Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Millan bizi aydinlat
Anam eslem sen bulunmaz hint kumaşı buluşun.bide bebis geldimi tamdır benim odunda iyidir mesela ben rahatsizsam yemegi yapar servisi gene benden bekler.servis yapcak halim olsa yemegide yapardim dimii ama kafa odun ışte ne erdem

HAdi bakalım benimde bu durumda eşim memurluğu kazanacak ve tüpümde tutacak ozaman

Anaam bu kadar değişikliği kaldırabilirmiyim

Tedavime ayın 3 ünde başladım..3senelik evliyim..3 uğurlu sayımdır..2013 ikizler yılıymış..var bu 3 te bişey

Valla yiğidi öldür hakkını ver hacı : ) eşime odun dersem taş olurum

Bu yüzden çok nazar alıyoz..İşte bu sebepten dolayıdır ki tedavimi ve nasip olursa hamileliğimi saklamayı düşünüom bi süre ..

kızlar anlatcak çok şeyim varda bi ara ilk firsatta dökülcemmm hoppp diye bekleyin beni ama boşluk bulana kadarda şubat başı gibi doğurursamm hahaa vaktinde gelsinn bebişlerimizzz aminnnn

aayyy kızlar baslıcam sımdı smılenıza..
bende kodunu ezberledım anca bunları kullanıyorum
dıgerlerını alttan tıklıyorum ıste..
eslem o nasıl bı koca kız valla kıymetını bıl..
ben yalandan oturdugum yerden kalkarken zorlanıyorum hamıleyım ya..
yok onu bıle görmuyor..butun gun calısınca evde ılgı beklıyor adam ne etsın

seray canımmmmmmmm çok çok geçmiş olsunn tavuk suyu çorbası ve bide sıcak suya limon pekmez yada bal karışımı iç inşallahh ilaca gerek kalmadan doktorun geçer der ama ilaç verirsede içmenden yanayım içinde rahat olsunn ilk üç ay ilaç içmek tehlikeli biliyosunn bende hasta olmuştum ama zarasız antibiyotik verdi içmesem m bebeğime daha tehlikeliymiş

milancımm yalancı sancıları bende anlamıyordumm ama şubat anneleri sağolsun aydınlattı beni şöyleki bi tarafı kanrını şişkinleşip sertleşiyor ve resmen bebek oraya yapışıyor sonra inince de bebek başlıyor harekete ama çoğunlukla ağrısız ve şu adet olma hissi bendede var aşağımda sürekli baskı buda bebişlerimiz artık byüdü demek :)

kızlar anlatcak çok şeyim varda bi ara ilk firsatta dökülcemmm hoppp diye bekleyin beni ama boşluk bulana kadarda şubat başı gibi doğurursamm hahaa vaktinde gelsinn bebişlerimizzz aminnnn

yoncamel nıye sımdı anlatmıyon yaaa..
bız boşuz dınleriiiiik yaneee..

allah nazardan korusun masallah bu telden yazmak ne sormuş ya pc rehin alindida

hakkında hayirlisi bacım

yoncamel nıye sımdı anlatmıyon yaaa..
bız boşuz dınleriiiiik yaneee..
kız şimdik anlatamam kociş yanda her an kalk hadi gidiyoz dicekk ondannn :) veeeeeeeeeeee ben gene cırcırımm yaaaaaaaaa DD bu arada doğumdan iki hafta önce bazı hamileler ishal olabiliyormuş doğuma hazırlık için bağırsak temizliği babında

Ee haklı adam aslında..Bizimki de bakma evde diye bu kadar yapar..Çalıştığında çok yoruluyor tabi direk ayaklarını uzatıyor..Yani onda da şöyle iyi bi taraf var..Kendi hiç yardım yapamicaksada emir de buyurmaz işte..

Ama buyursada haklı yani..ADam akşama kadar eşşek gibi çalışsın..düşünsene kendini onun yerine koy..yemek yok,ilgi yok,hizmet yok,bi de üstüne asık suratlı bi karı adam napsın şimdi..

Ben şimdiden yol yapiyorum ..Bak diyorum bu ay yaptığım son ev işlerim..Allah nasip ederde hamile kalırsam kılımı kıpırdatmam artık..Garibim o da artık okadar istiyor ki sen hayırLısyla bi hamile ol da ben herşeyi yaparım diyor : )

Tedavi süresince bütün sıkıntıları ben çekiceğim için ondan da vicdan azabı çekiyor ..keşke diyor iğneler bana vurulsa : ))

hepımız aynı seylerı yasıyoz demekkı..
bı dogursak artık yaaa..
hamılelıgınde her ayı ayrı bı tantana..
bu ay demekkı adet sancısı cekme ayımız

allah nazardan korusun masallah bu telden yazmak ne sormuş ya pc rehin alindida

hakkında hayirlisi bacım

aminnnnn canımmmmmmmmmm benimm hepimizin hakında hayırlısı olsunnn ve Rabbimm en kısa zamanda hayırlısı ile sizinde hamişliklerinizi görmeyi nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepımız aynı seylerı yasıyoz demekkı..
bı dogursak artık yaaa..
hamılelıgınde her ayı ayrı bı tantana..
bu ay demekkı adet sancısı cekme ayımız

kız az kaldı doğumaaa kardeşim bana dediki bak bide aramızda dört gün var aynısı senin içinde geçerli yani , ablacım dedi en fazla 3 yada dört haftan kaldı dedi çünkü bebeklerin çoğu 38. haftada gelirmiş yani ocak sonu ile şubatın 20 si arası tetikteyiz sende öle kuzummm bak şimdi bu perşembe ayın 10 olucakk ee ne kaldıki şubata :)

aaaayyy yazık kız,kocan senı cok sevıyor valla..
inşallah hep boyle olursunuz..
allahım bıde bebenızı versın,sızden mutlusu olmaz artık hayatta..
benım kocam bı ınce oluyor,bı kalın
ama azcık ılgı göstermem lazım sanırım..
anam noolcak bızım bu halımız,o benden ılgı bekler,ben ondan

ay hadi inşallahh bitanemm Rabbimm o güzel tatlı yuvanıza inşallahh bi lokum katarda tadından yenmez artık aminnnnnnnnn

kız banada oyle dıyorlar..doktorum bıle dedı 10 subattan sonra hazır olun dıye..
zaten ılk bebekler erken gelırmıs..bıde kız bebekler erken gelırmıs..
bende ıcımden dıyorum son 1 ayım dıye..
uleen bı gecelık alamadım ya kendıme
bı o eksık bak:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…