VUUUUUUUUU eylul son kozunu oynadi ben silmicem kiz cunku facem yok olunca silerim
hele bir silinnnn hele bir silinn :)))))topikcibaşı sinirlendi
kiz hakli sadece arkadaslar gor yapmis baci o yuzden sildikleri goremiyoooleeennn arkadaşı olmadığım için açılmıor link :Ç)
ben de hamileyken hapşurunca korkardım..hadi sağlıcakla al kucağına kuzum...seninde sezeryan mıydı?
linke tıklayınca göremiyorummmmmmmm neyse bacılarrr görmüş kadar oldum :))) anammm beni faceden silen olursa yavrularınızı göremezsem sizi topikten engellerim ona göre :))
gecmıs olsun kız..yat dınlen ıyıce..
bende osuruk surubu verdı sandım
Canım çok geçmiş olsun, sen nezaman doğum iznine ayrılcan? 33 haftalıkda olmuşun, hakettin dimi, istesen ayrılırsın sanırım?
Ya ben face açmadım, kocam işkillenir bi yakalarsa diye, aslında eskiden vardı ama kapadım nişanlanınca. Neyse zaten artık işyerinde de yasak. Açsamda hiç giremezmişim. Evde korkuma açmam da şans bu ya kocam yakalar, o yüzden bulaştırmayın benibiriniz banada foto yollasın merak ettim bende bebişi. Ama dediğim gibi iş yerinde açamıyorum face linki yollamayın lütfen
geçmiş olsun masalberrakızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...
bu arda gecmişi tam okuyamadım ama zülfiye lilyum değil mimozerbera olması lazım lilyum fayatuba ondan eminim
canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun
canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun
geçmiş olsun masalberra
dikkat et kendine canım
serum taktırdığında iyi olmuş,rahatlatmıştır biraz
doğum öncesi iznini, doğum sonrasına mı aktardın
ben 29 aralıkta aldım raporu doktordan.
şubata kadar çalışacam
ya osuruk şurubunu okuyunca koptum burda ya, kahkaha atmak istiyorum ama işyerindeyim. Allah iyiliğini versin millan ya, benden sonra yanlış anlamaların en büyüğü senden çıktıtutamıyorum kendimi
ayyy koptum millan sanakızlar ben cıkar kocam aradı eve gelıo ,,pılav corba yapmaya gıdıom optumsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
anammm bende koptummm :))))))))))) herkes bana baktı burdaa :)ya osuruk şurubunu okuyunca koptum burda ya, kahkaha atmak istiyorum ama işyerindeyim. Allah iyiliğini versin millan ya, benden sonra yanlış anlamaların en büyüğü senden çıktıtutamıyorum kendimi
anammm bende koptummm :))))))))))) herkes bana baktı burdaa :)
masalberra geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yazılanlara yetişemiyorum kıslar arkadan arkadan okuyorum şimdilik sessiz izleyiciyim yanii
hııhıııııhııhııaynen bende yetısemıyorum..sureklı bı oncekı sayfaya dönuyorum,kacırdıklarımı okumaya..
bugun masallah herkes burda..hepsınınde cenesı düştü..
bebek fotosuyla kafayı yıyende var,,
donunu dalagına cekende..
osurmaya korkanda
osurmaya korkan kim yaawaynen bende yetısemıyorum..sureklı bı oncekı sayfaya dönuyorum,kacırdıklarımı okumaya..
bugun masallah herkes burda..hepsınınde cenesı düştü..
bebek fotosuyla kafayı yıyende var,,
donunu dalagına cekende..
osurmaya korkanda
gule gule bacim allaha emanethadi iyi akşamlar kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?