hayıııııııııııııııırrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeee
sen benden mi kaçıyosun yoksa
tamam tamam daha sormycam :)
birde şeyi söylesene duygu,,dikişler göbeğin çok mu altında
şaka şaka ...:) sen bende eklisin zaten canım...hadi güle güle harca paraları
geçmiş olsun muzmutcum
görüşürüz duygu
istirahat parası ne kız :))
dikişler tam donunun lastıgının oraya denk gelıyormus..ben ole bılıyom
kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız? ben cook sukr daha iyiiym dr a gittm grip için, serum bagladılar bayagı rahatladım uyuyabildim cok sukr, oksuruk surubu verdi öksurmemek gerekiyomus erken dogum riski olusturuyomus. bugun yarın raporluyum dinlenicem iins.. okulda cocuklardan gecti sanırım uc gun içinde gecmezse antibiyotıge baslıcaz dedi dua edin bana...
bu arda gecmişi tam okuyamadım ama zülfiye lilyum değil mimozerbera olması lazım lilyum fayatuba ondan eminim
canm benim dogum 13 subat 23 subat arası gorunuyo bakalım kısmet hak ettim izni ama calısabilir raporu aldım gecen hafta su 6 aylık izin kesinlesmedi demi? izne ayrılamam su aralar tam yazılı haftamız işler cok yogun
çok geçmiş olsun canım. iyi dinlen grip yatak hastalığı. birde öksürüğün çoksa. bi kaşık bala az toz zencefil bir iki damla limon damlat ye. ne varsa söküp alıyor boğazından
bacılar ben geldim ama fazla kalamayacağım hemen sizelere haber vereyim diye geldim.
Dün markette kapının arasında kaldım çok umursamadm bişey olmaz sandım ama başıma gelenler geldi.
akşam kasıklarımda sancı başladı dengesiz geldi sancılar yarım saat kırk dakika birer saat arayla falan çok umursamadım yattım dinlendim. Ama sabah kalktım hala sancım wardı gecede çok rahat uyuduğum söylenemez zillimde hiç tekme atmadı desem yeridir.
doktorumu aradım gel dedi. Öğleden sonra gittim kesinlikle yatıp dinleneceksin erken doğum sancıların başladım çocuk çok kasılmış dedi.
yazıyı yazarken bile sızlamaya başlıyor. eğer ağrım geçmezse serum takacaklar doktor gerekirse doğuma kadar yatırabilirim seni hastaneye martın 5 inden önce doğurmayı unut dedi. Elimizden geldiğinde doğumu erteleyecez dedi. Çok moralim bozuldu inş. bir sıkıntı olmaz. Biraz dinlenince zillim tekmiklemeye başladı ama o kadar güçlü tekmeler değil tabi.
Neyse ben kaçtım sızlamaya başladı yine dualarınızı bizden eksik etmeyin.....
sağol canım zencefil aklıma gelmemişti limonlu bal yiyordum onu da ekleyim bal cok rahatlatıyor, korkuyorum ya öksürdükçe alttan bıcak saplanıyo boyle mi oluyo dogum sancısı?
su izin cıksa da artık izne ayrılsak yoksa zaten cok işime yaramıcak ogretmen oldgum için yaz tatilne denk geliyor, inş size yarar:))
doğum sancısı genelde belden başlıyor. artık bebekte ağırlık yaptığı için öksürünce aşağıdan çıkacakmış gibi hissedebilirsin. ücretsiz izin hakkı var sizde ama dimi? biz de bir gün bile yok. doğum izninde bile binbir surat yapıyolarkötü olmuş yaza denk gelmesi tatil başlamadan iznin bitseydi tatille beraber çocukta epey büyürdü
günaydın kızlarrrr naılsınız.... dün 2.ci aşımıda oldum kolum yine tutmuo anammm
bacılar ben geldim ama fazla kalamayacağım hemen sizelere haber vereyim diye geldim.
Dün markette kapının arasında kaldım çok umursamadm bişey olmaz sandım ama başıma gelenler geldi.
akşam kasıklarımda sancı başladı dengesiz geldi sancılar yarım saat kırk dakika birer saat arayla falan çok umursamadım yattım dinlendim. Ama sabah kalktım hala sancım wardı gecede çok rahat uyuduğum söylenemez zillimde hiç tekme atmadı desem yeridir.
doktorumu aradım gel dedi. Öğleden sonra gittim kesinlikle yatıp dinleneceksin erken doğum sancıların başladım çocuk çok kasılmış dedi.
yazıyı yazarken bile sızlamaya başlıyor. eğer ağrım geçmezse serum takacaklar doktor gerekirse doğuma kadar yatırabilirim seni hastaneye martın 5 inden önce doğurmayı unut dedi. Elimizden geldiğinde doğumu erteleyecez dedi. Çok moralim bozuldu inş. bir sıkıntı olmaz. Biraz dinlenince zillim tekmiklemeye başladı ama o kadar güçlü tekmeler değil tabi.
bizde ucretsiz izin hakkı var iki yıl sanırım, Allah yardımcınız olsun canım ya calsısan bayan olak cok zormus
geçmiş olsun lilyum ikincisinin agrısı daha kısa suruyor gecer inş yarına:)
kızlar doğum izniyle ilgili gelişme var mı diye araştırırken bunu buldum. http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx burdan başbakanlığa istek şikayet falan yazıyorsunuz. yasanın bir an önce çıkması için bazıları talepte bulunmuş burdan. bizlerde istek olarak yazalım. belki bu kadar çok talep var diye daha çok ilgilenirler.
ewt cnm çok etkili bi yöntem bencede ne kadar yoğunluk olursa okadar öne alırlar kararı diye düşünüyorum bende peki nasıl yazıcaz düzgün bi şekilde yazmak lazım yanlış bişi yazıpta güzelim yasadan olmayalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?