Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayy çok az kalmış seninkifarklılıkk varmı sende

nerdeyse 2 haftadir kasigim gobegim cok agriyordu idrar yaparkende inanilmaz bir yanma vardi ama 2 gundur tik yok 1 hafta once de kahverengi leke geldi doktora gittim yumurta yok dedi hasta olmayacak gibi gozukuyorsun dedi ve folik asit verdi adet olmazsan 5 gun sonra gel bakalim dedi bekliyorum insallah olmam:18::18:sende belirti falan varmi

günayduııınn kanki jampinglerim napıyorsunuz beni sormayın fenalardayım...kayınpederimin atraksiyonları bitmek bilmiyor arkası yarın dizileri gibi

angel allah sana sabır versin bacım.. yok yok uzak olmak iyi sanırım son fikrim bu artık

bu arada kızlar sürekli soruluyor ama hamileliğinizde ilk belirtiler nelerdi.. masalberra özellikle sana soruyorum taze hamiş geçen hafta çok yoğun kasık ağrısı çektim.sol kasığıomdan ayağıma sırtıma vuran bi ağrıydı.. doktora gitcem pazartesi mutlaka dedim yine gitmedim.. bu hafta biraz geçti gibi.. ama krem gibi bi akıntı oluyor.. neden olablir sizce ??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…