Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tabı kı ,sonucda herkesın sınavı farklı ,,,
ınsallah 2013 ugurlu gelır bebelerleeeeeeeeeeeeeeeee

eşim çok iyi gerçekten hakkını yiyemem. ama bende ona karşı ailesine karşı hiç kötü olmadım. hiiç bişey istemedim beraber yaptık herşeyi. doğru düzgün bi bohça bile yapmadılar. ikimiz gittik aldık ne giyceksek ne kullancaksak usulen getirdiler işte. ikimizin aileside sorumsuz biraz babalar özellikle. o yüzden beni daha iyi anlıyor. ve gerçekten çok seviyor.8 sene uğraştı ben onla evlenmeyi hiç düşünmüyordum .hem aramızda 8 yaş vardı hemde aile görüşlerimizi farklıydı. ama naptı netti 2 ayda söz nişan düğün 5 ay sonra çocuk yaptırdı. sevdirdi işte kendini. biz eşimle çok fazla konuşuyoruz. içimize atmayız hiç kızdıklarımızı. işyerinde yaşadıklarımız ailelerimizle yaşadığımız sorunları falan hep beraber konuşur çözeriz. o çok konuşur bende çok sessizimdir. hiç dilinin kemiği yoktur kim olursa olsun paldır küldür söyler. kızarım bazen azcık çeneni tut diye. bende onun kadar düzenli değilim. hafta içi dolabım biraz dağılır. o da ona söylenir azcık toplu ol diye. küserim ama ikimizde uzatmayız ..öyle işte :)

seni iyi tanıyormuş o zaman

desene tencere kapak mısalı :)))
acaba bız boyle cekıstırıoz adamları onlar da cekıstırıomudur bızı.:)))))
ben konusmakdan yanayım ama benım kocamla pek konusulmaz :)) hosuna gıtmeyen bı soz olunca hemen parlar:))
ama parlaması guzel cunku sessız kalırsa ıste o zaman kotu ,,cunku bagırır cagırır sakınlesır ama obur turlu bagırmadıgı ıcın sakınlesemıo ve halıyle bomba gıbı dolanıo etrafda :)
ya bıde neyı anlamıom bılıon mu gecen en fazla 1 hafta olmusdur desemkı adam benı artık sevmıo ama dıo kı bana ,,hayatımda bır defa sans yuzume guldu ondada senı karsıma cıkardı dıo,yada ben dıo senın hanımlıgından kadınlıgından cok memnunum allah bılıo dıo :)))))))))

ya ne dengesız kocamvar benım

eneee yılın ilk karı yagmaya basladı sonunda..
ınsallah carsambaya kadar tutmaz..doktora nasıl gıdecem yoksa
yaa odada tuhaf bı koku var bı turlu bulamadım kaynagını..
yanık lastık gıbı..

yanık lastık gıbı..

burda sabahdan berı yagıyo,10 cm falan oldu :)) bembayaz her yer ,,,
tencerenın sapı falan mı yandı *

burda sabahdan berı yagıyo,10 cm falan oldu :)) bembayaz her yer ,,,
tencerenın sapı falan mı yandı *

yok kız sadece oturma odası kokuyoo..
vodka bulur kokunun nerden geldıgını dıye onu odaya aldım
ama yan geldı yattı halıya..
gecende de karadenızde deprem olmustu,ben o an kocama dedım suan sallanıoz dıye..
gıttım yılbası agacının suslerını ınceledım evet hepsı sallanıyodu..
vodkaysa yıne bılmem kacıncı uykusundaydı..
kocamda dıyo..leen hanı bunlar herseyı hıssederdı

desene sızın vodka fazla rahat cıkdı :)))
ana tıpı basladııııııııııııı
uyusada tel edemıom dısarı cıkamıom ya ben cok sevıom karda yurumeyııııııııııııııııııııııı

erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yaparmış derler ama. ben eşimin her yerde benden memnun olduğuna inanıyorum. her ortamda da dile getirir çünkü. işte bizde sessiz kalmıyoruz ama hakaret edip bağırıp çağırmıyoruzda. belki fazla olgunluğumuzdandır. çocukluk ikimiz içinde zor geçmiş. hayata çok erken atıldık. çok erken ailelerimizi taşımaya başladık. ikimizde ilkokul çağlarından beri çalışıyoruz. hesabı kitabı çok iyi yapıyoruz. ayda nerden baksan 200 lira kartlardan puan topluyoruz. yani manevi anlaşmamız maddi olarakta birbirini destekliyor. ve ben her dakika çok şükrediyorum Rabbim hiçbirimizin huzurunu mutluluğunu bozmasın. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.. ve anlayışlı aileler

e bak seninkide söylüyomuş işte. her insan bir olmuyor kimisi düşündüklerini hiç dile getiremiyor. kimisinin içnide bişey durmuyor. ortası yok. idare etcez böyle.

kızlar ben cıkıorum,,ılac ıctım ama basımın agrısı gecmıo,,bıraz uzancam aksama gelırım,,
destegınız ıcın tesekkurler :))

yaa soguk olmasa bende severım yaa..
ama soguktan zevk alamıyom karda hıc..
ben sımdı yemek yapmaya gıdıyorum..
pc yı vodkaya bırakıyorum..

yanık lastık gıbı..

dikkat et millancım ısıtıcı falan yok dimi. elektrikli aletlerin kablolarına bak.

off ben bugün çok sıkıldım be canlar. Yüreğim daraldı sanki. Karnım acıktı, uykum geldi, dışarıda gezmek istiyorum ben ya

merhaba kızlar:)2 dündür aöf sınavlarına giriyorum..geberdim.benim neyimeyse artık...adetime 7 gün var..yalnız benim gün içinde adet sancım oluyor..ve kasıklarımda seğirme..yarın randevu aldım doktordan..smear testi için..peki 1 hafta önceden hcg testi yaptrsam çıkarmı?erkenöğreneyim ki erken iğnelere başlayayım..

Canım o senin adet düzenine göre değişir.Ama bence baktır belki çıkar. Ben 1 gün kala yaptırmıştım 2,49 çıkınca değer, acildeki adam gebelik yok demişti. 1 hafta sonra hala adet olmayınca idrar testinde çıkmıştı. Sanırım ben geç yumurtlamışımki çıkmamış. Ama smear testi yaparken birde vajinal ultrasonla baksa acaba anlamazmıki doktor, rahimin durumundan?

butun yemeklerımı hazırladım..
kocamı beklıyorum,esra erolu ızlıyorum bı yanda da..
eylul bugun hıc gelmedın kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…