Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlarrr şimdiden başladı telaş giremiyorum pek. hergün bir avmdeyiz bugün bi ara doğuruyorum sandım.sanırım ben gezerken doğurcam eksikler hiç bitmiyor valla. bebeği bitirdik şimdi eve ay onu alayım ay bu eskimiş derdine düştüm. eve gelince çoraplarımı çıkardımda ayak bileklerimdeki oyuntu kaybolmuş. o kadar şişmiş yani. ama hareketsiz kalmakta istemiyorum. 1 saat otursam sonra kalkamıyorum. pazartesi doktora gitcem bakalım ne dicek. artık 10 günde bir gitcem belki haftada bile çağırabilir artık. geceleride hiç uyuyamıyorum valla hep nöbetteyim velet hiç durmuyor geceleri. neyse öptüm hepinizi

evet canım çok aşağıda göbek deliğinden 6-7 parmak kasık hizasında.

geçmiş olsun muzmutcum

görüşürüz duygu
istirahat parası ne kız :))

kasım ayında kanamam vardı ya 10 gün rapor vermişti doktor onu alcam daha sigortadan. artık ziraat bankasına yatıyormuş. internetten baktım yatmış diye gördüm gidim alım bari dedim. meğer ssk önce postaneye yatırıyormuş orasıda ziraat bankasına havale ediyormuş. kısacası alamadım yani yine. öf be anlatırken bile kafam karıştı :)

çok geçmiş olsun canım. iyi dinlen grip yatak hastalığı. birde öksürüğün çoksa. bi kaşık bala az toz zencefil bir iki damla limon damlat ye. ne varsa söküp alıyor boğazından

canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun

yok canım daha kesinleşmedi bende 4 gözle bekliyorum valla inşallah yetişir bize.

çok geçmiş olsun canım. iyi dinlen grip yatak hastalığı. birde öksürüğün çoksa. bi kaşık bala az toz zencefil bir iki damla limon damlat ye. ne varsa söküp alıyor boğazından

sağol canım zencefil aklıma gelmemişti limonlu bal yiyordum onu da ekleyim bal cok rahatlatıyor, korkuyorum ya öksürdükçe alttan bıcak saplanıyo boyle mi oluyo dogum sancısı?

su izin cıksa da artık izne ayrılsak yoksa zaten cok işime yaramıcak ogretmen oldgum için yaz tatilne denk geliyor, inş size yarar:))

çok geçmiş olsun sagocum nasıl olduki yaw. karnınamı denk geldi çok. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. doktorunu dinle ama yorma daha fazla kendini. bebişte toparlansın biraz.

oh be bitirdim sonunda ulenn ben her akşam nöbet tutarım gelmezsiniz bi erken kaçalım dedik. bi muhabbet ki almış yürümüş. çok güldüm valla sabah sabah kimsede yoktu. bi kahkaha bi biftek derler ya. karnım doydu yani :))))

bu arada hepimize günaydın. hayırlı cumalar.

doğum sancısı genelde belden başlıyor. artık bebekte ağırlık yaptığı için öksürünce aşağıdan çıkacakmış gibi hissedebilirsin. ücretsiz izin hakkı var sizde ama dimi? biz de bir gün bile yok. doğum izninde bile binbir surat yapıyolar kötü olmuş yaza denk gelmesi tatil başlamadan iznin bitseydi tatille beraber çocukta epey büyürdü

bizde ucretsiz izin hakkı var iki yıl sanırım, Allah yardımcınız olsun canım ya calsısan bayan olak cok zormus

günaydın kızlarrrr naılsınız.... dün 2.ci aşımıda oldum kolum yine tutmuo anammm

geçmiş olsun lilyum ikincisinin agrısı daha kısa suruyor gecer inş yarına:)

günaydın kızlar nasılsınız

sagocum çok geçmiş olsun. allah sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin canım dualarımızdasın

ya kıslar size bişe sorcam. dünden bari kasığımda ara ara ağrlar var. dün eksın olmuştu ondan sonra arttı sanki. bi de dün sarımsı akıntım oldu gün boyu iltihap falan mı var nedir bu sizce :26: koku yanma ya da kaşıntı falan yok. sadece kasık ağrısı ve sarı akıntı ne ki buuuu :26:

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen inşallah bi sıkıntı olmaz, sen böyle güzel düşün, normal haline dönersin. Stres olmuştur kızçen biraz. Sen rahatlarsan oda rahatlar Allahın izniyle. Yat dinlen hep. Uğraşma hiçbişiyle. Arada haber ver bizlere de

bizde ucretsiz izin hakkı var iki yıl sanırım, Allah yardımcınız olsun canım ya calsısan bayan olak cok zormus

geçmiş olsun lilyum ikincisinin agrısı daha kısa suruyor gecer inş yarına:)

sağol cnm ewt diğerine göre daha hafif geldi banada hemşirenin elimi hafifti diorum bende demek herkeste aynıymış

hayrlı sabahlar kızlar
RAbbim bugünün hürmetine hamilelere kolay doğum, hamile kalmak isteyenlere kolay gebelikler nasip etsin inşallah.

sagocum geçmiş olsun.
sen yat dinlen. kuzunda dinlensin.
bu haftalarda zaten hareketleri yavaşlıyor
bizim bıdık birgün boyunca hiç kıpırdamadı
ödümüzü kopardı birşey oldu sandık.
akşam acile gitmeye niyetlendik
azcık kımıldadı
yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyormuş
sancılarını ihmal etme serum falan ne lazımsa yaptır.

kızlar doğum izniyle ilgili gelişme var mı diye araştırırken bunu buldum. http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx burdan başbakanlığa istek şikayet falan yazıyorsunuz. yasanın bir an önce çıkması için bazıları talepte bulunmuş burdan. bizlerde istek olarak yazalım. belki bu kadar çok talep var diye daha çok ilgilenirler.

ewt cnm çok etkili bi yöntem bencede ne kadar yoğunluk olursa okadar öne alırlar kararı diye düşünüyorum bende peki nasıl yazıcaz düzgün bi şekilde yazmak lazım yanlış bişi yazıpta güzelim yasadan olmayalım sonra

ben istek bölümüne yazdım. gayet sakin bir şekilde. 2 aylık bebeği bırakmamızın çok zor olduğunu özel sektör şartlarının zaten çok ağır olduğunu süt izinlerini bile ulaşım nedeneyle kullanamadığımızı falan. kopyalamak aklıma gelmedi yazıyı. ama sizde sitem veya şikayet değilde. rica şeklinde yazın bence. belki birileri dikkate alır. en azından birşey kaybetmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…