Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunaydınlaaaaaaaaaarr....
yaaa hamıle kızlar bıse sorcam..
bu yalancı sancı neye benzıyor..
benım adet olcakmıs gıbı bı hıssım var dunden berı..
öyle bı sancıya benzıyomu kı???
ama hafıften..öyle buram buram adet sancısı gıbı bıse yok..

canım ben de ara ara alttan bıcak saplanıyo hareket edemiyorum bıcak saplanınca ama bi kac saniye içinde geciyo bir de adet olcakmısım gibi hafiften agrılarım var sanırım bu bilmiyorum ki bir de geceleri oluyo bu adet agrısı gunduz olmuyo

aaayy bılmıyorum valla hamıle olmasam sımdı ped koyacam..
bagırsaklarım bıle ekstra calısmaya basladı,hersey sankı adet olacam gıbı:S

bu arada aksam cmylmz fundamental a gıtcez..
gulmekten dogurmaya kalkmam umarım..
neyse ben yemeklerımı hazırlıyım,sonra banyoya gırım kendımı hazırlıyım..

daha 48 gunumuz var kız rahat rahat gul:)) kolay gelsin, agrımın oldugunu soyleyince dr, nst ye bagladı gecn hafta ama sancı cıkmadı normal rahim agrısı galiba.

Amin amin cnm inş hep beraber sevinecez çünkü sende tedavidesin sende bi adım yakınsın artık..

Bende adetin 2.günü gittim..alttan muayene edip yumurta durumunu kendi dillerince yorumlayıp bilgisayara kaydetti..sonra pazartesi gittiğimde ne kadar artış var ya da artış olmadıysa sanırım ilacın dozunu arttırcak..

Benim ilaçlarımda göbişten vuruluyor cnm..ama benimkinin adı me.. ile başlıyor unuttum şimdi seninkinden değil..bi de bi tane daha var kalem şeklinde yine o da göbekten vuruluyor..

Seninkide mi göbekten vuruluyor ?

Benimkileri eşim vuruyor ..ben kendi kendime yapamıyorum yaa..acımıyor ama yinede tırsıyorum tabi insanın kendi kendine iğne yapması bi garip oluyor..

Canım hamileliğin başından beri yatmak zorunda olanlar var..Az daha sabret senin çok kalmadı zaten..Yatıver sanki nolcak..Sağlıkdan önemli bişey var mı..Bırak işler kalsın..

Karnındaki mucizenin kıymetini bil..Kendine dikkat et..Al abdestini oturduğun yerden kuran oku,kitap oku...ne bilim elişleri yapıyosan onlarla uğraşş..

HAdi cnm ALLah yardımcın olsun..

Tünaydın Milancım,

Valla bende de o his oluyor artık. Ama bildiğin sancıda giriyor kramp gibi yani. Geçen gün yolda yürüyordum oturuverdim kaldırıma doğuruyorum sandım. Allahtan annemler vardı yanımda. Ay-gün sancıları diyor annem tabi onlar biliyorlar. 5 dk falan oturdum geçti.

Bende çok kötü grip oldum ya boğazımda berbat. Burnumu bırakın gözlerim bile akıyor. Kafamı kaldırcak halim yok dr.uma da yarın gitcem ilaç verir belki ama ben içmek istemiyorum yaa. portakal suyu sahlep falan idare etmeye çalışıyorum.

Eslem bacımmmmmm tedavın hayırlı uğurlu olsun bitanem
bı rastlaşıp soyleyemedım ayy nasıl gıdıyo anlatsana bıraz moral olsun banaaa
Bu arada benım adetım bugun ıtıbarıyle 12 gun gecıktı 1 hafta once test çözmüştüm negatifi görmüştüm sanırım ytıne gecıktı offff persembe doktoruma randevu aldım

selam kizlar bugun pek kimse gelmez biliyorum...
bende kac gundur dogru duzgun gelemiyom kaynim bizde simdi gitti burnuna taktiklari seyi cikarmaya birazdan gelirler yine.
benim kirmizilar hala gelmedi ha geldi ha gelecek derken bi bakiyom hala gelmedi dun testde cozdum negatif en gec 33 gune olurdum ben bugun 35 bisey yoksa gelsin ya bekletmesin.benim beynim rahatta kocam beyin gucuyle erteliyo bu kirmizilari galibaisrarla gelmicekler diyobakalim bi gelsinde doktora gidicem kac ay oldu duzen bulamadi bi turlu oysa bu ay 14.gunde yumurta sivisini gordum ondan sonra 28 gunde olamam lazimdi ama sonrasinda 18 ve 21 gunlerdede gordum yumurtalar seriyemi bagladi neoyle belirsiz olarak bekliyom dikkat et bebise bacim isler her turlu yolunu bulur

tedavi hayirli ugurlu olsun insallah guzel haberler bekliyok

Sağolasın cnmmmm benim..

Ya ben ara ara giriyorumda seni göremiyoruz bi türlü..12 gün gecikme ne demek yaa belki hamilesindir kuzu sen bi daha yap o testi bence..İnş tüp bebek için biriktirdiğiniz paraları doğum alışverişe harcarsınız : )

Valla bendeki gelişmeleri hep yazıyorum zaten paylaşıyorum burda..Daha yolun başındayız..İğneler devam edecek bi süre..

Ama sabırsızlıkla transferi bekliyorum tabiki..Düşünsene tutmasada geçici olarak anne olmuş oluyorsun..içinde bi can taşıcaksın ki inş 9 ay sürer de hayırlısıyla bi evlat sahibi olurum ya da evlatlar : )

Hergün 7 buçukla-8 arası iğne saatlerim..düzenli olarak aynı saatte vurulması çok önemliymiş..

Bu yüzden bu saatlerde evde olma zorunluluğum var..Bi yere gittiğimde erken kalkmak zorunda kalıyorum..bi de bu iğne tedavim süresince misafir çağırmamaya çalışıcam..o da sıkıntı olacak çünkü..

Tabi kimse bilmediği için bu tarz sıkıntılar oluyor napalım idare edeceğuk..hepsi toplam 15-18 gün falan sürüyor sonrası malum test için 12 gün beklicen..

Böyle işte yavru..ALLah sonumuzu hayır etsin inş..

seray yazıyorum ama kımbılır ne zaman gırcende cevap vercen yada belkıde hıc görmıcen yazdıgımı..
sonuc olarak senın nasıl doguracagın bellı oldu mu?
senın bebıs dönmus muydu?
benımkı dönmedı hala öyle hıssedıyorum,mıdemdekı kafası oraya saplandı kaldı
carsamba doktora gıtcem yıne..ılk kez nst ye baglancam..
ooff cok korkuyorum artık hastaneye gıtmekten yaaaa:18::18:

selam kizlar bugun pek kimse gelmez biliyorum...

tedavi hayirli ugurlu olsun insallah guzel haberler bekliyok

İnş bebişim .. Garip bi ruh hali içindeyim..Hep olumsuza alıştırıyom kendimi ki çok üzülmeyim diye..

Umarım 2013 hepimize uğurlu gelir yaa..Kurudu len topic

poooff bosuna hazırlanmısım..fundamentale gıdemıyoz
bılet sırası taa yollara taşmış..hafta ıcıne kaldı artık oda..
neyse sutlu ırmık tatlısı tarıfı bulmam lazım sımdı..

kocam benden sıkayetcı,bırazda haklı tabı..ama bende haklıyım yaniii
hergun tatlısını yapıyorum..evde meyve,cerez falanda oluyor,aksam gelırken alıyor falan..
ama ben aksam yemegınden sonra hıc onları alıp adama hızmet etmıyorum..
yanı ben beklıyorumkı ne yemek ıstıyorsa o soylesın ben getırım..
o ıse benden hızmet bekler dururmus..
dun aksam bı patlama yaptı bu konuda
ee ama durduk yere tatlı yada meyve getırdıgımde hıc dogru duzgun yemıyorkı..
oyuzden bende beklıyorum canı ısteyınce soylesın dıye..
gıcık ettı benı

İnş bebişim .. Garip bi ruh hali içindeyim..Hep olumsuza alıştırıyom kendimi ki çok üzülmeyim diye..

ikizlerın hayatı degıscekmıs kız 2013 de..
yenılıklerle karsılascakmısız hep..
özellıkle iş ve evlılık konusunda yenılık olcakmıs..
ben her ıkısınıde yasıcam sanırım..hem bebek gelcek,hem kocam ısten kovulcak martta
haa bıde ayrılıklar olabılırmıs..onu saymak ıstemıyorum sıklar arasında..
bıze bu kadar yenılık yeter

Aynen odunum tarama kadar kırk servis yapıyorum yarım saat sonra acıktım yicek bişey yokmu der
bu smiley lern hepsini nerden bullucm? ssz
bende bir bulsam kullancam bolca hep kodunu ezberlediklerimi kullanıyor

Hicc sorma yaa artik bu yilin siftahini açsın biri

aa bende içimden heves etmiştim senin adına ne güzel gidecek diye...çünkü bugün bnm en sıkıcı günüm..malum koca çalışıyor ve arkadaşlarım eşleriyle geziyor bense evde hapis

Bi de ayıptır söylemesi temizlik,ütü,yemek,çamaşır..vs hepsi tam olduğundan yapacak iş de yok

Bizde de her akşam çay yanına abur cubur faslı var..meyve konusunda meyve özürlüyüz ben pek yemediğim için o da almaz eve meyve ..misafirden misafire : ) ya da cnm çok çekicek ki öyle..

Ama biz o konuyu paylaşıyoruz..Bazen çayı o koyar..ben hazırlığı yaparım ..tepsiyi o getirir falan..nasıl denk geliyorsa..Yemekde de öyle ben yaparım o hazırlar ya da o yapar ben hazırlarım..

Bi de diolarki eşinden sıkılmadın mı evin içinde olmasından sürekli..Nasıl sıkılayım ki adam her konuda hayat arkadaşı bana..Allah var hiç zorluğu yok..

Ama senin eşinde haklı şekerim..Adam herşeyi getiriyor bi önüne koyma kalıyor onuda bi zahmet yapıver cnm nolcak..Üşengeç karı adam sesini çıkarmayınca seninde işine geliyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…