Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu ay hamile değilim dediiğin zaman kanaman başlıyor...bende öyle oldum...doktor ne zaman söktürücü verdi...dedim kullanmıcam kendi gelsin...2güne kalmadı geldi...ama o gelene kadar patladım yani...

canım walla diyom diyom gelmiyor buda inat etti bu sefer gelmeyecem bekle tetikte die sabah ağrım oldu tmm dedim geliyooooorrrrrr ama tık yok hahahhaha :)

canım evde iki tane yavrum war benim de iki kanarya birisi daha yavru onunla uğraşıyorum bir kızım bir oğlum war :)
ötüşlerini bir duysanız mest oluyorum walla

ayy yerim onları ben yaaaa

Burda bir topik vardi ya adini hatirlamadim oyle guzel motive ederek kilo veriyolar ki. Cok da disiplinliler.

Canim diyet bölümünde baktim resimlerde önce ve sonrasini ve sahiden oluyo insan bailarinda

ya bu kilolari verecegim yada verecegim

yani mecburen ben bu kilolardan kurtulacagimmmmmmmmmmmmm

Kızlar ben diyetisyene gitmiştim evlenmeden önce verdiği listeyle ilk hafta 2,5 kilo verdim. Birde şöyle birşey war tabi adet döneminde hiç birimiz kilo veremeyiz çünkü ödemlerimiz oluşuyor. Ayrıca şu dukan diyeti war bir arkadaşım onunla 15 kilo werdi ben yapamıyorum onu yulaf yiyorsun benim alerjik war
hemen tıkanıyorum eğer yapabilirseniz tavsiye ederim :)

evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. en güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)

evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. en güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)

kizlar o dukan diyeti falan inanilmaz zararli birsey eger karbonhidrat zararli olsa allah verirmiydi bize her sabah mutlaka 2 dilim kepek ekmegi yenmeli oglen ve aksamda 1 rer dilim hamur islerini hayatinizdan cikarin pogacalar kekler falan ama ekmek mutlaka yemelisiniz vucut enerjiyi ondan alir

evet dukan diyetinde proteyin yiyorsun sadece. En güzeli karbonhidratı terkedip spor yapmak :) ayda en az 5 kilo garanti :)

ewet canım doğru diyorsun ben artık ekmek yemeyi kestim yemeyecem walla açlıktan bayılsam da sabahları poğaça yemekten aldım bu kiloları eşimde diyor sağlığın için zararlı sana die dün akşam zoruma gitti walla aynadaki halime bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…