ınsallah kendı evın olur da tekrar tasınma ısın olmaz:)))
balkonun fayans arasındakı derz dolgusu eskımısdır,usta cagırırsınız o oraya tekrar o fayas arasındakı dolgudan doker sorun cozurulur,yada su gıderının ordakı sılıkon mu artık ne varsa o asınmıstır o zamanda sılıkon cekelır,bızımde o sıkıntı vardı ben balkonu yıkadıgımda alttakıne su sızıodu sılmeklede basa cıkılmıodu cunku cadde ustu oldugum ıcın cok toz oluyodu mutfak balkonuydu mutfakda kucukdu bızde balkonu mutfaga kattık sımdı guzel oldu,,ordan bılıorum ,,
su misali hoşgediin yaa...biz de dedik ekşın dan fırsat bulup ta giremiyor ...frencesca nın bebeği var ya fotosu face te..çok bıdık maşallah..
canım benim eski ev dubleks ti..şimdi normal dairede oturuyorum..yok böyle rahatlık..ben illet etmiştim artık..
duygu benim zaten arka kaba etlerim de çatlak patlak var..kocamla bazen birbirimizle dalga geçeriz..diyoki çocuğa atlas almaya gerek yok,benim toto da çatlak var databii altta kalırmıyım ,ne maniler döküyorum bende ona....ya demişin ya göğsüm çatladı diye..benim 90 zaten..daha çok büyürmü ya..bi de çatlar mı????
alla alla ben başka bebeğimi seviom ya...frencesca se... tu.... değilmiydi??saol canım hosbuldum:))))
yaaaaaaa ben nıe goremıom resmı bebegın
evet o canım :) beni silmiş faceden :) oyüzden göremedim :)))alla alla ben başka bebeğimi seviom ya...frencesca se... tu.... değilmiydi??
ust kattakı vodkanın balkonu..oyuzden yıkamak zorunda kalıyorum..
cunku bıde en ust kattayız,bacalardan falan kurum dökuluyor herhalde..
vodka arapbacı gıbı oluyor balkonu yıkamayınca
evet oraya bıse yapmalıyız dolgu molgu..
alla alla ben başka bebeğimi seviom ya...frencesca se... tu.... değilmiydi??
çok kullanışlı bişeye benziyor bulursam alim kalsın :))) bebek gelmezse ben kullanırım ahhah :)kızlar ne kadar kullanışlı dimi??? göreniniz varmı bunu?? nerede satılır..
ben göremedimmmanooooom gördum gördüüümm..
yaa ne ınanılmaz bıse..karnımızdan böyle bıse mı cıkcak sımdı
kızlar ne kadar kullanışlı dimi??? göreniniz varmı bunu?? nerede satılır..
yok canım..ene bı dakka ya zulfı,, degılmı francesca =?
hanı efe bebek falan ?
ene bı dakka ya zulfı,, degılmı francesca =?
hanı efe bebek falan ?
lilyum lilyum hahahahah :)yok canım..
zülfi sago diilmiydi???
ben göremedimmm(( maşallah maşallahhhhhhhhhhh
doğumdan sonra çatlayanlar da oluyormuş
ben de tırsıyorum o açıdan :26::26::26:
sumisali geçmiş olsun canım.
hamile kalan yok ama francesca doğum yaptı dün.
ayyy bebesi de çok tatlı maşallahhhh
yok canım..
zülfi sago diilmiydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?