beni duyan yok mu
günaydın kızlar nasılsınız
sagocum çok geçmiş olsun. allah sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin canım dualarımızdasın
ya kıslar size bişe sorcam. dünden bari kasığımda ara ara ağrlar var. dün eksın olmuştu ondan sonra arttı sanki. bi de dün sarımsı akıntım oldu gün boyuiltihap falan mı var nedir bu sizce :26: koku yanma ya da kaşıntı falan yok. sadece kasık ağrısı ve sarı akıntı ne ki buuuu :26:
iyiki varsın duygucum ya aşağıda anlattım neden olur bi bilgin var mı :26: hala ağrım var ama hafif üşüttüm mü acaba
saol kusum inşallah dediğin gibidir bugün düne göre daha iyiyim. geçmezse giderim bi doktora. zaten bat da yaklaştı bakalım bu ay kaç gün gecikecek ona göre doktora gitcem adet döngüm çok karmaşık son bi kaç aydırbüyük ihitmal üşütmedendir yağmurcum. malum havalar soğuk. bende kızkende halada çok çekiyorum akıntıdan. ama yumurtlama oluncada çok akıntı oluyor. kahverengi lekelenme falan oluyor. kokusuzsa pek endişelenme. öyle renkli falanda değilse yeşil gibi falan. bi kaç güne geçmezse bi tahlil yaptır ama
canım üşütmüşte olabilirsin bebekte olabilir :) yani dikkat et kendine.günaydın kızlar nasılsınız
sagocum çok geçmiş olsun. allah sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin canım dualarımızdasın
ya kıslar size bişe sorcam. dünden bari kasığımda ara ara ağrlar var. dün eksın olmuştu ondan sonra arttı sanki. bi de dün sarımsı akıntım oldu gün boyuiltihap falan mı var nedir bu sizce :26: koku yanma ya da kaşıntı falan yok. sadece kasık ağrısı ve sarı akıntı ne ki buuuu :26:
ucuzsa bizde alalım mars manzaralısından :)günaydın kuzucuklar..
bırazcık yazamıcam ama gözum ustunzde..
evdekı ıslerı,yemeklerı edip öyle gelcem..
bu arada tolga karel ay'dan 8 dönum arsa satın almıs
te allaaaaaaaaaam yaaaa
gun gelıp ay da hayat oldugunda,torunları atalarına sükretsın istiyormus
ucuzsa bizde alalım mars manzaralısından :)
kızlar ben geldim ama fazla kalamayacağım geçmişi şöyle bir atlayarak okudum hepiniz çok sağolun dilekleriniz için.
İstesemde kalkamıyorum zaten sabah kahvaltı hazırladım yedim yatınca başladı yine sancımaya kasığım. çok fena sızladı. Dün akşamda kocam geldi yemekleri falan o yaptı. Annem kuzenimi arayacak bakalım biri gelmezse biri gelecek bana bakmaya.
annem bana gel bakayım sana dedi ama insan rahat edemez ki böyle idare edicez bir süre...
seni şubat annelerinde görüyorum bazen yoncamelcimkızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızz ? yaa niye toplanmıyoruz yaaaa denk gelmiyoruz bende şubat annelerinde yazıyorum bazen ama bu aralar baya fenaydımmm anlatıyımda gülün vbariiipazardan beri salı gecesine kadar öyle bi ağrı çektimki belden karna vuran kasıltan beni dedim doğurucan sen herhal çabuk hastane çantanı hazırlaaa ama sonra salı gecesi bi baktıımmm o çektiğim ağrılar ishalin ağrısıymışş ne çektimm ama yaaaaa sonra cgül gül öldümm kendime ama bugün iyiyim şükürrr :)
bu arada hepiniz melekleriniz Allaha emante olun ve hamiş olmayan canlarımada en kısa zamanda nasip et hayırlısı ile melkelerini Rabbimm aminnnnnnnnnnnnn gene gelirim yada faceden yazın banaaaa ama neyse aklınıza mı geliyomm haaaa hahatavrımıda yapımm kaçımmm
seviyomm ulen hepinizzzzi
kızlar ben geldim ama fazla kalamayacağım geçmişi şöyle bir atlayarak okudum hepiniz çok sağolun dilekleriniz için.
İstesemde kalkamıyorum zaten sabah kahvaltı hazırladım yedim yatınca başladı yine sancımaya kasığım. çok fena sızladı. Dün akşamda kocam geldi yemekleri falan o yaptı. Annem kuzenimi arayacak bakalım biri gelmezse biri gelecek bana bakmaya.
annem bana gel bakayım sana dedi ama insan rahat edemez ki böyle idare edicez bir süre...
bende namaz kılıp geleyim mademnaapsam yaa,nerelere baksam..
canım sıkıldı..
ben az gezıyorum kk ıcınde..
bı hava aliiim bakım..kımler nöööruyo..
bırılerı gelınce benıde cagırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?