Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canlar yarında kar yoğun beklenıyo gıdecegım hastanenın orasıda yokuş eşimde yok yanımda haftaya alacağım randevuyu yarınkini iptal edip konustum doktorla korkma dedı ılaçlardan olabılırmiş
zaten 3 ay klomen tedavısı uygulayacaz olmadı tüp bebek hayırlısı bakalım Rabbim büyüktür

yaa dün benım bebıs hıckırırken,hıckırık yerı kasıgımdan gelıyordu..
oncekı hıckırmaları hep yukarlarda,gobek delıgımın ustunde olurdu..
anaaam dönümü acaba dıye sevındım,ama fazla umıtlenmek ıstemıyorum
yarın bellı olur dönup dönmedıgı..bende doktora gıtcem yarın hadı bakalım..

iyi tarafından bak,,demak ki ilaç etkilemiş seni..en azından tepki vermiş vücudun..

ıyı olmus erteledıgın..düşe kalka mahvolursun yollarda allah korusun..

sumısalı naaptı acaba dün?
gelsede anlatsa son durumları

iyi tarafından bak,,demak ki ilaç etkilemiş seni..en azından tepki vermiş vücudun..

ıyı olmus erteledıgın..düşe kalka mahvolursun yollarda allah korusun..

evet ılaçları aksatmamam lazım ama off aylardır hap yutmaktan gına geldi bırakınca ilacı hemen tepki verdi vicud iyi bişey
valla millancım ben de ole dusundum hep eşim olurdu yanımda ılk defa tek gıtcem kadın doğuma öksüz gibi hissettım kendımı eşim eskısı gıbı vardıyalı değil artık çalıştığı bölümün yöneticisi oldu sabah 9 akşam 6 oldu
leynnnn ben tüp bebeğe de yalnzı mı gitcemmmmmm
olmaz olamazzzz anamın babamın gelmesi lazımm ellerini tutup güç almam lazımmmm

cagır kız anan,baban,eş,dost kım varsa tupu saglam baglasınlar kacak olmasın..
sende mı tüp yaptırcan? kocanın olması gerekmıyo mu ozaman yanında..
tupun tohumunu evden kavanoza koyup mu göturcen..
anaaam bende bu ıslerı hıc bılmem..belkıde sacmalıyorum suan

oske yaptığın testin yanılma payıda var bunu unutma...sonuç %100 garanti değil...ama hamile değilsende bunu sorun etme...elbet 1 gün gelecek sende hamile kalacaksın...

slm kızlar biz geldiikk... başbanlığın sitesindeki bimere mektup yazmıştım internetten..şu doğum izinleriyle ilgili... bugün bi bakıyım ne durumda die mektubu çalışma genel müdürlüğüne gönderilmiş dün bune hız şaştım doğrusu umarım süreç hızlanır... kızlar sizlerde yazın ne kadar çoğunluk olursa o kadar hızlı sonuç alırız die düşünüyorum...

oske yaptığın testin yanılma payıda var bunu unutma...sonuç %100 garanti değil...ama hamile değilsende bunu sorun etme...elbet 1 gün gelecek sende hamile kalacaksın...

millan bacısı kız şaka ediyorum tabiki tek kişiyle olmuyo bu işler kocişin yumoşları lazım.Cem yılmaza gıdınce kopacan dıyokı ıkı kısı lazım çocuk için yanı ben bızzat denedım tek başına olunca yaşamıyo çocuklar pekkopacan gülmekten bız eşimle ılk vizyona gırdıgı gun gıttık en önlerdeydık boynumuzda çenemizde ağrıdı valla
Tüpe ilk kez ben dediydim yapacam diye sonra su misali atladı ben de küçük tüpe giriyom dedi sonra fos çıktı onunki yumosları ıyymıs eslem de gaza geldi hepimizden önce tüp anamız olacak o önderlik edecek bize

açelya canım Allah razı olsun ama zannetmıyorum ki hamile olayım olurum bir iki güne hep böyle oluyo negatifi görünce beyin rahatlıyo açıyo muslukları

kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..

kızlar değerim 68.57..gebelik var...ama sağlıklı artış olacakmı diye perşembe günü yine kan vericem..

canım degerın baya ıyı
hepınıze dua ettım kendımede tabi rabbım hayırlısını versın herseyı evladında
Sanada rabbım sağlıkla hayırla hamileliğini tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin dualarında bızı de unutma

hiç eksik etmiyorum inana bana...dün test pozitif çıkınca Allah ım topic teki arkadaşlarımada bunu görmeyi nasib et dedim...ve kayıplardan dollayı sanırım ben hep hayırlı,kolay hamilelikleride eklerim...inşallah buradaki arkadaşlarımın hepsinin haberlerini alırız..

SLm bacıLar..

ŞööyLe bi hızlı geçtim geçmişi zaman kaybetmeyim diye malum eşim evde..

Öncelikle hepinizden ALLah razı oLsun..Hepiniz duacısınız ALLah sizinde gönlünüze göre versin hep..Benimde hep dualarımdasınız merak etmeyin..

Vee geLelim 2013 ün ilk güzel haberine Ecemmmmcimmm Çok mutlu oLdum cnm inş bu sefer olacak artık sorununu da biliyosun temkinli olacaksın iğnelerini olacaksın..ALLah tamamına erdirsin inş cnm..

İnş uğurLu geLirsin kız topice..sen ikizler burcumuydun

ohooo annem geldı,kahvaltıyı yaptık,gıttı..
sız 1 sayfa yazmısınız anca..

eceeeeemm hamılesın yanii dimiiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…