Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amin canım rabbim hep güldürsün yüzünü rabbim olmayan herkese tez zamanda yaşatsın o duyguyu inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 13.30 daki sonucunuda merakla bekliyorum canım aaaay heyecan yaptım benim bata da 3 gün var bende mi bi test yapsam :18:

ah bendeki alerjik riniti sorma kronikleşti artık. şimdi spreyleride kullanmıyorum. zaten bi işede yaramıyorlar. tuzlu su falan yapıyorum aklıma geldikçe ama o zamanda kan akıyor burnumdan. 2 haftadır gece uyuyamıyorum. zerre nefes geçmiyor ikisindende. ağzımla almayıda beceremiyorum. sinüzitte azdı tabi tıkanınca kanallar. gözlerimi açamıyorum ağrıdan. burnuma acı biber atmışsın gibi acıyor nefes almaya çalıştıkça. doktora gitsem bilemedim. bişey çekerlermi çekmeden tedavi verir mi? tabi sinüzitte antibiyotik şart. onu da almamak için elimden geleni yapıyorum ama artık dayanamıycam sanırım. kulaklarım bile ağırmaya başladı. yüzümde bir ağırlık kaşlarımı elmacık kemiklerimi taşıyamıyorum. ay bi alerjik rinitten başladım ne çok yazdım.. hani insanın neresi ağrıyorsa canı ordaymış derler ya. ama nefes alamamak gerçekten çok kötü başım kütük gibi bugün. üstelik kimyacıyım. bütün gün asitleri kaynatıp duruyorum .Allah sonumu hayır etsin.

ben iğne vurulmak için erken yaptım canım..
eğer böyle bir sorunum olmasaydı beklerdim..
rabbim evlatla sınamasın kimseyi...
daha erken olduğu için hcg düşük çıkar büyük ihtimal,ama inşallah artar....batmalardan şüphelendim,test yaptm..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim ecemcim. iyi düşünelim iyi olsun inşaaaaallah geliyodur bebişşşş. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

oof ben hiç belirtiden de anlamıyorum ki canım batma dediğin tam olarak nasıl oluyor ki ben adet olcam gibi arada ağrım oluyo ama sonra geçiyo kısa süreli bi ağrı. genelde bi belirtim yok diye düşünüyorum.varsada ben bilmiyorum:44: hayırlısı artık... inşallah değerin artar ve kavuşursun meleğine canım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim ecemcim. iyi düşünelim iyi olsun inşaaaaallah geliyodur bebişşşş. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
saol duygu inşallah...inan öğrenince şuradaki arkadaşlarımın hepsinin hamilelik haberini görmeyi nasib et Allah ım diye dua ettim...çevremdeki çoğu insandan daha çok destek oldular..hepsinden Allah razı olsun....

canım allah razı olsun
Duygucum kayınvalıdemın su an oturdugu evde halaları zaten hakkımızı tekrar ıstıyoruz dıye mahkemelık sürüyor hala.O yuzden yenı ev alındı onun için bız yardım ettık mahkeme ne zaman bıterse o zaman aldıkları eve tasınacaklar
bırde benım oturdugum ev var oda kayınvalıdem ustune onuda işte bıze vereceklerdı olaylar bu haddeye geldı ne diyeyim Allah büyükkk

sen hiç belirtilere takılma canım,günün geçsin...ben biraz erken öğreneyim tedbirimi alayım diye dinledim kendimi,ama bence sadece adetini bekle...bu yıl hepimizi güldürür umarım

ecemcimmmm çok sevındım moralımı düzelttin valla
Bu soğuk kış gününde sıcacık bir haber verdin bize
Rabbim kucağın almayı nasip etsin inşallah

ecemcimmmm çok sevındım moralımı düzelttin valla
Bu soğuk kış gününde sıcacık bir haber verdin bize
Rabbim kucağın almayı nasip etsin inşallah
saol canım benim..
bir kaç ay dolmadan inanamycam sanırım.ya da kucağıma almadan..
ilk öğrenince edilen dua makbul dür diyolar hepinize ettim inşallah kabul olur

aaaaayyy kızlarr önce gecmısı okiiim,sonra girim dedım ama dayanamadım ecemın hebarıne..
allaaahım ınsallah gercekten hamılesındır eceeeeemm..
ama olmasan cızgı sılık cıkmaz hıc..
kesınlıkle hamılesın yaaaaaaaaaaa
dur erken sevınmıyelım yınede ama ınsallah bebiş vardır yaaaaaaaaaaaa

Hapşırırken tutmuyorum zaten genelde. Ama gece nasıl hapşurdum hatırlamıyorum canım ya. Belkide tutmuşumdurda ondan daha şiddetli bi ağrı girmiş olabilir. Daha hareketlerini hissedemediğim için korkuyorum, şimdi doktor kontrolü yaklaştıkça heyecan dorukta; doktor ultrasona bakana kadar dım tıs dım tıs benim kalp, arka fonda çalan müzik de bu

Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin 13:30da. Benim öğle aram o saatlerde bitiyor, heyecan yaptım bak şimdi, idrarda çıktıysa inşallah kandada güzel bir değer çıkacaktır. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hadi bakalım heyecan dorukta Doktoru da hep pozitif bakanlardan seç. Ben mesela bazı konularda güvenemesemde doktoruma tam olarak, anlayışı güzel, moral veriyor, canımı sıkmıyor, kafama takmamı engelliyor, o yüzden değiştirmiyorum. Şimdi giderim başka doktora benim moralimi bozacak bişi söylerse moralim bozulur, tekrar tekrar doktor arayamam. o yüzden sadece geçen sene ablamın gittiği doktor var memlekette, 2-3 kere ona gitmeyi planlıyorum birde kontrol olarak. O da pozitif bi doktor diyordu ablam.

bu arada özgee kaynananlar cok kurnaz..
eşler bosanınca sadece evlıyken bırlıkte edındıklerı mallar yarı yarıya bölunuyor..
yanı bu evı onlar sıze vereceklerı ıcın,edınılmıs mal olmadıgından,dırek kocanın ısmı yazıyorsa sadece onun malı oluyor..
sen hak sahıbı olmuyorsun..mıras gıbı bısey yanı..

allahım yaa nasıl anne babalar var dıcem ama benım kocamın anne babası senınkınden beter..
senınkıler en azından ogullarını kayırıp,senınle derde dusmusler..
benımkılerın gözunde ogulları bıle yok:S

inşallah canım vardır..
daha 4 gün falan var adete..ama 2.düşükten sonra sapıttı tam gününde olmuyor...batmalar sevindiriyor beni,sanki orada bişey varmış gibi sabah çöpte tekrar baktım teste silik çizgim duruyor..

Allah razı olsun canım
idrarının renginde değişim yada gögüşlerde değişiklik oldu mu?
idrar rengim koyu ama ilaç içtiğimden tam emin olamadım..ama göbek altı sağ tarafta böyle hafifçe parmağınla dokunursun gibi batmalar var..beni o şüphelendirdi..bide uyku hali :S

mıyopı hasurunca kasıgında batma olan senmıydın?
bı telasla gecmısı okudum kım naaaptı karıstırmıs olabılrım
benımde oyle oluyordu hep,hapsurunca bıcak saplanıyordu sankı,öyle kıtlenıp kalıyordum acıdan..
sanıyordum bebege bıse oldu kesın..
ama hıcbıse olmuyormus gördugun gıbı hala saglamız cok sukur

haa bıde ben o dönem cok hapsuruyordum..
bı rıvayete göre hapsurarak rahım kendını kasıp acıp genısleterek,dogum ıcın hazırlanıyormus..

İnan millan artık gözümde malım olsun evim olsun hiçbirşey yok
allahıma bin şükür olsun yarın bi gün benim tarafımdan kalacak bi kaç daire var o haddeye gelse Allahım göstermesin
Allahım ağzımızın tadını bozmasın
Hem eşim satış olarak göstercem dedi noterde annemden satıs almışım gibi kaynanam kurnazsa oğlu ondanda kurnaz kılıfına uydurur ya ben malda mülkte değilim Allah korkusu olmayan insanlardan herşey gelir insanın başına benden evliliğimden uzak dursunlar yeter

ecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy nasıl duygulandım şimdi ((
Rabbim yüzünü güldürsün tatlım yaaaa
inşallah topiğin yeni yıl bebeği geldi kızlar
darısı diğer kardeşlerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…