Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tamda gününde gelmişim arkadaşınız inşallah hamiledir onu çok ii anlayabiliyum

biz de o kadına gitmeyelim dedik eşimle..2 tane erkek doktor var onlarla devam edicem..doktor çok önemli..kadına dedim ki bende pıhtılaşma var,diyoki kimde yok ki..artık pıhtılaşması olmayan çok az..bu iğnelerde para tuzağı diyor.etkisi kanıtlanmış bişey değilmiş.iyi de ben o zaman nasıl çocuk sahibi olucam..kanı sulandırıyor işte,banada lazım olan o...

evet canım gece hapşurunca oldu, çok korktum o kadar bi ağrı saplanmamıştı hiç. ama saolun hepiniz bişi olmuyor deyince rahatladım. Allahım sağlık sıhhat versin bebişlerimize, olmayan arkadaşlara da bu duyguyu hayırlısıyla tez zamanda tattırsın inşallah.

evet satıs olarak görunurse senınde hakkın oluyor..guzel fıkır..
sımdıde mal derdıne düşmüşler,sanırım onlar ogullarına bıse olursada sana kalmasın hıcbıse ıstıyorlar..
olsun boyle olması ıyı olmus bence..gercek yuzlerını görmus oldunuz en azından..

bir sürü arkadaşım vr sürekli iğne vurunarak bebek sahibi oldular olmadan nasıl olucak ki

dün akşam aklıma ne geldi biliyormusun ben hamıel olsam bu kadın düşük yaptırır bana
oyle aciz oyle artniyet öyle Allah korkusu olmayan bı kadın tabi eşide
artık kestim alakamı eşimde arkamdaya bana bi şey olmaz
Allahın selamını verırım alırım ondan öteye geçmezzz
Bu arada kızlar bişi dicem kızmayın bananaaaaaaa

öske Allah akıl fikir versin ne diyeyim..ki sizin çocuk için tedaviye başlayacağınızı bile bile bunu yapıyolarsa vicdanları nasıldır bu insanların anlamdım..sen iyisimi bir süre uzak tut bu olaylardan kendini,eşine söyle haber bile getirmesin sana...

zaten umudum o iğne yaparak bebeği olanlar
senin bebğin var sanırım..2. yimi düşünüyosun

evt bir bebeğim var 7 aylık 2. bebeğim ilk bebeğimi kaybettim 3 gün yaşadı fazla anlatıpda sizleride üzmeyeyim çok zor bi süreçti ama Allahım yüzümüzü güldürdü şükür ama ilk yavrumun yeri her zaman ayrı tam anlamıyla yerini doldurmuyor 5 haz 2011 de ilk yavrumu kaybettim 5 haz. 2012de ikinci yavrumu kucagıma aldım çok şükür

hayirli gunler kizlar
ecemmm hayirlisin olsun canim cok sevindimallah saglikla dogurmayi nasip etsin
oskecim uzme kendini onlardan kokten kurtuldun

bacilar benimde dun sacma bi lekelenmeyle bugun kirmizilar geldi ama tuhaf bi sekilde zaten sanki dayak yemis gibiydimgece uc defa sicradim nefes alamiyodum biraz sogukta aldim galiba neyse persembeye randevumuz var doktora gitcez benim kurtaji yapan doktora
bakalim ne olcak?

Eşim hayatta annesınden bana laf tasımaz benden de ona bayılıyorum bu huyuna öldürsen agzından laf alamazsın
Diyorum ya Ecemcim Allah ıslah etsın bunları

özge bıse dıcem kızmayın bana dedın...
de daaaaaaaaaa hadıııııı

ben de iki kayıp yaşadım..
ama dedğin gibi ilki çok farklı oluyor..gerçi ben 2 aylık hamileyken kaybettim ama hala lafı geçiyor..hala merak ediyorum doğsa nasıl olacağını...ne bileyim..rabbimin bir bildiği vardır elbet.

Eşim hayatta annesınden bana laf tasımaz benden de ona bayılıyorum bu huyuna öldürsen agzından laf alamazsın
Diyorum ya Ecemcim Allah ıslah etsın bunları
benimkide bahsetmez ama özellikle bebek istediğimiz dönemde işinle ilgili bile olumsuz şeyleri paylaşma olurmu dedim..bence sizde onlar yokmuş gibi davranın..ki zaten eşin senin yanındaymış senin açından hiç sorun yok çok şükür..

özge bıse dıcem kızmayın bana dedın...
de daaaaaaaaaa hadıııııı

regl bugun ıtıbarıyle 14 gun gecıktı 30unda en son test çözdüydüm negatifti.
Test yapmaya korkuyorum negatifitr diye ilaç kullanıyorum ya yumurta geliştirici çok aksattığım oldu oda aksatınca şaşırtıyo adeti offff Allahım sana geliyorummm:18::18:
reglım gecıktıgınden berı ara ara mıdem agzıma gelıyo baskada belırtım yok ıdararım koyu degıl bı zaman göğüslerim acıdı gectı hapşırırken batma fena var ne diyonuzzzz

saol muzmutum..
bu ara bende uyuduğumu anlamıyorum yorgun kalkıyorum..

gebelik testi yapsana o zaman

dün akşam dediğim şey eşime demekki hamile olsam şu an kadının korkusu bile olmazzzz
yazıkkk diyorum ne diyimm kızı da yok ama rabbim bi yerınden çıkarır bana yaşattıklarını

ben gün geçince test yapma taraftarıyım..
ona göre daha dikkatli davranırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…