biz de o kadına gitmeyelim dedik eşimle..2 tane erkek doktor var onlarla devam edicem..doktor çok önemli..kadına dedim ki bende pıhtılaşma var,diyoki kimde yok ki..artık pıhtılaşması olmayan çok az..bu iğnelerde para tuzağı diyor.etkisi kanıtlanmış bişey değilmiş.iyi de ben o zaman nasıl çocuk sahibi olucam..kanı sulandırıyor işte,banada lazım olan o...Hapşırırken tutmuyorum zaten genelde. Ama gece nasıl hapşurdum hatırlamıyorum canım ya. Belkide tutmuşumdurda ondan daha şiddetli bi ağrı girmiş olabilir. Daha hareketlerini hissedemediğim için korkuyorum, şimdi doktor kontrolü yaklaştıkça heyecan dorukta; doktor ultrasona bakana kadar dım tıs dım tıs benim kalp, arka fonda çalan müzik de bu
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin 13:30da. Benim öğle aram o saatlerde bitiyor, heyecan yaptım bak şimdi, idrarda çıktıysa inşallah kandada güzel bir değer çıkacaktır. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hadi bakalım heyecan doruktaDoktoru da hep pozitif bakanlardan seç. Ben mesela bazı konularda güvenemesemde doktoruma tam olarak, anlayışı güzel, moral veriyor, canımı sıkmıyor, kafama takmamı engelliyor, o yüzden değiştirmiyorum. Şimdi giderim başka doktora benim moralimi bozacak bişi söylerse moralim bozulur, tekrar tekrar doktor arayamam. o yüzden sadece geçen sene ablamın gittiği doktor var memlekette, 2-3 kere ona gitmeyi planlıyorum birde kontrol olarak. O da pozitif bi doktor diyordu ablam.
mıyopı hasurunca kasıgında batma olan senmıydın?
bı telasla gecmısı okudum kım naaaptı karıstırmıs olabılrım
benımde oyle oluyordu hep,hapsurunca bıcak saplanıyordu sankı,öyle kıtlenıp kalıyordum acıdan..
sanıyordum bebege bıse oldu kesın..
ama hıcbıse olmuyormus gördugun gıbı hala saglamız cok sukur
haa bıde ben o dönem cok hapsuruyordum..
bı rıvayete göre hapsurarak rahım kendını kasıp acıp genısleterek,dogum ıcın hazırlanıyormus..
İnan millan artık gözümde malım olsun evim olsun hiçbirşey yok
allahıma bin şükür olsun yarın bi gün benim tarafımdan kalacak bi kaç daire var o haddeye gelse Allahım göstermesin
Allahım ağzımızın tadını bozmasın
Hem eşim satış olarak göstercem dedi noterde annemden satıs almışım gibi kaynanam kurnazsa oğlu ondanda kurnaz kılıfına uydurur ya ben malda mülkte değilim Allah korkusu olmayan insanlardan herşey gelir insanın başına benden evliliğimden uzak dursunlar yeter
biz de o kadına gitmeyelim dedik eşimle..2 tane erkek doktor var onlarla devam edicem..doktor çok önemli..kadına dedim ki bende pıhtılaşma var,diyoki kimde yok ki..artık pıhtılaşması olmayan çok az..bu iğnelerde para tuzağı diyor.etkisi kanıtlanmış bişey değilmiş.iyi de ben o zaman nasıl çocuk sahibi olucam..kanı sulandırıyor işte,banada lazım olan o...
ecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy nasıl duygulandım şimdi((
Rabbim yüzünü güldürsün tatlım yaaaa
inşallah topiğin yeni yıl bebeği geldi kızlar
darısı diğer kardeşlerimize inşallah[/OUOTE]
benim herşeyim 3. de olmuştur..belki bu da öyle olur diyorum..
inşallah diğer bebek haberlerini de alırız,ve umarım benimki kimyasal falan değildr...
zaten umudum o iğne yaparak bebeği olanlarbir sürü arkadaşım vr sürekli iğne vurunarak bebek sahibi oldular olmadan nasıl olucak ki
evet satıs olarak görunurse senınde hakkın oluyor..guzel fıkır..
sımdıde mal derdıne düşmüşler,sanırım onlar ogullarına bıse olursada sana kalmasın hıcbıse ıstıyorlar..
olsun boyle olması ıyı olmus bence..gercek yuzlerını görmus oldunuz en azından..
öske Allah akıl fikir versin ne diyeyim..ki sizin çocuk için tedaviye başlayacağınızı bile bile bunu yapıyolarsa vicdanları nasıldır bu insanların anlamdım..sen iyisimi bir süre uzak tut bu olaylardan kendini,eşine söyle haber bile getirmesin sana...İnan millan artık gözümde malım olsun evim olsun hiçbirşey yok
allahıma bin şükür olsun yarın bi gün benim tarafımdan kalacak bi kaç daire var o haddeye gelse Allahım göstermesin
Allahım ağzımızın tadını bozmasın
Hem eşim satış olarak göstercem dedi noterde annemden satıs almışım gibi kaynanam kurnazsa oğlu ondanda kurnaz kılıfına uydurur ya ben malda mülkte değilim Allah korkusu olmayan insanlardan herşey gelir insanın başına benden evliliğimden uzak dursunlar yeter
zaten umudum o iğne yaparak bebeği olanlar
senin bebğin var sanırım..2. yimi düşünüyosun
hayirli gunler kizlarsaol duygu inşallah...inan öğrenince şuradaki arkadaşlarımın hepsinin hamilelik haberini görmeyi nasib et Allah ım diye dua ettim...çevremdeki çoğu insandan daha çok destek oldular..hepsinden Allah razı olsun....
öske Allah akıl fikir versin ne diyeyim..ki sizin çocuk için tedaviye başlayacağınızı bile bile bunu yapıyolarsa vicdanları nasıldır bu insanların anlamdım..sen iyisimi bir süre uzak tut bu olaylardan kendini,eşine söyle haber bile getirmesin sana...
ben de iki kayıp yaşadım..evt bir bebeğim var 7 aylık 2. bebeğim ilk bebeğimi kaybettim 3 gün yaşadı fazla anlatıpda sizleride üzmeyeyim çok zor bi süreçti ama Allahım yüzümüzü güldürdü şükür ama ilk yavrumun yeri her zaman ayrı tam anlamıyla yerini doldurmuyor 5 haz 2011 de ilk yavrumu kaybettim 5 haz. 2012de ikinci yavrumu kucagıma aldım çok şükür
benimkide bahsetmez ama özellikle bebek istediğimiz dönemde işinle ilgili bile olumsuz şeyleri paylaşma olurmu dedim..bence sizde onlar yokmuş gibi davranın..ki zaten eşin senin yanındaymış senin açından hiç sorun yok çok şükür..Eşim hayatta annesınden bana laf tasımaz benden de ona bayılıyorum bu huyuna öldürsen agzından laf alamazsın
Diyorum ya Ecemcim Allah ıslah etsın bunları
özge bıse dıcem kızmayın bana dedın...
de daaaaaaaaaa hadıııııı
saol muzmutum..hayirli gunler kizlar
ecemmm hayirlisin olsun canim cok sevindimallah saglikla dogurmayi nasip etsin
oskecim uzme kendini onlardan kokten kurtuldun
bacilar benimde dun sacma bi lekelenmeyle bugun kirmizilar geldi ama tuhaf bi sekilde zaten sanki dayak yemis gibiydimgece uc defa sicradim nefes alamiyodum biraz sogukta aldim galiba neyse persembeye randevumuz var doktora gitcez benim kurtaji yapan doktora
bakalim ne olcak?
regl bugun ıtıbarıyle 14 gun gecıktı 30unda en son test çözdüydüm negatifti.
Test yapmaya korkuyorum negatifitr diye ilaç kullanıyorum ya yumurta geliştirici çok aksattığım oldu oda aksatınca şaşırtıyo adeti offff Allahım sana geliyorummm:18::18:
reglım gecıktıgınden berı ara ara mıdem agzıma gelıyo baskada belırtım yok ıdararım koyu degıl bı zaman göğüslerim acıdı gectı hapşırırken batma fena var ne diyonuzzzz
benimkide bahsetmez ama özellikle bebek istediğimiz dönemde işinle ilgili bile olumsuz şeyleri paylaşma olurmu dedim..bence sizde onlar yokmuş gibi davranın..ki zaten eşin senin yanındaymış senin açından hiç sorun yok çok şükür..
ben gün geçince test yapma taraftarıyım..regl bugun ıtıbarıyle 14 gun gecıktı 30unda en son test çözdüydüm negatifti.
Test yapmaya korkuyorum negatifitr diye ilaç kullanıyorum ya yumurta geliştirici çok aksattığım oldu oda aksatınca şaşırtıyo adeti offff Allahım sana geliyorummm:18::18:
reglım gecıktıgınden berı ara ara mıdem agzıma gelıyo baskada belırtım yok ıdararım koyu degıl bı zaman göğüslerim acıdı gectı hapşırırken batma fena var ne diyonuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?