Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın

ben iyiyim çok şükür. akşam bebeğim çok hareketliydi. eşi aşağıda benim çok rahim ağzında. sanki kendide aşağıdan çıkmaya çalışıyordu bütün gece genital bölgemi tekmeledi durdu. korktumda biraz ama. kanamam falan bişeyim de yok. iyiyim napsam ki acaba?

gunaydın kızlar nasılsınız ben tam iyileşemedim ya( bi de söyle bi sıkıntım var komsum bi hafta once biseyler verdi tabagı ben de kaldı pratik olarak ne koyabiliirim ona tabagını geri vermek için, bişey yapcak hiç halim yok ama ayıp da oldu ilk kez o verdi ben de ilk kez iade edicem

kızlar az önce doktordan geldim ayy benim yumurtalıklar istenilen büyüklükte değilmiş bugün adetin 14cü günü gonal F 450 diye bir iğne yazdı fiyatını ögren dedi adetin 2ci günü gel bide ona bakalım dedi. rahim duvarın çok kalın degil oyüzden adet az oluyorsundur dedi. ayy yıkıldım yaa prolaktin yüksek yumurtalar zayıf napacam ben inşallah iğne tedavimi yapar yoksa çok üzülücem

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine... eşine söyle tatlı alsın ondan koyup verebilirsin :))

canım ya bence sakin ol ya o her ay değişmyo mu yumurtaların buyuklugu catlaması vs? Allah denk getirsin inş , prolaktin ilacı kullanıyor musun basladın mı tekrar? relax relax:)

bu aralar bişey yapmayı düşünüyorsan birkaç gün beklet canım.ama niyetim yok diyorsan hazır bişeyler koycan mecbur.

bu aralar bişey yapmayı düşünüyorsan birkaç gün beklet canım.ama niyetim yok diyorsan hazır bişeyler koycan mecbur.

ben dun cok ıyıydım bugun gitti halim yine kardesim gelecek birazdan ona sutlu irmik tatlısı yaptırayım bari hem hafif bana da iyi gelir belki
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

kızlar bizim doğum izni yasası komisyonda görülüyor bakalım çıkarabileceklermi?

bir an once cıksın su izin yahu, cuma gunu son sınavım var onu da yapıp ayrılırım izne oh mis:)

kızlar nasılsınızzzz..
ben dun aksamdan berı aglamaklıyım
sınırlerım cok bozuk,sebepte yok ama herseye aglayasım var..
bebekte cok sıkıstırıyor gögus kafesımı..
yaa ınadına oralarda duruyor..bı ınmedı asagıya sıpa

Son düzenleme:
selam kizlar ben daha kirmizilari gormedim sabah test ettim negatif golgesi bile yok o denli aman eger bebis yoksa gelsin kirmizilar birde onla ugrasmayalim:2:kaynim halen bizde kendi evimde rahat hissedemiyom ya bole olunca pufff kendisi bide cok nazli ....neyse kizlar gene gelirim allaha emanet oliniz

bugun yemekte kelem dolması yaptım..
belım catladı onu sararken..bı yandan agladım,bı yandan sardım..
sonra temızlıgımı yaptım..
simdi aldım önume fındıgımı,açtım muzıgımı..
bır derdım varlarda sürtmeyı hakkettım

Noldu yavru ağlama dönemleriniz geçmedimi hala sizin ? şurda doğurcaanız nerdeyse

Benmde yemek temizlik ütü tamamdır..eşim ders çalışıyor içerde bende bakim ne var ne yok dedim..

Bugn iğnemin 3.günü..acımıyor ama yinede tırsıyorum..Allahtan eşim yapıyor yoksa kendi kendime yapamazdım heralde..

Yumurta toplama ve transfere kadar evimi tertemiz yapmam lazım sonra 12 gün yatmayı düşünüyorum :) bebelerim düşmesin

Bugün bi arkadaşın bebek mevlüdüne gittim ..yine başladı insanlar darısı senin başına falan..Ya mübarek çok iyi niyetliysen içinden dua et illa yüzümüze eksikliğimizi vurcaklar..

Neyse ..tüp bebekte stres yasak..ama bugün mevlütte kaynanamın uyus hareketlerini görünce geldiler bana yine..yahu ben onları gördükçe ya da uyusluklarını duydukça nasıl stresten uzak durucam bilmem..

Allahım hayırLısıyLa bi evlat nasip etsede bana şu dünyama güneş gibi doğsa..

Harika bayıldı
Mmmmm...................

eslemcim canım arkadaşım inşallah tedavin hayırlı sonuclanır. kuzum sende 1 adım daha yakınsın artık... inşallah gelecek meleğin yada meleklerinnnn kuzumm benimmm zor bir süreçtesin inşallahh sonunda rabbim gönlüne göre verir...

iğne oldugundan bahsettin beni dr adetin 2 yada3 cü günü çağırdı bugün gittim yumurtam 14cü günü olmasına ragmen adetin istenilen boyutta degilmiş oyüzden adetin 2-3 günü gittiğimde gonal f 450 iğne vercek 2 kutu. yumurta büyütüyormuş. acaba sende mi böle bir iğne kullanıyorsun. göbekten vuruluyormuş buda araştırdım azcık :))) Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh

kız bırak kalsın yukarılarda benimkinin ayakları inmiş aşağılarda geziniyor o yüzden yatıyorum kaç gündür.
yatmaktan walla sırtlarım ağrıdı doktor iki ay yatacaksın derse diye kendi kendime derdine düştüm. Gerçi zillim iyi olsun yeter bana ama yatmakta çok kötü yaaaa....

bugün banyo falan yaptım biraz daha rahatladı sancılarım ama yine çok gezelersem hemen başlıyor sancımaya. Neyse ben yine ara ara girer yazarım canlarım. hadin öpüyorum sizi.
Eylül tatlım üzme kendini herşeyin bir çaresi war sorunu bilip çözüm bulmak en iyisi tedavi olursun sorun çözülür cnm.
muzmut cnm inş. kırmızıların gelmez.
merys bebek araban hem çok güzel hem de baya uygunmuş ücreti ben onlardan baktım bir milyardan aşağı bulamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…