canım walla diyom diyom gelmiyor buda inat etti bu sefer gelmeyecem bekle tetikte die sabah ağrım oldu tmm dedim geliyooooorrrrrr ama tık yok hahahhaha :)
bu ay hamile değilim dediiğin zaman kanaman başlıyor...bende öyle oldum...doktor ne zaman söktürücü verdi...dedim kullanmıcam kendi gelsin...2güne kalmadı geldi...ama o gelene kadar patladım yani...
canım evde iki tane yavrum war benim de iki kanarya birisi daha yavru onunla uğraşıyorum bir kızım bir oğlum war :)
ötüşlerini bir duysanız mest oluyorum walla
ayy yerim onları ben yaaaa
bak ben kafayi siyiriyodum esim bana kus aldi. Onlari ciftlestirdim, mamalarini yaptim, bebek gibi baktim ve hic fire vermeden 8 yavrum oldu. Kafam nasil dagildi anlatamam bebegi sildim resmen kafamdan. Ardindan o ay hamile kaldigimi ogrendim. Stres, spermleri de olduruyomus zaten. Sen de kendine bir hobi bul, kafani dagit canim valla bak.
Daha once oldu mu bu kadar gecikmen?
ay canım bende kilo vermeyi çok istiyorum düğünden sonra baya bir kilo aldım eski günlerime dönmem lazım
Selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr
kiloluyum ve azimliyim artikinnnnnnnn vercegim bu kilolari
azmimin sonu basari olmali
95 kilodan inmeliyim 60 i görmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birakmayi dusunmuyor musun canim??bebek de istiyorsun zaten elektironik sigaralar var onlardan al yazik senin bedenine yazik
haydiiiin cumleten diyete baslayalim bende tatile gitmeden once birkac kilo atsam iyi olur
anam ne bir kac kilosuuuuuuuuuuuuuuuuu ben tami tamina 35 kilo vermeliyim
senin kilon kac?boy kac
anam ne bir kac kilosuuuuuuuuuuuuuuuuu ben tami tamina 35 kilo vermeliyim
senin kilon kac?boy kac
Burda bir topik vardi ya adini hatirlamadim oyle guzel motive ederek kilo veriyolar ki. Cok da disiplinliler.
ayy canim ya. Cinsi ne? Bizimki mozaik.
anam sormasi ayip olmazsa boyun kac kilon kac
Benim 1.68 ve kiloda iste 95
spor salonuna yazil canim spor ve diyet birlikte daha hizli verirsin ben 5 kilo falan vermek istiyorum boyum 1.79 kilom 66 evlendikten sonra 4 -5 kilo aldim
evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. en güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)Kızlar ben diyetisyene gitmiştim evlenmeden önce verdiği listeyle ilk hafta 2,5 kilo verdim. Birde şöyle birşey war tabi adet döneminde hiç birimiz kilo veremeyiz çünkü ödemlerimiz oluşuyor. Ayrıca şu dukan diyeti war bir arkadaşım onunla 15 kilo werdi ben yapamıyorum onu yulaf yiyorsun benim alerjik war
hemen tıkanıyorum eğer yapabilirseniz tavsiye ederim :)
evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. en güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)
evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. En güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?