Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen jhon waynen..bende cıkıyorum yemek ediimm barii..
görusuruz kızlar yıne..
gercı ben aksam yıne gelırım kesın tabı kımseler olmaz buralarda

masalberaya osuruk surubu vermıs ya doktor
oda osurmaya korkuyormus sımdı
halbukı bı pırtt etcek bıtcek

Allahım allahım bunları keşke evdeyken birbaşıma okusaydımda o kahkahalar içimde patlamayaydı ya bana da yollasanıza francescanın bebişini

Allahım allahım bunları keşke evdeyken birbaşıma okusaydımda o kahkahalar içimde patlamayaydı ya bana da yollasanıza francescanın bebişini

aaaayyyy bu gece kesın ruyama gırecek francescanın bebegı..

ben evdeyimde yine patladi bi yandan osuranlar bi yandan horlayanlar psikolojim bozuldiii

ben evdeyimde yine patladi bi yandan osuranlar bi yandan horlayanlar psikolojim bozuldiii

İşte diyorum ya birbaşıma okusaydım, kahkaları patladaydım, acaip rahatlardım, şimdi gülcem gülemiom, pısıyorum gülmemek için ama keşke kahkaha atabileydim.

masalberra geçmiş olsun canım dikkat et kendine

yazılanlara yetişemiyorum kıslar arkadan arkadan okuyorum şimdilik sessiz izleyiciyim yanii

canımm cok tesekkur ederim dikkat ediyorum ama hata benden kaynaklı mşdemi yakıyo diye portakal ve mandalina yemedim baska meyvelerle geciştirdim ondan oldu

napimm kızım su hamilelikte herseyden korkar oldumDDDDD

muzmut ya yemegin hazır herhalde gel bana bi yardm eli uzatıver aaa( daha yemek yapcam ben gidiym
bende hamileleik için dolduruyorum buzluğmu..mantıma,melemene kıyamıyorum..çünkü hamilelğin ilk aylarnda mutfağa girememştim...bir süre onlarla idare edip sonra yine stok yaptırıcam anneme..:)

hadi ben kaçar. Mesai bitti, izimi bırakayımda akşam çok konuşursanız ya ben dün nerde kalmıştım demem

haydin hayırlı akşamlar

bacılar ben geldim ama fazla kalamayacağım hemen sizelere haber vereyim diye geldim.
Dün markette kapının arasında kaldım çok umursamadm bişey olmaz sandım ama başıma gelenler geldi.
akşam kasıklarımda sancı başladı dengesiz geldi sancılar yarım saat kırk dakika birer saat arayla falan çok umursamadım yattım dinlendim. Ama sabah kalktım hala sancım wardı gecede çok rahat uyuduğum söylenemez zillimde hiç tekme atmadı desem yeridir.
doktorumu aradım gel dedi. Öğleden sonra gittim kesinlikle yatıp dinleneceksin erken doğum sancıların başladım çocuk çok kasılmış dedi.
yazıyı yazarken bile sızlamaya başlıyor. eğer ağrım geçmezse serum takacaklar doktor gerekirse doğuma kadar yatırabilirim seni hastaneye martın 5 inden önce doğurmayı unut dedi. Elimizden geldiğinde doğumu erteleyecez dedi. Çok moralim bozuldu inş. bir sıkıntı olmaz. Biraz dinlenince zillim tekmiklemeye başladı ama o kadar güçlü tekmeler değil tabi.
Neyse ben kaçtım sızlamaya başladı yine dualarınızı bizden eksik etmeyin.....

sago cok gecmıs olsun..allahın ıznıyle hıcbıse olmaz ınsallah..
sen yat dınlen,bosver dolanma artık fazla..
moralını de bozma..duzelır ınsallah..ben ınanıyorum hıcbıse olmıcak..

:) Bana da oda takımları pek cazip gelmiyor nedense... Bakalım bi hamile kalayım da duygusallık falan filan çark eder mi düşüncelerim bilmiyorum. Bu arada şu emzirme koltuğu ne kadar popüler olmuş, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Çok güzel dizi olucak, hiç merak etme. orjinalinin aynısını yapmışlar gibi geldi bana ki; orjinali harika o dizinin. Nejat ın rolü de baş rol gibi gözüküyo ama orjinalinde pek ortada görünmüyodu yan rol gibi az oynuyodu o karakter... ben asıl kaynanayı pek yakıştıramadım, tanımıyorum bu oyuncuyu daha önce nerede oynamıştı bilmiyorum. ama orjinalinde ki hatun taş gibiydi olgun ve seksi :)

Geçmiş olsun, Allah ın izniyle ikinizde çok rahat ve sağlıklı olun...

Canim cok gecmis olsun yat dinlen kiyamam sanaaa... icini rahat tut allahin izniyle bisey olmaz tatlimmm

sagocum dikkat et kendine, geçmiş olsun bişey olmaz Allah'ın izniyle yat hiç kalkma bak bebişin de tekmeliyor o seni uzmez annesi:))

canım ya üzülme hiç,,bol bol dinlen..kapıya sıkıştırınca küsmüştür senin minik..sancı dan tekmelerini zayıf hissediyosundur belki canım...geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun. içini ferah tut dinlen bol bol.. bişeycik olmaz merak etme. dualarımız seninle ama arada girip yazmaya çalış bizi habersiz bırakma merak etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…