Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

iyiyim bende sagolun kızlarr..
evet miyopicim yoktum ama yine sık sık gelicem artık..hayat telaşesi diyelim ..
sen neler yaptın ben yokken güzel şeyler oldumu

napalım canım ya, aynı şeyler devam etmekte. İş güç, günler geçiyor işte dediğin gibi hayat teleşı içinde. Bebişi büyütüyoruz Rabbimin izniyle inşallah. Her doktor için gün sayıyoruz bu sefer kaldı 20 gün

slm kızlar ,,
kocam evdeydı tum gun sımdı namaz kılıoda yazıom ,,adam grıp oldu ben ıse sınır kupu ,,
herseyı cekıo canı sorsan hasta
evde aynı anda hem yaspasta hem profıtrol hemde borek var
ev lokanta gıbı ,bı dıo yayla corbası ıcım bı dıo tarhana ne mızmız yaaaaaaaaa
ben hasta olunca sadece yatarım gıkım cıkmaz ,,
yarında muhtemelen evde bakalım yarın canı ne cekcek
gercı pasam sabah kahvaltısına sıcak ev ekmegı tereyag bal cekmıs ,,
ben galıba odunumu cok sımarttım
ya benım adet gunum yarın ama uc gundur bıraz kırmızı bıraz kahve lekenme tarzı oluyom ,
sanırım benımkı yarın gelcek gumbur gumbur
ama sankı yumurtlama sancısı varya sol taraf o sekılde agrıo ,,hanı adetlı olmasam yumurtluom dıcem ,

uff kocam yarın evden sutlayabılırsem gelcem
dıkkat edın kendınızeeee

dikkat et kendine canım biliyorsun herşeyide içemiyoruz. iyileşmeside zor oluyor hastalığın yorma kendini. zaten çalışıyorsun. halsizlik durumları bu aydan sonra azalır büyük ihtimal. ama sen hem işte hem evde yorarsan böyle kendini halsiz olursun tabi hep.

günümüz aydın olsun kıslarrrrrrrrr..havalar ısıncakmış bu hafta. soğuktada insanın hiç evden çıkası gelmiyor. zor geliyorum işe .

Günaydınnnnnnnnnnnnn bacılarrr....

Canım çok sıkkın öküzüme bir haller oldu soğudu bana karşı gibi geliyor. Eve geldiğimizde suratı değişiyor adamın değişik bir kişiliğe bürünüyor önceki halleri yok bir gariplik war. Hep görümcelerim yüzünden kaynanam yüzünden oluyor. Moralim çok bozukkkk.....

günaydın kızlar
sagoleracım hamilelikte kadınlar hep öyle hissedermiş sıkma canını ..
ama görümcen ve kaynanan her ne diyorsa da öyle hissediyorsan,takma kafana bebişin dogdogunda öyle birsey varsa gercekten babasının bebişinden başka gözü onlarıda görmez 3nüz hayatın keyfini ckarırsınız üzülme

oda strese girmiştir belki doğum yaklaşıyor. napcaz nasıl yapcaz, e harcamalar artacak mecburen. belki yetememe korkusu yaşıyordur. takma kafana canım. yada gerçekten bişeyler olduğuna eminsen konuş içine atma. artık bebeğinde senin herşeyinden etkileniyor. üzme onuda.

Selam millet; nasılsınız?

Ya aslında çok yormadım ama geçen haftadan beri var bu boğaz ağrısı, hani önceki hafta kaynanamın isteği üzerine gittiğimiz pikniğin kalıntıları muhtemelen. Ama dikkat ediyorum. Bİrde temizliği ben yapmadım zaten kadın aldım, o yaptı ama çamaşırlar dağ gibiydi onlarla uğraştım birde nekadar temizlik yapmasamda yoruluyor o gün insan. Bugün biraz daha iyiyim. Ağrıyor boğazım ama dünkü gibi halsizlik yok çok fazla.

Canım çok takma kafana. Hamilelik psikolojisinden dolayı sanada öle geliyor olabilir. Ama onların bişi sölediğini düşünüyorsanda konuş eşinle, ne sorunu varmış anlatsın biraz.

merhaba kızlarrr:)
annemlerde kaldım,eşim şehir dışında..bugün evime geçicem..
sago üzülme canım..görümcekler naptı bilmiyorum ama,sende ya eşine bişeymi var ben mi öyle hissediyorum deyiver..yok derse üsteleme hayatına bak..

miyopi havalar iyice soğuyor,dışarıya sarınıp sarmalanmadan çıkma..
duygu senin karnın çıktımı ki??
bende vitaminlerden küçük bi göbek oluştu..1 senedir içiyorum neredeyse..hiçte sevmem ilacı

kızlar destekleriniz için çok sağolun cadı görümcemlerin yaptıklarını anlatayım size.

Şimdi bizimkinin babaannesi hala yaşıyor annesinin gözleri doğru düzgün görmüyor diye bakmıyordu. Bir hafta görümcemler kaynanam falan hepsi bir araya geldiler babaaanneyi almaya karar vermişler.
Bende dedimki kadının gözlrini görmüyr nasıl bakıcak falan. Neyse dinlemediler beni pazar günü babaanneyi getirdiler kaynanama tabi o arada görümcelerim hep beni arıyor anlatıolar işte anneme yardım eder misin gibisinden sabahları kahvaltısını faalan ver babaannenin dediler kaynanamda gel kahvaltısını sen ver kızım falan demişti bende sesimi çıkarmadım. Benm öküzde sabah akşam bir kadın gelecekti altını değiştirmek için ona söyleyin o versin kahvaltısını demişti.
Pazar gnü kahvaltı yaparken bana demez mi sen gidip kahvaltısını verir misin die bende dedim veremem ben uyuyorum o saatte beni bekleyecek mi kadın 1-2 ye kadar olmaz öyle şey ben veremem dedim.
Bzimki sinirlendi tabi ben açıklamaya çalıştıkça tamm sus deyip konuşturmadı beni hep ablanların yüzünden oluıyor dedim ağlaya ağlaya kalktım khvaltı sofrasından. O günden beri bir acayip tavırları işte. pazar akşamı da annesine uğramış ben yokkken neler dedi allah bilir doldurdu kocamı. dün bir ayak üstü uğradım yanına kaynanamın suratı sirke satıyordu.
Bilmiyorum yaaaa elimden gelse kocam ikna olsa taşıyacam evi hemen burdan.

aman çok konuştum galiba ben

hee bende benim odunuma msj çektim dün sen nie bana böyle davranıyorsun diye bişey yok canım dedi.
annenlere gitmedim diye tavır yapıyorsun bana kaç gündür dedim. oda sana öyle gelmiş hamile olmasan baktırırdım ama hamilesin diye bişey demiyorum demez mi öldüresim geldi onu.
Sanki ben onun babaannesine bakmak zorundaymışım gibi.Geldiği gün gündüz gittim kaynanam bağırıyor kadına bir sinir oldum ki.
Görümcemler zorla kadını aldırdılar ki ilerde ben sen kaynanana bakmadın bende sana bakmıyorum demiyeyim diye.
Bana öyle diyo telefonda cadoloz annemde yaşlanacak ilerde oda bakıma muhtaç olacak.
Şimdiden annelerinden kurtulmaya çalışıyorlar. Anneleri çok konuşuyor diye şimdiden şikayet ediyorlar

çıkmak ne demek ecemcim 6-7 aylık gibiyim ilkindede böyleydi. her gören çok şişmişsin. halbuki pek kiloda almadım 63 le kaldım zaten 66 yım şuan ama karnım çok belli. ilkindede 53 le kalmıştım 77 yle doğuma gitmiştim. ama karnım gerçekten burnumdaydı :). millet 6 ayına kadar saklıyor bende 4 aylık olduğuma inandıramıyorum ama çok çıkmışmış...napalım zillinin keyfi sağlığı yerinde olsunda taşıycaz mecbur :)

bende 10 kilo aldım şimdiye kadar asıl alacağım kilolar ilerde tabi doğuma gidene kadar yarım dünya olucam bu gidişle :):):)
kiloyu hiç dert etmiyorum walla bebişim sağsağlim gelsin emzirme dönemimiz bitince spora giderim yüzme falan hallederim istemem yeterli zaten. Hiç spor yapmadan rejim yapmadan 10 kilo vermiş adamım ben :)

valla sonuna kadar haklısın sagocum. bırak hamileliğini normal bile olsan kaynanan veya görümcenler varken babaanne sana düşmez. peki babaannenin başka kızı oğlu varmı kayınpederin tekmi? tamam yaşlı bakmak sevaptır kayınvaliden görümcenler olmasa eşinin babaannesi ilgilenebilirsin. ben olsam dışardan düşünürüm mesela kadın kaynanasına bakmıyorda geline baktırıyor diye. eşinde çok sevebilir babaannesini ama dediğim gibi hamile olmasanda böyle birşeye zorlaması yanlış. imkanın vardır kendin istersin bakabilirsin ama böyle surat yapmalar mecbur gibi davranmaları hoş değil. sen üzme kendini onlar konuşmuyorsa sende konuşma. eminim eşinde anlayacaktır hatasını yada birisi kulağını çeksin ailesinde yenge abi falan varsa. biraz karışık oldu sanki :)

maşallah valla sagocum ben pek veremedim açıkçası ilkinden kalanları 5-6 ay sonra 77 den 67 ye düşmüştüm 1-1,5 sene sonra falan 63 2 seneden sonrada 60-61 e düştüm.ama hiç spor rejim yapmadım zaten. gerçi boğazına düşkün biride değilimdir. öyle canım bişey çekmez pek ekmek pilav falan yemem ama aldım işte ilkinde 25 kilo ..şimdi o kadar olmaz inşallah zaten 10 kilo fazla başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…