kızzz foton nasıl yokkk bol bol foto çekkk her anını her haliniii..... ayy anammm ne üşengeçsin kızz... ben 9 ay bıyunca hergün foto çekinirim heralde boydan :))) aşkam hazırlan saçını başını yap foto çekin kocacığınla :))) 2+1 lik fotolar yapın :))) ayy ne güzel olmuşsundurrr maşallahhhhdün anne karnında hareket eden bebeklerın göruntulerını ızledım..
yanı hamıle kadınlar göbeklerını acıp vıdeoya cekmısler hareketlerını..
guya bende bugun vıdeoya cekecektım..ınat degılmı bugunde pek bı hareketsız bızımkı..
ama sabah hıckırıyordu..göbegım pıt pıt atıyordu sureklı
yaww kocamda taktı su halınle hıc fotografın yok,belkı bıdaha tadamıcan bu duyguyu,bı fotonu cekım dahaa..
dıye beynımı yıyor..ıyıde hep pasaklı zamanımda soyluyor gıcık
kızzz foton nasıl yokkk bol bol foto çekkk her anını her haliniii..... ayy anammm ne üşengeçsin kızz... ben 9 ay bıyunca hergün foto çekinirim heralde boydan :))) aşkam hazırlan saçını başını yap foto çekin kocacığınla :))) 2+1 lik fotolar yapın :))) ayy ne güzel olmuşsundurrr maşallahhhh
hadi kalk kız git hazırlan :)) bende öptüm seni ve meleginiiiii kuzum benim görüşürüz.ozaman ben sımdı cıkiiim..
önce yemegı yapiim..
sonra sacımı basımı..
hep yapsam noolcak..tipim cok kayık yaa:S
gecen aksam kuzenlerım bızdeydı..o bebek şubatı beklemez dıyolar..
benden 3 tane olmusta oyuzden:S
gercı dogru dıyorlar nıye alınıyorumkı..
78 kılo oldum..haayy masallah..sanarsın öküz doguracam
hadi eylulum ben kacıyorum..gercı burdan dötumu kaldırmam yarım saatımı alır
gördumkı ınsan kendı kendıne de muhabbet edebılıyormus
ewet benimkide aynen millaninki gibi gecti hepimzki ayniymis gercektenevet ya o kartpostalları bende çok severdim...
kalın simleri olurdu.bizede kart attırırlardı yılbaşı için.bende hep izmirdeki teyzeme atardım
benim en nefret ettiğim ise bayrama giderdik okulca (23 nisan, 19 mayıs) .sonra öğretme bayramda gördüklerinizin resmini yapın derdi...ay nefret ederdim ondan..
bizim okulun karşısında da dondurmacı varcı vardı ..arada miniicik bi yol vardı.bağırırdık oda paramızı alıp bize dondurma getirirdi:)
desenli peçete koleksiyonum,pul koleksiyonum vardı..hala duruyolar gerçi..
eskimo ne millan
Haha millan ne guzel seyler yazmissin ole. Hepimizin cocuklugu ayni gecmisssss :) bende ozledim o gunleri
oh kaplicalar iyi gelmistir insallahbizimkilerde iki gunlugune tatil yaptilar pascalyamiydi neydi kayaga gidecektik kaynimin burnu kirildi iki gunluk tatilde bizdeydi yalan oldu yani nasip degilmis..bizde pazar gunleri dahil calisiyolar ya yilda iki en fazla ucgun evde kaliyolar:2:
Merhaba sohbet edecek birini mi arıyorsunuz :)
Selam kızlarrr,
Kocam ymek yapıyor bende bi bakayım dedim ne var ne yok
Şimdiden hepinize mutlu yıllara diliyorum. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Hamile olanlar sağ salim bebişlerine kavuşsun, bebiş isteyenlerde 2013 te kırmızıları hiç görmesinler inşallahhhhhh...
Hepinizi öptümmmmmmm
Berke de öpüyor teyzelerini
Merhaba..HoşgeLdin..
Pazar günleri topicimiz genelde sessiz olur..Öyle takılıyoduk işte..
Ama biri sesimizi duymuş anlaşılan : ) kimdir o biri : )
pazar pazar mesaisi olan biri :) cen sıkıntısından bi bakayım dedim.
Oyhh yesin teyzeleri o berkeyi : )
SAğol cnm iyi dileklerin için..Seninde iyi haberlerini bekliyoruz inş..İlk başta güzel bi doğum hikayeni sonra minik bebeğini anlatacağın günlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?