Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doğumdan sonra çatlayanlar da oluyormuş
ben de tırsıyorum o açıdan :26::26::26:

sumisali geçmiş olsun canım.
hamile kalan yok ama francesca doğum yaptı dün.
ayyy bebesi de çok tatlı maşallahhhh

sagol canım :)
oy masallah yaaaaaaaaaaaa:)))) eee sen nerde gordun face de yok rresımmmmmmmmmmmmmmmmm

hahaayyytt benım koltuk yavrulayınca gönderırım sanada
o koltukta cok sabahlıcam gıbıme gelıyor ılk 6 aydan sonra

tamamdır :))))))) ama cıdden akıllıca koltuk, hem rahat bıseye benzıo yanı uyuklama kısmında baya rahatlıcan :)))))))))))
ya cıdden tek oyle satılır mı o koltuk ?

he dun oglen 12 de dogurdu..
faceden bakacaktım resım varmı dıye unutmusum..
ıyı hatırlattın..
ılk bebıs geldı sonunda..
ama burdan kımse hamıle falan degıl hala

he dun oglen 12 de dogurdu..
faceden bakacaktım resım varmı dıye unutmusum..
ıyı hatırlattın..
ılk bebıs geldı sonunda..
ama burdan kımse hamıle falan degıl hala

face yok resım ( bakdım sımdık ben ,,,,
hee bende deılım zaten hamıle :)))
ehh sızde dogurun artık :)))

tamamdır :))))))) ama cıdden akıllıca koltuk, hem rahat bıseye benzıo yanı uyuklama kısmında baya rahatlıcan :)))))))))))
ya cıdden tek oyle satılır mı o koltuk ?

sımdı bızım koltuk takımı 1 üçlü..1 ikili..1 tekli + koca bı puftan olusuyordu..
bu koltukta bızım takıma eslık edıyordu..ama bu koltugu alırsak +1 lıra fazla vermemız gerekıyordu..
kocamda 1 lıra fazla olsun bızım olsun dedı ve aldı..
bu koltuk takıma katılıp cıkarıldıgına gore ayrıca satılıyor demektır herhalde..
ama nerde bulcan satıldıgı yerı

bellona ıstıkbal falan bakacam buyuk magzalara bulurum heralde olmadı yaptırırım hazır esımın marangoz arkadası var yaptırır :))))))))))
ama cıdden cok hosuma gıttı :)))

google efendıden baktım ,,
uzanma koltugu dıe gecıo ,fıyatı da ıyıymıs 850 tl :)))))))
olsun hosuma gıttı alacam :)))))))))

anmazmıyız canım, gelmeyince merak ettik tabii. Hadi bakalım inşallah bu ay olur sizinde olmazsa moral bozup doktoru ihmal etmek yok ama

bellona ıstıkbal falan bakacam buyuk magzalara bulurum heralde olmadı yaptırırım hazır esımın marangoz arkadası var yaptırır :))))))))))
ama cıdden cok hosuma gıttı :)))

kıskaaaaaannççç
koltuguma bıle göz koydu..
fotosunu kaydet bari zaman sonra burda resımler görunmemeye baslıyor

anmazmıyız canım, gelmeyince merak ettik tabii. Hadi bakalım inşallah bu ay olur sizinde olmazsa moral bozup doktoru ihmal etmek yok ama

yok canım moral bozmak :)) takıbe basladık ınsallah gebe kalırım da bebe takıbıne gırerız:))
eslemde baslıomus tup bebege cok sevındım ya ınsallah ılk denemede olumlu olurda sevınır :))))

google efendıden baktım ,,
uzanma koltugu dıe gecıo ,fıyatı da ıyıymıs 850 tl :)))))))
olsun hosuma gıttı alacam :)))))))))

inat ettı buldu
barı benımkı gıbı pofuduk yaptır..googledakıler derı,sert ve ınce duruyoo

kıskaaaaaannççç
koltuguma bıle göz koydu..
fotosunu kaydet bari zaman sonra burda resımler görunmemeye baslıyor

cıdden he cok kotu kıskanclık ettım :))))))))))))))))))))))))))))))
ama cok gusellllllllllllllllllllll
hee dogru dıon onu dur kaydedım de kaybetmıyem koltugumu :)))) hemende sahıplenıom yuh bana
ınsallah bebenle guzel gunlerın olur o koltukda o evde o yuvada

amiiin ama yok bu evdende memnun kalmadık..
ust kattakı balkonu yıkadım..alttakı odanın duvarlarından su sızdırdı..
ya balkonu hıc yıkamıcam..yada duvarın boyaları kabaracak..
kocamda görunce manzarayı bu evdende sogudu..
anamm bız mı marazlıyız bılmıyorum,her cınslık bızı buluyor..
cok 1-2 sene oturur burdan cıkarım dıyor kocam..
ılk sene benım ıstedıgım evde oturduk..şimdi onun ıstedıgınde oturuyoz..
ıkısınden de pısman olduk..
sıradakı ortak kararımızla guzel bı sıte olcak yada kendı evımız olur ınsallah..

doğumdan sonra şişmeye devam edersen olur :)))) çatlama hamilelik yüzünden değilki canım kilo alıyoruz ve göbeğimizdeki bebiş cildi gerdiği için. yani hiç hamile olmayıp çok kilo alıp verenlerdede çatlaklar oluyor. şimdiye kadar kurtardıysan büyük ihtimal olmaz benim gibi. ama benim göğüslerde oldu biraz çook küçüktü 75 di. e malum şimdi epey doldular sonra kilolar gidince beyaz beyaz yol gibi duruyorlar işte.

ınsallah kendı evın olur da tekrar tasınma ısın olmaz:)))
balkonun fayans arasındakı derz dolgusu eskımısdır,usta cagırırsınız o oraya tekrar o fayas arasındakı dolgudan doker sorun cozurulur,yada su gıderının ordakı sılıkon mu artık ne varsa o asınmıstır o zamanda sılıkon cekelır,bızımde o sıkıntı vardı ben balkonu yıkadıgımda alttakıne su sızıodu sılmeklede basa cıkılmıodu cunku cadde ustu oldugum ıcın cok toz oluyodu mutfak balkonuydu mutfakda kucukdu bızde balkonu mutfaga kattık sımdı guzel oldu,,ordan bılıorum ,,

yoook dogumdan sonra kılo verme zamanı baslıcak..
cunku suan kendımı hıc begenmıyorum..eskı halımı ıstıyorum yaaa..
benımde göguslerım oyle ufak degıldı ama hamıle kalınca acayıp sıstıler,tas gıbı oldular..
sonrada catladılar:S dahası dımdıkdıler,suansa altına elımı sokup ısıtabılecegım sekıldeler:S
hadı catlaklar suan kahve ama beyazlıcak daha az goze batar oyle ama..
daha eskısı gıbı dıklesmıcek sanırım..(

su misali hoşgediin yaa...biz de dedik ekşın dan fırsat bulup ta giremiyor ...frencesca nın bebeği var ya fotosu face te..çok bıdık maşallah..
canım benim eski ev dubleks ti..şimdi normal dairede oturuyorum..yok böyle rahatlık..ben illet etmiştim artık..
duygu benim zaten arka kaba etlerim de çatlak patlak var..kocamla bazen birbirimizle dalga geçeriz..diyoki çocuğa atlas almaya gerek yok,benim toto da çatlak var da tabii altta kalırmıyım ,ne maniler döküyorum bende ona....ya demişin ya göğsüm çatladı diye..benim 90 zaten..daha çok büyürmü ya..bi de çatlar mı????

evet bende oldu catlak kılo aldıydım baya ıkı dusuk yasayınca bırazcık deprasyona gırdıydım sabahdan aksama kadar mutfakda oturup yemek yıyodum halıyle beyaz tenlıyım cıldımde kuru ,catlak oldu karın bolgemde ,,suan sporla yedıklerıme dıkkat ederek verıom cok sukur ama eskısı gıbı olmaz dıe dusunuorum kalır ,,,neysekı mayo bıkını gıymedıgım ıcın kımse gormuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…