Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlar. sabahtan beri elektrik yoktu işyerinde gelemedim. az önce geldi hemen koştum geldim :) millancım odan gerçekten çok güzel olmuş. tam takım oda almak çok masraflı gereksizde bence. böyle ihtiyacın olanı beğendiğini koymak daha iyi. bende öyle takım almıycam çünkü birde oğlum var.ikisine ayrı o da yapamam bi kaç sene sonra ortak kullanımlı bişeyler alıp yapcam bir oda. büyük ihtimal ranza gibi bir yatak almak zorunda kalcam birde gardrop falan işte.

canım bende bepanten in spreyini duydum..çok iyi geliyor diyolar.

millan odayı çok beğendim.bence yeterli..ben de bebek odası düşünmüyorum..çok hızlı büyüyolar.genç odasını gönlümce alırım inşallah :)

eslem göbekten mi iğne yapıcan? sonra yazsana bana acı varmı acı

kızlar az önce sağlık ocağından aradılar beni..meğer benim düşüğü kaydetmemişler..bebek oldumu diyor..bir de sistem de doğum gözüküyomuş..doğrdum da haberim mi yok

€wt cnm göbekten ..acımıyor diyor herkes bilmiyorum akşam kocacım yapıcak bakıcaz acı var mı acı : )

Sen yazınca şimdi aklıma geldi pıhtı testini sorcaktım ama unuttum heyecandan..ama yinede test istediler benden bi kaç tane sağlık ocağında yaptırıp getircekmişim..

Senin ilk gebelikde düşük olmasaydı şimdi doğurcakmıydın ki ?

ilk bebeğim dursaydı şimdi 3 aylık olacaktı...
diğeri daha doğmamıştı..
beni özlediler heralde....
canım yalnız senin gittiğin yer özel hastaneyse çok pahalı olur bu pıhtı testi..devlet te yaptır..ablamda var de,biz de yaptırsak olurmu dersen yaparlar..

Ewt özel..

Off ne bilim yaa..şimdiden bi gerginlik stres heyecan aldı beni..

Altınında düşeceği tuttu..Bu iş için mecburen bilezik bozacaz..

40gr bilezik ne kadar edeyi acep ?

folik asit başla dedi bi de günde 3 tane alcakmışım..

bakayım bu hormonlar vitaminler beni kaç kilo edecek : )

neyse gidip yemek yiyeyim bari nickim kalsın belkim gelen olur : )

kızlar fotoğrafa bakarmısnız...bu fotoğrafı görüp,kürtaj kürtaj diyenlerin aklından şüphe ederim...

Eklentiler

• $dunyanin-konustugu-fotograf-2928912.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 29

ayyyy ne güzel olmuş öyleeee
bayıldım millan ya çok şeker kızının odası maşallah

Allah yar ve yardımcın olsun Eslemcim.
Rabbim tez vakitte göndersin kuzucuğunuzu

Çok güldürdün beniii :)) Allah sağlıkla, ailecek mutlu olmasını nasip etsin. Bence en önemsiz şey eşyalar. rengi parası markası ne önemsiz, içinde bir pırlanta olacak o yeter size :)
Ayrıca bence gayet hareketli ve renkli. Özellikle emzirme koltuğu hoşuma gitti, yeni mi aldınız var mıydı evde?

aayyy tesekkur ederım..derme catma bu kadar oldu..
yaa cunku ben oda takımlarına cok heves edıyorum..
ama sımdı aldırmak ıstemıyorum,cok borcumuz var:s

emzırme koltugu adı altındakı koltuk,benım oturma grubumun bı parcasıydı..
hatta sırf o koltuktan sebep oturma grubumuzu begenıp almıstık..
fakat ev degıstırınce o koltuk yenı odaya bı turlu uymadı..
mecbur emzırme koltugu olarak hayatına devam edecek

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kusura bakmayın gelemedım,,dedıydım ya esım hasta oldu dıe sonra bende hasta oldum ama esım kadar agır atlatmadım grıbı ,neysekı duzeldım bı buurun akıntım kaldı ama esım hala tam duzelmıs deıl,,,
tabı gelememe sebebım bu deıl,laptopun sarj aletı bozuldu sıparıs verdık gelmesını beklıoz sımdık kaynımda kablosunu bantladı falan bıseyler yaptı sımdılık ıdare eder ınsallah kısa devre yapmaz
halıyle o yuzden gelemedım ,,,sız nasılsınız var mı yenı bebeler gecmıse bakım bı ben

ben nerdeyse 20 kılo aldım
ama hala karnım catlamadı..
1 ay daha dayan nooolursun dıyorum ıcımden
bende beyaz tenlı degılım ve cıldım kuru degıl..ondan kurtardım herhalde..yanı ınsallah kurtarmısımdır..
dogumdan sonra catlama olurmukı???:44::44::26:

gecmıs olsun kız..tahmın edenler oldu,hastalanıp gelemedıgını ama kımse sarjı bılemedı
anaaam sen gıttın ya herkes hamıle kaldı burda

mıllan bebegının odasına bayıldımmmmmmm
walla koltuk cok mantıklı hem bebenın altını degısırkende kullanırsın,,bende ıstıom o koltukdannnnnnnnn

Son düzenleme:
oleeeeeyy bu aksam bıhter var
yaa ıyı guzelde ben necati işleri hıc sevmem..
nasıl dayanıp ızlıcem bılmem..
baska adam mı yoktu yaa,allahın alkolıgını koydular oraya..
hayır hıcbı ısını tam yapmayan bırı o..
bı kac bolum oynayıp cıkıyor dızılerden hep

hoşgeldin canım, merak ettik bizde, hatta dünde konuştuk acaba nerelerde niye gelmiyor diye. Bende bildim dedim hasta olmuştur oda, gelir inşallah. Çağırdık sende geldin ee ne var ne yok sende, yumurta takibi varmı?

gecmıs olsun kız..tahmın edenler oldu,hastalanıp gelemedıgını ama kımse sarjı bılemedı
anaaam sen gıttın ya herkes hamıle kaldı burda

ya sarj aletı teklıodu ben gıdıcıyım dıodu da bız dınlemıoduk ,,,
cıdden mı kım hamıleeeeeeeeeeee:))))))))))))
2013un ılk bebesı kımın?????

ya francesca dogurdumu ? facede hala 17 +1 dıo dogurdu sandım ben ?

doğumdan sonra çatlayanlar da oluyormuş
ben de tırsıyorum o açıdan :26::26::26:
sumisali geçmiş olsun canım.
hamile kalan yok ama francesca doğum yaptı dün.
ayyy bebesi de çok tatlı maşallahhhh

mıllan bebegının odasına bayıldımmmmmmm
walla koltuk cok mantıklı hem bebenın altını degısırkende kullanırsın,,bende ıstıom o koltukdannnnnnnnn

hahaayyytt benım koltuk yavrulayınca gönderırım sanada
o koltukta cok sabahlıcam gıbıme gelıyor ılk 6 aydan sonra

hoşgeldin canım, merak ettik bizde, hatta dünde konuştuk acaba nerelerde niye gelmiyor diye. Bende bildim dedim hasta olmuştur oda, gelir inşallah. Çağırdık sende geldin ee ne var ne yok sende, yumurta takibi varmı?

hee andınız mı benı :)))))))))))))) sevındırık oldum
ya ben ıyım sukur esım agır gecırdı ben normal gecırdım 1 gun yattım sonra mecburen kocama bakmak ıcın kalkdım ayaga:))))
ya ıste en son adet olduydum tahlıl ıcın gıtcekdım adetın 3.veya4 gunu gel dedıydı 4.gun ızınlıydı doktor bende 5.gunu gıttım megersı ac gıtmek gerekıomus hormon tahlılı yapcakmıs bende bılmıodum oglene dogru gıttıydım bıde tok gıttım bu ay dedı eksınlara devam dedı ıste bı gun eksın var bı gun yok dedı eger yıne adet olursan 3.gunu saat 10 kadar ac gel mutlaka dedı bende tmm dedım,,kocamlada duzenlı eksınlara basladık ıste hafta basından bıttı adetım artık hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…