amin canım rabbim hep güldürsün yüzünüinşallah yağmurcum..
kötü tecrübelerden sonra tedirginim..
adetime 4 gün var daha..
ama trt 1 de çocuğu olmayan anneleri izleyince tutamıyorum kendimi..her konuşanla ağlıyorum..rabbim bugün ağlatıyor,sonunda güldürsün inşallah..
kızzzzzz ben de alerjik rinit var hapşırma rekortmeni derler bana çevremben de her hapşırmam da aynı şeyi yaşıyorum bende mi hamileyim kiiiiii
Dün akşam bu olaylardan sonra annem diyoki kızımmm rabbim bu ay yüzünü güldğrecek inşalahh bu olaylardan sonra o şekilde güleceksin diyoo inşallah bakalımmm
ben iğne vurulmak için erken yaptım canım..amin canım rabbim hep güldürsün yüzünürabbim olmayan herkese tez zamanda yaşatsın o duyguyu inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 13.30 daki sonucunuda merakla bekliyorum canım aaaay heyecan yaptım benim bata da 3 gün var bende mi bi test yapsam :18:
güzel haber vereyim de topiğe can gelsin:))
kızlar akşam test yaptım ikinci silik çizgiyi gördüm
bugün doktora smear için gidecektim ama hamileyimdir diye yaptrmadım kanama olabailiyomuş..
ultrasonda bakmadı,kan testi verdim 13.30 da sonucu çıkacak kesin varmı diye..birde iğne falan çokta kanıtlanmamış şeyler deyince azıcık üzüldüm..zaten o kadına bidaha gitmycem..eski doktorumu seviyorum...
ağlaya ağlaya yazdım kızlar,trt 1 de çocuğu olmayan bir koca mektup yazmış çok üzüldüm...2.düşükte bile bu kadar ağlamamıştım...Allah isteyen herkese yaşatsın
oof ben hiç belirtiden de anlamıyorum ki canım batma dediğin tam olarak nasıl oluyor kiben iğne vurulmak için erken yaptım canım..
eğer böyle bir sorunum olmasaydı beklerdim..
rabbim evlatla sınamasın kimseyi...
daha erken olduğu için hcg düşük çıkar büyük ihtimal,ama inşallah artar....batmalardan şüphelendim,test yaptm..
saol duygu inşallah...inan öğrenince şuradaki arkadaşlarımın hepsinin hamilelik haberini görmeyi nasib et Allah ım diye dua ettim...çevremdeki çoğu insandan daha çok destek oldular..hepsinden Allah razı olsun....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim ecemcim. iyi düşünelim iyi olsun inşaaaaallah geliyodur bebişşşş. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
çok güzel çok duygulu yazmışsın eslemcim. en güzeli de bunun senin ve eşinin suçu değil bir imtihan olduğunu bilmen. evet çocuk çok başka birşey. olduğunda ana baba sevgisinin bile önüne geçiyor. ama yüce rabbim sabrımızı imanımızı bir şekilde imtihan ediyor. inşallah hepimiz bu farklı imtihanları sabırla başarıyla geçeriz. en acı sınav evlat acısı galiba. hafta sonu akrabamın yaşadığı acı kayıpta bir türlü kendimi onun yerine koyamıyorum. ben gidemedim cenazeye dayanamam dedim. hem tedavi sürecinde kızını o acılar içinde gördü, hem de kaybını..çok ta metanetliydi diyorlar. ben olabilirmiydim bilmiyorum. sadece metanetine imreniyor ve Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın diyorum
sen hiç belirtilere takılma canım,günün geçsin...ben biraz erken öğreneyim tedbirimi alayım diye dinledim kendimi,ama bence sadece adetini bekle...bu yıl hepimizi güldürür umarımoof ben hiç belirtiden de anlamıyorum ki canım batma dediğin tam olarak nasıl oluyor kiben adet olcam gibi arada ağrım oluyo ama sonra geçiyo kısa süreli bi ağrı. genelde bi belirtim yok diye düşünüyorum.varsada ben bilmiyorum:44: hayırlısı artık... inşallah değerin artar ve kavuşursun meleğine canım
ben iğne vurulmak için erken yaptım canım..
eğer böyle bir sorunum olmasaydı beklerdim..
rabbim evlatla sınamasın kimseyi...
daha erken olduğu için hcg düşük çıkar büyük ihtimal,ama inşallah artar....batmalardan şüphelendim,test yaptm..
saol canım benim..ecemcimmmm çok sevındım moralımı düzelttin valla
Bu soğuk kış gününde sıcacık bir haber verdin bize
Rabbim kucağın almayı nasip etsin inşallah
saol canım benim..
bir kaç ay dolmadan inanamycam sanırım.ya da kucağıma almadan..
ilk öğrenince edilen dua makbul dür diyolar hepinize ettim inşallah kabul olur
önemli birşey olduğunu sanmıyorum miyopicim. ama hapşırma ciddi bir şey. hatırlarsan bir ara hamile bir bayan tuttuğu için vefat etmişti. sancın krampın normal çünkü beyinde basınç oluşuyor. ben hamile olmazken bile hapşırınca içim acıyor sanki. hapşırırken kalp duruyormuş sonra tekrar çalışıyormuş zaten çok yaşa dememizde ondan.. sen kendini tutma sıkma. ama içinide ferah tut.
bugün doktora smear için gidecektim ama hamileyimdir diye yaptrmadım kanama olabailiyomuş..
ultrasonda bakmadı,kan testi verdim 13.30 da sonucu çıkacak kesin varmı diye..birde iğne falan çokta kanıtlanmamış şeyler deyince azıcık üzüldüm..zaten o kadına bidaha gitmycem..eski doktorumu seviyorum...
ağlaya ağlaya yazdım kızlar,trt 1 de çocuğu olmayan bir koca mektup yazmış çok üzüldüm...2.düşükte bile bu kadar ağlamamıştım...Allah isteyen herkese yaşatsın
inşallah canım vardır..aaaaayyy kızlarr önce gecmısı okiiim,sonra girim dedım ama dayanamadım ecemın hebarıne..
allaaahım ınsallah gercekten hamılesındır eceeeeemm..
ama olmasan cızgı sılık cıkmaz hıc..
kesınlıkle hamılesın yaaaaaaaaaaa
dur erken sevınmıyelım yınede ama ınsallah bebiş vardır yaaaaaaaaaaaa
idrar rengim koyu ama ilaç içtiğimden tam emin olamadım..ama göbek altı sağ tarafta böyle hafifçe parmağınla dokunursun gibi batmalar var..beni o şüphelendirdi..bide uyku hali :SAllah razı olsun canım
idrarının renginde değişim yada gögüşlerde değişiklik oldu mu?
bu arada özgee kaynananlar cok kurnaz..
eşler bosanınca sadece evlıyken bırlıkte edındıklerı mallar yarı yarıya bölunuyor..
yanı bu evı onlar sıze vereceklerı ıcın,edınılmıs mal olmadıgından,dırek kocanın ısmı yazıyorsa sadece onun malı oluyor..
sen hak sahıbı olmuyorsun..mıras gıbı bısey yanı..
allahım yaa nasıl anne babalar var dıcem ama benım kocamın anne babası senınkınden beter..
senınkıler en azından ogullarını kayırıp,senınle derde dusmusler..
benımkılerın gözunde ogulları bıle yok:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?