- 2 Aralık 2012
- 111
- 1
- 46
benim yokbir orduya bedel odun var sadece
aynen oyle odun diyorsun ama bazen hayatinin en yumusak odunyastigi oluyor
hakkinda hayirlisi olsun canim ALLAHA guven o sana en guzeli getirirvar ama ailem kabul etmiyorşimdi biraz biraz araştırıyorlar ailesini falan dua edin benim için
Al işte muzmutda kocasına odunum odunum der ama aslında çok düşkündür ona yinede vazgeçmez ondan : )
Çünkü bilir ki evlendikten sonra artık en çok kocan seni düşünür ne varsa onda var dersin..
yok ben genel olarak boyleyimanlaşılan bugün biraz üzmüş seni
aynen oyle valla bak 3 gundur ailemle konusmadim ama odunumla ogleden beri konusmadim halbuki kameradan goruyom gozumun onunde yinede bi an once gelsin diye bekliyom cunku sen bir ailenin bireyiyken evlenince sen aile oluyosun esinleAl işte muzmutda kocasına odunum odunum der ama aslında çok düşkündür ona yinede vazgeçmez ondan : )
Çünkü bilir ki evlendikten sonra artık en çok kocan seni düşünür ne varsa onda var dersin..
var ama ailem kabul etmiyorşimdi biraz biraz araştırıyorlar ailesini falan dua edin benim için
hakkinda hayirlisi olsun canim ALLAHA guven o sana en guzeli getirir
443 gundur evliyim bir bucuk yil olmadi ama biz tanisdigimiz gunden beri boyleyikmuzmut sen ne kadarlık evlisin
Hmm..Bu konuLarda sana tevsiyem çok da ısrarcı olma çok diretme..Ailen onay verene kadar yanlış bi adım atma..
Çünkü benim bugüne kadar okuyup duyduğum aile onay vermiyosa illaki bişey bi sorun çıkıyor o evlilikte..
Dua ederkende hep hayırLısı diye dua et illaki olsun deme..
Hakkında hayırLısı olsun ALLah gönlüne göre versin inş..
443 gundur evliyim bir bucuk yil olmadi ama biz tanisdigimiz gunden beri boyleyik
yaaa gun boyu nerdeydınız yaaa..
kendı kendıme konustum durdum burda topık bası bos kalmasın,sahıpsız sanmasınlar dıye
kocam gelmek uzere gızlı kacamak geldım..
bende heran gıdebılırım yanııııı..
sen bence surekli yanliz basina konus ne guzel konusmussun bayildimyaaa gun boyu nerdeydınız yaaa..
kendı kendıme konustum durdum burda topık bası bos kalmasın,sahıpsız sanmasınlar dıye
kocam gelmek uzere gızlı kacamak geldım..
bende heran gıdebılırım yanııııı..
Okudum okudum..İnsan nedense topici de boş gördümü kendi kendine konuşası geliyor : )
Yaptın mı yemeklerini..
sen bence surekli yanliz basina konus ne guzel konusmussun bayildim
bilmiyom canim biseyi istemiyosa aynen 2ile ikiyi bile toplayamam ama isteyerek yapiyosun bugune kadar ne kadar nefes almisim onu bile hesaplayabilirimyaptım yaptım..hatta sımdı ocaktan aldım köfteyıde..
sogursa fırına atarım ıkı dakka..
herseyım hazır olsunda,bıtek gecmısı sılmek kalsın gerıye dedım
aayy muzmuuuuutt kız ben 2yle 2yı zor topluyorum..
sen nasıl onları hesap edıyon
yaptım yaptım..hatta sımdı ocaktan aldım köfteyıde..
sogursa fırına atarım ıkı dakka..
herseyım hazır olsunda,bıtek gecmısı sılmek kalsın gerıye dedım
aayy muzmuuuuutt kız ben 2yle 2yı zor topluyorum..
sen nasıl onları hesap edıyon
bilmiyom canim biseyi istemiyosa aynen 2ile ikiyi bile toplayamam ama isteyerek yapiyosun bugune kadar ne kadar nefes almisim onu bile hesaplayabilirimne kadar anormalim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?