kızzzz sende bi msjına bakıver :) al ha alll :)))
ayy koptum gulmekten elimi isiriyom ciglik atmiyim diye adam uyanacakdikişler tam donunun lastıgının oraya denk gelıyormus..ben ole bılıyom
peygamberimizin ilk eşinin adı benim adım
ohhhhhhhhhhhh dalağıma kadar çekerim donumu
allahtan bekleme varmış öleyse ama ben anladım demek istediklerini bacımm :)) laayynn yollayın faceden bana ben evden bakarım burdan giremiyorum çünki :))eylul sana msj atmak ıcın 10 dak.beklemek zorundayım..
ama bu bekleyıs senın hayrına olcak..
içimden dedıklerımı yazmamıs olcam
ben sana fotosunu kopyalayıp yapıstırcam hıc merak etme sen
ben cıktım faceden bı musluman yollasın suna bebegın fotosunu..delırdı
hıcmı bebek görmedın
Allah razı olsun bacımmm :) faceden atarsan göremem evde bakarım :)dur eylül ben yollarım..
eylul sana msj atmak ıcın 10 dak.beklemek zorundayım..
ama bu bekleyıs senın hayrına olcak..
içimden dedıklerımı yazmamıs olcam
ben sana fotosunu kopyalayıp yapıstırcam hıc merak etme sen
ben cıktım faceden bı musluman yollasın suna bebegın fotosunu..delırdı
hıcmı bebek görmedın
tamamdır ra,,, bu mesaj 5 dk içinde kendini imha edicek...stoptamamdır hat,,,,
geçen hafta biz böyle bir facia yaşadık ama güldük :) ama kız beni eklemiş kocamı değil...bidaha yaparsa buradaki kızlara vericem adresini,çeteyi toplayıp yolacaz kızı
merys canım senin çocuğa da atlas almaya gerek yok desene:) benimde çatlak var,,kocam öyle diyo...post gibi tüylerine bakmadan
akilli adam benimki daha davayi cakmadihee yok ben adet zamanımda gergın olunca kocam hıc kavga etmez sut dokmus kedı olur malum son gunler eksında ya :))) kendı cıkarına aslında :)))
hee ayrıca kocama waffle ,pestıl lokum gıbı dopıng yıyecekler vererek gecen ay kı ayda 3 kere yapılan eksın sorununu halletmıs bulunmakdayım
kiz yeter catladim gulmekten atlas cikacak benimde bi tarafimdaohhhhhhhhhhhh dalağıma kadar çekerim donumu
buda ıyı gıydırdı :)))))))))))))))))))dur ben ona burdan msj atım lınke tıklayınca gorur ,,:))
linke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))buda ıyı gıydırdı :)))))))))))))))))))dur ben ona burdan msj atım lınke tıklayınca gorur ,,:))
leeennn arkadaşı olmadığım için açılmıor link :Ç)yok kendılerı foto ıstıyor ılla..lınk begenmiiiiyiiiii
ben de hamileyken hapşurunca korkardım..hadi sağlıcakla al kucağına kuzum...seninde sezeryan mıydı?kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...
bu arda gecmişi tam okuyamadım ama zülfiye lilyum değil mimozerbera olması lazım lilyum fayatuba ondan eminim
VUUUUUUUUU eylul son kozunu oynadi ben silmicem kiz cunku facem yok olunca silerimlinke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))
topikcibaşı sinirlendilinke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...
bu arda gecmişi tam okuyamadım ama zülfiye lilyum değil mimozerbera olması lazım lilyum fayatuba ondan eminim
dur eylül ben yollarım..
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...
linke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?