Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızzzz sende bi msjına bakıver :) al ha alll :)))

dikişler tam donunun lastıgının oraya denk gelıyormus..ben ole bılıyom
ayy koptum gulmekten elimi isiriyom ciglik atmiyim diye adam uyanacak
ilahi kizlar acebeb sizin icin muzmut diye bi facemi acsam bu hafta evde yanliz kalamiyom ama olerleyen gunlerde acarim gorursunuz meymenet suratimi

eylul sana msj atmak ıcın 10 dak.beklemek zorundayım..
ama bu bekleyıs senın hayrına olcak..
içimden dedıklerımı yazmamıs olcam
ben sana fotosunu kopyalayıp yapıstırcam hıc merak etme sen
ben cıktım faceden bı musluman yollasın suna bebegın fotosunu..delırdı
hıcmı bebek görmedın

allahtan bekleme varmış öleyse ama ben anladım demek istediklerini bacımm :)) laayynn yollayın faceden bana ben evden bakarım burdan giremiyorum çünki :))

buda ıyı gıydırdı :)))))))))))))))))))dur ben ona burdan msj atım lınke tıklayınca gorur ,,:))

akilli adam benimki daha davayi cakmadisen o yuzden gelmiyodun tabi adam evden cikamiyoki

ohhhhhhhhhhhh dalağıma kadar çekerim donumu
kiz yeter catladim gulmekten atlas cikacak benimde bi tarafimda

kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...

bu arda gecmişi tam okuyamadım ama zülfiye lilyum değil mimozerbera olması lazım lilyum fayatuba ondan eminim

buda ıyı gıydırdı :)))))))))))))))))))dur ben ona burdan msj atım lınke tıklayınca gorur ,,:))
linke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))

ben de hamileyken hapşurunca korkardım..hadi sağlıcakla al kucağına kuzum...seninde sezeryan mıydı?

linke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))
VUUUUUUUUU eylul son kozunu oynadi ben silmicem kiz cunku facem yok olunca silerim

gecmıs olsun kız..yat dınlen ıyıce..
bende osuruk surubu verdı sandım

Canım çok geçmiş olsun, sen nezaman doğum iznine ayrılcan? 33 haftalıkda olmuşun, hakettin dimi, istesen ayrılırsın sanırım?

Ya ben face açmadım, kocam işkillenir bi yakalarsa diye, aslında eskiden vardı ama kapadım nişanlanınca. Neyse zaten artık işyerinde de yasak. Açsamda hiç giremezmişim. Evde korkuma açmam da şans bu ya kocam yakalar, o yüzden bulaştırmayın beni biriniz banada foto yollasın merak ettim bende bebişi. Ama dediğim gibi iş yerinde açamıyorum face linki yollamayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…