ikizlerın hayatı degıscekmıs kız 2013 de..
yenılıklerle karsılascakmısız hep..
özellıkle iş ve evlılık konusunda yenılık olcakmıs..
ben her ıkısınıde yasıcam sanırım..hem bebek gelcek,hem kocam ısten kovulcak martta
haa bıde ayrılıklar olabılırmıs..onu saymak ıstemıyorum sıklar arasında..
bıze bu kadar yenılık yeter
:2: çıkmıyor yav ::
Millan bizi aydinlat
Anam eslem sen bulunmaz hint kumaşı buluşun.bide bebis geldimi tamdırbenim odunda iyidir mesela ben rahatsizsam yemegi yapar servisi gene benden bekler.servis yapcak halim olsa yemegide yapardim dimii ama kafa odun ışte ne erdem
kızlar anlatcak çok şeyim varda bi ara ilk firsatta dökülcemmm hoppp diyebekleyin beni ama boşluk bulana kadarda şubat başı gibi doğurursamm hahaa vaktinde gelsinn bebişlerimizzz aminnnn
allah nazardan korusun masallah bu telden yazmak ne sormuş ya pc rehin alindidaValla yiğidi öldür hakkını ver hacı : ) eşime odun dersem taş olurum
Bu yüzden çok nazar alıyoz..İşte bu sebepten dolayıdır ki tedavimi ve nasip olursa hamileliğimi saklamayı düşünüom bi süre ..
hakkında hayirlisi bacımkızlar anlatcak çok şeyim varda bi ara ilk firsatta dökülcemmm hoppp diyebekleyin beni ama boşluk bulana kadarda şubat başı gibi doğurursamm hahaa vaktinde gelsinn bebişlerimizzz aminnnn
kız şimdik anlatamam kociş yanda her an kalk hadi gidiyoz dicekkyoncamel nıye sımdı anlatmıyon yaaa..
bız boşuz dınleriiiiik yaneee..
aayyy kızlar baslıcam sımdı smılenıza..
bende kodunu ezberledım anca bunları kullanıyorum
dıgerlerını alttan tıklıyorum ıste..
eslem o nasıl bı koca kız valla kıymetını bıl..
ben yalandan oturdugum yerden kalkarken zorlanıyorum hamıleyım ya..
yok onu bıle görmuyor..butun gun calısınca evde ılgı beklıyor adam ne etsın
milancımm yalancı sancıları bende anlamıyordumm ama şubat anneleri sağolsun aydınlattı beni şöyleki bi tarafı kanrını şişkinleşip sertleşiyor ve resmen bebek oraya yapışıyor sonra inince de bebek başlıyor harekete ama çoğunlukla ağrısız ve şu adet olma hissi bendede var aşağımda sürekli baskı buda bebişlerimiz artık byüdü demek :)
allah nazardan korusun masallah bu telden yazmak ne sormuş ya pc rehin alindida
hakkında hayirlisi bacım
hepımız aynı seylerı yasıyoz demekkı..
bı dogursak artık yaaa..
hamılelıgınde her ayı ayrı bı tantana..
bu ay demekkı adet sancısı cekme ayımız
Ee haklı adam aslında..Bizimki de bakma evde diye bu kadar yapar..Çalıştığında çok yoruluyor tabi direk ayaklarını uzatıyor..Yani onda da şöyle iyi bi taraf var..Kendi hiç yardım yapamicaksada emir de buyurmaz işte..
Ama buyursada haklı yani..ADam akşama kadar eşşek gibi çalışsın..düşünsene kendini onun yerine koy..yemek yok,ilgi yok,hizmet yok,bi de üstüne asık suratlı bi karıadam napsın şimdi..
Ben şimdiden yol yapiyorum ..Bak diyorum bu ay yaptığım son ev işlerim..Allah nasip ederde hamile kalırsam kılımı kıpırdatmam artık..Garibim o da artık okadar istiyor ki sen hayırLısyla bi hamile ol da ben herşeyi yaparım diyor : )
Tedavi süresince bütün sıkıntıları ben çekiceğim için ondan da vicdan azabı çekiyor ..keşke diyor iğneler bana vurulsa : ))
Ee haklı adam aslında..Bizimki de bakma evde diye bu kadar yapar..Çalıştığında çok yoruluyor tabi direk ayaklarını uzatıyor..Yani onda da şöyle iyi bi taraf var..Kendi hiç yardım yapamicaksada emir de buyurmaz işte..
Ama buyursada haklı yani..ADam akşama kadar eşşek gibi çalışsın..düşünsene kendini onun yerine koy..yemek yok,ilgi yok,hizmet yok,bi de üstüne asık suratlı bi karıadam napsın şimdi..
Ben şimdiden yol yapiyorum ..Bak diyorum bu ay yaptığım son ev işlerim..Allah nasip ederde hamile kalırsam kılımı kıpırdatmam artık..Garibim o da artık okadar istiyor ki sen hayırLısyla bi hamile ol da ben herşeyi yaparım diyor : )
Tedavi süresince bütün sıkıntıları ben çekiceğim için ondan da vicdan azabı çekiyor ..keşke diyor iğneler bana vurulsa : ))
kız az kaldı doğumaaa kardeşim bana dediki bak bide aramızda dört gün varaynısı senin içinde geçerli yani , ablacım dedi en fazla 3 yada dört haftan kaldı dedi çünkü bebeklerin çoğu 38. haftada gelirmiş yani ocak sonu ile şubatın 20 si arası tetikteyiz sende öle kuzummm bak şimdi bu perşembe ayın 10 olucakk ee ne kaldıki şubata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?