Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gecmıs olsun kız..yat dınlen ıyıce..
bende osuruk surubu verdı sandım

ya osuruk şurubunu okuyunca koptum burda ya, kahkaha atmak istiyorum ama işyerindeyim. Allah iyiliğini versin millan ya, benden sonra yanlış anlamaların en büyüğü senden çıktı tutamıyorum kendimi

kızlar ben cıkar kocam aradı eve gelıo ,,pılav corba yapmaya gıdıom optumsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun

geçmiş olsun masalberra
dikkat et kendine canım
serum taktırdığında iyi olmuş,rahatlatmıştır biraz
doğum öncesi iznini, doğum sonrasına mı aktardın
ben 29 aralıkta aldım raporu doktordan.
şubata kadar çalışacam

canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun

anaaaam benımkıde 13-23 arası

yok canım ya daha kesinleşmedi o. Bende 4 gözle bekliyorum ama sen doğum yapmışda olsan doğum iznindeysen kullanabiliyorsun, devam ediyorsun yani. İnşallah en kısa sürede çıkar canım ya.

Kendini çok yorma yazılı haftası diye. Allahın izniyle bi zarar vermez hastalığın bebişine ama çok yorma kendini.

sağol canım ben de 29unda aldım raporu okulların kapandıgı gun izne cıkmıs olcam inş25 ocaga kadr sabretmem lazım

ya osuruk şurubunu okuyunca koptum burda ya, kahkaha atmak istiyorum ama işyerindeyim. Allah iyiliğini versin millan ya, benden sonra yanlış anlamaların en büyüğü senden çıktı tutamıyorum kendimi

ayyyyyyyyy ben de koptum yaaa gulemiyorum oksuruk tutuyo

kızlar bugun tam formunuzdasınız yaDDDDddddd
millancım tesekkur ederim dinlencez inşş

kızlar ben cıkar kocam aradı eve gelıo ,,pılav corba yapmaya gıdıom optumsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ayyy koptum millan sana
git bacim git erkekler ac olunca saglikli dusunemiyolar gelmeden hazir et yemegini benimde tek su anim bos sizden kopamiyim yiksa gidim sekerleme yapcaktim

anammm bende koptummm :))))))))))) herkes bana baktı burdaa :)

masalberra geçmiş olsun canım dikkat et kendine

yazılanlara yetişemiyorum kıslar arkadan arkadan okuyorum şimdilik sessiz izleyiciyim yanii

hadi benim mesai bitti hazırlanım çıkıcam eve gidince devam ederiz burda olursanız :) öptümmm

masalberra geçmiş olsun canım dikkat et kendine

yazılanlara yetişemiyorum kıslar arkadan arkadan okuyorum şimdilik sessiz izleyiciyim yanii

aynen bende yetısemıyorum..sureklı bı oncekı sayfaya dönuyorum,kacırdıklarımı okumaya..
bugun masallah herkes burda..hepsınınde cenesı düştü..
bebek fotosuyla kafayı yıyende var,,
donunu dalagına cekende..
osurmaya korkanda

hııhıııııhııhıı hahahahah :)

osurmaya korkan kim yaaw

hadi iyi akşamlar kızlar görüşürüz
gule gule bacim allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…