu, bu haftada temizlik çamaşır derken yordum kendimi galiba, boğazım ağrıyor biraz, birde halsizlik işte, uyumak istiyorum şuan böle evde mayışıp kedi gibi

kızlar başka bişeleri karıştırırken bakın ne buldum eşinde sperm sorunu olanlar bi baksın belki işinize yarar :44:aynen kopyalıyorum aşağıya

"Bu kürü uygulayan bir üyemizin 7 milyonspermden 56 milyona ulaştığını da belirtmek isterim.

Sperm sorunu (azospermi) için etkin kür tarifi:

1kg yeni mahsul kurutulmuş incir **
Zeytin yağı Kapaklı bir borcamın içine incirleri elinizle ikiye ayırarak atıyoruz ve incirlerin üstüne çıkacak kadar zeytin yağı ekliyoruz. Bu karışımı 1 hafta güneş görmeyen bir yerde oda sıcaklığında bekletiyoruz. Bir haftanın ardından yine güneş görmeyen yerde muhafaza ettiğimiz incirleri her sabah aç karnına bir tane yiyorsunuz. İncirleri yedikten on beş dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bu kür ile sperm sayısındaki bariz artışı göreceksiniz. Dilerseniz aynı zamanda günde bir kahve fincanı çakşır suyu da için. Zeytin yağının ve incirin mucizevi birleşimi sizinde mucizeniz olabilir."

biz hiç eşime baktırmadık. adamın umru değil gerçi. ona göre herşey allahtan. allahın izniyle olacak acelesi yok beyfendinin
ama o vakti geldi diyene kadar ben bişe demeyeceğim.eğer sorun varsa bi ömür beklemez heralde. belli bi zamanda sonra doktora gidelim der diye düşünüyorum. tabiii inşallah hiç bi sorun çıkmazda en yakın zamanda kendiliğinden gelir bebişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…