Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bence bu son zamanlarınızda gösterebildiiğiniz kadar gösterin..Çünkü doğumdan sonra buna pek vaktiniz ve haliniz kalmayacak : )

Arkadaşımdan biliyorum ..kocası hep kıskanıyor hep bebekle ilgileniyosun benle hiç ilgilenmiyosun falan..

Siz her ne kadar bebekleri taşısanızda onlarda da babalık psikolojisi oluyor..

Unutmayın onlarda birer koca bebek

aaay eveeet okudugum dogum hıkayelerınde hep ishal olmus kadınlar doguma yakın..
bende sımdı korkuyorum ıshal olmaktan

bi an önce al tatlımm hallet işlerini çünkü emin ol iki hafta sonra baya ağırlaşcaz ve bebek doğum kanalına girmeye başlıcağı için baskı hissmiz yürürken daha fazla baskı hissedicez alt bölgemizde ben de hastane çantamı bu hafta içi tam anlamıyla hazırlıcamm

aaay eveeet okudugum dogum hıkayelerınde hep ishal olmus kadınlar doguma yakın..
bende sımdı korkuyorum ıshal olmaktan

hehe beni düşün bide iki hafta sonra ise 36 +0 da ayyy Allah korusunn annemm bekle emi 38. haftayı o tarihden sonra ne zaman gelirsen gel kuzummmmm vaktinde gelinnnn emi annelerinin güzel melekleri

yaa ben varya sımdıden onun derdıne dustum..
kesın dıyorum dogumdan sonra hıc bırbırımızı gozumuz bıle görmıcek..
bırbırımıze vakıt ayıramıcaz..
bebegın olmasını gectım,evde kalabalık olur bı sure..
bebek görmeye gelenler gıdenler..
kaynanam o hevesle bızden cıkmaz artık zaten..
kocamla aynı yataga gırebılırmıyız acaba yogunlukta..
şimdiden lohusalık cekeyruuuuuum

aynen yaa ilk ay yoğunluktann ama sonra ferhalayınca başlarız genee tam gaz hem buraya yazmaya hem kilitleri açmaya

bende hazırlıyım..oooff hıcte hazırlayasım yok nıyeyse:S
ben en cok o alt tarafımdakı baskıyı hıssetmek ıstıyorum..
cunku en azından ozaman dönmus oluyor,kafası altta oldugundan oyle baskı olusuyor..
ama benım karnım hala dikine gıdıyor..
zaman gectıkce donme sansıda azalıyor..
sezeryana dogru adım adım ılerlıyorum sanırım..

aynen yaa ilk ay yoğunluktann ama sonra ferhalayınca başlarız genee tam gaz hem buraya yazmaya hem kilitleri açmaya

şu dogum olayını atlatsak..
herkeslerde bebege alıssa..
havalarda az ısınmaya baslasa..
işte ozaman hersey daha guzel olacak
suan sıkıntılı bı bekleyıs var..
ben en cok kaynanamla muhattap olcam dıye daralıyorum sımdıden..
bebegım ve kocamla hıc yalnız kalamıcam sankı gıbı gelıyor yaaaaaaa

Bizde şöyle olur..Kadın doğum yaptıktan sonra illaki anne falan kalmaya gelir..Çünkü yeni anne daha tecrübesizdir..

Gelen gidenler için oturma odasında yatak açılır..Sonra anne de o odada kızıyla kalır..Çünkü acemi anne belki uyuya kalır gece ağlar sesiniz duymaz kusar da boğulur falan diye birinin yardımcı olması gerekir..alışana kadar en azından..

Artık ne kadar kalırsa..Kocada bu süre içinde kendini dışlanmış olarak yatak odasından tek kalır

inşallah yakınımdır canım :) bakalım hayırlısı... adetin ikinci günü gittiğimde bakacak galba ona göre dozunu vercek :) baya pahalı ilaçlar 340tl kutusu 2kutu istedi işte... neyse deger bebegim gelsinde :))

benimkide göbekten vuruluyormuş evet canım kocam vurur artık :))

Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhh

anaaaaam bırakmama kocamı beeeeennn
hıc bıse yapmasakta oda benle yatsın yaaaaa..
ben uymam oyle kurallara banane..
kocam bebıs ben yatarız yatak odasında..ayrıca ben çıt sesıne uyanırım..

anaaaaam bırakmama kocamı beeeeennn
hıc bıse yapmasakta oda benle yatsın yaaaaa..
ben uymam oyle kurallara banane..
kocam bebıs ben yatarız yatak odasında..ayrıca ben çıt sesıne uyanırım..
hahahha bende kocamsız uyuyamam kız :) yani ilk gün kalsın kaynanan sonra gitsin :))

ıyıyız datlum..
hayırdır gezmelere gıtmedınız mı kocanla kız,bugun tatıl ya
saat 2de kalkrık anca kahvaltı derken bi bakim dedim burdasınız :) kocam yanımda araba yarışı oynuyor :) az sonra koşmaya gitcez sahile :) 7 kilo almışım vermem gerek :) 52den 59 olmuşum

Amin cnm..Valla benimde gözümde değil hayırLısıyla gelsinde napalım para yine kazanılır ALLahın izniyle..Bende bilezik bozacam bak..Seninki inş 340tl ye gelir : ) Benimki 5buçuk milyara : ))

Napalım hacı millet bedavaya bebek sahibi oluyoken bizimkiler kıymetli ya daha gelmeden masraf ettiriyolar bize : )

Allah bi kerede nasip etsinde önemli değil gerisi..Bazen okuyorumda 6.kez falan tüp bebek yaptıran var..Bizde böyle imtihan olabiliriz sonuçta..

Hadi bakalım senin tedavinde hayırLısyLa sonuçlanır inş..Ne zaman başlican iğnelere?

hahahha bende kocamsız uyuyamam kız :) yani ilk gün kalsın kaynanan sonra gitsin :))

bence hıc kalmasın..
suan bızım evde usuyor dıye kalmaya gelemıyor..
o cehennem sıcagında yasamaya alıskın cunku..
yazın bıle battanıye ısterdı benden..delı mı ne
belkı bızde donarsa,kalamaz
hayır yanı,benım evım sıcak bende kalın,cocuk hasta olur dıye tutturmasından korkuyorum..
kı zaten hamıle kaldıgımdan berı bu planı yapıyor..
lohusalıgım barı onn evınde cıksınmıs..
40 gun ben senle,istesemde lohusalıktan hıc cıkamamkı
sankı benım gelenım gıdenım hıc olmıcak,kendı evıme..allaaaaaaaam yaaaaaa

saat 2de kalkrık anca kahvaltı derken bi bakim dedim burdasınız :) kocam yanımda araba yarışı oynuyor :) az sonra koşmaya gitcez sahile :) 7 kilo almışım vermem gerek :) 52den 59 olmuşum

bi koşu atiim şu kıloyu dıyosun haa
ulen ne guzel eskıden hep 5 kılo vermem lazım derdım..
şimdi 20 kılo verınce anca o 5 kılo fazlalıklı halıme dönuyorum

ha ha

gelsin hizmet yapsın gitsin .. gerçi senin anne çalışıyor o kalamayacağına göre bu görevi kaynanan üstlencek sanırım..ama akıl var mantık var insan nasıl rahat etsin kaynanayla..yerinden kalkamicaksın bişey buyurmaya çekinirsin bişey söylersin alınır falan sonra durda uğraş..

Ya Allah kolaylığını verir bence..herkesin anası babasımı yanından yapan nasıl yapıyor..he takıldığın yerde kk burda zaten : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…