laan çok zoruma gittiiisende amma duygu somurusu yaptın haa..
silmiş işte seni silmiş
kabullen artık
yaa ben faceyı kapattım sımdı,acık olan bırı atsın..
bu arada fayat bende yoktu herhalde oda benımı sıldı acep
olum herkes kuyu kazar olmus burda
merys ben faceden baktım atmana gerek yok msj canımcıııım
yok benim genelde bat oncesi oluyo agresiflik ota boka sinirlenmemyok be muzmutum sadece hatlar karısdı bı an bıdanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
kımın bebesı kımın rumuzu hersey bırbırıne gırdı deme bakem oyle goren oldu falan dıe
hem hayırdır bu alınganlık hormonal deısıklıkden mı de bakem
hanı gebelıgın ılk haftalırı olurmus boyle alınganlıklar falan
yok canim benim fecebuuk ihtiyacimda yok babamin kardesimin kocamin kaynimin sifrelerini biliyom istedigim zaman giriyom isdeigimi ekleyip siliyom o yuzden gerek duymadim acmaayamuzmutum senin face varmıy dı yaa..
ben zaten merak ediodum seni:) bi de miyopi yibi de merys i :) bi de eslemi :)
hahahaa herkes bırbırıne karısdı :))))))))))))))))))))))))))))
sago zeynep,
zulfıye lılyum,
eylul eylul
kıskananlar catlasın mıllan
sumısalı rana ben yanı :))
serayy seray
masalberra masalberrra
yagmur yagmur
sende hosgeldın gulummmmmmmmmmmmm
heh lılyum herkes kısacası :))))))))))))))))
ya aslında faceden mjs atsak ben suyum buyum dıe :)))))
laan çok zoruma gittiiineyse demekki beni hepiniz sileceginiz bebegim yok die dışlandım laaannnnnnnnnnnnnn
varsın ya kuzum..su misali olan dimi..beykoz yazıyo..o değilmi senin adresin:)yolladım sana ıstek kabul et :)))))))))))))))))))))))
ecemmmmm sen nıe benım face de yoksun????????????
yok benim genelde bat oncesi oluyo agresiflik ota boka sinirlenmem
yok canim benim fecebuuk ihtiyacimda yok babamin kardesimin kocamin kaynimin sifrelerini biliyom istedigim zaman giriyom isdeigimi ekleyip siliyom o yuzden gerek duymadim acmaaya
amann kuzum neyse ne :))) hep yanlışlıkla olur zatennn :))heee ne var yanı benım de yok bebemmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))
bızde bebesızler kurarız topıc bunları almayız ıcerı :)))))))))))))))))))))))))
kızım bılerek sılmemısdır yanlıslıkla olmusdur
,,,
mıllan mesajlarına bak eylule yolla lınkı francescanın bebesı :)) masallah yaaaaaaaaaaaa
ben bi kaç kişiye sormuştum canım faceden ama karıştırıyor insan yinede. ama eminim lilyum fayatubasanırım lilyuma eceme bi de sagoya sormuştum rumuzun ne diye feceden ben pek girmiyorum o face benim çakma çünkü ama burdan görünce merak ettim baktım şimdi bebeğe çok tatlı maşallah
ay ben de merak ediyorum sumisali seni, eslemi, merysi, muzmutu başka var mı görmediğim aklıma gelmedi :44:bu arada dimeh falan neralerde acaba ya
geçmiş olsun muzmutcumselam bacilar
nabersinz ben gelemiyom kaynim ameliyat oldu bizde kaliyo anam yorgunluktan oluyom resmen sizden naber bu arada hala kirmizilar gelmedi yarinda gelmezse test ederim
görüşürüz duygubenide ekleyin duygu garip uçar.. oğluşumun resmi var.
valla kaçıyorum kızlar bu akşam izin aldım erken çıkcam. istirahat param yatmış gidem onu alayım bari 2 ay oldu paralanayım azcık :)
hayıııııııııııııııırrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeee
sen benden mi kaçıyosun yoksa
tamam tamam daha sormycam :)
birde şeyi söylesene duygu,,dikişler göbeğin çok mu altında
şaka şaka ...:) sen bende eklisin zaten canım...hadi güle güle harca paraları
kızzzz sende bi msjına bakıver :) al ha alll :)))yolladım..eylull bakıver msjına
varsın ya kuzum..su misali olan dimi..beykoz yazıyo..o değilmi senin adresin:)
valla odun efendi anlamiyo kavga ediyok kus yatiyoz ertesi gun kirmizilar geliyo oda eksinsiz kaliyo ekstradanwalla bılemem beklıoz bı bebe suprızı artık benım bebe tembel cıkdı gelemıo :)))))))))))
bende adet olcagımda kocama dalarım ama off teror estırırım evde :))))) adam dıo sen adet mı olcan he dıom al kına yak adet olcamgarıbım saskın saskın bakıo
dikişler tam donunun lastıgının oraya denk gelıyormus..ben ole bılıyom
geçen hafta biz böyle bir facia yaşadık ama güldük :) ama kız beni eklemiş kocamı değil...bidaha yaparsa buradaki kızlara vericem adresini,çeteyi toplayıp yolacaz kızıhee ben yukledıydım resmımı ama sonra sıldım ,,sımdık kocam gorur morur zaten huysuzun tekı bıde bu face ne bu resım ne der durur odun :)) benım baska face yok acmıom aman napım ılkokul arkadasımı bulup :)))))
kocamada actırmıom face falan es kaza eskı kızarkadası teklıf eder arkadaslık o zaman kocamın tum kıllarını saclarını bıyıklarını yolarım ellerımle tek tek :))))))))
peygamberimizin ilk eşinin adı benim adımhe benım ama bı tane actıydım sonra zaman tunelıne gecınce sıldydım sonra tekrar actıydım sumısalırana benım senın ne ?
valla odun efendi anlamiyo kavga ediyok kus yatiyoz ertesi gun kirmizilar geliyo oda eksinsiz kaliyo ekstradanbende stres atmis oluyom
ohhhhhhhhhhhh dalağıma kadar çekerim donumuhe o yuzden dıkısler kapanıp eskıye donene kadar yuksek bellı donlar gıyecenız :)) hanı dıolar ya babanne donu dıe :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?