anaaam ben hıcbıse hıssetmıyorum..nasıl bı sancı kı?
neye benzıyor?
doguramıcam galıba yalancı sancım bıle baslamadı
anaaam ben hıcbıse hıssetmıyorum..nasıl bı sancı kı?
neye benzıyor?
doguramıcam galıba yalancı sancım bıle baslamadı
canım çok tuhaf birşey karnım birden gerildi taş kesildi resmen ve kasıklarımda daha çok sol tarafta acayip ağrı hissettim.bu bir hafta aralıklarla böyle oldu da dün gece resmen tuvalete gidemedim adım attıkça gerildim ve çöktüm çok sızladı o yüzden korkuyorum çokağdamı falan bile yaptım ne olur ne olmaz doğuma kadar uzamaz zaten
canım ikisinde de korunmayı bırakır bırakmaz kalmıştım..inşallah sağlıkla bu da öyle olur..Hadi hayırlısı canım. Öncekilerde ne kadar sürede hamile kalmıştın?
inşallah canım ya..iğneyle falan da olsa bir doğsaydı hayırlısıyla ..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
canım bazen öyle oluyor..gunaydın kızlaaaarr..
bugun kocam erken cıktı evden..
her terslık bızı buluyor,dun arabanın dört lastıgınıde patlatmıslar
dıyorum ya her ay ekstra ekstra yuk bınıyor omzumuza..
hıc olmadık seylerden para cıkıyor..
yaa bunu önlıyecek bı dua falan yok mu yaa..
nazar mı var nedır anlamadım..bı dogrulamıyoruz..
neyse bende evımı temızledım,kendı yemegımı yaptım..
kocamınkını aksama dogru yapcam..(onunkılerı ben,benımkılerı o yemez de)
o etcıl,ben otcul
yılbasında da kaynanamda az 1 saat oturduk kalktık eve geldık..
onunda gonlu oldu,benımde
ayyy RAbbim yardımcısı olsun. saat 12 de sezeryana girdiyse kuzucuğunu almıştır kollarınasezeryan olcakmıs..allah yardımcısı olsun..
allah hepımızın yardımcısı olsun:18::18:
hadi inşallahkızlarr doktoruma gittim genel bir muayene yaptı ve sonuc temiz çok sükür. tuvalete çok cıktığımı söyledim ve idrar tetkiki istedi oda temiz çıktı. cumartesi tekrar gel dedi. prolaktin için dostinex vermekten vazgeçti çünkü çok yüksek degil dedi. başka bir doğal hap verdi :) 1ay sonra tekrar test yapcaz inşallah gerek kalmaz.. birde cumartesi gel yumoşlarıma bakcak ona göre iğne yapalım dedi. ay annammmm çok heyecanlandım :) bu kadın beni hamile bırakcak inşallah :))) çok pozitifffff bir kadın maşallahhh
bende gündüz doğuracam gibi geliyor.oooff ben doguma gıderken sıze haber veremıcem gıbıme gelıyor..
vakıtsız yakalancam sankı..uzun sure benden ses cıkmazsa anlayınkı dogurdum
francesca doğuruyor canımSelam kıslaaar..direk daldım okumadım geçmişi zamanım yok kim doğuruyoo
Benimde beklenen kırmızılar geldi çok şükür randevude alındı yarın tedavimiz başlıyor hayırLısıyla.. :18:
Hayret biraz kalabalıkmıyız ne
canım ben bugün ağdacıya gittim..sordum ki son ayda da ağda yapıyomusunuz diye..yapıyoruz dedi..hatta bi kadın doğuma giderken koşa koşa gelmiş..açılması olduğu halde ağdasını yapptrmış kadın...ağdayı yapanda evli değil..korkmuş garibim..canım çok tuhaf birşey karnım birden gerildi taş kesildi resmen ve kasıklarımda daha çok sol tarafta acayip ağrı hissettim.bu bir hafta aralıklarla böyle oldu da dün gece resmen tuvalete gidemedim adım attıkça gerildim ve çöktüm çok sızladı o yüzden korkuyorum çokağdamı falan bile yaptım ne olur ne olmaz doğuma kadar uzamaz zaten
hehe kızım sen çatır çatır doğurursun. Pozitifsin inşallah bi sıkıntın olmadan istediğin gibi normal bi doğum yaparsın. Ben doğal doğum istiyorum bu sıralar ona sardım. Doktor kontrolünde ama daha çok ebeler ilgileniyor. Sancıların belirli bir sıklığa indiğinde hastaneye gidiyorsun, doktor kontrolü altında o dönemi tamamlıyorsun ve doğum sürecinde de herşey kendi halinde, suni sancı, serum, ağrı kesici, kesenin patlatılması falan olmuyor. Yani dış müdahelesiz doğuruyorsun, sonrada hemen bebeğini emziriyorsun.
Hatta doğumla ilgili bisürü şey okudumda, doğum kendi seyrinde gerçekleşirse, bütün hormonlar ona göre salgılanırmış, süt hemen gelirmiş ve bebeği göğsüne yatırdığında sen memeni vermeden içgüdüsel olarak bulur ve emmeye başlarmış.
Ama bunu yapabilmen için doktorunun da bunu desteklemesi ve seni yönlendirmesi gerekiyor. Bizim doktorlarımız sezaryen delisi olduğu için çok da mümkün olmuyor. sen de belki bebeği döndürme hareketlerini falan ararken rastlamışsındır bu tür şeylere.
canım bazen öyle oluyor..
ben okumuştum bir yerde.
evinizde bereketsizlik hissediyorsanız..
öncelikle eve girince selam verin..ve muhakkak selam alın.
sonra peygambere selavat ve 1 tane ihlas suresine okuyacaksın..
iyi derler...
selam kızlarrrrrrrrr herkesler burdaymışşşş :)
ben kocişimi işe yolladım bir uyumuşum az önce kalktım walla ben bu çocuğu uyuya uyuya doğuramayacağım walla sonunda...
Kimlerde ne gelişmeler var bakim
sideriloties var dimi sırada ..ama o hiç uğramıyor..francesca dogurdu canım bugun 12 de..
topıgımızın ılk bebesi geldi
kız benım bebıste dun gece benı uyutmadı..
nerdeyse karnımdan cıkacak gıbı karnımı sekılden sekıle soktu..
en son kalktımda gezındım..ben hareket halındeyken o uyukluyor
francesca dogurdu canım bugun 12 de..
topıgımızın ılk bebesi geldi
kız benım bebıste dun gece benı uyutmadı..
nerdeyse karnımdan cıkacak gıbı karnımı sekılden sekıle soktu..
en son kalktımda gezındım..ben hareket halındeyken o uyukluyor
sancıyı herkes farklı hissediyormuş millanyok kız hıc duymadım boyle bıse..
yanı sancımız gelınce doktora gıdıyoruz,ama hıcbı mudahale olmadan kendı kendıne dogumun baslamasını beklıyoruz..öyle mı?
ınsallah o bekleme surecı uzun surmez..bu sefer doguranların seslerınden etkılenmeye baslıyor ınsan
benım annem zart dıye dogurmus kardesımle benı hastaneye gıder gıtmez..
kardesımde belım agrıyor dıye gıttı muayeneye..bakmıslar 8 cm acılmıs bıle..hemen oda dogurdu..
bızım aıle bıraz saftrık dogum yapıyor..ınsallah benımkıde oyle paldır küldür olur
sancıyı herkes farklı hissediyormuş millan
kimisi bel ağrısı şeklinde
kimisi karın ağrısı
kimisi adet sancısı kimisi dayanılmaz olarak hissediyor
benim kasık ağrılarım oluyor
dr a kontrole gittiğimde yoktu ama dr yinede bağladı nstye
inşallah günlerce sancı çekip de doğuma gitmeyiz
en çok ondan korkuyorum ben :18:
doğum korkum başladı sanırım
bebekler geliyor.. maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ben seminere gittiğimde orda anlatmışlardı sancılarınızı bel ağrısı gibi hissedebilirsiniz sakın bel böbrek ağrısı sanmayın dedi. Şüphe duyduğunuz her an gelebilirsiniz yada arayın dedi doğum hemşiresi. bende sancım olunca anlamam diye çok korkuyorum belimde fıtık olduğu için baya ağrım oluyor arada ayağımın üstüne basamıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?