canım bende bepanten in spreyini duydum..çok iyi geliyor diyolar.benim cildim biraz fazla yağlı ondanda şanslıyım sanırım kuru ciltler ve beyaz tenliler çok çatlıyor genelde. doğum sonrasıda epey belli oluyor çizgiler kilo verince. vazelin falanda iyi yumuşatır sanırım. ihmal etmeyin bişeyler sürün yinede nemlendirir cildi.
canım bende bepanten in spreyini duydum..çok iyi geliyor diyolar.
millan odayı çok beğendim.bence yeterli..ben de bebek odası düşünmüyorum..çok hızlı büyüyolar.genç odasını gönlümce alırım inşallah :)
eslem göbekten mi iğne yapıcan? sonra yazsana bana acı varmı acı
kızlar az önce sağlık ocağından aradılar beni..meğer benim düşüğü kaydetmemişler..bebek oldumu diyor..bir de sistem de doğum gözüküyomuş..doğrdum da haberim mi yok
ilk bebeğim dursaydı şimdi 3 aylık olacaktı...wt cnm göbekten ..acımıyor diyor herkes bilmiyorum akşam kocacım yapıcak bakıcaz acı var mı acı : )
Sen yazınca şimdi aklıma geldi pıhtı testini sorcaktım ama unuttum heyecandan..ama yinede test istediler benden bi kaç tane sağlık ocağında yaptırıp getircekmişim..
Senin ilk gebelikde düşük olmasaydı şimdi doğurcakmıydın ki ?
ilk bebeğim dursaydı şimdi 3 aylık olacaktı...
diğeri daha doğmamıştı..
beni özlediler heralde....
canım yalnız senin gittiğin yer özel hastaneyse çok pahalı olur bu pıhtı testi..devlet te yaptır..ablamda var de,biz de yaptırsak olurmu dersen yaparlar..
Allah yar ve yardımcın olsun Eslemcim.€veeeet yavru sen nerelerdesin yaaaaaaa ..özge öğrenene kadar tüp yiğenleri olcak haberi olmicak diodum bende
Şimdi doktordan geliyorum..alttan muayene etti ..adetimin 2.günündeyim..
Sonra ilaçlarımı verdi ..iki saat anlattı nasıl vurulacağını ..göbek deliğinin iki parmak altından yapiomuşsun ve hiç acımıyomuş küçük bi iğne zaten..neyse eşim yapacak onları ona diom iyi dinle..yok öle bedava tüp babası olmak
Sağlık ocağından da bi kaç test istedi onlarıda yarın halledicez..bu akşamdan itibarende iğnelere başlicaz..
Sonra pazartesi tekrar gidicem kontrole bakalım yumoşlar ilaçlara ne kadar tepki verdi diye bakılcak..ona göre ilacın dozu arttırılıp ya da azaltılacak..
Öyle işte ..Tüp bebek konusunda da kobay ben olayım topicin herşeyi yazayım ki bilginiz olsun : )
benım hayalımdekı odayı bılsenız,nıye oyle dedıgımı anlarsınız..
ben zengın kız cocuklarının odasını hayal edıyorum..
onların yanında bu sefıl bılo odası gıbı oldu
oda alamayınca elden bu kadar geldı
bıgun odamla hava atacam,yıkacam buraları
Çok güldürdün beniii :)) Allah sağlıkla, ailecek mutlu olmasını nasip etsin. Bence en önemsiz şey eşyalar. rengi parası markası ne önemsiz, içinde bir pırlanta olacak o yeter size :)
Ayrıca bence gayet hareketli ve renkli. Özellikle emzirme koltuğu hoşuma gitti, yeni mi aldınız var mıydı evde?
benim cildim biraz fazla yağlı ondanda şanslıyım sanırım kuru ciltler ve beyaz tenliler çok çatlıyor genelde. doğum sonrasıda epey belli oluyor çizgiler kilo verince. vazelin falanda iyi yumuşatır sanırım. ihmal etmeyin bişeyler sürün yinede nemlendirir cildi.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kusura bakmayın gelemedım,,dedıydım ya esım hasta oldu dıe sonra bende hasta oldum ama esım kadar agır atlatmadım grıbı ,neysekı duzeldım bı buurun akıntım kaldı ama esım hala tam duzelmıs deıl,,,
tabı gelememe sebebım bu deıl,laptopun sarj aletı bozuldu sıparıs verdık gelmesını beklıoz sımdık kaynımda kablosunu bantladı falan bıseyler yaptı sımdılık ıdare eder ınsallah kısa devre yapmaz
halıyle o yuzden gelemedım ,,,sız nasılsınız var mı yenı bebeler gecmıse bakım bı ben
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kusura bakmayın gelemedım,,dedıydım ya esım hasta oldu dıe sonra bende hasta oldum ama esım kadar agır atlatmadım grıbı ,neysekı duzeldım bı buurun akıntım kaldı ama esım hala tam duzelmıs deıl,,,
tabı gelememe sebebım bu deıl,laptopun sarj aletı bozuldu sıparıs verdık gelmesını beklıoz sımdık kaynımda kablosunu bantladı falan bıseyler yaptı sımdılık ıdare eder ınsallah kısa devre yapmaz
halıyle o yuzden gelemedım ,,,sız nasılsınız var mı yenı bebeler gecmıse bakım bı ben
gecmıs olsun kız..tahmın edenler oldu,hastalanıp gelemedıgını ama kımse sarjı bılemedı
anaaam sen gıttın ya herkes hamıle kaldı burda
doğumdan sonra çatlayanlar da oluyormuşben nerdeyse 20 kılo aldım
ama hala karnım catlamadı..
1 ay daha dayan nooolursun dıyorum ıcımden
bende beyaz tenlı degılım ve cıldım kuru degıl..ondan kurtardım herhalde..yanı ınsallah kurtarmısımdır..
dogumdan sonra catlama olurmukı???:44::44::26:
sumisali geçmiş olsun canım.slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mıllan bebegının odasına bayıldımmmmmmm
walla koltuk cok mantıklı hem bebenın altını degısırkende kullanırsın,,bende ıstıom o koltukdannnnnnnnn
hoşgeldin canım, merak ettik bizde, hatta dünde konuştuk acaba nerelerde niye gelmiyor diye. Bende bildim dedimhasta olmuştur oda, gelir inşallah. Çağırdık sende geldin ee ne var ne yok sende, yumurta takibi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?