sezeryan olcakmıs..allah yardımcısı olsun..
allah hepımızın yardımcısı olsun:18::18:
inşalllaaahhh canımmm Aminnnnnnnnnnnnsezeryan canım.o daha önce miyom ameliyatı olmuş o yüzden mecburi sezeryan.bu gün saat 12 de gelecekti bebişi :)
evet canım :) darısı başına inşallah.birgün bi bakmışsın eylül doğuma gidiyo yazmışız aminnn
aminnn çok heyecanlıyım ya
kızlarr doktoruma gittim genel bir muayene yaptı ve sonuc temiz çok sükür. tuvalete çok cıktığımı söyledim ve idrar tetkiki istedi oda temiz çıktı. cumartesi tekrar gel dedi. prolaktin için dostinex vermekten vazgeçti çünkü çok yüksek degil dedi. başka bir doğal hap verdi :) 1ay sonra tekrar test yapcaz inşallah gerek kalmaz.. birde cumartesi gel yumoşlarıma bakcak ona göre iğne yapalım dedi. ay annammmm çok heyecanlandım :) bu kadın beni hamile bırakcak inşallah :))) çok pozitifffff bir kadın maşallahhh
vakti geldiğinde gelsin bebişin canımm sen iyi ol bebiş iyi olsunda biz merak edelim seni eninde sonunda haber verirsin :)oooff ben doguma gıderken sıze haber veremıcem gıbıme gelıyor..
vakıtsız yakalancam sankı..uzun sure benden ses cıkmazsa anlayınkı dogurdum
ayyyyy inşallahh canımmmm mesai saatleri içinde istediğim an görebiliyorum oyüzden aklımdaki tüm soruları sordum oda cevapladı :) bakalımmm herseyimi bilio ben sölemedn o söylüyor :) darısı başıma Aminnnnnnnnninşallah canım :) gerçekten doktorun pozitif olması da etkiliyo bende en son gittiğim doktoru çok sevmiştim olacak inşallah diye çok rahattım adetolunca gel dedi o ay hamile kaldım :)
kızlarr doktoruma gittim genel bir muayene yaptı ve sonuc temiz çok sükür. tuvalete çok cıktığımı söyledim ve idrar tetkiki istedi oda temiz çıktı. cumartesi tekrar gel dedi. prolaktin için dostinex vermekten vazgeçti çünkü çok yüksek degil dedi. başka bir doğal hap verdi :) 1ay sonra tekrar test yapcaz inşallah gerek kalmaz.. birde cumartesi gel yumoşlarıma bakcak ona göre iğne yapalım dedi. ay annammmm çok heyecanlandım :) bu kadın beni hamile bırakcak inşallah :))) çok pozitifffff bir kadın maşallahhh
oooff ben doguma gıderken sıze haber veremıcem gıbıme gelıyor..
vakıtsız yakalancam sankı..uzun sure benden ses cıkmazsa anlayınkı dogurdum
sende 1 ay ıcınde doguracan kız..
bellı oldu mu nasıl doguracagın falan
hadi hayırlısııı canımmmmmmmmmmm inşalahhhh güzel haberlerini alcazzz....Selam kıslaaar..direk daldım okumadım geçmişi zamanım yok kim doğuruyoo
Benimde beklenen kırmızılar geldi çok şükür randevude alındı yarın tedavimiz başlıyor hayırLısıyla.. :18:
Hayret biraz kalabalıkmıyız ne
çok inanıyorum benim sıpa gelecekkkkkkkkkhadı kız ınsallah..ınanmak basarmanın yarısıdır..
ınsanın doktoruna ısınması guvenmesı gıbısı yok..
canım benimdoğum da sezerryan o yüzden 1 ay değil 18 günüm falan var belki daha da kısa ayın 14 ünde randevumvar gün verecek doktor.senin gibi hep vakitsiz gelecek gibi geliyo bana da o yüzden doğum çantam bebeğin çantası salonda göz önünde akşam eşime de dedim bak burdalar ,birşey olursa unutmadiye.gece sancım çok oluyo ben gece doğurcam diye korkuyom
ayyyyy inşallahh canımmmm mesai saatleri içinde istediğim an görebiliyorum oyüzden aklımdaki tüm soruları sordum oda cevapladı :) bakalımmm herseyimi bilio ben sölemedn o söylüyor :) darısı başıma Aminnnnnnnnn
hadi hayırlısııı canımmmmmmmmmmm inşalahhhh güzel haberlerini alcazzz....
benimde tedavim başladı çok şükür yumoş takibi yapılıoyorrr :)
oohh maşallahh kızzzz :))) bakalım hayırlısııııııııı :)aminnn canım.içini ferah tut sen ruhen rahat ol gerisi gelir çünkü tıbbi olarak bi engelin yok.bazen denk gelmiyo baksana bende de sorun yok eşimde de ama 17ay hamile kalamadım ki 2 günde bir düzenli ilişkiye girerdik.gerçi hala düzenliyiz de 2 günde bir değileşim diyo zorlama artık yakında doğurcan :)
gelsin bebişler 2ci tur başlasınn hahaha :)) onlar doğursun sıra bize gelsin inşallahhhhOooh desene bu ay daha umutlu geçecek bizler için ..
Hadi inş bu ay toptan hamile kalırız..artık nerdeyse diğerleri doğuracak yerlerine birilerinin geçmesi lazım ama dimi
bende gece dogurcam sanıyorum hep..
ama en azından ozaman esım yanımda olur..
gunduz dogurursam tekım evde
ılk yalancı sancıların ne zaman basladı?
geçen hafta falan canım.ve hemen tuvalete gidip kontrol ettimkendimi.nts ye giriyoz ya benim doktor 30.haftada gönderdi belim ağrıyo diye o zamn bile sancı çıktı demekki ben yeni hissetmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?