aaaayyy yazık kız,kocan senı cok sevıyor valla..
inşallah hep boyle olursunuz..
allahım bıde bebenızı versın,sızden mutlusu olmaz artık hayatta..
benım kocam bı ınce oluyor,bı kalın
ama azcık ılgı göstermem lazım sanırım..
anam noolcak bızım bu halımız,o benden ılgı bekler,ben ondan
kız şimdik anlatamam kociş yanda her an kalk hadi gidiyoz dicekkondannn :) veeeeeeeeeeee ben gene cırcırımm yaaaaaaaaa DD bu arada doğumdan iki hafta önce bazı hamileler ishal olabiliyormuş doğuma hazırlık için bağırsak temizliği babında
kız banada oyle dıyorlar..doktorum bıle dedı 10 subattan sonra hazır olun dıye..
zaten ılk bebekler erken gelırmıs..bıde kız bebekler erken gelırmıs..
bende ıcımden dıyorum son 1 ayım dıye..
uleen bı gecelık alamadım ya kendıme
bı o eksık bak:S
aaay eveeet okudugum dogum hıkayelerınde hep ishal olmus kadınlar doguma yakın..
bende sımdı korkuyorum ıshal olmaktan
Bence bu son zamanlarınızda gösterebildiiğiniz kadar gösterin..Çünkü doğumdan sonra buna pek vaktiniz ve haliniz kalmayacak : )
Arkadaşımdan biliyorum ..kocası hep kıskanıyor hep bebekle ilgileniyosun benle hiç ilgilenmiyosun falan..
Siz her ne kadar bebekleri taşısanızda onlarda da babalık psikolojisi oluyor..
Unutmayın onlarda birer koca bebek
yaa ben varya sımdıden onun derdıne dustum..
kesın dıyorum dogumdan sonra hıc bırbırımızı gozumuz bıle görmıcek..
bırbırımıze vakıt ayıramıcaz..
bebegın olmasını gectım,evde kalabalık olur bı sure..
bebek görmeye gelenler gıdenler..
kaynanam o hevesle bızden cıkmaz artık zaten..
kocamla aynı yataga gırebılırmıyız acaba yogunlukta..
şimdiden lohusalık cekeyruuuuuum
bi an önce al tatlımm hallet işlerini çünkü emin ol iki hafta sonra baya ağırlaşcaz ve bebek doğum kanalına girmeye başlıcağı için baskı hissmiz yürürken daha fazla baskı hissedicez alt bölgemizde ben de hastane çantamı bu hafta içi tam anlamıyla hazırlıcamm
aynen yaa ilk ay yoğunluktann ama sonra ferhalayınca başlarız genee tam gaz hem buraya yazmaya hem kilitleri açmaya
yaa ben varya sımdıden onun derdıne dustum..
kesın dıyorum dogumdan sonra hıc bırbırımızı gozumuz bıle görmıcek..
bırbırımıze vakıt ayıramıcaz..
bebegın olmasını gectım,evde kalabalık olur bı sure..
bebek görmeye gelenler gıdenler..
kaynanam o hevesle bızden cıkmaz artık zaten..
kocamla aynı yataga gırebılırmıyız acaba yogunlukta..
şimdiden lohusalık cekeyruuuuuum
Amin amin cnm inş hep beraber sevinecez çünkü sende tedavidesin sende bi adım yakınsın artık..
Bende adetin 2.günü gittim..alttan muayene edip yumurta durumunu kendi dillerince yorumlayıp bilgisayara kaydetti..sonra pazartesi gittiğimde ne kadar artış var ya da artış olmadıysa sanırım ilacın dozunu arttırcak..
Benim ilaçlarımda göbişten vuruluyor cnm..ama benimkinin adı me.. ile başlıyor unuttum şimdi seninkinden değil..bi de bi tane daha var kalem şeklinde yine o da göbekten vuruluyor..
Seninkide mi göbekten vuruluyor ?
Benimkileri eşim vuruyor ..ben kendi kendime yapamıyorum yaa..acımıyor ama yinede tırsıyorum tabi insanın kendi kendine iğne yapması bi garip oluyor..
Bizde şöyle olur..Kadın doğum yaptıktan sonra illaki anne falan kalmaya gelir..Çünkü yeni anne daha tecrübesizdir..
Gelen gidenler için oturma odasında yatak açılır..Sonra anne de o odada kızıyla kalır..Çünkü acemi anne belki uyuya kalır gece ağlar sesiniz duymaz kusar da boğulur falan diye birinin yardımcı olması gerekir..alışana kadar en azından..
Artık ne kadar kalırsa..Kocada bu süre içinde kendini dışlanmış olarak yatak odasından tek kalır
bacımlar nabersiniz??? :)
hahahha bende kocamsız uyuyamam kız :) yani ilk gün kalsın kaynanan sonra gitsin :))anaaaaam bırakmama kocamı beeeeennn
hıc bıse yapmasakta oda benle yatsın yaaaaa..
ben uymam oyle kurallara banane..
kocam bebıs ben yatarız yatak odasında..ayrıca ben çıt sesıne uyanırım..
saat 2de kalkrık anca kahvaltı derken bi bakim dedim burdasınız :) kocam yanımda araba yarışı oynuyor :) az sonra koşmaya gitcez sahile :) 7 kilo almışım vermem gerek :) 52den 59 olmuşumıyıyız datlum..
hayırdır gezmelere gıtmedınız mı kocanla kız,bugun tatıl ya
inşallah yakınımdır canım :) bakalım hayırlısı... adetin ikinci günü gittiğimde bakacak galba ona göre dozunu vercek :) baya pahalı ilaçlar 340tl kutusu 2kutu istedi işte... neyse deger bebegim gelsinde :))
benimkide göbekten vuruluyormuş evet canım kocam vurur artık :))
Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhh
hahahha bende kocamsız uyuyamam kız :) yani ilk gün kalsın kaynanan sonra gitsin :))
saat 2de kalkrık anca kahvaltı derken bi bakim dedim burdasınız :) kocam yanımda araba yarışı oynuyor :) az sonra koşmaya gitcez sahile :) 7 kilo almışım vermem gerek :) 52den 59 olmuşum
bence hıc kalmasın..
suan bızım evde usuyor dıye kalmaya gelemıyor..
o cehennem sıcagında yasamaya alıskın cunku..
yazın bıle battanıye ısterdı benden..delı mı ne
belkı bızde donarsa,kalamaz
hayır yanı,benım evım sıcak bende kalın,cocuk hasta olur dıye tutturmasından korkuyorum..
kı zaten hamıle kaldıgımdan berı bu planı yapıyor..
lohusalıgım barı onn evınde cıksınmıs..
40 gun ben senle,istesemde lohusalıktan hıc cıkamamkı
sankı benım gelenım gıdenım hıc olmıcak,kendı evıme..allaaaaaaaam yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?