iyi tarafından bak,,demak ki ilaç etkilemiş seni..en azından tepki vermiş vücudun..Canlar yarında kar yoğun beklenıyo gıdecegım hastanenın orasıda yokuş eşimde yok yanımda haftaya alacağım randevuyu yarınkini iptal edip konustum doktorla korkma dedı ılaçlardan olabılırmiş
zaten 3 ay klomen tedavısı uygulayacaz olmadı tüp bebek hayırlısı bakalım Rabbim büyüktür
Canlar yarında kar yoğun beklenıyo gıdecegım hastanenın orasıda yokuş eşimde yok yanımda haftaya alacağım randevuyu yarınkini iptal edip konustum doktorla korkma dedı ılaçlardan olabılırmiş
zaten 3 ay klomen tedavısı uygulayacaz olmadı tüp bebek hayırlısı bakalım Rabbim büyüktür
iyi tarafından bak,,demak ki ilaç etkilemiş seni..en azından tepki vermiş vücudun..
ıyı olmus erteledıgın..düşe kalka mahvolursun yollarda allah korusun..
evet ılaçları aksatmamam lazım ama off aylardır hap yutmaktan gına geldi bırakınca ilacı hemen tepki verdi vicud iyi bişey
valla millancım ben de ole dusundum hep eşim olurdu yanımda ılk defa tek gıtcem kadın doğuma öksüz gibi hissettım kendımı eşim eskısı gıbı vardıyalı değil artık çalıştığı bölümün yöneticisi oldu sabah 9 akşam 6 oldu
leynnnn ben tüp bebeğe de yalnzı mı gitcemmmmmm
olmaz olamazzzz anamın babamın gelmesi lazımm ellerini tutup güç almam lazımmmm
evet ılaçları aksatmamam lazım ama off aylardır hap yutmaktan gına geldi bırakınca ilacı hemen tepki verdi vicud iyi bişey
valla millancım ben de ole dusundum hep eşim olurdu yanımda ılk defa tek gıtcem kadın doğuma öksüz gibi hissettım kendımı eşim eskısı gıbı vardıyalı değil artık çalıştığı bölümün yöneticisi oldu sabah 9 akşam 6 oldu
leynnnn ben tüp bebeğe de yalnzı mı gitcemmmmmm
olmaz olamazzzz anamın babamın gelmesi lazımm ellerini tutup güç almam lazımmmm
cagır kız anan,baban,eş,dost kım varsa tupu saglam baglasınlar kacak olmasın..
sende mı tüp yaptırcan? kocanın olması gerekmıyo mu ozaman yanında..
tupun tohumunu evden kavanoza koyup mu göturcen..
anaaam bende bu ıslerı hıc bılmem..belkıde sacmalıyorum suan
oske yaptığın testin yanılma payıda var bunu unutma...sonuç %100 garanti değil...ama hamile değilsende bunu sorun etme...elbet 1 gün gelecek sende hamile kalacaksın...
Allah kabul etsin ..Namaz kılmaya gıdıyorum canlar bol bol dua edeyım sızede
kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..
inşallah canım..benim adet döngüm 32 33 günü bulduğu için büyük ihtimalle 3 haftalık falan...hayırlısı canım..inşallah perşembe değer artarhadi hayırlısı ecemcim allah gönlüne göre versin sağ salim kucağına al inşallah
kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..
hiç eksik etmiyorum inana bana...dün test pozitif çıkınca Allah ım topic teki arkadaşlarımada bunu görmeyi nasib et dedim...ve kayıplardan dollayı sanırım ben hep hayırlı,kolay hamilelikleride eklerim...inşallah buradaki arkadaşlarımın hepsinin haberlerini alırız..canım degerın baya ıyı
hepınıze dua ettım kendımede tabi rabbım hayırlısını versın herseyı evladında
Sanada rabbım sağlıkla hayırla hamileliğini tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin dualarında bızı de unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?