gercekten insan en olmaz diyen dusundugune yakalaniyo allahin hikmeti iste
O da bişey mi ben evden kaçıodum : )) haberim yoktu normal giyindim kursuma gidiodum annem söylememiş kaçardım diye bi baktım pat diye geldiler..
ama bende ilk görüşte uyus olmuştum ona niyeyse hiç sevmemiştim ..sonra asker yolu gözledim : )
gercekten insan en olmaz diyen dusundugune yakalaniyo allahin hikmeti iste
O da bişey mi ben evden kaçıodum : )) haberim yoktu normal giyindim kursuma gidiodum annem söylememiş kaçardım diye bi baktım pat diye geldiler..
ama bende ilk görüşte uyus olmuştum ona niyeyse hiç sevmemiştim ..sonra asker yolu gözledim : )
bende kayınbaba yı........Bak kocamı sonra çok sevdim ama kaynanamı hala sevmiyorum : ))
nıe oyle oluyo kı ? kendımıze mı yakıstıramıoz :)))
Yoo Allah var kendi adıma söyleyim hiç bi zaman kendimi çok beğenmemişimdir..Muzmut gibi bi çok kişiylede görüşmedim : ))
Benim annem öyle herkesle görüştürürmü beni : ) isteyenleri o kafasına göre eleyip reddediyordu ..benim tamam dediğimle görüşecek sadece kızım diyordu..öyle de oldu zaten ilk ve son kez eşimle görüştüm..onunda ilk görüştüğü bendim..nasip oldu işte..
Benim ilk başta istememe nedenim biraz uzaktanda olsa akraba olmamızdı ..kaynanam ve kayınpederim konusunda tam oturmayan bişiler vardı..ki nitekim haklı çıktım..ama iş işten geçti : ))
Yoksa eşimin iyi bi insan olduğunu beni mutlu edeceğini biliyordum aslında etrafında da sevilen biriydi..
Şu anda da Allah bpzmasın gıpta edilen bi çiftiz ama 4 - 4lük olmuyor işte hiçbirşey..
benımde acıkcası ısteyenım cok oluyodu ama ben hıc cıkmadım gorusmeye cunku ıstemıodum evlenmek calısmak ıstıodum ıdeallerım vardı :)))
annem babam arastırıodu elenenler oluyodu kalanlar oludu ,ama ben hıc bırıyle gorusmodum ,ehh esımı gorunce yıne ıstemedım taakı yanlız kalıp odada konusana kadar o zaman gercekden bı sıcaklık oldu kalbım gum gum atıodu sankı yerınden cıkcak gıbıydı :)))
İşte herşeye rağmen iyiki eşimle evlenmişim diyebiliyosak doğru karar vermişiz demekki..
ama malesef ailesini seçme şansımız yok
Kizim burda kimse olmuyor haftasonu :) bu ay adetimin gectigi gun farkettim 3 gundur fena kafama taktimah eyLülcüm ! iş hayatıda seni durduramadı ..topik topik geziyor yavrum ..gerçi nasıl kafaya takmasın kız..geçen ay kimyasal geçirince bu ay umutlandı tabi..
İnş umutları boşa çıkmaz..
Mayis haziran gibi bende tedaviye baslatacammm beklemek istemiyorum. Zor evet ama yaza kadar anca dayanirimBizde dios niye boş topic meğer herkes farklı topiclere dağılmış sizi gidii sizii : )
Bende tüp bebek bölümne gideyim de gelmeyim ozmn : ))
Kizim burda kimse olmuyor haftasonu :) bu ay adetimin gectigi gun farkettim 3 gundur fena kafama taktimisler yogun gun icinde aklima gelmiyor ama hastanede hep hamile var kadin dogumcuyu her an goruyorum. Offff dunde kocam test alip gelmis. Yaptirdi zorla dahada morelim bozuldu. Agla agla olduum
Mayis haziran gibi bende tedaviye baslatacammm beklemek istemiyorum. Zor evet ama yaza kadar anca dayanirim
Evet agrior. Mide bulantimda var bugun. Baskada bisey yok. Offf dengem bozuldu. Herseyin hayirlisi canim. Ben cikiom sindi optum
ewt sanırım sürekli hatırlaman çalıştığın yerle alakalı..bu iş senin için bi yandan iyi oldu bi yandan kötü..
e 3 gün geçti var mı belirtin ? aslında gecikince silikde olsa çıkması gerekirdi..
geçen ayki gibi göğüs uçlarında ağrı varmı ? senin hiç olmazdı çünkü ..
eğer varsa böyle bi belirtin ya gidip kan testi yaptır ya da bi kaç gün daha bekle..ateşin düştümü ?
senin olur canım kafaya takmamaya çalışcaksın sadece dicem ama tamda içinde çalışıyorsun bu zor olcak senin için..
ama bi seneyi doldurduğunuzda bencede beklemeyin kıslar..ben boşuna bekledim
Evet agrior. Mide bulantimda var bugun. Baskada bisey yok. Offf dengem bozuldu. Herseyin hayirlisi canim. Ben cikiom sindi optum
eslemmm senle konustuktan sonra tuvalete gittim misafirlerim gelmiş :) kırmızı kartı yedim umut gelecek seneye kaldı :) bekle beni 2013 :)Tmm cnm hakkında hayırlısı olsun..kendine dikkat et ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?