Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yaa hic sorma bizimkisi patron ama guvenipte birakacaklari eleman yok hepsinide turkiyeden akraba saglam olur diye getirtiler bi dunya masrafla bi tane saglam cikmadi
napalim nasibimiz boyleymis benimde uzak degil psikopata baglamam

Merhaba..HoşgeLdin..

Pazar günleri topicimiz genelde sessiz olur..Öyle takılıyoduk işte..

Ama biri sesimizi duymuş anlaşılan : ) kimdir o biri : )
heyaaa genelde pazar gunleri nobetci durur burda

İnşallah canım senden de hayırlı bebiş haberleri bekliyoruz :)

İnş be yavru..Yarın adet günüm hayırlısıyla gelsede tedavime başlasam :18:

Çocuk yap bekle,hamile kal bekle,tedaviye gir bekle,test yap bekle..off ömrümüz beklemekle geçiyor yahuu..

Bu muzmut arkadaşımda benim giibi talihsizlerdendir..ama ona bakma sen tam bişey yazarsın bi bakmışsın gitmiş..sonra bi bakmışsın gelmiş..yerinde duramaz o sağlam nöbetçi değil işte onun yüzünden ben duruyorum burda : )

bana da pek güven olmaz çünkü diş polikliniğindeyim hasta ya da hekim gelince hemencecik kapatıyorum

ne tedavisi ? yani hangi yöntem

ah be yavru profiline baktım bekarmışsın ..bizi okuyup sakın evlenmekten korkmayasın hee : ))

ama bu evlilik çok zor bi iş..evleniyosun eşinle mutlusun ama onunda bi ailesi var ve sen belkide normal hayatta suratına bakmican insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyosun ki bu bi yana bi de ALLAh böyle bi imtihan daha ediyor seni..Çocuğumuz olmuyor ve tüp bebek yaptırıcaz nasipse..

en yakınımda ablam ve kız kardeşim evli onlara bakınca acaba mı diyorum sonra kalbime bakıyorum ona bakınca da bi evlensem artık diye dua ediyorum :) evlilik için kafes derler yaa içeri giren çıkmak ister dışardaki içeri girmek ister aynı o durum işte

ewet eslem hakli ben yerimde duramiyom pc dede genelde 5-6 sayfa birden acik oluyo ordan oraya geziyom napam tez canli soguk kanliyim

aynen bacim oyle bisey bu evlilik ama zaman ilerledikce sikayette etsen vazgecemiyosun yuzlerce firsat gelsede...tek kisilik yasamayi unutuyosun

bu arada odunum dukkandan cikiyo birazdan arar eve bisi lazimmi diye 15 dkya evde olur cikipta girmezsem bilinki o

Ewt aynen öyle..Şahsen bana yine sorsalar sonuçta herşeye rağmen yine evlenirdim..

Bekarlığında sonu yok ki..İnsanın kendine ait bi evi kendi evinin kadını olması çok farklı bişey..

Sonuçta bekarkende ailenle anlaşmazlıkların oluyor hayatında bir sürü sıkıntı oluyor ..ama gece olunca yalnız yatıyorsun herşeyi unutup kafanı yaslayacağın bi omuz arıyorsun o da evlenince oluyor işte : )

aynen oyle odun diyorsun ama bazen hayatinin en yumusak odunyastigi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…