beni silmiş senide mi silmiş hahahah :) anammmmbende goremedım(
hahahah amma hatlar karıştı bugün heeeeeeeee :)millan senin beğendiğin bebek frencascanın diil..bak o nisan da eklenmiş..ama saysanın devamında paylaşmış bebeğin fotosunu:)
lilyum lilyum hahahahah :)
tamam tamam lilyum zülfi ydi:)yok sago zeynep :))
millan senin beğendiğin bebek frencascanın diil..bak o nisan da eklenmiş..ama saysanın devamında paylaşmış bebeğin fotosunu:)
hahahaa herkes bırbırıne karısdı :))))))))))))))))))))))))))))
sago zeynep,
zulfıye lılyum,
eylul eylul
kıskananlar catlasın mıllan
sumısalı rana ben yanı :))
serayy seray
masalberra masalberrra
yagmur yagmur
selam bacilar
nabersinz ben gelemiyom kaynim ameliyat oldu bizde kaliyo anam yorgunluktan oluyom resmen sizden naber bu arada hala kirmizilar gelmedi yarinda gelmezse test ederim
yoook dogumdan sonra kılo verme zamanı baslıcak..
cunku suan kendımı hıc begenmıyorum..eskı halımı ıstıyorum yaaa..
benımde göguslerım oyle ufak degıldı ama hamıle kalınca acayıp sıstıler,tas gıbı oldular..
sonrada catladılar:S dahası dımdıkdıler,suansa altına elımı sokup ısıtabılecegım sekıldeler:S
hadı catlaklar suan kahve ama beyazlıcak daha az goze batar oyle ama..
daha eskısı gıbı dıklesmıcek sanırım..(
su misali hoşgediin yaa...biz de dedik ekşın dan fırsat bulup ta giremiyor ...frencesca nın bebeği var ya fotosu face te..çok bıdık maşallah..
canım benim eski ev dubleks ti..şimdi normal dairede oturuyorum..yok böyle rahatlık..ben illet etmiştim artık..
duygu benim zaten arka kaba etlerim de çatlak patlak var..kocamla bazen birbirimizle dalga geçeriz..diyoki çocuğa atlas almaya gerek yok,benim toto da çatlak var databii altta kalırmıyım ,ne maniler döküyorum bende ona....ya demişin ya göğsüm çatladı diye..benim 90 zaten..daha çok büyürmü ya..bi de çatlar mı????
zulfiye lilyum degil mimoza canim tam bulmaca gibi oldu
korse kullandın mı duyguu :)yoo benim kiler süt kesildikten sonra küçüldüler sarkmadıda öyle pek. bi sürü kremler falan var kullanırsın bi şeyler. he bide sakın iç çamaşırsız gezmeyin. çok şişip aşağı sarkmasın sonra toplayamazsınız.
gecmıs olsun kaynına canım,,,,
walla bende ıyım cok sukur ,,grıp falan oldum atlattım,,
desene 2013 un ılk hamılesı sen olcan ınsallah
yoo benim kiler süt kesildikten sonra küçüldüler sarkmadıda öyle pek. bi sürü kremler falan var kullanırsın bi şeyler. he bide sakın iç çamaşırsız gezmeyin. çok şişip aşağı sarkmasın sonra toplayamazsınız.
1 ocak ta da bie arkadaşın kız bebeği oldu..fotosuna baktım da ne kadar uzun saçları var..örsen örülür yani:)heh buldum dogru bebegı
dogru bebek daha guzelmıs yaaaw
boyuda uzun erkekıminmasallah
ilk bebek senden ben verememe gibi size bir bebeksonunda geldigimi goren oldu yaaaa kimse tinlamiyo
hayirlisi bakalim....
ewet bencede degilik hele ben hem uykusuz hem yorgun oluyo resmen ilan ediyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
arap sacına dondu :))
coz benı arap sacııııııııııı
mıllanda gıdıo baskasının bebesıne bakıo :)))
yook yok bugun ıyı degılız :))))))))
sonunda geldigimi goren oldu yaaaa kimse tinlamiyo
hayirlisi bakalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?