Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızzz foton nasıl yokkk bol bol foto çekkk her anını her haliniii..... ayy anammm ne üşengeçsin kızz... ben 9 ay bıyunca hergün foto çekinirim heralde boydan :))) aşkam hazırlan saçını başını yap foto çekin kocacığınla :))) 2+1 lik fotolar yapın :))) ayy ne güzel olmuşsundurrr maşallahhhh

ozaman ben sımdı cıkiiim..
önce yemegı yapiim..
sonra sacımı basımı..
hep yapsam noolcak..tipim cok kayık yaa:S
gecen aksam kuzenlerım bızdeydı..o bebek şubatı beklemez dıyolar..
benden 3 tane olmusta oyuzden:S
gercı dogru dıyorlar nıye alınıyorumkı..
78 kılo oldum..haayy masallah..sanarsın öküz doguracam
hadi eylulum ben kacıyorum..gercı burdan dötumu kaldırmam yarım saatımı alır

hadi kalk kız git hazırlan :)) bende öptüm seni ve meleginiiiii kuzum benim görüşürüz.

kızlar akşam dışarı çıkıcaz..
neden biliyomusunuz:26:
biz yılbaşında bir gün önce yemek falan yeriz sohbet hoş beş,ki tüm yılımız muhabbetli olsun diye..ama yılbaşı gecesi evd dua ile falan geçer...( henüz 1 yılbaşı yaşadık)
geçen sene bi yere gittik..yemek,canlı müzik çok hoştu..
sonra teyzeler vardı..yaşlıbi babaanne torununun doğum gününü ktlamak için tüüüüm aileyi toplamış gelmiş..ay bunlar bi eğlenceli bi eğlenceli sormayın.halaylar çetik,eşimle oynyoruz,oradan bi kaç teyze gelip dur bizde oğlumla oyanayalım diye atlıyolar..bunlar izmirliymiş ama eşim harmandalını onlardan iyi oynayınca çok sevdiler (zaten nedende 50 yaş üstü teyzelerin eşime bir ilgisi var...bizde yine oları yakalarız diye aynı yere yemeğe gidiyoruz

selam bacilarrr masallah ne guzel muhabbetler acmisiz ama haftasonu oldugu belli yaniL
gördumkı ınsan kendı kendıne de muhabbet edebılıyormus

ewet benimkide aynen millaninki gibi gecti hepimzki ayniymis gercekten
Haha millan ne guzel seyler yazmissin ole. Hepimizin cocuklugu ayni gecmisssss :) bende ozledim o gunleri

bizde yilbasi is demekdolayisiyla para demek kocamlar sabaha kadar calisacak bende evden onlari izlicem ama cok onem veriyolar yilbasina full hazirlik yapiyolarzaten bu konuda bende kocamda sabitiz o yuzden vede olsaydida siradan hatta normalden daha sikici bir gun gibi gecirirdik

Selam şekerleeer...

Kaç gündür yoktum uğrayamadım ..Umarım olumlu gelişmeler vardır diceem ama biraz göz gezdirdim pek bişey yok gibi sanki ..

Leyn bi hafta yoktum anca bi kaç sayfa doldurmuşsunuz : )

Neyse bende bi kaç günlüğüne annemlere kalmaya gittim..Tüp bebek tedavim boyunca gidemiyeceğim için gitmişken kalim dedim biraz da sonra demesin noldu niye gelmiyon diye..

Sonra eşim ve arkadaşlarla aile olarak kütahyaya kaplıcalara gittik iki günlüğüne ..bugün döndük..ama araba çok tuttu beni anca kendime geldim..zaten yolculuk berbat geçti oyzden..dönüşte çıkardım içimde ne varsa

Anaa bugün tam 3 yıl 3 ay 3 günlük evliymişim Uğurlu sayımda 3 tür.. 2013 ü de daha gelmeden sevdim

Son düzenleme:
Benimde küçükken en sinir olduğum şey öğretmenlerin yılbaşı sonrası yeni yılda neler yaptınız yazın diye ödev vermesiydi..

Nasıl bir baskıdır bu yaa hep bişeyler uydurmak zorunda kalırdık..Çünkü biz noel kutlamıyoruz kutlamak zorunda da değiliz..Çok şükür hala kutlamıyorum..Herkesin inancı kendine bize göre müslüman noel kutlamaz...

oh kaplicalar iyi gelmistir insallahbizimkilerde iki gunlugune tatil yaptilar pascalyamiydi neydi kayaga gidecektik kaynimin burnu kirildi iki gunluk tatilde bizdeydi yalan oldu yani nasip degilmis..bizde pazar gunleri dahil calisiyolar ya yilda iki en fazla ucgun evde kaliyolar:2:

Hz.İbrahim,güneşin ve ayın battığını görünce yanlış şeylere ilahlık yüklediğini anlamış ve “ben batanları sevmem” demişti.
Bende hem batanları hem bitenleri sevmiyorum.Ben sonsuzluğa talibim.Nice yeni dediğimiz yıllar eskidi gitti.o yıllardan elimizde hiçbir şey kalmadı.Bitecek bir yıldan beklentim olamaz,bir yılbaşı ağacına da bağlamadım hayallerimi…
Ebediyete uzanan hayalleri olmalı insanın,onu alıp arşa yükseltmeli,onu alemin en değerlisi kılmalı.Gözyaşları olmalı insanın,geleceğe dair korkuları için döktüğü.Duaları olmalı,alemi şumul.secdeleri olmalı birde,hep gelecek için büyüyen secdeleri.
“…Siz dünyanın geçici yararını istiyorsunuz. Oysa Allah (size) ahireti istemektedir…”Enfal 67

off kısLar yaa geLeydiniz iyiydi iki çift laf ederdik

Özge hala gelmedimi yaa ? Misafirleri gitmedi heralde..

Angel hanım o gidiş gitti bi daha almayın onu topice habersiz çekip gitti hanfendi ! bi de girme imkanı vardıda giremediyse tamam daha tanımıyoruz onu

Bilirim canım bilmem mi..Çok zor bu lokantacıların,kebapcıların,pidecilerin işleri..

Bu işleri yapan adamların eşleri baktım hep kafayı yemiş depresyon hapları kullanıyorlar : )

Ha rahat olanlarda var yıllık izni,haftalık izin,erken gelen falan ama ya babanın yeri olacak ve sen biraz rahat olacaksın ya da sen patron olacan ve güveneceğin elemanların olacak ki öyle anca..

Şimdiki aklım olsa böyle bi işi olan alırmıydım düşünürdüm : )

Son düzenleme:
Selam kızlarrr,

Kocam ymek yapıyor bende bi bakayım dedim ne var ne yok
Şimdiden hepinize mutlu yıllara diliyorum. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Hamile olanlar sağ salim bebişlerine kavuşsun, bebiş isteyenlerde 2013 te kırmızıları hiç görmesinler inşallahhhhhh...

Hepinizi öptümmmmmmm

Berke de öpüyor teyzelerini

Oyhh yesin teyzeleri o berkeyi : )

SAğol cnm iyi dileklerin için..Seninde iyi haberlerini bekliyoruz inş..İlk başta güzel bi doğum hikayeni sonra minik bebeğini anlatacağın günlerini..

pazar pazar mesaisi olan biri :) cen sıkıntısından bi bakayım dedim.

Oow senin gibi vardı bizim kızlardan bi kaç tane..Ama bugün hiçbiri yok şansına..

Zaten ya pazar günü mesai yapan ya da pazar günü eşleri çalışan kıslar gelir yani iki türlüde pazar dertlileri : )

Oyhh yesin teyzeleri o berkeyi : )

SAğol cnm iyi dileklerin için..Seninde iyi haberlerini bekliyoruz inş..İlk başta güzel bi doğum hikayeni sonra minik bebeğini anlatacağın günlerini..

İnşallah canım senden de hayırlı bebiş haberleri bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…