Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

laan çok zoruma gittiii neyse demekki beni hepiniz sileceginiz bebegim yok die dışlandım laaannnnnnnnnnnnnn

yok benim genelde bat oncesi oluyo agresiflik ota boka sinirlenmem

muzmutum senin face varmıy dı yaa..
ben zaten merak ediodum seni:) bi de miyopi yi bi de merys i :) bi de eslemi :)
yok canim benim fecebuuk ihtiyacimda yok babamin kardesimin kocamin kaynimin sifrelerini biliyom istedigim zaman giriyom isdeigimi ekleyip siliyom o yuzden gerek duymadim acmaaya

sende hosgeldın gulummmmmmmmmmmmm

heh lılyum herkes kısacası :))))))))))))))))

ya aslında faceden mjs atsak ben suyum buyum dıe :)))))

ben bi kaç kişiye sormuştum canım faceden ama karıştırıyor insan yinede. ama eminim lilyum fayatuba sanırım lilyuma eceme bi de sagoya sormuştum rumuzun ne diye feceden ben pek girmiyorum o face benim çakma çünkü ama burdan görünce merak ettim baktım şimdi bebeğe çok tatlı maşallah

ay ben de merak ediyorum sumisali seni, eslemi, merysi, muzmutu başka var mı görmediğim aklıma gelmedi :44:bu arada dimeh falan neralerde acaba ya

laan çok zoruma gittiii neyse demekki beni hepiniz sileceginiz bebegim yok die dışlandım laaannnnnnnnnnnnnn

heee ne var yanı benım de yok bebemmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))

bızde bebesızler kurarız topıc bunları almayız ıcerı :)))))))))))))))))))))))))
kızım bılerek sılmemısdır yanlıslıkla olmusdur
,,,

yok benim genelde bat oncesi oluyo agresiflik ota boka sinirlenmem

yok canim benim fecebuuk ihtiyacimda yok babamin kardesimin kocamin kaynimin sifrelerini biliyom istedigim zaman giriyom isdeigimi ekleyip siliyom o yuzden gerek duymadim acmaaya

walla bılemem beklıoz bı bebe suprızı artık benım bebe tembel cıkdı gelemıo :)))))))))))
bende adet olcagımda kocama dalarım ama off teror estırırım evde :))))) adam dıo sen adet mı olcan he dıom al kına yak adet olcam garıbım saskın saskın bakıo

amann kuzum neyse ne :))) hep yanlışlıkla olur zatennn :))

hee ben yukledıydım resmımı ama sonra sıldım ,,sımdık kocam gorur morur zaten huysuzun tekı bıde bu face ne bu resım ne der durur odun :)) benım baska face yok acmıom aman napım ılkokul arkadasımı bulup :)))))
kocamada actırmıom face falan es kaza eskı kızarkadası teklıf eder arkadaslık o zaman kocamın tum kıllarını saclarını bıyıklarını yolarım ellerımle tek tek :))))))))

selam bacilar
nabersinz ben gelemiyom kaynim ameliyat oldu bizde kaliyo anam yorgunluktan oluyom resmen sizden naber bu arada hala kirmizilar gelmedi yarinda gelmezse test ederim
geçmiş olsun muzmutcum

benide ekleyin duygu garip uçar.. oğluşumun resmi var.

valla kaçıyorum kızlar bu akşam izin aldım erken çıkcam. istirahat param yatmış gidem onu alayım bari 2 ay oldu paralanayım azcık :)
görüşürüz duygu
istirahat parası ne kız :))

dikişler tam donunun lastıgının oraya denk gelıyormus..ben ole bılıyom

valla odun efendi anlamiyo kavga ediyok kus yatiyoz ertesi gun kirmizilar geliyo oda eksinsiz kaliyo ekstradanbende stres atmis oluyom

geçen hafta biz böyle bir facia yaşadık ama güldük :) ama kız beni eklemiş kocamı değil...bidaha yaparsa buradaki kızlara vericem adresini,çeteyi toplayıp yolacaz kızı

merys canım senin çocuğa da atlas almaya gerek yok desene:) benimde çatlak var,,kocam öyle diyo...post gibi tüylerine bakmadan

valla odun efendi anlamiyo kavga ediyok kus yatiyoz ertesi gun kirmizilar geliyo oda eksinsiz kaliyo ekstradanbende stres atmis oluyom

hee yok ben adet zamanımda gergın olunca kocam hıc kavga etmez sut dokmus kedı olur malum son gunler eksında ya :))) kendı cıkarına aslında :)))
hee ayrıca kocama waffle ,pestıl lokum gıbı dopıng yıyecekler vererek gecen ay kı ayda 3 kere yapılan eksın sorununu halletmıs bulunmakdayım

topik çoştu çoştuuuuu :))) kız millannn esrada naz yine gelmiş :)) saat 5:30da evde oluyorum izliyorum bende :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…