- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
selam kızlar nasılsınız bakalım
merhaba ben iyiym sen nasılsın
Hoşgeldin canım, biz iyiyiz asıl sen nasılsın, yoksun ne zamandır?
iyiyim bende sagolun kızlarr..
evet miyopicim yoktum ama yine sık sık gelicem artık..hayat telaşesi diyelim ..
sen neler yaptın ben yokken güzel şeyler oldumu
yok daha pek çıkmadı idare ediyorum ama bazı günler daha bi şiş oluyorum bazı günler sanki içim boşalmış gibi hissediyrum. normalmiş ama ben haftasonu korktum biraz, sanki bişi oldu şişlik yok gibi falan diye. Bağırsakların durumuna göre değişiyormuş. Bakalım 1-2 hafta daha kıyafetlerim idare eder gibi geliyor
Geçen haftadan beri bi halsizlik var, üşütmüştüm önceki haftasonu, bu haftada temizlik çamaşır derken yordum kendimi galiba, boğazım ağrıyor biraz, birde halsizlik işte, uyumak istiyorum şuan böle evde mayışıp kedi gibi
Günaydınnnnnnnnnnnnn bacılarrr....
Canım çok sıkkın öküzüme bir haller oldu soğudu bana karşı gibi geliyor. Eve geldiğimizde suratı değişiyor adamın değişik bir kişiliğe bürünüyor önceki halleri yok bir gariplik war. Hep görümcelerim yüzünden kaynanam yüzünden oluyor. Moralim çok bozukkkk.....
dikkat et kendine canım biliyorsun herşeyide içemiyoruz. iyileşmeside zor oluyor hastalığın yorma kendini. zaten çalışıyorsun. halsizlik durumları bu aydan sonra azalır büyük ihtimal. ama sen hem işte hem evde yorarsan böyle kendini halsiz olursun tabi hep.
Günaydınnnnnnnnnnnnn bacılarrr....
Canım çok sıkkın öküzüme bir haller oldu soğudu bana karşı gibi geliyor. Eve geldiğimizde suratı değişiyor adamın değişik bir kişiliğe bürünüyor önceki halleri yok bir gariplik war. Hep görümcelerim yüzünden kaynanam yüzünden oluyor. Moralim çok bozukkkk.....
merhaba kızlarrr:)
annemlerde kaldım,eşim şehir dışında..bugün evime geçicem..
sago üzülme canım..görümcekler naptı bilmiyorum ama,sende ya eşine bişeymi var ben mi öyle hissediyorum deyiver..yok derse üsteleme hayatına bak..
miyopi havalar iyice soğuyor,dışarıya sarınıp sarmalanmadan çıkma..
duygu senin karnın çıktımı ki??
bende vitaminlerden küçük bi göbek oluştu..1 senedir içiyorum neredeyse..hiçte sevmem ilacı
çıkmak ne demek ecemcim 6-7 aylık gibiyim ilkindede böyleydi. her gören çok şişmişsin. halbuki pek kiloda almadım 63 le kaldım zaten 66 yım şuan ama karnım çok belli. ilkindede 53 le kalmıştım 77 yle doğuma gitmiştim. ama karnım gerçekten burnumdaydı :). millet 6 ayına kadar saklıyor bende 4 aylık olduğuma inandıramıyorum ama çok çıkmışmış...napalım zillinin keyfi sağlığı yerinde olsunda taşıycaz mecbur :)
kızlar destekleriniz için çok sağolun cadı görümcemlerin yaptıklarını anlatayım size.
Şimdi bizimkinin babaannesi hala yaşıyor annesinin gözleri doğru düzgün görmüyor diye bakmıyordu. Bir hafta görümcemler kaynanam falan hepsi bir araya geldiler babaaanneyi almaya karar vermişler.
Bende dedimki kadının gözlrini görmüyr nasıl bakıcak falan. Neyse dinlemediler beni pazar günü babaanneyi getirdiler kaynanama tabi o arada görümcelerim hep beni arıyor anlatıolar işte anneme yardım eder misin gibisinden sabahları kahvaltısını faalan ver babaannenin dediler kaynanamda gel kahvaltısını sen ver kızım falan demişti bende sesimi çıkarmadım. Benm öküzde sabah akşam bir kadın gelecekti altını değiştirmek için ona söyleyin o versin kahvaltısını demişti.
Pazar gnü kahvaltı yaparken bana demez mi sen gidip kahvaltısını verir misin die bende dedim veremem ben uyuyorum o saatte beni bekleyecek mi kadın 1-2 ye kadar olmaz öyle şey ben veremem dedim.
Bzimki sinirlendi tabi ben açıklamaya çalıştıkça tamm sus deyip konuşturmadı beni hep ablanların yüzünden oluıyor dedim ağlaya ağlaya kalktım khvaltı sofrasından. O günden beri bir acayip tavırları işte. pazar akşamı da annesine uğramış ben yokkken neler dedi allah bilir doldurdu kocamı. dün bir ayak üstü uğradım yanına kaynanamın suratı sirke satıyordu.
Bilmiyorum yaaaa elimden gelse kocam ikna olsa taşıyacam evi hemen burdan.
aman çok konuştum galiba ben
bende 10 kilo aldım şimdiye kadar asıl alacağım kilolar ilerde tabi doğuma gidene kadar yarım dünya olucam bu gidişle :):):)
kiloyu hiç dert etmiyorum walla bebişim sağsağlim gelsin emzirme dönemimiz bitince spora giderim yüzme falan hallederim istemem yeterli zaten. Hiç spor yapmadan rejim yapmadan 10 kilo vermiş adamım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?